The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2009, 15:32
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Miejmy nadzieje, że Cupiał da szansę jeszcze Skorży i pozwalnia Janasów, Bednarzów, Kazimierskich i Wilczków. Swoją drogą ciekawy duet byłby Skorża & Smuda, dwóch menedżerów który jeden z nich na papierze był by asystentem.
Coś Ty... kiedyś w reprezentacji Argentyny razem ze sobą nie mogli grać Crespo i Batistuta. Dwa silne charaktery razem nie nawojują za dużo
fleker
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 24.07.2009, 15:33
Miejmy nadzieje, że Cupiał da szansę jeszcze Skorży i pozwalnia Janasów, Bednarzów, Kazimierskich i Wilczków. Swoją drogą ciekawy duet byłby Skorża & Smuda, dwóch menedżerów który jeden z nich na papierze był by asystentem.
To nierealne żeby dwóch trenerów z nazwiskiem prowadziło jeden klub. 1. Za duża pensja do zapłaty. 2. zupełnie inny cykl przygotowań preferowany przez obu trenerów 3. Jak niby ustawiliby zespół, już nawet nie mówie o taktyce! Z wyjściową 11 byłyby problemy...

Jedynie Kazimierski powinienzostać zwolniony i tyle.
[SIGPIC][/SIGPIC]
pyahoo
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 24.07.2009, 15:36
Dokładnie, zgadzam się. I nie testowałbym n-tego bramkarza, tylko sięgnął do portfela i kupił sprawdzonego, markowego golkipera (np. Kowalewski?). Bo problem z obsadą bramki to jeden z większych, z którym boryka się Wisła.
Nuitari
Member

Od: 03.2009

Stary 24.07.2009, 15:38
Sama zmiana trenera na dłuższą metę nic nie zmieni.
Jak już to wymieniłbym Skorżę razem z dyrektorem sportowym.
Również sprzedałbym kilku zawodników, którzy do drużyny dużo nie wnoszą, bądź których czas w Wiśle po prostu się skończył (nazwisk nie przytoczę, jednak każdemu na pewno przychodzi na myśl kilka typów).

pobożne życzenia, jednak co zrobić... ;-)
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.07.2009, 15:40
fleker napisał(a):Wyświetl post
To nierealne żeby dwóch trenerów z nazwiskiem prowadziło jeden klub. 1. Za duża pensja do zapłaty. 2. zupełnie inny cykl przygotowań preferowany przez obu trenerów 3. Jak niby ustawiliby zespół, już nawet nie mówie o taktyce! Z wyjściową 11 byłyby problemy...

Jedynie Kazimierski powinienzostać zwolniony i tyle.
1. Kasa zawsze jest problemem.
2. Każdy z trenerów mógłby dodać coś od siebie, tak żeby wszystko współgrało.
3. To samo odnośnie taktyki, co do wyjściowej jedenastki trzeba by było patrzeć pod względem formy.

Jedynie Kazimierski? Dlaczego tylko on? Nie uważasz, że Bednarz zawinił razem z Wilczkiem? Założę się, że gdyby Nurković został bramkarzem Wisły i grał w pierwszym meczu przeciwko Levadii na pewno nie puścił bym tej bramki, po pierwsze ma lepsze warunki fizyczne, po drugie ma o wiele lepszy refleks od Mariusza. a do tego lata jak za swych dobrych czasów Raduś Majdan.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.07.2009, 15:40
jakby Skorży wzmocnili zespół jak rok temu Smudzie Kolejorza (Stilic,Lewandowski,Arboleda,Turina) to byłby inny wynik z Levadią i nie byłoby dyskusji na temat jego zwolnienia.Skorża dostał jedynie Kirma a o Jopie lepiej nie wspominac bo to osłabienie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 24.07.2009 o godz. 15:42.
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.07.2009, 15:41
Powonien bcy jakis trener z zagranicy. we wszystkich dysplinach sie sprawdzaja to w pilce tez moga. Tylko trener a nie treneitro Liczkopodobny.
Skorzna to w pucharach srednio nastawia druzyny i Levadia jest tego przykladem.
pawel 9015
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 24.07.2009, 15:42
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html - komentarz rzecznika klubu
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.07.2009, 15:43
Skorża jest dobrym coachem tylko ma ROZGWIAZDORZONYCH PATAŁACHÓW i to nie jego wina , że Ćwielong w drzwi od stodoły by nie trafił z 5m , Brożkowi się nie chce dupy po piłkę ruszyć a Pawełek puszcza szmaty jak w A-klasie..O Jopie już nie wspomnę... ZOSTAŃ MACIEK!!!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
KacpiTSW
Senior Member

