|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Myślę że jakbyśmy wylosowali jakikolwiek inny zespół to transmisja by była.Nie zwalnia to jednak Polsatu bo moim zdanie skoro chcą tą Ligę Mistrzów pokazywać to mogli się już zabrać za wszystkie Polskie drużyny tak jak to dotychczas robiła TVP!Jestem rozczarowany i to bardzo tak ważny dla nas mecz gatunkowo a tu nawet pewnie skrótu nie będzie można zobaczyć.Ręce opadają normalnie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zauważ tylko że polszit to tv nastawiona tylko i wyłącznie na zysk.Tam nie ma dylematów czy coś jest dobre czy chujowe a liczy się tylko oglądalność.Taszczenie całego sprzętu przez ponad tysiąc kilometrów by oglądnęła to garstka(jak dla nich) osób jest kompletnie nieopłacalna.Gdyby choćby mogli wyjść na 0....Jedyne pretensje można mieć do estońskich dziwaków którzy nawet sygnału nie chcą puścić - Tak w ogóle to dziwie się że eliminacje LM nie mają zapisów które nakazują puszczania sygnału - Przecież jeśli chodzi o grupową fazę jest to oczywiste i nie ważne że np. Inter gra z mistrzem Białorusi, który to mecz niewielu Włochów interesuje.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zaczynam tesknic za transmisjami w TVP.Nawet jak graly 4 zespoly to transmitowali wszystkie mecze, niezaleznie od sily rywala, ale niestety wszystko sie pozmienialo na gorsze.Na poczatku cieszylem sie, ze wygral Polsat, ale teraz zmieniam zdanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie mówcie że TVP nie liczy na zysk i wyprodukowałaby mecz ponosząc straty.Sami jesteśmy sobie winni wynikami w poprzednich sezonach. Radzę nie podpalać się i czekać do środy rano, bo informacje jakiej kolwiek nie oficjalnej strony mają niską wiarygodność.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale TVP nawet kiedyś pokazywała takie badziewie jak Vetra : Legia!!!Nie rozumiem tego:(Obyśmy prześli ta Levadię i wtedy już takich problemów nie będzie!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ja tradycyjnie zasiądę przy Radio Krakow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
no to ładnie :( ani w radiu ani w tv...ja pier*
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Najlepiej otworzyć okienko z relacją live na jakąś godzinę przed meczem, ponieważ na 5 minut przed pierwszym gwizdkiem będzie trzeba czekać bardzo długo na otworzenie relacji.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie będzie transmisji meczu Wisły:
http://sport.onet.pl/0,1248711,2012183,wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To paranoja, Polsat nie transmituje meczu bo jest małe zainteresowanie, a o samym zainteresowaniu świadczy chociaż fakt,że w dniu meczu serwery będą padać bo ludzie za wszelką cene chcą chociaż zobaczyć relacje tekstową, Polsat poprostu kpi z kibiców, kupują najpierw prawa do transmisji a potem kalkują ze nie opłaca się transmitować....paranoja!
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Lepiej tego nie transmitować. Odpadnięcie z Gruzinami to było małe piwo w porównaniu z kompromitacją która jutro może mieć miejsce.
Pisałem to przed pierwszym meczem i teraz powtórze: polskie drużyny są same sobie winne, że nikt nie chce pokazywac ich meczów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
a jakies radio nie przeprowadzi transmisji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To jest najprostsze wytłumaczenie i dorabianie jakiejś płaczliwej ideologii jest zbędne.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Radio Biala Gwiazda to jest radio internetowe wiec wielkich problemow technicznych nie powinno byc z transmisja- bo raczej chyba na stadionie internet maja. Tylko czy Estonczycy pozwolili by na relacje i ile by sobie krzykneli?
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jak by nie daj Boże tak Wisełka odpadła i co wtedy?!Po za pucharami już w lipcu?!Kiedyś były inne lepsze czasy!!!!!Ja jestem załamany!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ile C+ zapłacił za prawa do orange ekstraklasy Kibic to kibic .... trzeba go szanować .. to zapłaci .... Poziom ma znaczenie drugorzędne, liczą się emocje a tych na Łotwie nie powinno zabraknąć. Jeśli Polsat już wykupił te prawa to myślę że będzie transmitował w środę mecz .. narazie próbuje coś zaoszczędzić ......... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://polsatsport.pl/news/1203_7826.htm
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zmieniło się tyle, że prawo do transmisji z Tallina ma Levadia i to ona może je zbyć. Ponieważ wygląda na to, że żadna TV estońska nie jest zainteresowana meczem (dziwne w końcu to mecz o ligę mistrzów!!!) a Polsat płacić nie będzie (tak jak to było przed tygodniem) to i transmisji niet. Przecież stąd komentarz, że Wisła nie może nadać nawet transmisji internetowej, bo nie ma praw do transmisji.
Pozostaje tylko relacja na żywo, której obawiam się o tyle, że jak nasi nie strzelą 2 bramek w I połowie to padnę na zawał serca...... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Odcinam kabel od internetu w środę. Nie na moje nerwy. A wynik poznam w informacjach
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może puszczą na TV4? To chyba powiązane telewizje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale co maja puscic na tym kanale?
Cytat:
![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() swego czasu firma, w której pracowałem była sponsorem relacji Radia Kraków z meczu rewanżowego z Parmą - a kosztowało to zawrotna kwotę: 1.500 zł +VAT Powód: cytaty
Ostatnio edytowane przez cassius31krakow : 21.07.2009 o godz. 10:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|

|