The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 22:50
W takim razie niech Kurto szybko zdrowieje, a Cebanu odeslac do Bytomia.
Odpowiedz cytując
Thomé
Member

Od: 05.2008

Stary 23.07.2009, 23:06
fond napisał(a):Wyświetl post
http://www.tsw.com.pl/index.php?dzial=news&id=5238

......................
TSW już wie, a oficjalna siedzi cicho? Vasek miał przecież trenować jeszcze po powrocie Wisły z Tallinna...
Odpowiedz cytując
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Stary 23.07.2009, 23:22
Chesteroski napisał(a):Wyświetl post
A ten czeski bramkarz to już odesłany został dzisiaj, ktoś wie może ?
Z całym szacunkiem dla tego gościa ale Pawełek i tak już nam zaje*** co miał zaje*** i kto by nie przyszedł to jego błędów nie naprawi (chociaż nie obwniałbym oczywiście tylko naszego bramkarza za padake w dwumeczu).

Oczywiście bramkarz i tak potrzebny- na ligę. Żeby czy to z Odrą czy z Legią czy Lechem nie puszczać goli głupszych niż nie wiem co.

Trochę zawiodłem się na Pawle Brożku. Ostatnio na forum broniłem go (a właściwie nawet nie ja tylko jego wyniki - 50 goli w ostatnich 2 sezonach), ale teraz widzę, że jednak nastąpiło coś czego nie potrafię ująć w słowa... Nie chcę krytykować Pawła jednak wydaje mi się on już trochę wypalony jako gracz Wisły... Może faktycznie brak motywacji?

Co do transferów- zawsze starałem się na trzeźwo patrzeć na te które mogą być i na te już sfinalizowane. Myślę, że nasz bramkarzyna wie co już wyrobił i z pokorą przyjmie rolę rezerwowego jeżeli przyjdzie (mam nadzieję) godny konkurent.

No i napastnik. Właśnie tutaj posłużę się wikipedią - Napastnik to zawodnik w piłce nożnej, który gra na pozycji najbliższej do przeciwnej bramki i dlatego w drużynie głównie to on jest odpowiedzialny za zdobywanie bramek... Niby proste jak drut a Piotrek Ćwielong może nie zna tej definicji?
Powód: long :D
Ostatnio edytowane przez vodzu91 : 23.07.2009 o godz. 23:31.
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
Odpowiedz cytując
daeclan
Junior Member

Stary 24.07.2009, 02:45
Myślę że obrażanie piłkarzy, którzy jeszcze dwa miesiące temu byli przez nas noszeni na rękach, to niezbyt fortunny zwyczaj. Co innego polityka transferowa, za którą odpowiadają przecież inni ludzie. Na tym polu jest niestety wiele do zarzucenia, ale działając w warunkach polskich jest to sprawa dosyć trudna. W tym kontekscie wracać będzie jak mantra temat pieniędzy, a z tymi wiadomo jak jest. Zwróciłbym uwagę na coś, co chyba traktowane jest po macoszemu -charakter piłkarza i ambicja. My kibice sami przeciez wiemy, że przegrać można, to tylko sport, ale juz styl w jakim to przychodzi, wiele mówi o tzw. charakterze drużyny. Przynajmniej tego elementu w meczu z Levadią zabrakło. I właśnie budowanie drużyny na tym polega, że w drużynie muszą być charyzmatyczni gracze, jak Żuraw,Franek, Baszczu czy Kosa. Ich role powinni pełnić dzisiaj Głowacki czy Sobolewski, bo jak nie oni to kto.

Poza tym obcokrajowcy muszą widzieć, że skoro "miejscowi" gryzą trawę, to ja nie mogę być gorszy. Póki co, tego nie widać. Brakuje tego charakteru. Przy całym szacunku dla Łobodzińskiego, ale to piłkarz- dziewczynka, wystarczy mocniej tupnąc nogą i po chlopie ( mam nadzieję, że Łobo weźmie sobie to do serca i zamiast się obrażać na kibica, zacznie grać po męsku). Jak dla mnie Wisła gra za łagodnie i nie chodzi bynajmniej o to, aby łamac przeciwnikom nogi. Za mało w grze Wisły agresji, i zwykłej sportowej ambicji.

