|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dokładnie, sam chciałbym zobaczyć jakby sobie poradził (w polskiej lidze oczywiscie) w innym zespole (np Jaga albo ktorys klub WYŻEJ) grajac co mecz w "11".
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...la_dzieci.html w sumie ma racje, bez rodziny żyć się nie da
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A orientuje się ktoś co teraz robi Dawidowski ? rozwiązał kontrakt i poszedł na emeryturę czy szuka jakiegos (frajera) klubu który go zatrudni?
taka kasa jaka wydoił od Wisełki to spokojnie mozna wrzucic na jedynke i tak do konca zycia :] ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba byl kontuzjowany? a po za tym ktos musial by byc mega frajerem zeby Dawidowskiego zatrudnic nawet za 500 zl miesiecznie w kiosku z gazetami bo z gory wiadomo ze przyniesie L4 i tak trzeba bedzie szukac kolejnego pracownika. Bo mogl sie biedaczyna kontuzji nabawic dzwigajac gazety od dostawcy ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ojciec trenera Kazimierskiego nie żyje
http://www.tsw.com.pl/index.php?dzial=news&id=5200 ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakieś newsy z prezentacji ? Z którym numerem gra Jop
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wczoraj pisało że 22 bo szczęśliwy.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://wislaportal.pl/news.php?id=15688
no to runde jesienna ma z glowy Singlar |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Z koncem tamtego sezonu Tomasz "L4" Dawidowski doznal zdajsie jakiejs kolejnej. Zresztą co to nas obchodzi ,uwolnilismy sie od niego ,i krakowskie kasyna tez ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
My się cieszymy, kasyna mniej...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś możliwość przetłumaczenia tego artykułu http://www.nkdomzale.si/index.php?op...=902&Itemid=85
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ogólnie tu sa podobne pytania jak i redakcja wisla.krakow.pl zadawała Kirmowi. Opowiada dlaczego przeniósł sie do Krakowa, jakie są jego odczucia po przybyciu do zespołu, wypytują go o testy medyczne, mowi, że miał oferty z innych klubów m.in Tromso ale to Wisła była najbardziej konkretna.
Później jest mowa o jego byłym klubie Domžale, wspominają cos o młodych graczach, którzy mają w przysżłości stanowic siłę tego zespołu, Kirm dziekuje też zespołowi za 4 lata które tam spędził ![]() Powód: bo tak ;p
Ostatnio edytowane przez pablo92TSW : 14.07.2009 o godz. 13:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
każdy by poczytał |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciekawy artykuł pojawił się na uefa.com na temat Pawła Brożka
http://www.uefa.com/competitions/ucl...id=846462.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na zdjeciu jest Piotrek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.niebiescy.pl/?id=4604
Niedzielan widzę, że nie grał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A jak tam Gołoś? Żyje jeszcze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś info co z Głowackim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gołoś żyje. Ale nie zagra do końca rundy. Jeszcze w czerwcu miał operację. Czyszczenie kolana bodajże.
Ten chłopak ma pecha równego Dawidowskiemu... albo i większego. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawno nie zaglądałem do tego tematu, i zapomniałem o tym
![]() Spróbuję jakoś wam to rpzetłumaczyć, ostrzegam, że troche rzeczy pozmieniałem, albo skróciłem, żeby było mi wygodniej tłumaczyć, ale sens rozmowy jest ten sam ![]() Teraz znikam zagrać w siatkę więc nie mam czasu, zdążyłem przetłumaczyc narazie połowę oto ona: Jak już ogłoszono wczoraj, w Andraz Kirm podpisała pięcioletnią umowę z Wisłą Kraków. Zawodnik Domžale wrócił do Słowenii w czwartek wieczorem, już następnego dnia rano, zameldował się jednak w austriackim Grosspetersdorf, gdzie dołączył do mistrzów Polski. Pomimo wyczerpania znalazł czas dla nas. Wczoraj podpisałeś pięcioletni kontrakt z Wisłą Kraków. Jakie są twoje odczucia? Mojego odejście został przeciągnięte na pewien czas. Cieszę się, że wszystko zakończyło się właśnie tak. Czekałam bardzo długo z decyzją. Jestem pewien, że wybrałem dobrze. Wisła była konkretna i zdeterminowana. Wykazała ona wielką chęć zatrudnienia mnie. Jestem bardzo szczęśliwy, że zostałem zawodnikiem tego klubu i wierzę, że wkrótce udowodnię, że dobrze zrobili podpisując kontrakt. Przez cały czas walczyły, dwa kluby. Dlaczego Wisła uzyskała pierwszeństwo przed norweskim Tromso? O Norwegach było wiele dyskusji w mediach. Dziękuję za zainteresowanie, ale miałem szereg powodów aby odmówić, które pozostawie sobie. To była moja decyzja. Z drugiej strony, została Wisła, która bardzo cierpliwie czekała na moją decyzję do końca. Teraz, zamieszkam w Polsce i jestem bardzo zadowolony. Twoim wielkim pragnieniem był klub w jednej z pięciu najsilniejszych lig w Europie. Dlaczego nie? Rzeczywiście, pragnieniem była gra w jednej z pięciu lig gdzie w mojej opinii, większość graczy chce grać. Jeśli nie ma realnych ofert nie ma sensu iść na siłę. Wisła to wielki klub o bogatej tradycji i wielu laurach. Ma wysokie cele w Europie. Ja grałem na wysokim poziomie i jest to dla mnie najważniejsze. Od czterech dni w Polsce są regulowane ostatniej rzeczy przed podpisaniem umowy. Jakie są twoje wrażenia z nowego środowiska? Muszę przyznać, że odwiedziłem klub i piękne miejsca w Krakowie. Jestem bardzo szczęśliwy. Przede wszystkim, byłem pozytywnie zaskoczony. Najważniejsza część to poznanie zespołu, ale to przyjdzie. Jeszcze dziś postaram się skończyć tłumaczyć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałem się upewnić. Jaka sytuacja z Mateuszem Kowalskim? Piast go wykupił czy przedłużył wypożyczenie ?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
przedluzyl wypożyczenie
Ostatnio edytowane przez grogoriogreg : 18.07.2009 o godz. 08:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Coś właśnie wydawało mi się, że źle napisałem
![]() już poprawiam |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Miałbym prośbę do kogoś bardziej obeznanego o wymienienie poszczególnych kontuzjowanych zawodników z przybliżoną datą powrotu na boisko.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/raport/wisla...-wisle,1340488
Peter Szinglar...m jednocześnie niezła odpowiedź na pytanie Domasa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głowacki - może i tydzien/dwa
Boguski ~ wrzesien, nikt wrozka nie jest Singlar ~listopad-grudzien, choc sam zawodnik chce po 6 tygodniach wracać Garguła - tu jest wielka niewiadoma ale wydaje mi sie ze cos jak Singlar, moze szybciej (bo on juz w sumie zdrowy, tylko cwiczy) no i to tyle ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|