The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2009, 09:25
Sorry ze teraz o tym ale czy bedzie jakaś transmisja z meczu o superpuchar. Długo mnie nie było i nie wiem.
Odpowiedz cytując
WILDLIFE
Member

Od: 03.2008

Stary 22.07.2009, 09:27
szczaq21 napisał(a):Wyświetl post
Sorry ze teraz o tym ale czy bedzie jakaś transmisja z meczu o superpuchar. Długo mnie nie było i nie wiem.
Tak, będzie w TVP SPORT
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 22.07.2009, 10:39
uwaga uwaga

mam nadzieje że to nie są jakieś jaja, ale PODOBNO mecz będzie można oglądać tutaj:
http://www.fromsport.com/video-43217.html
lub
http://www.fromsport.com/video-43350.html
Z góry przepraszam jeżeli to ktoś sobie jajca robił, ale lepiej wstawić - a nuż będzie transmisja i zobaczymy naszą wygraną.
Powód: złe linki
Ostatnio edytowane przez elomike : 22.07.2009 o godz. 10:40.
Odpowiedz cytując
farciarz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.07.2009, 10:42
pożyjemy zobaczymy
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.07.2009, 10:47
tylko ze to jest okno meczowe z pierwszego meczu, zobaczcie sobie na date i godz........tam na bank nie bedzie transmisji
Odpowiedz cytując
tragez88
Senior Member

Stary 22.07.2009, 11:05
na kuszo jest link do bwina wiec jest jakas mizerna szansa...
http://www.kuszotv.pl/index.php?id=t...7&r=2009#15398
Odpowiedz cytując
LukaszK111
Junior Member

Stary 22.07.2009, 11:13
Jest link tyle, że na stronie bwin bedzie mozna na zywo typować wynik.Bedziemy jedynie wiedzieli kiedy padaja bramki,kartki itp.Dobre i to.Na transmisje tego dnia nie mamy co liczyć.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.07.2009, 11:14
To tylko reklamy...
Jak może być transmisja, skoro nie będzie na stadionie telewizyjnych kamer ?
Jedynie oficjalna może coś nakręci swoją kamerą i da na tube'a z poślizgiem.
..
Odpowiedz cytując
tswisla1906
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 22.07.2009, 11:35
Mecz jak narazie najważniejszy w sezonie a my go nie obejrzymy lipa ;D Osobiście liczyłem że Polsat pokaże ten rewanż ale się przeliczyłem szkoda!
Odpowiedz cytując
cahill
Member

Od: 07.2008

Stary 22.07.2009, 11:47
tswisla1906 napisał(a):Wyświetl post
Mecz jak narazie najważniejszy w sezonie a my go nie obejrzymy lipa ;D Osobiście liczyłem że Polsat pokaże ten rewanż ale się przeliczyłem szkoda!
spotkań w tym sezonie było takie multum, że rzeczywiście ten chyba jest najważniejszy :]

najeżdżacie na Polsat, ale oni jako jedyni podjęli jakąkolwiek inicjatywę, w przeciwieństwie do tego leszcza Korzeniowskiego, skoro żadna telewizja w Estonii nie realizuje transmisji, to nie dziwię się, że Polsat nie chce tego sam robić, bardzo można dziwić się tylko estońskiej TV, jakby nie było Levadia to mistrz i mimo wszystko są w lepszej sytuacji przed rewanżem, a jednak telewizja ma to gdzieś, to jest dziwne
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.07.2009, 11:56
Zadne Sopcasty, Kuszto, Justiny i inne wynalazki nie pokaza tego meczu z jednej prostej przyczynu nie maja komu ukrasc sygnalu zeby go potem umiescic na swoich stronach i zarobic na reklamach .
A same ne wyprodukuja bo kasy nie wyloza z prostego wzgledu oplaclnosc, a doplacac do interesu nie beda bo i po co ku uciesze darmozjadow. Zal kupic abonamet a potem placze ze TV nie chce robic relacji.

Polsat jest stacja komercyjna wiec nastwiona na zysk, ale i tak chca cos zrobic.
TVP jest telewizja pasntwowa- misyjna i jej swietym obowiazkiem jest pokazywanie takich imprez bez wzgledu czy sie im oplaca czy nie i czy reklamuja komus potem rozgrywki czy nie.

Konferecje libertasu sie im oplacalo pokazywac czy konferencje lpr-u, ale nie ma co sie dziwic jak pracuje tam stado baranow na uslugal samoobrony pisu czu lpr. Nazw specjalnie nie pisze z duzej litery bo i po co.
,
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Stary 22.07.2009, 12:04
Tylko, ze jak TVP miala prawa to pokazywala wszystkie mecze, z Azerbejdzanow, Gruzji czy innych zadupii.Nawet te w Intertoto...Przynajmniej oni dbali o kibica, nie to co Polsat.Jak kupili te prawa do LM to ich obowiazkiem jest pokazanie calosci rozgrywek.I nie dziwie sie TVP, ze nie chca tych meczow pokazywac, bo po co maja reklamowac produkt, ktory i tak bedzie w innej stacji.
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.07.2009, 12:28
będzie jakaś transmisja z meczu z Kuchenkorzem ?
Odpowiedz cytując
pepemasta
Member

Od: 10.2008

Stary 22.07.2009, 12:31
no krew mnie zalewa !!! tak bardzo bym chcial obejzec ten mecz!!! no co za kraj rozumiem ze oni maja w dupie Levadie ale jebany Polsat powinien pojechac ze swoim sprzetem do tego zadupia dla nas !! DLA kibicow z POLSKI poprostu SKANDAL!!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.07.2009, 12:34
Cytat:
12 postow wyzej masz odpowidz ... ;/
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Stary 22.07.2009, 12:35
MaG* napisał(a):Wyświetl post
Będzie na TVP Sport
Odpowiedz cytując
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.07.2009, 12:35
element napisał(a):Wyświetl post
Relacja tekstowa prowadzona w sposób profesionalny będzie na TWSD i Oficjalnej. Więc na **** komuś linki do interii.

Meczu nie będzie na żadnym Kuszo, Sruszo czy Buszo bo żadna TV nie przeprowadza transmisji więc logicznym jest że znikąd sygnału nie wezmą.

To że Estońska TV nie przeprowadza transmisji to równiez jest logiczne.
Skoro na mecze Levadii przychodzi 200 osób.

I trzeba być chorym by wykupować abonament TVP skoro oni podczas Hymnu Polski puszczają reklamy.
Zero poszanowania dla klienta a przede wszystkim dla Naszego Narodu.

Skrót meczu / bramki będą na 90% będą tutaj http://www.youtube.com/user/WislaKrakowSA

Tyle.
Krotko i na temat.
MaG* napisał(a):Wyświetl post
Tak trudno zobaczyć trochę wyżej? Mecz będzie na TVP Sport. Co ciekawe wyczytałem dziś na stronie Lecha że będzie też w TVP Poznań, szkoda że TVP Kraków nie wpadło na taki pomysł...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.07.2009, 13:48
przyznam, że pewnych rzeczy nie rozumiem.

Polskie kluby odstapiły prawa do pokazywania meczów eliminacyjnych firmie Sportfive (tak wiem, że Wisełka postąpiła trochę inaczej).
Dlatego uważam, że firma , która zakupiła te prawa powinna miec także w umowie obowiązek przeprowadzenia transmisji.
Kupuje sie prawa w pakiecie, więc normalne, że na jednym meczu można zarobić, a na innym stracić.

Uważam, że przy podpisywaniu następnej takiej umowy trzeba wyegzekować od firmy pośredniczacej obowiązek przeprowadzenia transmisji w zamian za prawo do niej.

Z drugiej strony - co robi dział marketingu w Wisle skoro nie potrafi sprzedać nikomu takiego dobrego produktu jak spotkanie eliminacyjne będące dla Wisły "być albo nie być" w pucharach w tym roku?
Na miejscu Cupiała i RN dawno poslalłbym tych ludzi na zasiłek dla bezrobotnych
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
marine88
Junior Member

Stary 22.07.2009, 13:50
skoro mecz bedzie w TVP Poznan, to może będzie również puszczany w ogólnopolskiej części regionalnej...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 22.07.2009, 13:55
FraMat napisał(a):Wyświetl post
przyznam, że pewnych rzeczy nie rozumiem.

