|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję że zawodnicy Wisły zdają sobie sprawę ,jak ważny czeka ich jutro mecz i zrobią wszystko ,by pokonać przeciętny zespół estoński.
Trzeba zagrać wysokim presingiem ,juz na ich połowie i uważać na ewentualne kontry. Przede wszystkim Wisła musi zagrać o wiele szybciej i dokładniej. Wiem ,ze łatwo się pisze ,ale Levadia to nie jest jakiś europejski potentat, by zwycięstwo było nie możliwe. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Mysle ze o wiele gorzej byly by gdybysmy wygrali ten mecz 0-1,0-2 po kontrolowanym przez nas meczu bo to moglo by uspic czujnosc, lub zlekcewazenie przeciwnika a myslami bedac juz w nastepnej rundzie A tak chlopaki od pierwszego gwizdka musza zapierniczac zeby potem ich palcami nie wytykano
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 21.07.2009 o godz. 14:22.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Lepiej chyba wygrać pierwszy mecz 2:0 i czekać spokojnie na rewanż wiedząc, że Levadia jest do pokonania, niż drżeć o wynik rewanżu z wielkim znakiem zapytania. Nawet nie masz pojęcia jaka jest prawdziwa atmosfera w drużynie i nie przewidzisz jak nasi zagrają w środę. Ten szturm i motywacja w cale nie jest taka pewna... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Smuda faktycznie potrafi pomagać Wiśle. Niedawno nawet podarował nam mistrza. Nie rozumiem co chcesz osiągnąć porównując wyniki Wisły Skorży i Smudy nie biorąc poprawki na to, że z biegiem czasu sytuacja finansowa klubu bardzo się zmieniła. Równie bezsensowne byłoby porównanie Skorży z Musiałem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ranking IFFHS: liga polska gorsza od... estońskiej
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Lech (Polska 77) - Grashoppers (Szwajcaria 70) a ta Estonia to juz przesada jest...i obym sie do jutra nie mylił ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dopiero teraz mogłem obejrzeć mecz Wisły z Levadią i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony grą Kirma. Waleczny, silny fizycznie, szybki, gra obiema nogami co jest ważne przy np szybkiej kontrze, do tego bardzo dobrze wyszkolony technicznie, dobrze drybluje a te jego przyjęcia/zagrania z pierwszej piłki zostawiają rywala daleko w tyle. Będzie z niego pożytek
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Ja tam oczekuję wreszcie reakcji BC jak trener przedstawia listę potrzeb (i są to rzeczywiste potrzeby), a dostaje ćwierć tego albo wcale. Wierzę w Wisłę, ale cóż jeśli wtopią to moje poparcie dla Trenera nie zmaleje. Co by o składzie i możliwościach finansowych za czasów Smudy nie powiedzieć... co Ty chcesz porównywać? |
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
pierwsze dwa mecze tego najtrudniejszego sezonu w historii - wyjazdowego - i już w lipcu mamy mecz o wszystko, o nasze być albo nie byc.
taką nam niespodziankę grojki sprawiły, więc tylko zyczę im rehabilitacji jutro musicie wygrac panowie, a my w WAS wierzymy !!! DO BOJU WISEŁKA !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Dokladniej to raz Szybciej to dwa A trzy-to zap******* po boisku jak małe samochodziki od 1 sekundy do ostatniego gwizska sedziego Zarty sie skonczyły ,biegac,walczyc,gryzsc,szczypac ,nogi nie odstawiac,byle awansowac Jesli tego nie bedzie to nawet niechce pisac jaka lawina krytyki na nas splynie,oczywiscie glownie na Skorze... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wes nie wyrywaj jednej linijki z calego mojego postu, a potem nie komentuj jak masz problemy ze zrozumieniem tego co napisalem. ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://fclevadia.ee/news/2331
a o co tu chodzi mam wrażenie, ze właśnie piszą o szczegółach transmisji radiowej :/ do dzieła - bedziemy słuchali po estońsku !! http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/gramy_u_siebie/ zagrajcie dla kibiców, bo zawsze wierzymy !!
Ostatnio edytowane przez jazzior : 21.07.2009 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dokładnie o to chodzi, relacja będzie w Vikerraadio.
http://vikerraadio.err.ee/ Tylko po co nam estońska relacja? ![]() Edit: Po za tym jest to relacja pomeczowa skoro zaczyna się o 19.05 czyli 20.05 polskiego czasu ![]() Powód: :)
Ostatnio edytowane przez emailowiec : 21.07.2009 o godz. 18:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
A tak w ogóle to polecam live z oficjalnej strony i słuchanie tej relacji gdzie mam nadzieję usłyszymy coś (w tym wypadku naszych kibiców) po polsku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Zresztą wytłumaczyłem ci dlaczego w moim poprzednim poście. Wybacz ale gadanie, że gorzej od uratowanego remisu w ostatniej sekundzie meczu z mistrzem Estonii byłoby zwycięstwo z owym mistrzem 2:0 jest po prostu śmieszne ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Da się gorzej zagrać niż w poprzednim meczu ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo jezeli grasz z teoretycznie slabszym przeciwnikiem ten sie broni i wygrywasz minimalnie lub np 2-0 to potem jest ciezko zmotywowac zawodnikow do gry. A czemu bo maja w swiadomosci ze wygrali i to latwo wiec moga zlekcewazyc przeciwnika, a stracic na wyjezdzie dwie bramki nie jest problemem. Popatrz co sie stalo w Atenach z Panatinaikosem wtedy bedziesz wiedzial o co mi chodzi. Chociaz w tym przypadku byl wiele mocniejszy przeciwnik ale nasi byli myslami juz w LM Bez odbioru ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://wisla.krakow.pl/pl/galeria/tr...uje_w_Estonii/ co ich pogięło?
ostatni trening przed meczem ostatniej szansy w LM a oni se w rugby z uśmiechami na gebach plumkają |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
A jutro wszyscy zmęczeni ![]() Takie rugby to fajna sprawa jest dobre dla rozluznienia mysle ze to im sie przyda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję że za 24 h o tej porze wszyscy będziemy zadowoleni z wyniku.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Jeszcze mają czelność się uśmiechać. A Jop to już w ogóle przegiął nie dość że ma szparkę w jedynkach to... ehhh |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
na h*j to przypominasz?
każdy pamięta ten mecz... było mineło... nie ma co żyć przeszloscia...zyjmy dniem dzisiejszym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Warto uczyć się na dawnych błędach ... innej możliwości jak atak Wisełki od pierwszych minut nie widzę ... jeżeli zaczną tak anemicznie jak w 1 spotkaniu to będzie po meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jutro dwa do przodu i Wiselka zegna ogorkow
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() nic Cię Sosnowiec nie nauczył nic ps. mam nadzieję że nasi kopacze mają troszkę inne podejście do sprawy ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Albo inaczej, moze wystarczy zagrac nawet na 50% umiejetnosci, ale zaangazowanie musi byc na najwyzszym poziomie, bo powiedzmy szczerze 6 dni temu to Wisla przegrala mecz, a nie Levadia go wygrala(zremisowala) ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy na tym forum napisanie jakiegokolwiek bardziej optymistycznego postu na temat rewanżu z Levadią lub próba obiektywnej oceny klasy rywala (przeciętny, z tendencją do rejonów ogona europejskich klubów) musi napotykać się z wyśmiewaniem i przypominaniem meczu w Sosnowcu, który to mecz Wisła zepsuła dokumentnie?
Jutro Wisła wygrywa - im bliżej meczu, tym coraz bardziej zdaję sobie sprawę, że przegranie rywalizacji w Tallinie będzie fatalne w skutkach (i klub będzie odczuwał to przynajmniej do Mistrzostw Europy 2012). Jednocześnie tym coraz większą pewność mam, że za dwa tygodnie jedziemy na rewanż do Debreczyna (lub Kalmar, jeśli Szwedzi dokonają cudu). Większa panika była rok temu po meczu w Jerozolimie, a potencjał kadrowy Biała Gwiazda miała wtedy słabszy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|