Na koniec wyszukiwanie młodych talentów. Wisła na ogół kupuje towar uznany, a co za tym idzie drogi, tak jakby doszlifowanie młodego obiecującego talentu było czymś gorszym, czy niegodnym. Przykład Błaszczykowskiego czy Lewnadowskiego pokazuje że wcale tak nie musi być.
Odpowiedz cytując
koker
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 24.07.2009, 07:07
Wedlug mnie to co robi klub to wogole nie sensu. Jezeli opdadlismy z pucharow to jedyna sprawa ktora mialaby jakis sens to rekonstukcja druzyny. Odeszli Varga, Dawidowski i Niedzielan. Mamy Kirma, Alvareza i Jopa.
Musimy teraz dac szanse Ilie. Nie bedziemy mieli nowegp bramkarza wiec trzeba wkoncu popatrzec na swoich. Cebanu i Krutko po jednym sezonie na naszych boiskach byli by bardzo dobrymi bramkarzami(Cebanu w lidze, Krutko w pucharach ale tych krajowych)
Musimy dac szanse mlodym, jak Czekajowie, Leszczakowi, Janikowi, Chrapekowi a moze nawet Burlidze!
Musimy wykorzytsac ten rok, zdobyc mistrza i jakby sie dalo to puchar!
Do tego trener powinnien wkoncu przestac sie bac stawiac na Jirsaka, to powinnien byc jego sezon!

Nie ma sensu zwalniac trenera i znwou rozwalac wszystko co zostalo zbudowane...do niczego to nie prowadzi.

Pozdr

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.07.2009, 07:43
vodzu91 napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem dla tego gościa ale Pawełek i tak już nam zaje*** co miał zaje*** i kto by nie przyszedł to jego błędów nie naprawi (chociaż nie obwniałbym oczywiście tylko naszego bramkarza za padake w dwumeczu).

Oczywiście bramkarz i tak potrzebny- na ligę. Żeby czy to z Odrą czy z Legią czy Lechem nie puszczać goli głupszych niż nie wiem co.

Trochę zawiodłem się na Pawle Brożku. Ostatnio na forum broniłem go (a właściwie nawet nie ja tylko jego wyniki - 50 goli w ostatnich 2 sezonach), ale teraz widzę, że jednak nastąpiło coś czego nie potrafię ująć w słowa... Nie chcę krytykować Pawła jednak wydaje mi się on już trochę wypalony jako gracz Wisły... Może faktycznie brak motywacji?
Paweł jest jakiś nieswój. Ślady kontuzji z wiosny? Zajechany jak cała drużyna? Fochy po niedoszłym transferze? Czytając info z linka TSW.com - q.wa-byliśmy tak blisko zrobienia tego co dawno powinno się stać i zbudowania fajnej paki z odpowiednią ilością grajków.
Panie Cupiał - prosimy... jeszcze raz...
Odpowiedz cytując
Luk4s
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.07.2009, 07:51
Zobaczymy jak jutro druzyna zagra z lechem. Myśle, że Cupiał wyciągnie odpowiednie wnioski właśnie po tym meczu i właśnie wtedy można się spodziewać jakichś decyzji personalnych. A transfery na pewno będą... ale z klubu. Bo, że Cupiał sypnie jeszcze groszem w tym okienku to nawet nie ma co liczyc bo takiej stracie forsy w CL.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.07.2009, 08:14
arti napisał(a):Wyświetl post
Paweł jest jakiś nieswój. Ślady kontuzji z wiosny? Zajechany jak cała drużyna? Fochy po niedoszłym transferze? Czytając info z linka TSW.com - q.wa-byliśmy tak blisko zrobienia tego co dawno powinno się stać i zbudowania fajnej paki z odpowiednią ilością grajków.
Jak dla mnie nie powinniśmy prosić raz jeszcze, tylko co dalej.

Wilczek głosi że mamy straty marketingowe, finansowe. Że trzeba będzie sprzedawać. Oki, ale za rok wracamy przecież na 30-tysięcznik.

Zamiast rozpirzać drużynę Cupiał powinien ją przebudować. Wykorzystać ten rok na wymianę słabych punktów, wypalonych, dać drużynie czas aby się skonsolidowała.

Klub powinien wysłać sygnał iż trwa dalej, że ten cios go nie powali, że więcej tego błędu nie popełni. Dać do zrozumienia fanom, mediom, potencjalnym sponsorom że jesteśmy stabilną firmą z którą warto być.

Przy rozsądnym zarządzaniu za rok możemy te straty odkuć na samych biletach i karnetach.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
gapiotrngu
Banita

Stary 24.07.2009, 08:16
Mowi się że wisła straciła 2 mln euro za nie wejście do ligi europejskiej... trudno stało się to się nie ostanie.. w tym momencie zostaje nam gra tylko na krajowym podworku na które to mamy dalej bardzo dobry skład... moim zdaniem spokojnie można sprzedać brożka za te 2-3 mln euro żeby załatać dziurę w budżecie.. byłbym też za zdecydowanym rozwiązaniem kontraktu z cantoro który za zarabia nieźle i ściągnąłbym tego napadziora z węgier - Bozeta. Budżet w pewnym sensie byłby załatany po transferze brożka.

skład po wyzdrowieniu znów byłby lux: Pawełek - Brożek, głowacki, marcelo,alvarez - małecki, sobolewski, garguła, kimr - boguski, bozet

rezerwa też byłaby mocna: cebanu - diaz, jop, ćwielong, łobodziński, jirska, i dalej na rezerwę wziąłbym czekaj i laszczaka ale nie po to żeby siedzieli tylko jeśli mamy dobry wynik w jakimś meczy wypuszczam ich do boju bo moim zdaniem zdecydowanie za rzadko dajemy szansę chłopakom z młodej ekstraklasy co jak co mistrzom z roku 2007-2008 i wicemistrzom z roku 2008-2009. Mówi że mamy super talenty (laszczak) ale jeśli on nie będzie grał w wieku 18 lat z najlepszymi w pierwszej lidzie to nic z niego nie będzie a nie jestem tak do końca za wypożyczeniami do słabszych klubów bo jak historia pokazuje często tam też siedzą na ławie...

tak samo znacznie bardziej eksploatowałbym cebanu.. niech gra i pokaże że albo jest coś warto albo nie
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 24.07.2009, 09:25
No i Andrzeja juz nie ma, lekka korekta budżetu, sporo pilkarzy odeszlo i w tym okienku, sporo oszczędności (Niedzielan, Dawidowski), może nie wyprzedamy pół składu...
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21475
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.07.2009, 09:38
arti napisał(a):Wyświetl post
Jak by nie patrzyl to byla ciezka kontuzja i tylko ogromne szczescie Pawla ze tylko tak sie skonczylo.
Wiec chlopak przekalkulowal ze po co ma sie narazac i walczyc( bo ta kontuzja byla po walce o prawie stracona pilke) za takie pieniadze w polskiej lidze jak moze za wiele wieksze ryzykowac zdrowiem za granica.

A tak ma status gwiazdy, trener go na lawke nie posadzi bo raz zrobilby sie lament na cala lige ze mu talent marnuje.
A dwa niby kim ma trener Go zastapic? i jest pewny swojego

Niedzielana juz nie ma to tak naprawde jest tylko jeden napastnik, z czym do ludzi z czym do Europy
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 24.07.2009 o godz. 09:45.
,
Odpowiedz cytując
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.07.2009, 10:00
jest wyjscie z sytuacji!!!trzeba sprzedac Pawla Brozka,moze znajdzie sie frajer ,ktory zaplaci 2,5 mln euro,poltora miliona na zalatanie dziury budzetowej a milion na dwoch napastnikow,klasy kirma,spokojnie mozna takich zatrudnic tylko trzeba operatywnego dyrektora-z cwielongiem i brozkiem nic w tym sezonie nie ugramy a gdybysmy mieli napastnikow mozna spokojnie obronic tytul i za rok na naszym stadionie przystko odrobic!!!
Odpowiedz cytując
Luk4s
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.07.2009, 10:04
krzysztofff napisał(a):Wyświetl post
jest wyjscie z sytuacji!!!trzeba sprzedac Pawla Brozka,moze znajdzie sie frajer ,ktory zaplaci 2,5 mln euro,poltora miliona na zalatanie dziury budzetowej a milion na dwoch napastnikow,klasy kirma,spokojnie mozna takich zatrudnic tylko trzeba operatywnego dyrektora-z cwielongiem i brozkiem nic w tym sezonie nie ugramy a gdybysmy mieli napastnikow mozna spokojnie obronic tytul i za rok na naszym stadionie przystko odrobic!!!
2 frajerów już jest http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=1870b
więc opchnąc puki się da i wyciągnąc też ile sie uda najwięcej w obecnej sutyacji (pewnie 3 miliony euro to juz przeszłość ale kto wie). Budzet sie troche załata a okienko jeszcze otwarte to zobaczymy jak się losy potocza...
Ostatnio edytowane przez Luk4s : 24.07.2009 o godz. 10:07.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.07.2009, 10:08
jak dla mnie teraz najważniejszy jest mecz z Lechem w Superpucharze Polski
zobaczymy co nasi pokaża.
mam nadzieje ze sie zrehabilituja,pewnie po tym meczu zapadna decyzje,co do skladu,co do sztabu itp.
a jesli beda tlumaczyc sie po meczu ze sa w dolku,to mozna ich sie pozbyc...

Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.07.2009, 10:09
Pierwszy moj post po jednym z najgorszych dla mnie dni w historii Wisly. Dalej chodze struty i nie za bardzo w to wszystko wierze...

Wczoraj w na tvp3 w serwisie sportowym o 23 byla rozmowa z dziennikarzem krakowskim. Zdradzil (nie wiem skad on ma takie informacje ktorych nikt inny nigdy nie ma jak trzeba) ze Wisla juz miala podpisac tego krola strzelcow ligi wegierskiej ale po blamazu transfer zostal anulowany, tak samo ma sie sytuacja z czeskim bramkarzem. to tyle.
Powód: błędy
Ostatnio edytowane przez maRgrabkarz : 24.07.2009 o godz. 10:11.
Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.07.2009, 10:11
A następca Brożka miał przyjechać na testy w tym tygodniu... http://www.tsw.com.pl/index.php?dzial=news&id=5238

żal...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.07.2009, 10:17
wy w to wierzycie?
po ostatnich zawirowaniach w naszym klubie?
jak było z Bozokiem, Carlinos, Nurkovic...
to nic by nie bylo pewnego...watpie ze ten krol strzelcow dalby sobie u nas rade...

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.07.2009, 10:17
maRgrabkarz napisał(a):Wyświetl post
Pierwszy moj post po jednym z najgorszych dla mnie dni w historii Wisly. Dalej chodze struty i nie za bardzo w to wszystko wierze...

Wczoraj w na tvp3 w serwisie sportowym o 23 byla rozmowa z dziennikarzem krakowskim. Zdradzil (nie wiem skad on ma takie informacje ktorych nikt inny nigdy nie ma jak trzeba) ze Wisla juz miala podpisac tego krola strzelcow ligi wegierskiej ale po blamazu transfer zostal anulowany, tak samo ma sie sytuacja z czeskim bramkarzem. to tyle.
to był szef sportu w GK Janusz Kozioł
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Neon
Member

Od: 05.2008

Stary 24.07.2009, 10:27
maRgrabkarz napisał(a):Wyświetl post

Być może nikomu nie przyszło do głowy, że Wisła może odpaść już z Levadią ale mimo wszystko WSZYSTKIE ważne transfery powinny być przyklepane PRZED meczami pucharowymi, a nie być uzasadniane przejściem któreś tam rundy. Oczywiście mogą być sytuacje nadzwyczajne, ale generalnie obecny stan rzeczy pokazuje że cos jest nie tak z nasza polityka transferową ... żadna nowość niestety :/ No i najważniejszy aspekt Skorża nie miałby żadnego wytłumaczenia otrzymujać przed meczem z Levadią 3 wartościowych piłkarzy a nie jednego. Jak to w powiedzeniu chytry 2 razy wszystko traci, do LM trzeba się sensownie przygotować.
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.07.2009, 10:51
Szkoda tego wszystkiego.. Pieniądze sie znalazły ,a Pan Bednarz wiedział co z nimi zrobić. Widać tutaj dobry plan działania : pozbycie sie zawodnikow bez użytecznych ,którzy kasowali dużą kase( Niedzielan,Varga,Dawidowski,Beto) w zamian pozyskano renomowanych graczy takich jak : Alvarez,Kirm ,Garguła czy Jop....W kolejce czekali już Balzat i ten bramkarz z Czech. Naprawdę Wisła byłaby kadrowo bardzo silnym jak na nasze warunki zespołem. A tak niestety zapowiada sie wyprzedarz i anulowanie dogadanych wcześniej transferów.
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.07.2009, 10:54
matizaq napisał(a):Wyświetl post
Szkoda tego wszystkiego.. Pieniądze sie znalazły ,a Pan Bednarz wiedział co z nimi zrobić. Widać tutaj dobry plan działania : pozbycie sie zawodnikow bez użytecznych ,którzy kasowali dużą kase( Niedzielan,Varga,Dawidowski,Beto) w zamian pozyskano renomowanych graczy takich jak : Alvarez,Kirm ,Garguła czy Jop....W kolejce czekali już Balzat i ten bramkarz z Czech. Naprawdę Wisła byłaby kadrowo bardzo silnym jak na nasze warunki zespołem. A tak niestety zapowiada sie wyprzedarz i anulowanie dogadanych wcześniej transferów.
Chytry traci..iles tam razy. Bylo ich dogadac przed meczami z Levadią , a w szczególności bramkarza. I tyle.
Nie byloby moze całej tej szopy pod nazwą : NAJWIĘKSZA KOMPROMITACJA POLKIEGO FUTBOLU KLUBOWEGO.
Ps. Ciekawe czy jutro w Lubinie bedziemy żegnać Pawła Brożka?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.07.2009, 10:54
matizaq napisał(a):Wyświetl post
w zamian pozyskano renomowanych graczy takich jak : Alvarez,Kirm ,Garguła czy Jop..
Bez jaj...
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 24.07.2009, 11:10
Trzecim zawodnikiem, który może pożegnać się z drużyną "Białej Gwiazdy" jest Radosław Sobolewski. Popularny "Sobol" niedawno przedłużył kontrakt z krakowskim klubem, ale zastrzegł w nim, że jeśli Wisła nie zdoła awansować do LM, wtedy pomocnik będzie miał wolną rękę. Szacowana wartość Radosława Sobolewskiego to 600 tysięcy euro.

Wiecie coś o tym ?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 24.07.2009, 11:10
Tak jak ktoś wcześniej tu napisał, na okienko transerowe należało patrzeć głównie pod kątem pozyskania bramkostrzelnego napastnika i wzmocnień po odejściach Baszcza i Zienia. Wzmocnienia za tych, co odeszli są (Alvarez i Kirm), lecz bramkostrzelnego napastnika nie ma. Potwierdziło się to, że jak Brożek nie strzela, to już nie ma kto strzelić. Marcelo z rożnego? Levadia naszych rozpracowała, wiedziała że rogi gramy na Marcelo.

A może frytki do tego? Pozbywać się najlepszych zawodników? Puszczać z klubu tych, co grają piach, tak jak Pawełek, Diaz, Ćwielong, a nie filarów drużyny takich jak Sobol. Pozbyliście się już Baszcza na prawej obronie i odpowiedź czy to byla słuszna decyzja otrzymaliście podczas meczu w Sosnowcu... ;/
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.07.2009 o godz. 11:52.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.07.2009, 11:17
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
No to fajnie, stracimy najlepszego defensywnego pomocnika w Polsce i najwaleczniejszego zawodnika Bialej Gwiazdy. Zastawić mu drzwi i go nie puszczać !!!
Ty to o Norbercie Varga piszesz?

Was to ludzie pojebało.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 24.07.2009, 11:19
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
A może frytki do tego? Pozbywać się najlepszych zawodników? Puszczać z klubu tych, co grają piach, tak jak Pawełek, Diaz, Ćwielong, a nie filarów drużyny takich jak Sobol. Pozbyliście się już Baszcza na prawej obronie i odpowiedź czy to byla słuszna decyzja otrzymaliście podczas meczu w Sosnowcu... ;/
jakby zastal, to i tak przeciez by nam nie pomogl, bo ma kontuzje caly czas
Cytat:
Ty to o Norbercie Varga piszesz?
o sobolu
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.07.2009, 12:25
Narazie to wszystko spekulacje prasowe, wiec troche spokoju. Poza tym samym Brozkiem mozna zalatac ta domniemana dziure budzetowa. Nie rozbija sie tez trzonu druzyny.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 24.07.2009, 12:30
Sobol raczej nie odejdzie, bo na nim duzo raczej nie zarobimy, a po drugie ma juz swoje lata, podpisal nowy kontrak, wiec watpie aby chcialo mu sie gdzies przenosci.

Bardziej juz wierze, ze odejda Marcelo, Diaz, Brozek, czy Boguski.
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Stary 24.07.2009, 12:42
W czerwcu wszyscy sie modlili, zeby Brozek nie odszedl z klubu.Teraz nagle wszyscy chca go sprzedac bo nie wyszly mu 2 mecze i jest w ogole do dupy.Nie zapominajcie kto te 2 mistrzostwa dla Wisly zdobyl i w 50% to jego zasluga.Jak zostanie jeszcze pol roku i strzeli 12-13 bramek to Brozek znowu bedzie cacy i znowu beda prosby zeby zostal w klubie...Ciezko za wami nadazyc.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.07.2009, 12:46
Mistrzostwa zdobyła cała drużyna, nie tylko Brożek. On sam sobie tych bramkowych sytuacji nie wypracował. Gdyby nie wrzutki Zieńczuka, Kosowskiego, Łobodzińskiego od czasu do czasu, dogrania Boguskiego i wielu innych to gówno sam by zdziałał, więc łaskawie nie ........

Brożek mógłby skończyć ze swoim boiskowym poczuciem ociekania zajebistością, bo to, że ma faktycznie duże umiejętności każdy wie, ale odrobina skromności i pokory, którą np. prezentował zawsze Boguski też by nie zaszkodziła.

Ja osobiście już od dłuższego czasu podkreślałem, że Brożek mnie delikatnie mówiąc w****ia, i że jego nawet ewentualne odejście przyjmę jako dobrą decyzję zarządu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów