|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
W związku z tym, że nikt nie zdecydował się otworzyć nowego tematu dotyczącego najbliższego meczu ... zrobię to ja. Mecz z Levadią za nami "czasu nikt z Nas nie cofnie" trzeba żyć przyszłością w naszym przypadku najbliższym meczem z Lechem Poznań. Pozytywny rezultat tej konfrontacji może być dla klubu zbawienny i powstrzymać na jakiś czas rewolucję lub ograniczyć jej rozmiar.
Tak więc za około 6 godzin początek meczu, który będzie można sledzić w tvp sport lub w internecie. Prawdopodobny skład Wisły. Pawełek Alvarez, Marcelo, Głowacki, Pi. Brożek. Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm, Brożek, Cwielong |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Alvarez chyba nie ma certyfikatu więc jego wystep jest nie pewny :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie jestem do konca przekonany, czy dotarl juz certyfikat Alvareza, wiec moze byc klopocik z prawym obronca. Co do idei samego spotkania, to o ile mecz z Levadia byl meczem o wszytsko, to z Lechem mamy dzis do czynienia z meczach o"wszytsko x 2". Mianowicie:
- podejrzewam, ze od postawy/wyniku zalezec bedzie los Skorzy, Wilczka, Bednarza, kilku grajkow, a w konsekwencji wizji Wisly w tym sezonie. Jesli chlopaki wkur.. sie i pokaza, ze wpadka z Levadia byla wpadka ( po czescie byla, po czesci nie..) i zechca odegrac na Leszku, to (byc moze) Cupial stwierdzi, ze jest jeszcze sena dac im szanse i nie czynic rewolucji. Na taki uklad wlasnie licze - mamy juz namiastke rytmu meczowego, Lech go nie ma - powazny plus dla Wisly -pare osob ( mam nadzieje, ze jak najwiecej) powinna czuc sie w moralnym obowiazku zadoscuczynic kibicom za postawe z ostatniego dwumeczu. - i na litosc boska, moja prosba osobista - niech NIGDY w napadzie nie gra juz Cwielong, chyba ze ostatni tydzien mial trening strzelecki po 6h na dobe. Znam glosy, ze kiedys tez sie psioczylo na Brozka jak marnowal 3 latat temu wszytsko, co mial zmarnowac, a gdzie jest dzisiaj. Moze i Cwielong za 3 lata bedzie Krolem Strzelcow, ale zanim to nastapi, niech nie zawali kilku meczow ( waznych Wisle) Podobnie widze role Pawelka, ktory juz nigdy lepszy u Nas nie bedzie, a ze jest slaby, to kazdy widzi. Powodzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wszystko super tylko nie Mario w bramce!! Dac szanse Ilie,bo napewno nie jest gorszy.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dałbym szansę Cebanu bo chyba nie jest gorszy od Pawełka. Pozbyłbym się na chwilę Małeckiego, bo te jego dośrodkowania mnie dobijają. Najwyżej wpuściłbym go w 2. połowie. Ciekawe jak będzie się spisywał Alvarez...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Niech broni Mariusz... ale za to wystawił bym Leszczaka zamiast Ćwielonga!!
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak czy inaczej wydaje mi się, że Skorża wystawi Mariuszka. Chciałbym aby bronił Cebanu, ale nasz trener chyba będzie się bał wystawić go do pierwszej jedenastki. A chłopak ma potencjał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Co Wy z tym Diazem na srodku pomocy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no tez jestem za Cebanu, zobaczymy co zrobi Skorza, jak wystawi Pawelka, to cos jest nie tak..
Pawelek to chodzacy chaos, moze mu wyjsc mecz, ale moze tez puscic babola jak ostatnio. Dlatego nigdy nie bedzie z niego dobrego bramkarz. Pewnosc na tej pozycji to podstawa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja tak samo myślę...co się tak wszyscy uparli na tego Diaza w pomocy. Przeciez on tam gra bardzo słabo moim zdaniem...Ani nie ma dobrych podan tylko straty, ani też nie jest jakoś niesamowicie dobry defensywnie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje ze Cebanu dziś zagra, zasluguje na szanse
A Diaz niech na lawce sobie posiedzi. Wole w srodku Sobola i Jirsaka. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cebanu-Alvarez Głowacki Marcelo Diaz - Łobodziński Sobolewski Jirsak Kirm - Brożek Malecki
Innych rozwiązań nie widzę. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co wy z tym Cebanu? W tamtym sezonie dostał kilka meczów w PE i wszystko co nie szło prosto w niego lądowało w siatce...
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chce nic mowic, ale to byl tamten sezon. Natomiast juz w tym widzialem Pawelka, w ktorego co nie trafialo, to ladowalo w siatce. Mowie to bez cienia zlosliwosci. Na stracone 2 gole w dwumeczu pucharowym 1,5 obciaz wlasnie jego ( 0,5 Jopa) Jest to jakis wyznacznik "klasy" bramkarza, gdzie po stronie przeciwnika, jakby obiektywnie nie patrzec, nie grali Messi, Drogba i Villa, tylko zawodnicy naprawde w porywach sredni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wk**wia mnie to, jak sporo osob pisze, ze ten pucahar jest malo prestiozwy/nie wazny. Ciekawe tylko, kto go takim robi? Wlasnie ci ktorzy tak do do niego podchodza. Gdy w Anglii gra sie o tarcze, to jest zajebiscie prestizowy mecz. Superpuchary w innych krajach rowniez.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
PS. mam nadzieję że nie będzie tego komentował Maciej "AAAAAAAAAAAAA" Iwański...
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 25.07.2009 o godz. 14:59.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Musimy to wygrać!!! Ja bym postawił na następujących zawodników: Pawełek-Alvarez, Marcelo, Jop, Diaz- Łobodziński, Cantoro, Jirsak, Kirm- Ćwielong, Leszczak. Cebanu, Głowacki, Pi. Brożek, Małecki, Sobolewski, Pa. Brożek, Chrapek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Powaznie, ja nie cierpie Iwańskiego ale co jakis mecz to on komentuje... :/ ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dać Cebanu to nic jak błąd popełni niech się uczy gorszy od Pawełka nie będzie!
![]()
Chcemy trenera Wisełko chcemy trenera!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wystawić najmocniejszy skład i wygrać
Gdy ukochana poleci z Tobą w kulki, to aby to naprawić, musi sie postarać takiej postawy dziś oczekuje. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Znowu wszyscy sobie robimy nadzieję heh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Pepe zaczyna od zmarnowanej setki,czyli bez mian. DO BOJUUUUUUUUUU WISEEEEEŁKAAAAAAAAA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
da ktos linka do transmisji
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja pier..dole
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Kurrrrrrr..........Już w plecy. Raz nas Pawełek uratował, ale jak sie takie błędy w obronie robi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Amica juz strzela, szkoda. Paradoksalnie widac, ze my najwieksze problemy mamy z obrona(brak stoperow)...
Glowacki i Marcelo daja narazie popis gry.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 25.07.2009 o godz. 16:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki.... był na spalonym
![]() |
|