The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2009, 21:43
bieniuTS napisał(a):Wyświetl post
A na WP dalej besztają nasz klub... Bardziej żałosnego portalu nie ma. Skrajny nieobiektywizm Ekstraklasa: wstydliwy kabaret w Wiśle Kraków. Znowu
Od kiedy to pisanie prawdy jest 'besztaniem naszego klubu'? Nie widzę tam niczego, co mogłoby obrażać Wisłe.
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 19.07.2009, 22:34
Kondipr napisał(a):Wyświetl post
Od kiedy to pisanie prawdy jest 'besztaniem naszego klubu'? Nie widzę tam niczego, co mogłoby obrażać Wisłe.
skoro nie widzisz to wlaśnie stąd te tytuły, ale skoro niektorzy sami kibice dają przyzwolenie i nie widzą w tym nic zlego to mamy co mamy

Jest różnica między "Wisła nadal szuka bramkarza. Testuje Czecha" ,a "wstydliwy kabaret w Wiśle Kraków"

wersja 1 też mówi prawdę ale nie ośmiesza klubu, i nawet jeśli prawda okazuje się bolesna to kibic Wisły nigdy nie powinien pozwolić na szydzenie i besztanie, wyśmiewanieklubu w mediach.

PS: Brakuje tylko tytułów "Biała gwiazdeczka testuje 22 bramkarza. Wstyd i kabaret trwa w najlepsze" to by Cię też pewnie nie ruszyło. Historia z Andzejem B. niczego nie nauczyła.
Ostatnio edytowane przez PvD : 19.07.2009 o godz. 22:37.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 20.07.2009, 14:08
PvD napisał(a):Wyświetl post
skoro nie widzisz to wlaśnie stąd te tytuły, ale skoro niektorzy sami kibice dają przyzwolenie i nie widzą w tym nic zlego to mamy co mamy

Jest różnica między "Wisła nadal szuka bramkarza. Testuje Czecha" ,a "wstydliwy kabaret w Wiśle Kraków"

wersja 1 też mówi prawdę ale nie ośmiesza klubu, i nawet jeśli prawda okazuje się bolesna to kibic Wisły nigdy nie powinien pozwolić na szydzenie i besztanie, wyśmiewanieklubu w mediach.

PS: Brakuje tylko tytułów "Biała gwiazdeczka testuje 22 bramkarza. Wstyd i kabaret trwa w najlepsze" to by Cię też pewnie nie ruszyło. Historia z Andzejem B. niczego nie nauczyła.
dobra to wyjasnij mi to: z jednej strony obrazamy sie na takie tytuly i tresc artykulow a sami nazywamy to w dokladnie taki sam sposob, albo nawet bardziej dosadny? Lekka sprzecznosc wg mnie.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 21.07.2009, 08:03
koszerna znów zwalnia Skorżę

http://www.sport.pl/pilka/1,65057,68...astrofa_i.html
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 21.07.2009, 08:18
Nie ma się co nimi przejmować,ich obłuda i pycha - choć nie wiem z jakiego powodu-emanuje od zawsze,gdyby jeszcze wszyscy na około byli lepsi-dobra zrozumiem,gdyby nasze drużyny grały co rok na super poziomie w pucharach-zrozumiem,ale Ci sobie myślą że jak amica zagrała raz na farta i jej sie przyfarciło pare szmat w końcówkach spotkań to są już mega super hiper ultra i najlepsi.
Tymczasem media powinny wspierać mistrza polski i wlewać optymizm w serca a nie tylko rzucać kłody pod nogi,wieszcząc co tydzień zwolnienie czy też odpadnięcie mistrza polski w piłce nożnej 40milionowego kraju...
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Stary 21.07.2009, 15:39
strasznie zalosny jest portal legia.net... tzn przepraszam... gazeta.pl. Ich zalosc siega nieprawdopodobnych granic. Zatrudniaja byle kogo, pewnie jakis dorabiaczy studenciakow, zagorzalych fanow Legii. Od momentu zdobycia przez nas mistrzostwa nie ma w ogole pozytywnych informacji o naszej druzynie, ze kogos kupilismy lub jakis sparing zagralismy. Za to jesli cos na nie pojdzie, momentalnie sie pajace uaktywniaja. Tak jak teraz, mecz nie wyszedl, od razu poszly "wpisy" o tym ze Skorza leci, klub upada, Krakow plonie.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.07.2009, 15:56
maRgrabkarz napisał(a):Wyświetl post
strasznie zalosny jest portal legia.net... tzn przepraszam... gazeta.pl. Ich zalosc siega nieprawdopodobnych granic. Zatrudniaja byle kogo, pewnie jakis dorabiaczy studenciakow, zagorzalych fanow Legii. Od momentu zdobycia przez nas mistrzostwa nie ma w ogole pozytywnych informacji o naszej druzynie, ze kogos kupilismy lub jakis sparing zagralismy. Za to jesli cos na nie pojdzie, momentalnie sie pajace uaktywniaja. Tak jak teraz, mecz nie wyszedl, od razu poszly "wpisy" o tym ze Skorza leci, klub upada, Krakow plonie.
Ja wiem nas nie lubia i ztrawic nie moga ale nie popadajmy w paranoje

