The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2009, 22:48
Myślę że jakbyśmy wylosowali jakikolwiek inny zespół to transmisja by była.Nie zwalnia to jednak Polsatu bo moim zdanie skoro chcą tą Ligę Mistrzów pokazywać to mogli się już zabrać za wszystkie Polskie drużyny tak jak to dotychczas robiła TVP!Jestem rozczarowany i to bardzo tak ważny dla nas mecz gatunkowo a tu nawet pewnie skrótu nie będzie można zobaczyć.Ręce opadają normalnie...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.07.2009, 23:02
Zauważ tylko że polszit to tv nastawiona tylko i wyłącznie na zysk.Tam nie ma dylematów czy coś jest dobre czy chujowe a liczy się tylko oglądalność.Taszczenie całego sprzętu przez ponad tysiąc kilometrów by oglądnęła to garstka(jak dla nich) osób jest kompletnie nieopłacalna.Gdyby choćby mogli wyjść na 0....Jedyne pretensje można mieć do estońskich dziwaków którzy nawet sygnału nie chcą puścić - Tak w ogóle to dziwie się że eliminacje LM nie mają zapisów które nakazują puszczania sygnału - Przecież jeśli chodzi o grupową fazę jest to oczywiste i nie ważne że np. Inter gra z mistrzem Białorusi, który to mecz niewielu Włochów interesuje.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.07.2009, 23:14
Zaczynam tesknic za transmisjami w TVP.Nawet jak graly 4 zespoly to transmitowali wszystkie mecze, niezaleznie od sily rywala, ale niestety wszystko sie pozmienialo na gorsze.Na poczatku cieszylem sie, ze wygral Polsat, ale teraz zmieniam zdanie.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.07.2009, 23:20
Nie mówcie że TVP nie liczy na zysk i wyprodukowałaby mecz ponosząc straty.Sami jesteśmy sobie winni wynikami w poprzednich sezonach. Radzę nie podpalać się i czekać do środy rano, bo informacje jakiej kolwiek nie oficjalnej strony mają niską wiarygodność.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Stary 20.07.2009, 23:24
Ale TVP nawet kiedyś pokazywała takie badziewie jak Vetra : Legia!!!Nie rozumiem tego:(Obyśmy prześli ta Levadię i wtedy już takich problemów nie będzie!!
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Od: 07.2008

Stary 20.07.2009, 23:36
ja tradycyjnie zasiądę przy Radio Krakow
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.07.2009, 00:41
Domas napisał(a):Wyświetl post
oni tez nie przewiduja relacjii z meczu
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Od: 07.2008

Stary 21.07.2009, 00:49
piotrek chicago napisał(a):Wyświetl post
no to ładna mi to liga mistrzów...
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 21.07.2009, 01:59
no to ładnie :( ani w radiu ani w tv...ja pier*
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.07.2009, 08:45
Najlepiej otworzyć okienko z relacją live na jakąś godzinę przed meczem, ponieważ na 5 minut przed pierwszym gwizdkiem będzie trzeba czekać bardzo długo na otworzenie relacji.

Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Stary 21.07.2009, 09:00
Nie będzie transmisji meczu Wisły:
http://sport.onet.pl/0,1248711,2012183,wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 21.07.2009, 09:11
To paranoja, Polsat nie transmituje meczu bo jest małe zainteresowanie, a o samym zainteresowaniu świadczy chociaż fakt,że w dniu meczu serwery będą padać bo ludzie za wszelką cene chcą chociaż zobaczyć relacje tekstową, Polsat poprostu kpi z kibiców, kupują najpierw prawa do transmisji a potem kalkują ze nie opłaca się transmitować....paranoja!
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.07.2009, 09:21
Lepiej tego nie transmitować. Odpadnięcie z Gruzinami to było małe piwo w porównaniu z kompromitacją która jutro może mieć miejsce.
Pisałem to przed pierwszym meczem i teraz powtórze: polskie drużyny są same sobie winne, że nikt nie chce pokazywac ich meczów.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.07.2009, 09:26
igortsw napisał(a):Wyświetl post
To paranoja, Polsat nie transmituje meczu bo jest małe zainteresowanie, a o samym zainteresowaniu świadczy chociaż fakt,że w dniu meczu serwery będą padać bo ludzie za wszelką cene chcą chociaż zobaczyć relacje tekstową, Polsat poprostu kpi z kibiców, kupują najpierw prawa do transmisji a potem kalkują ze nie opłaca się transmitować....paranoja!
Po prostu Polsat i ninne telewizje wola puscic babskiego szmatlawca i juz maja ogladalnosc na poziomie 1 mln a co za tym idzie wieksze wplywy z reklam. Nie musza nigdzie ludzi wysylac, tracic kasy na produkcje.
,
Odpowiedz cytując
marcinugorek
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.07.2009, 09:30
a jakies radio nie przeprowadzi transmisji?
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.07.2009, 09:34
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Pisałem to przed pierwszym meczem i teraz powtórze: polskie drużyny są same sobie winne, że nikt nie chce pokazywac ich meczów.
To jest najprostsze wytłumaczenie i dorabianie jakiejś płaczliwej ideologii jest zbędne.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 21.07.2009, 09:37
Radio Biala Gwiazda to jest radio internetowe wiec wielkich problemow technicznych nie powinno byc z transmisja- bo raczej chyba na stadionie internet maja. Tylko czy Estonczycy pozwolili by na relacje i ile by sobie krzykneli?
,
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Stary 21.07.2009, 09:43
I jak by nie daj Boże tak Wisełka odpadła i co wtedy?!Po za pucharami już w lipcu?!Kiedyś były inne lepsze czasy!!!!!Ja jestem załamany!!!!!!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.07.2009, 09:52
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Lepiej tego nie transmitować. Odpadnięcie z Gruzinami to było małe piwo w porównaniu z kompromitacją która jutro może mieć miejsce.
Znam ludzi, którzy wykupują C+ tylko po to by ogladać ligę ......
Ile C+ zapłacił za prawa do orange ekstraklasy ?

Kibic to kibic .... trzeba go szanować .. to zapłaci ....

Poziom ma znaczenie drugorzędne, liczą się emocje a tych na Łotwie nie powinno zabraknąć.

Jeśli Polsat już wykupił te prawa to myślę że będzie transmitował w środę mecz .. narazie próbuje coś zaoszczędzić .........
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Luk4s
Senior Member

Stary 21.07.2009, 09:59
Grantar napisał(a):Wyświetl post
(...)
Jeśli Polsat już wykupił te prawa to myślę że będzie transmitował w środę mecz .. narazie próbuje coś zaoszczędzić .........
A Wisła nie oddała Polsatowi praw za free przypadkiem
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.07.2009, 10:06
http://polsatsport.pl/news/1203_7826.htm

Cytat:
2009-07-14
PIŁKA NOŻNA:LIGA MISTRZÓW
Pokażemy mecze Wisły Kraków z Levadią Tallin! Środa - od godz. 19.30

Środowy mecz "Białej Gwiazdy" z Levadią Tallin w drugiej rundzie kwalifikacji Ligi Mistrzów będzie można obejrzeć w telewizji! Początek spotkania w Sosnowcu o 20.30.

W wyniku porozumienia Wisły Kraków z telewizją Polsat w sprawie transmisji meczów pucharowych z udziałem "Białej Gwiazdy" środowe spotkanie Wisły z Levadią będzie można na żywo obejrzeć w TV 4 oraz Polsacie Sport.

Początek naszej relacji z Sosnowca w Polsacie Sport - o godz. 19.30: mecz poprzedzi Studio Eliminacji Ligi Mistrzów.

Pokażemy także spotkanie rewanżowe.

Jeśli Wisła awansuje do III rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów, mecze tej fazy rozgrywek z udziałem mistrzów Polski będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie.
Jak rozumiem, zmieniło się coś?
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Stary 21.07.2009, 10:09
Luk4s napisał(a):Wyświetl post
Słyszałem że oddała za darmo właśnie i oni nie chcą pokazywać:(My się nie skompromitujemy jeśli odpadniemy tylko Polsat!
Odpowiedz cytując
Dozamet1
Member

Od: 02.2009

Stary 21.07.2009, 10:12
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
http://polsatsport.pl/news/1203_7826.htm

Jak rozumiem, zmieniło się coś?
tak zmieniło się bo podobno telewizja estońska zrezygnowała z pokazania meczu a polsat sam nie chce bo za duże koszty
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 21.07.2009, 10:12
Zmieniło się tyle, że prawo do transmisji z Tallina ma Levadia i to ona może je zbyć. Ponieważ wygląda na to, że żadna TV estońska nie jest zainteresowana meczem (dziwne w końcu to mecz o ligę mistrzów!!!) a Polsat płacić nie będzie (tak jak to było przed tygodniem) to i transmisji niet. Przecież stąd komentarz, że Wisła nie może nadać nawet transmisji internetowej, bo nie ma praw do transmisji.

Pozostaje tylko relacja na żywo, której obawiam się o tyle, że jak nasi nie strzelą 2 bramek w I połowie to padnę na zawał serca......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.07.2009, 10:32
Odcinam kabel od internetu w środę. Nie na moje nerwy. A wynik poznam w informacjach
..
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 21.07.2009, 10:38
Luk4s napisał(a):Wyświetl post
Może puszczą na TV4? To chyba powiązane telewizje
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 21.07.2009, 10:45
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ale co maja puscic na tym kanale?

Cytat:
Słyszałem że oddała za darmo właśnie i oni nie chcą pokazywać:(My się nie skompromitujemy jeśli odpadniemy tylko Polsat!
A niby czym ma sie Polsat skompromitowac
,
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 21.07.2009, 10:49
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Tutaj nie chodzi o to ze oni nie chcą puścić ludzie...ale o to że telewizja Estońska nie produkuje sygnału-gdyby go robiła nie ma problemu,ale tak to sa na tyle ciezkie pieniądze ze sie nie opłaca.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 21.07.2009, 10:51
sessegnon napisał(a):Wyświetl post
Zaczynam tesknic za transmisjami w TVP.Nawet jak graly 4 zespoly to transmitowali wszystkie mecze, niezaleznie od sily rywala, ale niestety wszystko sie pozmienialo na gorsze.Na poczatku cieszylem sie, ze wygral Polsat, ale teraz zmieniam zdanie.
tak, tak - TVP pokazało mecz wyjazdowy z WIT Georgia Tbilisi

Domas napisał(a):Wyświetl post
piotrek chicago napisał(a):Wyświetl post
swego czasu firma, w której pracowałem była sponsorem relacji Radia Kraków z meczu rewanżowego z Parmą - a kosztowało to zawrotna kwotę: 1.500 zł +VAT
Powód: cytaty
Ostatnio edytowane przez cassius31krakow : 21.07.2009 o godz. 10:57.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.07.2009, 10:54
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Tutaj nie chodzi o to ze oni nie chcą puścić ludzie...ale o to że telewizja Estońska nie produkuje sygnału-gdyby go robiła nie ma problemu,ale tak to sa na tyle ciezkie pieniądze ze sie nie opłaca.
Dokładnie tak.Tylko i wyłącznie o to chodzi.Więc nie wiem po co ta dyskusja.Wszystko jest czarno na białym, nie ma meczu w tv i tyle.Trudno, wiadomo że każdy chciałby mecz obejrzeć, ale nic nie poradzimy.Pozostaje nam śledzić relacje na stronie Wisły , bo chyba takowa jak zawsze będzie.(mam nadzieje)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów