|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nokaut
http://www.maxior.pl/film/131055/Imprezowy_nokaut blondynka opalająca się http://www.maxior.pl/film/130983/Blondynka_sie_opala Idiota na torach http://www.maxior.pl/film/130911/Idiota_na_torach |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=cIOsh5efuwg&
nie wiedziałem gdzie to dać, przepiękna bramka z meczu Brondby-Flora ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
posłuchajcie sobie szalonego komentarza Tomasza Zimocha mam cichą nadzieję, że w tym roku rónież usłyszymy podobny
Ostatnio edytowane przez Domas : 18.07.2009 o godz. 17:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=xjFWcdpyHGU
Oksane pozostawię bez komentarza, ale zainteresował mnie gest chłopaka za nią w 35sek.? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
WISŁA!
Nieźle! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Mistrz drugiego planu jeżeli to Ty zauważyłaś to Ci gratuluje spostrzegawczości żeby nie OT: Siedzi dwóch kolesiów w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy drechol, grube karczycho, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi. Jeden z tych kolesiów do drugiego: - Stary, założę się z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego w glace. Łysy się odwraca, a koleś: - Krzychu, to Ty? A nie... To przepraszam... Łysy: - Żaden Krzychu, ku...a, dotknij mnie jeszcze raz to Ci jeb...e! - i się odwraca. Na to ten pierwszy koleżka do drugiego: - Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie ten drugi i pac łysego w glace. Łysy zjeżony się odwraca, a koleś: - Krzychu, no kur...a, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie? Łysy: - Kur...a, nie byłem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przyp....dole, że się nie pozbierasz! Zaczyna się podnosić, żeby wylutować kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi: - No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i ogladajmy... Łysy niezadowolony, ale idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają. Pierwszy koleś znowu do drugiego: - Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi. Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś: - Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace napier...lam, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz! ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
[quote=dawidTS;764160]Mistrz drugiego planu
jeżeli to Ty zauważyłaś to Ci gratuluje spostrzegawczości dzięki dwoje dzieci trafiło do nieba, jedno jest białe a drugie czarne. św Piotr bierze pierwsze na kolana i mówi "jakie ty masz śliczne białe nóżki, a jakie śliczne białe kolanka, a jakie ładne białe uszka. masz tu skrzydełka będziesz aniołkiem". potem bierze na kolanka czarne dziecko i mówi " jakie ty masz śliczne czarne rączki, a jakie śliczne czarne paluszki a jakie ty masz ładny czarny nosek, masz tu skrzydełka będziesz..... muchą" ![]() bez napinki ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 18.07.2009 o godz. 22:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Boomcha,
lubie CIe chlopie, ale jestes TAK ****A MONOTEMATYCZNY, ze to dramat. Pozdro. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A tego to ja nie wiem gdzie ten obrazek.
Ale Tusk jako pedal to juz za wiele dla mojej tolerancji dowcipu ! ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A gdzie ja mowie że Tusk to pedał!?
Ostatnio edytowane przez Boomcha : 18.07.2009 o godz. 22:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Boomcha na swoim dysku to już ma chyba kilkaset przeróbek Tuska, Schetyny, Niesiołowskiego, Rokity, Gronkiewicz-waltz, czy Gilowskiej (ją mógł usunąć, bo się nawróciła na jasną strone mocy).
![]() Mówię, ci jak uważasz się za prawdziwego patriotę, zrób atak samobójczy na nich, a nie katuj nas tymi grafikami... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
że pozwole sobie zacytować
Boomcha napisał(a):
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
ode mnie: http://www.youtube.com/watch?v=YxtUoje_Bj4 ![]()
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Widzę, że panowie z tych co dwa lata temu śmiali się z rządu dziś dla równowagi z opozycji ? "Gratuluję" obiektywizmu. 1000 zdjęcie osmieszające Kaczyńskiego pewnie byłoby OK ...
have a nice day ![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zagrajmy to jeszcze raz...http://wgrywa.pl/pokaz,3815,Sportowe..._3__1997_.html "...i goool 3 do 2-óch dla legii nie nie ma bramki,nie ma bramki..." Laskowski wymiata
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
bez kitu, mam ten mecz w calosci na dysku, i co go obejrze to mi sie płakać chce
Ostatnio edytowane przez killzone : 19.07.2009 o godz. 21:29.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Do Prokuratury we Wrocławiu można to podesłać ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
w miare plynnym ruchem? chwilowo tylko cieszysz sie z wolnego pasa awaryjnego bo na szczescie jest wiecej logicznie myslacych ludzi od Ciebie i dlatego ten pas jest 'pusty', niestety ludziom jeszcze brakuje zimnej krwi i wpuszczaja takich cwaniaczkow przed zwezeniem |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|