Stary 24.07.2009, 15:45
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Skorzna (Skorża jak już coś) to w pucharach srednio nastawia druzyny i Levadia jest tego przykladem.
Nie tyle co średnio nastawia drużyny tyle co źle zaczęli przygotowania do sezonu... na pewno duże udział miał w tym Janas, który nie dosłownie powiedział, że pokonamy ich w palcem w du***.
Może po tych słowach piłkarze stwierdzili... 'chcąc nie chcąc wygramy...'
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

fleker
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 24.07.2009, 15:49
1. Kasa zawsze jest problemem.
2. Każdy z trenerów mógłby dodać coś od siebie, tak żeby wszystko współgrało.
3. To samo odnośnie taktyki, co do wyjściowej jedenastki trzeba by było patrzeć pod względem formy.

Jedynie Kazimierski? Dlaczego tylko on? Nie uważasz, że Bednarz zawinił razem z Wilczkiem? Założę się, że gdyby Nurković został bramkarzem Wisły i grał w pierwszym meczu przeciwko Levadii na pewno nie puścił bym tej bramki, po pierwsze ma lepsze warunki fizyczne, po drugie ma o wiele lepszy refleks od Mariusza. a do tego lata jak za swych dobrych czasów Raduś Majdan.
Owszem Bednarz z Wilczkiem zawinili, ale zawinili najmniej ze wszystkim prezesów i menadżerów z ostatniej dekady. I kilka transferów niezłych przeprowadzili. Bednarz zaczął tworzyć pion sportowy z prawdziwego zdarzenia, zauważ, że w każdym oknie klub był sukcesywnie wzmacniany (a przynajmniej próbowano wzmacniać np. Niedzielan, Matusiak, Łobo).

Co do Nurkovicia... Raczej zawiniła Rada Nadzorcza, albo sam jego menadżer...
[SIGPIC][/SIGPIC]
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.07.2009, 15:51
Skorża troche za bardzo trzyma się nazwisk i ulubionych piłkarzy, żeby lewego obronce trzymac na srodku pomocy... niektorzy piłkarze są zbyt pewni siebie i to jedyny ból do Maćka, trzymanie sie ciągle tego samego składu i taktyki.

Island
Member

Od: 11.2002

Stary 24.07.2009, 15:55
Ja musle tak: Wszyscy obnizka wyplat - pilkarze i trenerzy. Jesli sie nie podoba - wylot. Co niepotrzebne wyrzucic - mam namysli dodatkowych fizjologow itd. Trzeba odrobic czesc straconych pieniedzy.
Dodatkowo:
Wszyscy na kolana i do Cupiala z prosba zeby nas nie zostawial - wlaczajac kibicow. Jesli sie uda i Cupial dramatycznie nie obetnie pomocy to jest szansa by jakos przetrzymac ten trudny okres. Jesli jednak Cupial odejdzie to mamy problem skali duzo wiekszej niz przegrana z Levadia.
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.07.2009, 15:56
fleker napisał(a):Wyświetl post
Co do Nurkovicia... Raczej zawiniła Rada Nadzorcza, albo sam jego menadżer...
DP
GK
Interia - czyt. Białoński kiedyś GWu Kraków
wszyscy twierdzą że Nurkovicia uwalił Skorża do spółki z Jackiem K.
naszym znakomitym trenerem bramkarzy
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
KacpiTSW
Senior Member

Stary 24.07.2009, 15:58
fleker, z tego co wiem to ludzie odpowiedzialni za transfery zawinili próbując dwa razy zmniejszyć kwotę, którą miał by zarabiać Adis...
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