Polskie kluby odstapiły prawa do pokazywania meczów eliminacyjnych firmie Sportfive (tak wiem, że Wisełka postąpiła trochę inaczej).
Dlatego uważam, że firma , która zakupiła te prawa powinna miec także w umowie obowiązek przeprowadzenia transmisji.
Kupuje sie prawa w pakiecie, więc normalne, że na jednym meczu można zarobić, a na innym stracić.

Uważam, że przy podpisywaniu następnej takiej umowy trzeba wyegzekować od firmy pośredniczacej obowiązek przeprowadzenia transmisji w zamian za prawo do niej.

Z drugiej strony - co robi dział marketingu w Wisle skoro nie potrafi sprzedać nikomu takiego dobrego produktu jak spotkanie eliminacyjne będące dla Wisły "być albo nie być" w pucharach w tym roku?
Oglolnie sie z Toba zgadzam ale Wisla mogla dysponowac prawami u siebie. W przypadku dzisiejszego meczu prawa te posiada Levadia i to oni decyduja co chca z nimi zrobic- nie maja woli oddac polskim kibica transmisji za darmo bo i po co jak u nich nie ma praktycznie zadnego zainteresowania.
Jak w miescie malo kto wie o takiej druzynie tym bardziej w kraju, gdyby Wisla nie oddala praw w tamtym tygodniu za darmo to polsat na pewno by nie robil realacji.
,
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 22.07.2009, 13:56
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Rzeczywiście, taki dobry produkt, że nikt nie chce kupić. Wogóle, ten produkt jes tak wspaniały, że nawet za darmo nikt nie chciał jechać do Estonii i robić transmisji. FraMat, Ty powinienes zostać szefem marketingu.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Luissss81
Senior Member

Stary 22.07.2009, 14:20
Niestety kasa się teraz liczy, a nie kibice. Jako produkt ten mecz rzeczywiście nie jest wspaniały, lecz dla nas najważniejszy. Z drugiej jednak strony ciekawy jestem ile osób w Polsce ogląda teraz arcyważny mecz towarzyski lecący na żywo na polsacie sport-Tajlandia vs Fc Liverpool? Pewnie kilka milionów.
Ostatnio edytowane przez Luissss81 : 22.07.2009 o godz. 14:24.
WISŁA TO MY
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.07.2009, 14:23
Smieszne, ze Polsatowi oplacalo sie pokazywac i placic (jeszcze jakas nagroda dla zwyciezcy byla ?) rozgrywki zwane potocznie pucharwem pasztetowej.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
tswisla1906
Junior Member

Stary 22.07.2009, 14:41
Jest jedno pocieszenie panowie stadionik ładnie rośnie <jupi><jupi>
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 22.07.2009, 14:45
tswisla1906 napisał(a):Wyświetl post
Jest jedno pocieszenie panowie stadionik ładnie rośnie <jupi><jupi>
A jaki to ma związek z tym tematem
Odpowiedz cytując
Kiddou
Junior Member

Stary 22.07.2009, 14:45
Miałem zakupić Polsat Cyfrowy... Ch... nigdy w życiu !
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.07.2009, 15:26
Ma ktoś linki do alternatywnych relacji live ? bo podejrzewam że przy takim zainteresowaniu TWSD szybko padnie :/

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 22.07.2009, 15:30
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś linki do alternatywnych relacji live ? bo podejrzewam że przy takim zainteresowaniu TWSD szybko padnie :/

Na oficjalnej jest relacja i na kilku portalach jak np interia czy gazeta.pl
,
Odpowiedz cytując
ktulu
Member

Od: 07.2005

Stary 22.07.2009, 15:33
http://www.live.wisla.krakow.pl/
http://wislasoccer.com/news_item_10905.htm
do tego jeszcze interia

Jak ktoś nie będzie mógł śledzić relacji, to może wysłać mi na PW nr komórki - postaram się wysłać sms-a przy każdej zmianie wyniku
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 22.07.2009, 15:37
http://www.wislaportal.pl/live.php

i jeszcze tutaj
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów