|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Fajnie by było, jakby Amica trafiła na Omonię... i gdyby ich Żuraw załatwił
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
mógłby ktoś pokazać statystyke strzałów z meczu Polonii? bo ja sobie nie wyobrazam jak mozna miec tyle okazji i strzelic tylko jedną bramke
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
LE: Fredrikstad FK - Lech Poznań
wydaję się, że dobrze trafili ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Lech ma Norwegów - lepsza byłbaby słaba Rijeka, ale i tak dobrze wylosowali, no i przde wszystkim pierwszy mecz na wyjeździe
Legia - Broendby/Flora - też na wyjeździe - też dobrze trafili.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Legia zawsze dobrze trafi
![]() Broendby - Flora tallin |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Legia także trafiła najlepiej z tej piątki na jaką mogła trafić
Brondby - Flora Rallin |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czyli jeżeli Flora utrzyma przewagę to Legiunię też czeka wycieczka do Tallina.
Brondby/Flora - Legia/Olimpi |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jak na razie bardzo dobre losowanie dla polskich drużyn! Super!
Tyle tylko, że Polonia będzie miała bardzo ciężko ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Flora - Legia? hahaha ciekawie bedzie, poza tym Leszek ma dobrze, ja mam nadzieje, ze ta Flora przejdzie te Broendby bo bedzie mocno polsko-estoński pojedynek... x) Polonia pma przejebane na tą chwile, jedna ekipa Pacos fereira jest w zasięgu, reszta lipa noi moze holenderska na farcie.
edit: jest poszło Atletic uff jeszcze Fulham edit: fulam albo Breda edit: jednak holendrzy!!
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.07.2009 o godz. 13:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie mam praktycznie zadnch watpliwosci, ze puchary zakonczymy na nastepnej rundzie, ale wyjazd moze byc fajny
![]() Zwłaszcza duński stadionik. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
O mały włos
. Polonia - Breda/Gandzasar |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Polonia na kogo by nie trafiła, to raczej ma tyły. Najłatwiejszy dla nich przeciwnik to wydaje mi sięNAC Breda. i tak wylosowali
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Warszawskie druzyny zaliczyly dobre losowanie, biorac pod uwage to, na kogo mogly trafic.
Jednak Polonii i tak nie daje wiekszych szans, bo niby jak zespol bez ani jednego normalnego napastnika ma sobie poradzic z holenderskim sredniakiem ? Jedyna nadzieja dla nich, to ze w defensywie zagraja rewelacyjnie, a w przodzie znowu cos Koziol ze stalego fragmentu upali ![]() PS. obczajcie sobie strzal zawodnika Flory http://www.youtube.com/watch?v=AfZmQ4CLDaM
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 17.07.2009 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Losowanie wg mnie zaskakująco dobre dla polskich drużyn.
Lech utrzymał kadrę z poprzedniego sezonu (z wyjątkiem Murawskiego) i powinien sobie poradzić z Norwegami. Legia dość dobrze zaczęła ten sezon. Awans do trzeciej rundy jest już praktycznie pewny. Dodatkowo skład ma teraz silniejszy niż w poprzedniej rundzie głównie dzięki powrotowi do zdrowia Szałachowskiego. Polonia wylosowała najlepiej jak mogła. Mimo tego, że nie będzie faworytem to trzeba pamiętać, że ten zespół to w większości dawny Groclin, który zawsze solidnie prezentował się w pucharach. To doświadczenie powinno teraz zaprocentować. Pojedynków z amatorami z San Marino w ogóle nie brałbym pod uwagę przy ocenie ich potencjału. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Warto dodac, ze kursy u bukow, przed meczem wygladaly mnie wiecej tak : 1.10 / 5.50 / 16.0 Byc moze niezle sie ktos oblowil ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lech powinien sobie poradzić, szanse Legii na przejście - 50% (pamiętam jak zawsze im szło w pucharach), Polonii nie liczę - ledwo sobie radzili z Czarnogórcami i San Marino ;-)
Lepiej trochę obniżyć swoje oczekiwania i najwyżej po wszystkim być mile zaskoczonym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ci Duńczycy tez za silni nie są.. 3 strzały z dystansu przez cały mecz zdołali tylko stworzyć?
Co do dzisiejszego losowania: Lech trafił nieźle, mógł lepiej (Rijeka, Slovan), mógł też gorzej (szczególnie Omonia, choć białorusko-belgijska para też imo ciężka). Z Norwegami zagramy twardo, to przejdziemy. Ważny pierwszy mecz, zwycięstwo w Norwegii i praktycznie jesteśmy w 4 rundzie. Poza tym Norwegom słabo idzie w lidze. Minusem jest to, że są w sezonie, więc w szczycie formy, czego nie będzie można powiedzieć o Lechu. Legia - najlepsze losowanie z jej grupy, drużyna w zasięgu. polonia - kogokolwiek by tam nie wylosowała (może za wyjątkiem PF, z drugiej strony jak przypominają mi się mecze z Boavistą to nie jestem tego taki pewien..) i tak poleci. Niestety. Na koniec nadmienię, iż bardzo fajnie, że w LE zarzucono podział geograficzny. Ciekawsze drużyny można dzięki temu wylosować. ![]()
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 17.07.2009 o godz. 18:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Ale gwarantuje ci że to drużyna w Legii zasięgu choć spacerku na pewno nie będzie. Myślę że to rywal minimalnie lepszy od naszego i waszego (Fredrikstrand). W 4ych rundach powinniśmy mieć 3 zespoły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No Wy mieliście z Levadią lepsze okazje, niż 3 strzały Broendby z Florą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Twoim zdaniem Broendby jest slabsza ekipa od FK Moskwa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A wiec jakies szczescie usmiecha sie do polskich zespołów
![]() Amika-mimo ze stracili Murawskiego a Stilic robi im fochy ,Kuchenni nie powinni miec problemow z awansem. Legia-myslalem ze znow Austra Wieden a tu niespodzianka hehe ,dobrze zaczeli z Gruzinami zobacyzmy jak bedzie dalej Dysko-Polo-Groclin w czarnych koszulkach ma jakies tam doswiadczenie z pucharow ,ale ich szanse nawet z holederskim sredniakiem sa znikome ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No cóż... Jedna drużyna już nam odpadła z pucharów (BUAHAHAHAHA), dzisiaj kolejne dwa mecze, o wynik dwumeczu Legii jestem spokojny, ale z Polonią już tak wesoło może nie być.
Ps. Ile zarobiliście na pucharach? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Cmoknij kota w pompę studio.
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
2 lipca napisałem...
Jeśli Polonia, Lech i Legia nie zaskoczą pozytywnie, to cała europejska zabawa polskich klubów zakończy się na 16 meczach, co będzie klęską polskiej piłki klubowej. Bo 30 meczów było spokojnie w zasięgu. Dramatycznie stracimy w rankingu krajowym, Wisła właśnie okrutnie pogrążyła się w rankingu klubowym. Tylko perspektywa Euro 2012 daje jakieś nadzieje... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|