Selene
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 24.07.2009, 16:00
Skorża powinien zostać. Podobnie Bednarz. Jego broni Kirm- najlepszy zawodnik drużyny w meczach z Tallinem. Polecieć powinien Kaźmierski(szopka z bramkarzami, trzymanie się Pawełka, fatalne kiksy Pawełka, forowanie kiepskiego Silanpy-już po skrótach video było widać że to rzadiol podobny do Pawełka) i Janas(to co ten koleś nam załatwił odpowiednio "motywując drużynę").

Generalnie jest lipa. Jeżeli piłkarze i trenerzy nie pokryją dziury z własnej kieszeni to widzę kiepsko Cupiała.

Z drugiej strony nie wierzę w wielomilionową dziurę. Chyba że w złotych. Sądzę że dziura to maksymalnie 3-4mln złotych.
Ostatnio edytowane przez Selene : 24.07.2009 o godz. 16:04.
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 24.07.2009, 16:04
Moje przemyślenia już na bardziej chłodno, choć i tak jeszcze nie ochłonąłem całkowicie po tych meczach i pewnie długo nie ochłonę:
Uważam, że Skorża popełnił ogromny błąd w przygotowaniach mianowicie zlekceważył Levadię. Chciał ich ograć niejako z marszu, a forma miała przyjść na następne rundy. Dal mnie najlepszymi na boisku byli ci, którzy nie trenowali zbyt długo z drużyną: Kirm i Jop (wiem, większość się z Jopem nie zgodzi...) Postawił wszystko na jedną kartę. To, plus brak zaangażowania i skupienia przesądził o wyniku pierwszego meczu. Do tego doszedł pech w dwumeczu w postaci słupków i poprzeczek, ale pech jest zwykle powodowany przez słabą formę. Jak forma jest to piłka wpada od słupka do bramki.
W drugim meczu było już inaczej. Trener wyciągnął wnioski, moim zdaniem tym razem wystawił optymalny na daną chwilę skład. Patrząc po skrócie graliśmy całkiem dobrze. Były szanse, były ładne akcje. Choć chyba też zabrakło zaangażowania. Tu bym jednak Skorży nie winił, potrafił wyciągnąć wnioski z pierwszego meczu, a nie jego winą jest, że Małecki, Ćwielong nie potrafią wykorzystać sytuacji sam na sam.
Wygląda na to, że popełniono grzech pychy i niedoceniono Estończyków.
Czy zwolniłbym Skorżę? Na prawdę nie wiem, cieszę się, że to nie ja muszę podjąć decyzję. Panu Maćkowi nigdy nie zapomnę tego jak odmienił drużynę dwa lata temu, dwóch tytułów mistrzowskich. Do tego tak po prostu, po ludzku bardzo go lubię, jest człowiekim z klasą. Odpadnięcia z Levadią nie usprawiedliwia nic, choć czy to wina Skorży? Na pewno w dużym stopniu tak, ale czy aż w takim by go zwolnić? Czy mamy lepszego kandydata? Smuda? Śmiechu warte, pokazł co jest wart już w Poznaniu, gdzie miał do dyspozycji świetnych piłkarzy, a po frajersku przegrał sezon.
Za Skorże mógłby przyjść jedynie obcokrajowiec, ale czy sezon w Sosnowcu to dobry czas na eksperymenty? Nowy trener, cały sezon na wyjeździe, prawdopodobieństwo braku mistrzostwa jest duże... Moim zdaniem jak teraz przyjdzie nowy trener to jest szanse, że wyleci już po pierwszej rundzie.
Tak w ogóle to wyjdaje mi się, że Cupiał nie wywali Skorży.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