http://www.sport.pl/pilka/1,70998,68...le_Krakow.html

napisali co mieli napisac
,
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.07.2009, 20:48
nasza oprawa " z okazji 88 urodzin pzpn .. " trafiłana strone głowna gazeta.pl , artykuł tutaj :
http://www.sport.pl/pilka/1,95644,68...e_katalog.html
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Stary 21.07.2009, 23:58
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem nas nie lubia i ztrawic nie moga ale nie popadajmy w paranoje

http://www.sport.pl/pilka/1,70998,68...le_Krakow.html

napisali co mieli napisac
paranoja? ja tylko opisalem swoje obserwacje z ostatnich 2, 3 miesiecy. nic wiecej.
Odpowiedz cytując
Saja
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 22.07.2009, 00:32
Cytat:

Wisła Kraków walczy o awans do trzeciej rundy eliminacji Ligi Mistrzów. Już wiadomo, że w przypadku odpadnięcia w Tallinie z posadą pożegna się trener Maciej Skorża. Już wiadomo też, że na jego miejsce w Krakowie spokojnie czeka Franciszek Smuda, który ma doskonałe notowania o samego Bogusława Cupiała. - Pan Cupiał jest najlepszym właścicielem klubu, z jakim kiedykolwiek miałem przyjemność pracować. Jeśli coś obiecywał, to zawsze tak było – wspomina „Franz”.
futbolnet.pl: Wisła gra o życie, a Franio Smuda spokojnie kosi trawę...

Czy to tylko takie dziennikarskie wymysły czy rzeczywiście coś poważnego jest na rzeczy?
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.07.2009, 00:35
PvD napisał(a):Wyświetl post
kibic Wisły nigdy nie powinien pozwolić na szydzenie i besztanie, wyśmiewanie klubu w mediach.
Powiedz to niektórym artystom

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3116

Normalnie ręce opadają, aż szkoda reagować...
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 22.07.2009, 08:39
http://www.sport.pl/pilka/1,95644,68...e_katalog.html

To jest już absolutne kur...stwo pismaków!!!

Ciekawe, że redaktorzyna nie wymyślił jeszcze, że na każdym meczu skandujemy "Sieg Heil" a Głowa dostał od kibiców opaske kapitana z napisem fuhrer. Miałby jeszcze sensacyjniejszy materiał!!!
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 22.07.2009, 11:31
Szkoda nerwów. Ja od 3 lat przestaje w ogóle interesować się tym co piszą Fakty, SE, Wybiórcza. Z gazet to jedynie Gazeta Krakowska ma jakieś w miarę rzetelne informacje. Co do reszty dziennikarzy z tych dzienników to pewnie nie wiedzą gdzie jest ul. Reymana w Krakowie, a co dopiero mówić o sytuacji wewnątrz klubu. Mówią, że Cupiał przestanie finansować klub, a ja wiem, że on przestał kilka lat temu i to Wisła jako pierwszy klub w Polsce był(jest) samowystarczalny i dlatego mamy takie małe środki na transfery, bo Cupiał na Wisłę nic nie daje od niewypałów Kasperczaka. Środki, które ma obecnie zdobyła ona sama od C+ czy sponsorów[Era, Tyskie]. Ja bym podchodził do tego spokojnie, bowiem gdy powstanie nowy stadion to będą i pieniądze na trasfery, bo przy dobrej grze więcej ludzi będzie odwiedzało nasz stadion i nawet gdyby na każdym meczu u nas było po 20-22 tys a na hitach komplet to i tak szybko kasa z trasferów się zwórci, bo i sponsorzy więcej zapłacą.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
dawidex44
Banita

Od: 03.2009

Stary 23.07.2009, 11:29
Teraz wszystkie pismaki maja podniete, bo mogą jechać po Wiśle.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 24.07.2009, 10:39
maRgrabkarz napisał(a):Wyświetl post
dobra to wyjasnij mi to: z jednej strony obrazamy sie na takie tytuly i tresc artykulow a sami nazywamy to w dokladnie taki sam sposob, albo nawet bardziej dosadny? Lekka sprzecznosc wg mnie.
wyjaśniam bardzo prosto

ja nie chcę być w grupie "my nazywamy" bo w niej nie jestem. NIe wiem kogo tu reprezentujesz mówiąc "sami nazywamy"
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.07.2009, 14:02
Nasza opinia teraz w mediach delikatnie mówiąc jest beznadziejna.Nigdy nie była dobra bo zawsze szukali dziennikarzyny sensacji która moga opisac jak Wisła się potknie, a że się tym razem zbłaźniliśmy tzn nie my tylko piłkarze, to staliśmy sie pośmiewiskiem Polski i polem do popisu przez tych nieudaczników z długopisem w ręku....
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.07.2009, 22:51
http://sport.interia.pl/raport/wisla...-burza,1343830

Cytat:
Już bez tarapatów związanych z porażką z Levadią kasa bywała pustawa. Przez to nikt nie dostał premii za mistrzostwo Polski, a pensje za czerwiec wpłynęły piłkarzom z dwutygodniowym opóźnieniem. Wisłę dotknął największy kryzys, jaki się zdarzył klubowi w erze Tele-Foniki.
Skąd oni mają te informacje ...

Jednak te linijki bardzo mi się podobają:
Cytat:
Co zrobi Cupiał? Zgodnie z najbardziej prawdopodobną wersją - zwolni dyrektora sportowego Jacka Bednarza. Natomiast na razie włos z głowy nie spadnie trenerowi Maciejowi Skorży. Skorża będzie musiał sobie jednak poszukać nowych współpracowników, gdyż losy Rafała Janasa (drugi trener), Jacka Kazimierskiego (trener bramkarzy) i Paolo Terziottiego (fizjolog) w Wiśle wydają się być przesądzone.
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 24.07.2009 o godz. 22:55.
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.07.2009, 23:14
gdyby ktoś zaglądał do przekrętu sportowego dn 23 i mógł przytoczyć wypociny typa z 3 strony byłabym wdzięczna. chodzi o ten kawałek jak to przegraliśmy z mistrzem Łotwy czy tam Litwy
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.07.2009, 18:27
ja p...
na Onecie znowu kretyński tytuł:

Superpuchar Polski: Lech Poznań "dobił" Wisłę Kraków

Dlaczego dziennikarzem może być byle idiota?
Mecz na remis, ze wskazaniem na Wislę, ktora miała zdecydowanie przewage w grze i w sytuacjach.
Przegrane tylko rzuty karne, a jakis idiota pisze o "dobijaniu" Wisły
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Tomgoo
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.07.2009, 18:43
FraMat napisał(a):Wyświetl post
ja p...

Mecz na remis, ze wskazaniem na Wislę, ktora miała zdecydowanie przewage w grze i w sytuacjach.
Proponuje spojrzeć na to z innej perspektywy. Czytałem kiedyś artykuł n/t dziennikarstwa internetowego, z którego wynikało, że w tej chwili ludzi piszący artykuły (jak również nagłówki) to tzw. "zbieracze kliknięć", a co za tym idzie im bardziej prowokacyjny tytuł tym potencjalnie więcej kliknięć userów, co w kolejności oznacza więcej kasy dla piszącego.
Mnie tez te tytuły wpieniają ale cóż zrobić...
Ostatnio edytowane przez Tomgoo : 25.07.2009 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.07.2009, 18:45
FraMat napisał(a):Wyświetl post
ja p...

tak to działa, przed chwilą kumpel nie intersujący się za bardzo piłką nożną, pisze do mnie na gadu, że moja Wisełka znowu dupy daje i wogóle jest już beznadziejna itp... ale meczu gość nie oglądał, przeczytał tylko nagłówek na onecie.

mediom (szczególnie tym warszawskim) obecna sytuacja jest na rękę, więc będą jechać po Wiśle i kreować wizerunek upadłego mistrza, w poniedziałek pojawi się pewnie jakiś durny artykuł w PS o "końcu pewnej ery", a jutro też pewnie można się tego spodziewać w szybkiej piłce.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 25.07.2009, 19:02
Ten tytuł onet (oraz inni w tym wp.pl) miał przygotowony już wcześniej i czekał tylko aż Wiśle podwinie się noga. Pisanie jednak o dobiciu Wisły w kontekście przebiegu meczu jest zwyczajnie idiotyczne. Ale cóż grają pod publiczkę dla tłumu spragnionego kopania leżącego (czytaj Wisły).
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Bubak
Member

Od: 12.2008

Stary 25.07.2009, 19:10
A widzieliście jakiego loga Wisły użyli w transmisji Wysłałem pełno wiadomosci na e-mail i na forum tvp żeby użyli tego z napisem WISŁA KRAKÓW SPÓŁKA AKCYJNA to dali logo z przed 10 lat z napisem TS WISŁA KRAKÓW PIŁKA NOŻNA SSA !!! I to na pewno zrobili specialnie na złość bo zawsze dawali z napisem SSA a po tych wiadomościach do nich znaleźli jakieś najstarsze! Hamstwo i tyle, wogule nie słuchają widzów Dla przykładu jak napisałem takie wiadomości do Polsatu przed meczem Wisła - Levadia to użyli loga SA i nawet odpisali ze tak zrobią!

To logo dala TVP w meczu Wisła - Amica: http://i31.tinypic.com/14j20if.jpg
mam czarny pas w poniżaniu
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 25.07.2009, 19:10
Jest napinka na "głupie" tytuły na onecie i wp a zobaczcie jak na Naszej oficjalnej napisali

"Dopiero po jedenastkach poznaliśmy zwycięzcę Superpucharu. Wygrał je Lech 4:3, ale Wisła pokazała, że nie jest w stanie się podnieść po porażce w Tallinie."
Powód: błędy błędy
Ostatnio edytowane przez szlaQ : 25.07.2009 o godz. 19:10.
Odpowiedz cytując
KaRaSTSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 25.07.2009, 19:11
Tomgoo napisał(a):Wyświetl post
Proponuje spojrzeć na to z innej perspektywy. Czytałem kiedyś artykuł n/t dziennikarstwa internetowego, z którego wynikało, że w tej chwili ludzi piszący artykuły (jak również nagłówki) to tzw. "zbieracze kliknięć", a co za tym idzie im bardziej prowokacyjny tytuł tym potencjalnie więcej kliknięć userów, co w kolejności oznacza więcej kasy dla piszącego.
Mnie tez te tytuły wpieniają ale cóż zrobić...
Akurat ''szybka piłka'' jest obiektywna , A Szczesny na pewno jest za Wisła........
Odpowiedz cytując
Tomgoo
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.07.2009, 19:30
KaRaSTSW napisał(a):Wyświetl post
Akurat ''szybka piłka'' jest obiektywna , A Szczesny na pewno jest za Wisła........
Nie porównuj magazynu sportowego w tv do dziennikarstwa internetowego, bo psiałem o tym konkretnym przypadku.
Odpowiedz cytując
Bubak
Member

Stary 25.07.2009, 19:59
To co dziś zobaczyłem podczas meczu Superpucharu Polski Wisła vs Lech przelało już czare goryczy... Zaraz po tym jak okazało się że ten mecz pokaże TVP Sport czyli 18 Lipca napisałem na adres e-mail redakcji TVP Sport 2 takie same wiadomości aby w transmisji użyli aktualnego loga naszego klubu z napisem WISŁA KRAKÓW SPÓŁKA AKCYJNA ---> http://i39.tinypic.com/4jpzys.jpg Założyłem też w różnych miejscach 4 tematy na forum TVP z podobną wiadomością. Dzisiaj przed godziną 10:00 wysłałem kolejne 4 e-maile (2 do redakcji TVP, a 2 do redakcji TVP Sport) i założyłem też 4 kolejne tematy na forum TVP. Później spokojnie czekałem na mecz z myślą iż po tylu wiadomościach do ludzi z TVP wkońcu na antenie pojawi się logo Spółka Akcyjna, a nie tak jak dawniej w ich programach bywało logo z napisem Sportowa SA.

Nadeszła godzina meczu, patrze w tv i przecieram oczy ze zdumienia!!! Panowie z TVP użyli loga z napisem.... T.S. WISŁA KRAKÓW PIŁKA NOŻNA S.S.A Zrozumiałbym jeśli byłoby to logo Sportowa SA, bo zawsze to jego używali i myślałbym że poprostu olali moje prośby, ale logo którego użyli obowiązywało 10 lat temu i żeby go znaleźć trzeba się troche oszukać!!! Więc stało się faktem że TVP zrobiło mi konkretnie na złość używając NAJSTARSZEGO LOGA od czasów zmiany z herbu TSW I jak tu się nie wkurzyć skoro potrafią dać obecne logo Lecha, Legii i innych zespołów a z Wisły robią sobie jaja?Dla przykładu jak napisałem takie wiadomości do Polsatu przed meczem Wisła - Levadia to użyli loga SA i nawet odpisali ze tak zrobią!

To samo dzieje się w stacji N Sport. Jak jest tylko materiał o Wiśle to zawsze ten herb co dziś w TVP... Może klub powinien jakoś interweniować To jest nasz herb / logo znak rozpoznawalny dla Wisły a wszyscy robią z nim co chcą, a klub na to nic... Niewiem może jakaś konferencja prasowa, poinformowanie dziennikarzy na meczu, albo co innego, bo to się robi strasznie denerwujące!!! Czy klub może coś z tym zrobić

Oto logo używane dziś w TVP Sport i używane zawsze w N Sport: http://i31.tinypic.com/14j20if.jpg
A to aktualne logo Wisły używane przez klub i Wiślackie media: http://i39.tinypic.com/4jpzys.jpg
Różnica jest nie tylko w napisach i dokładności wykonania, ale także w odcieniach kolorów i to robi wielką różnice i jest niesłychanie ważne!!!

Proszę o nie usuwanie tematu, bo dyskusja nie będzie trwała wieki, a jest to poważny problem. Nawett w relacji live prowadzonej przez TWSD był wpis o tej sprawie: "TVP Sport jak zwykle "na czasie". Logo Wisły sprzed 8(?)-10(?) lat z napisem: T.S. Wisła Kraków - Piłka Nożna S.S.A." Tak więc po jakimś czasie temat się zamknie, a teraz można o tym podyskutować.

daje tu bo temat został zamknięty
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.07.2009, 20:01
I Piłka Nożna SSA i SA to 2 nieporozumienia.
Więc dla mnie osobiście to jeden ptak czy Piłka coś tam czy SA bo herb jest jeden i wygląda on tak http://i33.tinypic.com/34yr7tc.jpg
Odpowiedz cytując
Bubak
Member

Stary 25.07.2009, 20:03
aNouc napisał(a):Wyświetl post
I Piłka Nożna SSA i SA to 2 nieporozumienia.
Więc dla mnie osobiście to jeden ptak czy Piłka coś tam czy SA bo herb jest jeden i wygląda on tak http://i33.tinypic.com/34yr7tc.jpg
Również uznaje ten herb jako prawdziwy kibic, ale oficialnie jest logo SA i tego herbu TSW w tv nie dadzą więc przynajmniej niech dają oficialne i aktualne logo SA!
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.07.2009, 20:38
Do wszystkich, których denerwują głupie tytuły. A nie wydaje wam się (opieram się konkretnie na tym przypadku), że sami jesteśmy sobie winni, najpierw kompromitując się z Levadią, a teraz pomimo przewagi, przegrywając superpuchar, w dodatku włączając wiadomą napiętą sytuację personalną w klubie? Biorąc to pod uwagę, ja nie widzę w tym tytule, nad którym tu prowadzicie rozważania żadnej złośliwości (czy czego się tam doszukujecie), a wiadomo, że im bardziej prowokujący tytuł tym lepiej dla autora. Gdybyśmy ten Superpuchar wygrali (ostatnio coś za dużo gdybyśmy w tym co się dzieje w Wiśle) rozbijając Lecha, to tytuł brzmiałby pewnie "Wisła zamazuje złe wrażenie po Levadii" czy coś w tym stylu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów