|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeszcze trochę kwiatków o naszym wczorajszym przeciwniku
http://www.sport.pl/sport/1,65025,68...ajwiekszy.html Cytuję: ...budżet Levadii to ledwie 700 tys. euro na sezon. Średni piłkarz mistrza Estonii zarabia 2 tys. euro miesięcznie, najlepszy maksimum 6 tys. Z 10 zespołów ligowych tylko połowa jest w pełni zawodowa. W sumie mamy tylko 132 profesjonalnych piłkarzy - opowiada estoński dziennikarz... ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
wstyd na cały świat.. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
spoko masz swoje zdanie, ja mam swoje, nigdy nie dam do podpisu słowa obecnych piłkarzyn bo zaden z nich nie jest moim idolem i nie bedzie w szczegolnosci gosc z czuprem na glowie Mario P.i goscie z wytatuowanymi przedramionami.
Ostatnio edytowane przez lucekj : 23.07.2009 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
budżet: 10 mln euro budżet Leviadi: 700 tys euro dalej uważasz, że nie mamy wystarczająco pieniędzy, żeby ogrywać takich ogórasów? po prostu.. olali przeciwnika.. gwiazdeczki.. niech lepiej idą sobie kolejne tatuaże zrobić, jacy to oni są religijni i kozaccy.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Od kiedy graja budzety? to po co wogole grac zrobmy ranking klubowej kasy i na tej podstawie wybierajmy mistrza, zdobywce LM i LE po co grac?. Tylko wes pod uwage ze Levadi byla w rytmie meczowy i to byl jedn z kilku czynnikow dla czego poleglismy. Co ci przeszkadzaja ich tatuaze, kolczyki czy wlosy za swoje zrobili i po pracy Ciebie nikt w pracy nie pyta co w domu robisz, wiec wes wyluzuj bo sie zawiesisz z przegrzania. Nie bronie naszych pilkarzy ale tez nie ma powodu zeby po nich jezdzic jak po burej suce i czepiac sie wszystkiego. Jak zdobyli mistzra to byli cacy wychwalani podniebiosa, jak Brozka chcieli kupic za 3 mln euro to gdzie tam frajery jestesmy przynajmniej 5 jest wart a teraz co poniektorzy od patalachow go wyzywaja a teraz be, co z was za kibice? sukcesu chyba ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie wiem coz zescie sie tak tych biednych pilkarzy uczepili
Jak oni mieli byc odpowiednio zmotywowani na Levadie, skoro przed meczem wiekszosc prasy i cale forum (z drobnymi wyjatkami ) przekonywalo, ze rozjechanie estonskich ogorkow bedzie formalnoscia. Malo tego, sztab szkoleniowy wpoil swoim podopiecznym dokladnie to samo ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Dla mnie Levadia mogła być w życiowej formie,mogła przylecieć do nas samolotem, mogła być w trybie meczowym, mogła być na dopingu, mogli korzystać z wróżki i bioenergoterapeuty a i tak naszym obowiązkiem było WYGRAC. I co zaśpiewacie - nic się nie stało Nie ma żadnego usprawiedliwienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja bym bardzo chciał, żeby się wypowiedział obiektywnie ktoś, kto był wczoraj na stadionie. Chciałbym wiedzieć czy nasi zawodnicy dali z siebie wszystko czy przeszli obok meczu- wszyscy zapewne czujemy sie zawiedzeni wynikiem ale w Talinie świat się nie kończy!! Wszyscy którzy myslą inaczej sa równie przywiązani do Wisły co marne pismaki i warci okresleń duzo gorszych niż "sezonowcy" i "chorągiewki"!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Właśnie wróciłem do Krakowa.
Drodzy państwo, Wiślacy, Wiślaczki, Moderatorzy, Banici i Pokemony, Czuję w sobie niezwykle silną potrzebę uzewnętrznienia się i wylania na klawiaturę całej złości, która tkwi we mnie od wczoraj. Gdy myślę o tym trudnym okresie, który nas czeka nachodzi mnie ta niezwykle głęboka myśl. Drodzy państwo, Wiślacy, Wiślaczki, Moderatorzy, Banici i Pokemony, K U R W A M A Ć! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I niech to będzie kwintesencja tego całego tematu. Chyba teraz, ewentualnie jeszcze paru wypowiedziach osób, które były w Tallinie, temat należy zamknąć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
Wystarczy ze ty je popełnisz i będzie w porządku, miałem cichą nadzieję iż zniknąłeś z tego forum jako że ostatnio nie widywałem twoich postów ale widzę że ta porażka dodała ci nowych motywacji do pisania głupot, najpierw podpis o postach, teraz o Skorży. Czy ty naprawdę jesteś taki głupi czy tylko głupka zgrywasz. Stało się i tyle przegraliśmy, odpadliśmy to nie koniec świata, zdarza się najlepszym klubom, porażkę trzeba przyjąć z godnością z kimkolwiek byśmy nie przegrali. Ale lepiej jest ślęczeć cały dzień na forum i wypisywać jacy wszyscy w klubie są żałośni, grają jak patałachy, przegrali z ogórami, pewnie trzeba być trendy nie...? Ciekawe, pewnie gdybyśmy np. w IV fazie rozgrywek tej fazy ograli Olympiacos, pewnie pierwszy zająłbyś się lizaniem dupy trenerowi i zawodnikom bo wtedy właśnie to byłoby na czasie. Gratuluje Ci |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem takL ja byłem na meczu. Obiektywnie? Biegali jak muchy w smole, niecelne długie podania Diaza, którego i tak szanuję za oddawane serce. Ćwielong jeżeli ma zdobyć bramkę, to tylko i wyłącznie jeżeli ma strzelić do pustej. Panowie Brożkowie grali przysłowiowy "piach". Oprócz paru dośrodkowań Małecki grał jak wyżej wymienieni. Poza tym niech mi ktoś wytłumaczy: JAK MOŻNA Z TYLU ROŻNYCH NIE STRZELIĆ BRAMKI !? Grali "trochę" lepiej niż w Sosnowcu ale co z tego? Od Pawełka już ja lepiej bronię. Dali z siebie wszystko? Jedna, jedyna żołta kartka Diaza. Tak naprawdę Tak naprawdę tylko 4 piłkarzy zagrało tak, jakbym tego od nich oczekiwał: Marcelo, Głowacki,Kirm , Diaz. Nie podawali, a jak już to rzadko co do Kirma, który musiał wyprowadzać indywidualne akcje. I tak WALECZNOŚCIĄ wywalczył kilka razy rzut wolny. Brakowało mi strzałów z dystansu Sobolewskiego. Jedna próba? Co to ma K***A być?
Powód: pomyliło mi się
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 23.07.2009 o godz. 16:23.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
CAŁY WROCŁAW SMIEJE SIE Z WISŁY !!!
WSTYD I HAŃBA TAKIE DRUŻYNY TRZEBA ZLIKWIDOWAĆ BO TYLKO POLSKĘ OŚMIESZAJĄ Autor: WKS - [dodano: 2009-07-23 14:01:48 z adresu: chello087207152205.chello.pl] 143900 z wislaportal Mam już dość tych 10 latków. Ten w dodatku podał się za fana Śląska. I mógłby się wypowiedzieć za siebie, bo nmie wierzę, że kibice Śląska jadą po Wiśle. To niemożliwe... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ŁAPY PRECZ OD SKORŻY!!!
Druzyna byla do tego rewanzu nastawion i ustawiona prawidlowo ! (tym czym Maciek mogl dysponowac na ta chwile). Przewazalismy caly czas, Levadia nie miala nic do powiedzenia, w drugiej polowie to chyba 2 razy wyszli ze swojego 30 metra a my akcja za akcją i... no wlasnie, nie wina Skorzy tych wszystkich słupków i poprzeczek, strzałów chybionych o centymetry. Czy gdybysmy odpadli z 20 poprzeczkami i slupkami to tez by Skorzy wina byla Pech Skorza i tak zostanie, chyba że sam trzasnie drzwiami. |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
I dobrze teraz okazuje sie kto jest sezonowcem i kibicem sukcesu!!! Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie...!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zgadzam się z Tobą w 1906%. Mieliśmy pecha. Ale pismaki, sezonowcy i inne #@&$(&^#$ nie mogą tego pojąć. A powiedzenie, że to największy wstyd w historii polskeigo futbolu jest żałosne. Polonia po bardzo słabym meczu u siebie przegrał z czarnogórskim(ale nie mistrzem) i ledwo wygrała na wyjeździe ze zdobywcą pucharu...San Marino. Niech ktoś cos jeszcze powie złego na Wisłe!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja uważam że to piłkarze po prostu zlekceważyli przeciwnika, z myśleniem co nam może zrobić taka Levadia która gra w pół amatorskej lidze gdzie bodaj są 2 kluby zawodowe daleko się nie zajdzie, ale przecież to nie powinno się zdarzyć w tym składzie są zawodnicy którzy dobrze wiedzą że ŻADNEJ drużyny nie wolno lekceważyć ( Głowacki, Jop, Brożki, Cantoro) oni wiedzą jak smakuje porażka z niżej notowanym przeciwnikiem, oni najbardziej powinni pomóc drużynie w przejściu tego rywala. Ale niestety potwierdza się nasza mentalność 0 mobilizacji na teoretycznie słabszych rywali, i tu nie chodzi tylko o Wisłe ale także inne polskie kluby!!
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tommiyacht, owszem do rewanżu drużyna była ustawiona najlepiej jak być mogła, ale była źle przygotowana fizycznie i mentalnie. Chodzi mi szczególnie o kondycję. Biegali jak muchy w smole. Skorża źle ustawił zespół na mecz w Sosnowcu. Co to za ustawienie 1-4-4-1-1? Jeszcze z wysuniętym Jirsakiem? Na mistrza Estonii takie ustawienie?
PS: Widzisz, mam wytrzymałą pikawę ale i tak po meczu ryczałem jak bóbr..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/przepraszamy/
Jeśli chodzi o Arka to (z tego co przeczytałam), jemu ewentualnie można wybaczyć. Ale całej drużynie? Że niby się "piłkarze czują jak kibice" ?! Wybaczyć? Może za kilka[naście/dziesiąt/setek] dni się uda. Lecz zapomnieć - nigdy! Jak pisałam gdzieś wcześniej, tą kasę za lipiec i sierpień co im się z kontraktów należy, powinni oddać kibicom (SKWK), gdyż w tym czasie powinni raczyć nas emocjami w europejskich pucharach (początek lipca- mieli się przygotowywać, jak widać, coś poszło nie tak...). Mam pytanie do kibiców, ktorzy byli w Talinie: czy te nasze piłkarzyny dały wam koszulki? (na zdjęciach widzialam, że tam kilku schodziło bez, ale może w gaciach je mieli?) Bo mogliby chociaż w ten sposób zrekompensować [przynajmniej części] 0,00001% tego wstydu itd... Porażka w tym dwumeczu to jest owy ARMAGEDON. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakbyś się dowiedział, że Cię żona zdradziła to byś jej zaśpiewał : Czy mnie zdradzasz czy nie ja i tak kocham Cię? Nawet jeśli, to byś i tak potrzebował trochę czasu. Każdy chyba po wczorajszym meczu może się wkurzyć, to chyba normalne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ale ja pisze o wczorajszym meczu.
Gwiazdzisty, trzeba odroznic to jak sie tlumaczy trener, od tego jak to naprawde wygladalo. Bo Ty rozumiem powiesz że estonczycy bylli lepsi i wygrali zasluzenie ? Czy moze nasi byli zle przygotowani fizycznie i mentalnie dlatego Levadia oddychala rekawami po 1 polowie i potem nie mogla ze swojej wyjsc |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
A mentalnie chyba źle byli przygotowani, bo wystarczyłoby odrobinę pazerności i bramka by wpadła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bardzo dobrze napisane, ale i tak trzeba im celowniki nastawic ale tu trzeba zapierda..nia na pelnych obrotach w kazdym treningu. Bo zeby z takiej ilosci sytuacji nic nie wykozystac to sie w glowie nie miesci ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nic sie nie stalo, kochanie nic sie nie stalo Normalnie tekst roku ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Popatrzcie sobie na zdjęcia z treningów Wisły przed meczami z lewatywą. Co to K***A za podbijania pilki sposobem dolnym? Za przeproszeniem do jakiej LM chciał się dostać Skorża?! Siatkarskiej !? To niech idzie sobie trenować Skrę Bełchatów a nie Wisłę. Kolejny trening. Granie w rugby. Piłkarze chyba pomylili strony Błoń. To jest Reymonta 22 i Wisła, a nie Juvenia Kraków !!! Zamiast tego ćwiczyć strzały z dystansu, dośrodkowania, pojedynki 1 na 1 i stałe fragmenty gry, co jak widać po ostatnim meczu w ogóle nie idzie naszej drużynie......
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|