glob
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 24.07.2009, 16:14
Ja to widzę tak :
wg mnie oczywiście - piłkarze bez szybkości i pomysłu na wygraną czy to wina Skorży? hmmm myślę że tak po wypowiedziach trenera który sam mówił że nie przygotowuje drużyny na Levadie tylko na cały sezon! A ja myślę że powinien jednak skupić się na TYM dwumeczu ponieważ gwarantował on prestiż i PIENIĄDZE dla naszej drużyny (bez kasy raczej niewiele da się zrobić , samą ambicją nie da rady). Załóżmy taki scenariusz: Pan Maciej przygotowuje drużynę pod kontem Levadii nie oglądając się na ligę... - czy przegrana w pierwszych spotkaniach ligowych tak bardzo by nam dała w kość żebyśmy nie potrafili powalczyć poraz kolejny o mistrzowski tytuł ? Myślę, że nie i każdy z nas byłby za tym żeby nasza drużyna była przygotowana na 100% na puchary! A jeśli chodzi o ligę to myślę, że w czasie przerwy na reprę dało by się doszlifować formę (chodzi mi o ciężkie treningi które mają umożliwić dobrą grę przez CAŁY sezon) i nie było by tak żle z naszymi piłkarzami. Mamy co mamy - czyli nic. Teraz tak naprawdę zobaczymy co z tego wyjdzie ( co zrobi P. Cupiał, Co z piłkarzami [odejścia]) Teraz możemy skupić się na lidze ale czy było warto....
ps. jeżeli uważacie, że .......e to dlatego, że byłem na Levadi w Sosnowcu dojebało mi szpetnie i może dlatego mam taki ogląd sprawy
PRZEPRASZAM Wszystkich piewców talentów Macieja Skorży ale wg mnie to był błąd ja też go uważam za dobrego trenera a że wg mnie popełnił błąd no to powiem tak : nie popełnia błędu TYLKO ten który nic nie robi.
Tylko ten błą może Nas dużo kosztować
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.07.2009, 16:34
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post

Nam potrzeba zeby Cupial weszedl do szatni ......... tak drzwiami zeby na Wawelu golebie z dachu pospadaly i powiedzial ze tu rzadzii trener i jak komus cos nie pasuje to po drugiej stronie Blon jest drugi klub zawsze moga grac tam.
Czym by pokazal ze skonczylo sie opierdalanie i minimalizm oraz gwoazdorstwo. A zaczela by sie ciezka praca i zapiepszanie od 1 do ostatniej minuty a nie jak mi sie zachce to moze od 20 minuty.
swietnie napisane! w pelni sie z tym zgadzam. Moze w koncu sie zmieni w tym klubie ze pilkarze tez sa od tego by po nich jechac jak po burej suce i ustawiac ich po katach.
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.07.2009, 16:40
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Skorża troche za bardzo trzyma się nazwisk i ulubionych piłkarzy, żeby lewego obronce trzymac na srodku pomocy... niektorzy piłkarze są zbyt pewni siebie i to jedyny ból do Maćka, trzymanie sie ciągle tego samego składu i taktyki.

Plakales ze Skorza robi blad bo nie wystawia Twojego ulubienca w pierwszym skladzie. A jak zycie pokazalo mial racjie nie wystawiac Jiraka bo to wlasnie jemu brakuje jaj.
A niby kogo mial wystawic w 11 meczowej dla Twojej przyjemnosci? wazniejsze chyba bylo zdobycie mistrza niz dawanie szan Beat, Dawidowskiemu, Niedzielanowi i innym dla przyjemnosci kibicow.

Jak by Skorza mial lepszych zawodnikow od Pawelka, Brozka, Lobodzinskiego czy Diaza to uwierz mi w 18 meczowej by sie nie znalezli ale z braku laku trzeba ich wystawic.
,
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.07.2009, 16:40
nasi zawodnicy maja umiejetnosci,tylko jak zas przejda kolo meczu,to powinni dostac kary...
jutro moga po czescie sie zrehabilitowac z Lechem
to jest ich szansa!

0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.07.2009, 16:51
Cytat:
Wszyscy na kolana i do Cupiala z prosba zeby nas nie zostawial - wlaczajac kibicow
Moze my jestesmy z troche innej gliny ulepieni, ale mimo wszystko chyba nie ma az takich roznic. Bez przesady...

Taka troche biegunka, 'co to bedzie jak nas C. zostawi'. Najwyzej bedzie 11 miejsce. Nie o miejsca w tym wszystkim chodzi tylko o to, zeby patrzec w lustro bez obrzydzenia.
masterlag
Senior Member

Stary 24.07.2009, 16:55
AYALA napisał(a):Wyświetl post
jakby Skorży wzmocnili zespół jak rok temu Smudzie Kolejorza (Stilic,Lewandowski,Arboleda,Turina) to byłby inny wynik z Levadią i nie byłoby dyskusji na temat jego zwolnienia.Skorża dostał jedynie Kirma a o Jopie lepiej nie wspominac bo to osłabienie.
Słabo... Z Levadią powinniśmy sobie poradzić lajtowo z takim składem jaki mieliśmy (i mamy wciąż). W głównej mierze brak skuteczności, więc tym razem na transfery nie ma co zwalać! Nawet jakby przed Levadią nie przyszedł Jop i Kirm, to obowiązkiem byl awans. Że się nie udało- to już wiemy...
Powód: Sorry za OT
Ostatnio edytowane przez masterlag : 24.07.2009 o godz. 16:55.
Krakowska Wiślaczka!
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.07.2009, 16:55
Plakales ze Skorza robi blad bo nie wystawia Twojego ulubienca w pierwszym skladzie. A jak zycie pokazalo mial racjie nie wystawiac Jiraka bo to wlasnie jemu brakuje jaj.
A niby kogo mial wystawic w 11 meczowej dla Twojej przyjemnosci? wazniejsze chyba bylo zdobycie mistrza niz dawanie szan Beat, Dawidowskiemu, Niedzielanowi i innym dla przyjemnosci kibicow.

Jak by Skorza mial lepszych zawodnikow od Pawelka, Brozka, Lobodzinskiego czy Diaza to uwierz mi w 18 meczowej by sie nie znalezli ale z braku laku trzeba ich wystawic.
tak trener Skorża trener idealny wystawił Jirsaka i co ? teraz nagonka i cała wina na niego bo go wystawił (1 piłkarz na 11) i przez niego druzyna słabo w ofensywnie grała hahah ? cała druzyna zawiodła człowieku a bynajmniej po skrócie kilka razy ładnie zagrał, mogl miec ze 3 asysty, nie widziales tych akcji ? Wszyscy do bani bo przegrali i byli nieskuteczni. Nie ma w druzynie rotacji, kiedys ubóstwiał Zienia i Cantoro, pozniej Diaza i Łobo, z czasem uczy sie na błędach i ich zmienia (Boguski lewa pomoc, Cwielong, Cantoro > Diaz > Jirsak, Małecki) i zmiany następuja ale troche za wolno. Do tego taktyka, tyle mowil o przejsciu na 3-4-3 czy też granie zbyt wieloma defensywnymi zawodnikami.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 24.07.2009 o godz. 17:05.

Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.07.2009, 17:03
Skończcie juz miauczeć. Życie toczy sie dalej. Innej decyzji nie mógł podjąć by z tego blamażu, do którego sam doprowadził wyjść honorowo. Tak się dzieje na całym świecie. Większość zapomniała o tym pamiętajac pazurami trzymającego się stołka Kasperczaka. Czas na nowego trenera. I trzeba go znaleźć jak najszybciej bo liga za pasem. Nie przyjmowanie dymisji i trzymanie Skorży do czasu znalezienia kogoś na jego miejsce nie ma sensu. Bo ani on ani zawodnicy nie będą przykładać się do roboty wiedzac, ze to na kilka miesięcy.
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.07.2009, 17:08

Byłeś na meczu?
Z relacji tekstowej wynika, że Jirsak się bardzo starał i był aktywny
17min Po faulu na Ćwielongu Jirsak wrzucał z drugiej strony, ale Arek Głowacki spalił akcję. A groźnie się zapowiadała.
23min Wrzutkę Gussiewa pewnie łapie Pawełek. Tak samo jak Kaalma słaby strzał Jirsaka po wycofaniu przez „Brozia”.
24min Setka dla WISŁY! Jirsak wypuścił w uliczkę Ćwielonga, a ten w sytuacji sam na sam zamiast strzelać podawał i wybili piłkę obrońcy! Szkoda!
25min Piotr Brożek przeskoczył nad piłką, a Tomek Jirsak minimalnie przestrzelił z lewej nogi!
27min Jirsak z rogu wprost na głowę Marcelo, ten główkuje za bardzo w ziemie, próbuje poprawić przewrotką Diaz, ale niecelnie.
30min Rzut rożny dla Wisły - Jirsak do Marcelo, ten do Kirma, który strzela, a piłkę ręką (nieświadomie) blokuje Ivanov! Sędzia nie reaguje.
Ćwielong wywalczył kornera, Krótkie rozegranie Jirsaka z „Broziem”. W efekcie strzela Głowacki z 14 m, ale za wysoko.
60min Piękny strzał Jirsaka z 20 m! Kaalma z trudem sparował na róg!
87min Jirsak z 16 m nie trafia na bramkę! Płaski, ale niecelny strzał! Który to już?
89min Co za akcja Wisły! Małecki odważnie w pole karne! Sobolewski trafia w słupek! Dobitka Jirsaka sparowana! Paweł Brożek wydaje się, że pakuje do siatki, ale Kaalma łapie! PECH!
doncorleone2010
Member

Stary 24.07.2009, 17:15
fond napisał(a):Wyświetl post
Cóż, już oglądając wypowiedź Skorży tuż po meczu można się było spodziewać takiej decyzji. Rozsądnie byłoby jednak nie przyjmować tej decyzji bo nie mamy godnego następcy, a bez trenera 'od zaraz' mamy szansę stracić ligę.
O to link z wolnymi trenerami (aktualne bezrobocie) jak widac jest ich aktualnie 1458, wiec nie mowcie mi tu ze nie znajdzie sie tam dobry nastepca !!!!

http://www.transfermarkt.de/de/train...e_trainer.html

Uwazam ze powinno sie zatrundic Smude do polowy rundy, Skorza w Wisle nie ma juz przszlosci !!!

Kibice Wisly, czy kazdego trainera co zlego slowa o was i pilkarzach nie powie bedziescie calowac po nozkach
Czy kazdy co bedzie sie wam wydawal sympatyczny bedziecie calowac po nozkach?

Ahhhh..... szkoda slow
Ostatnio edytowane przez doncorleone2010 : 24.07.2009 o godz. 17:21.
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.07.2009, 17:19
Island napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy na kolana i do Cupiala z prosba zeby nas nie zostawial - wlaczajac kibicow. Jesli sie uda i Cupial dramatycznie nie obetnie pomocy to jest szansa by jakos przetrzymac ten trudny okres. Jesli jednak Cupial odejdzie to mamy problem skali duzo wiekszej niz przegrana z Levadia.
"Jesteśmy dumą tego miasta
a w naszych sercach Biała Gwiazda
i nawet jeśli będzie źle
My nigdy nie poddamy się!
"

"Z tysięcy klubów jak wybrałem ten
ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej
będę kochał Wisełkę na pewno to wiem
"

albo jak to w piosence Kamyka i Pio
"Zadaj sobie pytanie, czy tyle siły masz, aby być do końca ze swoją drużyną, Wiślacką rodziną, kroczyć wbrew przeciwnościom, otaczać Białą Gwiazdę prawdziwą miłością".

I jeszcze wiele innych...
Wisła była przed panem Cupiałem i będzie jeszcze długo. Póki będę jej kibice i będzie miał kto grać.
tomasz_19
Senior Member

Stary 24.07.2009, 17:25
http://tsw.com.pl/?dzial=news&id=5241 tu jest napisane ze nie podal sie do dymisji...komu wierzyc?
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
mariusz92abg
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 24.07.2009, 17:31
moim zdaniem Skorża postapil bardzo honorowo!!!,ale mam nadzieje,ze zarzad da mu jeszcze szanse,przypomnijcie sobie jak sie zachowal Heniu po blamazu z Tibilisi.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów