The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ZNAMEK
Member

Od: 09.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2009, 10:10. [Superpuchar Ekstraklasy] WISŁA Kraków - Lech Poznań, sobota 25.07.2009 17:00
W związku z tym, że nikt nie zdecydował się otworzyć nowego tematu dotyczącego najbliższego meczu ... zrobię to ja. Mecz z Levadią za nami "czasu nikt z Nas nie cofnie" trzeba żyć przyszłością w naszym przypadku najbliższym meczem z Lechem Poznań. Pozytywny rezultat tej konfrontacji może być dla klubu zbawienny i powstrzymać na jakiś czas rewolucję lub ograniczyć jej rozmiar.
Tak więc za około 6 godzin początek meczu, który będzie można sledzić w tvp sport lub w internecie. Prawdopodobny skład Wisły.

Pawełek
Alvarez, Marcelo, Głowacki, Pi. Brożek.
Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm,
Brożek, Cwielong
Odpowiedz cytując
KaRaSTSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 25.07.2009, 10:30
Alvarez chyba nie ma certyfikatu więc jego wystep jest nie pewny :(
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.07.2009, 10:32
Nie jestem do konca przekonany, czy dotarl juz certyfikat Alvareza, wiec moze byc klopocik z prawym obronca. Co do idei samego spotkania, to o ile mecz z Levadia byl meczem o wszytsko, to z Lechem mamy dzis do czynienia z meczach o"wszytsko x 2". Mianowicie:

- podejrzewam, ze od postawy/wyniku zalezec bedzie los Skorzy, Wilczka, Bednarza, kilku grajkow, a w konsekwencji wizji Wisly w tym sezonie. Jesli chlopaki wkur.. sie i pokaza, ze wpadka z Levadia byla wpadka ( po czescie byla, po czesci nie..) i zechca odegrac na Leszku, to (byc moze) Cupial stwierdzi, ze jest jeszcze sena dac im szanse i nie czynic rewolucji. Na taki uklad wlasnie licze

- mamy juz namiastke rytmu meczowego, Lech go nie ma - powazny plus dla Wisly

-pare osob ( mam nadzieje, ze jak najwiecej) powinna czuc sie w moralnym obowiazku zadoscuczynic kibicom za postawe z ostatniego dwumeczu.

- i na litosc boska, moja prosba osobista - niech NIGDY w napadzie nie gra juz Cwielong, chyba ze ostatni tydzien mial trening strzelecki po 6h na dobe. Znam glosy, ze kiedys tez sie psioczylo na Brozka jak marnowal 3 latat temu wszytsko, co mial zmarnowac, a gdzie jest dzisiaj. Moze i Cwielong za 3 lata bedzie Krolem Strzelcow, ale zanim to nastapi, niech nie zawali kilku meczow ( waznych Wisle) Podobnie widze role Pawelka, ktory juz nigdy lepszy u Nas nie bedzie, a ze jest slaby, to kazdy widzi.

Powodzenia.
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.07.2009, 10:36
Wszystko super tylko nie Mario w bramce!! Dac szanse Ilie,bo napewno nie jest gorszy.
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 25.07.2009, 11:02
ZNAMEK napisał(a):Wyświetl post
Pawełek
Alvarez, Marcelo, Głowacki, Pi. Brożek.
Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm,
Brożek, Cwielong
Dałbym szansę Cebanu bo chyba nie jest gorszy od Pawełka. Pozbyłbym się na chwilę Małeckiego, bo te jego dośrodkowania mnie dobijają. Najwyżej wpuściłbym go w 2. połowie. Ciekawe jak będzie się spisywał Alvarez...
Odpowiedz cytując
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.07.2009, 11:11
uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
- i na litosc boska, moja prosba osobista - niech NIGDY w napadzie nie gra juz Cwielong, chyba ze ostatni tydzien mial trening strzelecki po 6h na dobe.
elomike napisał(a):Wyświetl post
Pozbyłbym się na chwilę Małeckiego, bo te jego dośrodkowania mnie dobijają. Najwyżej wpuściłbym go w 2. połowie.
Da sie spełnić te prośby bardzo łatwo, Małecki z Pawłem Brożkiem w napadzie a na prawej pomocy Łobo. Taki przypuszczalny skład podali na Interii i sam myślę że nie byłby to zły pomysł.
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 25.07.2009, 11:12
airborne4009 napisał(a):Wyświetl post
Wszystko super tylko nie Mario w bramce!! Dac szanse Ilie,bo napewno nie jest gorszy.
Niech broni Mariusz... ale za to wystawił bym Leszczaka zamiast Ćwielonga!!
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Lukass_7
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 25.07.2009, 11:17
Tak czy inaczej wydaje mi się, że Skorża wystawi Mariuszka. Chciałbym aby bronił Cebanu, ale nasz trener chyba będzie się bał wystawić go do pierwszej jedenastki. A chłopak ma potencjał.
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 25.07.2009, 11:20
Co Wy z tym Diazem na srodku pomocy!! dla mnie wogole on sie nie sprawdza na tej pozycji! wpuscic lepiej jakiegos mlodego z ME a efekt bedzie lepszy
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.07.2009, 11:25
no tez jestem za Cebanu, zobaczymy co zrobi Skorza, jak wystawi Pawelka, to cos jest nie tak..

Pawelek to chodzacy chaos, moze mu wyjsc mecz, ale moze tez puscic babola jak ostatnio. Dlatego nigdy nie bedzie z niego dobrego bramkarz. Pewnosc na tej pozycji to podstawa.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.07.2009, 11:25
daniello1987 napisał(a):Wyświetl post
Co Wy z tym Diazem na srodku pomocy!! dla mnie wogole on sie nie sprawdza na tej pozycji! wpuscic lepiej jakiegos mlodego z ME a efekt bedzie lepszy
Ja tak samo myślę...co się tak wszyscy uparli na tego Diaza w pomocy. Przeciez on tam gra bardzo słabo moim zdaniem...Ani nie ma dobrych podan tylko straty, ani też nie jest jakoś niesamowicie dobry defensywnie..
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.07.2009, 12:58
mam nadzieje ze Cebanu dziś zagra, zasluguje na szanse
A Diaz niech na lawce sobie posiedzi. Wole w srodku Sobola i Jirsaka.

Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.07.2009, 13:20
Cebanu-Alvarez Głowacki Marcelo Diaz - Łobodziński Sobolewski Jirsak Kirm - Brożek Malecki

Innych rozwiązań nie widzę.

Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.07.2009, 13:26
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Cebanu-Alvarez Głowacki Marcelo Diaz - Łobodziński Sobolewski Jirsak Kirm - Brożek Malecki

Innych rozwiązań nie widzę.
za Diaza Pietia i za Łobo Ćwielong, ja tak widze ten skład (chyba że Alvarez nie będzie miał certyfikatu)
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.07.2009, 13:34
Co wy z tym Cebanu? W tamtym sezonie dostał kilka meczów w PE i wszystko co nie szło prosto w niego lądowało w siatce...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Stary 25.07.2009, 13:37
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Co wy z tym Cebanu? W tamtym sezonie dostał kilka meczów w PE i wszystko co nie szło prosto w niego lądowało w siatce...
Nie chce nic mowic, ale to byl tamten sezon. Natomiast juz w tym widzialem Pawelka, w ktorego co nie trafialo, to ladowalo w siatce. Mowie to bez cienia zlosliwosci. Na stracone 2 gole w dwumeczu pucharowym 1,5 obciaz wlasnie jego ( 0,5 Jopa) Jest to jakis wyznacznik "klasy" bramkarza, gdzie po stronie przeciwnika, jakby obiektywnie nie patrzec, nie grali Messi, Drogba i Villa, tylko zawodnicy naprawde w porywach sredni.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 25.07.2009, 14:11
Wk**wia mnie to, jak sporo osob pisze, ze ten pucahar jest malo prestiozwy/nie wazny. Ciekawe tylko, kto go takim robi? Wlasnie ci ktorzy tak do do niego podchodza. Gdy w Anglii gra sie o tarcze, to jest zajebiscie prestizowy mecz. Superpuchary w innych krajach rowniez.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.07.2009, 14:29
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Wk**wia mnie to, jak sporo osob pisze, ze ten pucahar jest malo prestiozwy/nie wazny. Ciekawe tylko, kto go takim robi? Wlasnie ci ktorzy tak do do niego podchodza. Gdy w Anglii gra sie o tarcze, to jest zajebiscie prestizowy mecz. Superpuchary w innych krajach rowniez.
To jest właśnie to że z jednej strony wszyscy narzekają na piłkarzy że mają wszystko w dupie, a z drugiej strony MY również mamy lekceważący stosunek do wszystkiego. Tu puchar śmietnika, tam jakiś nieważny superpuchar, więc lepiej zamiast niego zagrać spara z rezerwami Liverpoolu, tu ogórki, tam traktorzyści. A piłkarze to odbicie nas samych, kibiców...

PS. mam nadzieję że nie będzie tego komentował Maciej "AAAAAAAAAAAAA" Iwański...
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 25.07.2009 o godz. 14:59.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.07.2009, 14:54
Musimy to wygrać!!! Ja bym postawił na następujących zawodników: Pawełek-Alvarez, Marcelo, Jop, Diaz- Łobodziński, Cantoro, Jirsak, Kirm- Ćwielong, Leszczak. Cebanu, Głowacki, Pi. Brożek, Małecki, Sobolewski, Pa. Brożek, Chrapek
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.07.2009, 15:08
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
PS. mam nadzieję że nie będzie tego komentował Maciej "AAAAAAAAAAAAA" Iwański...
No co ty! Mecz bedzie komentował Smokowski z Borkiem, a w studiu bedzie Twarowski, Englel, Gmoch i Szaranowicz

Powaznie, ja nie cierpie Iwańskiego ale co jakis mecz to on komentuje... :/
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
mar07
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 25.07.2009, 15:12
Dać Cebanu to nic jak błąd popełni niech się uczy gorszy od Pawełka nie będzie!
Chcemy trenera Wisełko chcemy trenera!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.07.2009, 15:23
Wystawić najmocniejszy skład i wygrać

Gdy ukochana poleci z Tobą w kulki, to aby to naprawić, musi sie postarać
takiej postawy dziś oczekuje.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.07.2009, 16:01
Znowu wszyscy sobie robimy nadzieję heh
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 25.07.2009, 16:04
Pepe zaczyna od zmarnowanej setki,czyli bez mian. DO BOJUUUUUUUUUU WISEEEEEŁKAAAAAAAAA
Odpowiedz cytując
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.07.2009, 16:05
da ktos linka do transmisji?
Odpowiedz cytując
PatrykTS1
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 25.07.2009, 16:06
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/wide...ow-lech-poznan
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.07.2009, 16:10
ja pier..dole
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Kurrrrrrr..........Już w plecy. Raz nas Pawełek uratował, ale jak sie takie błędy w obronie robi...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Amica juz strzela, szkoda. Paradoksalnie widac, ze my najwieksze problemy mamy z obrona(brak stoperow)...

Glowacki i Marcelo daja narazie popis gry.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 25.07.2009 o godz. 16:12.
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Małecki.... był na spalonym
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów