|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zgadza się . Tym bramkarzem jest ,a raczej był Jurgen Macho .Wisła ,jednak nie doszła do porozumienia z piłkarzem( jak nie trudno się domyślić)...w sprawie kontraktu indywidualnego
Czyli Panowie jesteśmy w tzwn.d..pie. Jedyna nadzieja ,że w końcu dojedzie czeski bramkarz - Martin Lejsal ,którego klub nie chcę puścić na testy.... Toczą się nadal rozmowy z Alvarezem. Nie mogę niestety potwierdzić ,że opcją węgierską jest Laszlo Bodnar (jak podejrzewał kolega). Nie mam poprostu takich informacjii. Mam nadzieję ,że nie bedziemy musieli nawet sie nad tym zastanawiać i Urugwajczyk zostanie nowym piłkarzem Białej Gwiazdy. Co do napastnika to wkrótce zaczną się rozmowy z jakimś piłkarzem, ponieważ Andrzej Niedzielan najprawdopodobniej zagra w Ruchu, choć pojawiły się pewne rozbieżności dotyczące długości wypożyczenia ....... W ataku pojawiła się bardzo ciekawa opcja ,ale został szybko odrzucona , ponieważ zawodnik ten nie pasował do "modelu" piłkarza jakiego szuka Pan Skorża..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No to wielka szkoda, a ten Lejsal to mi się wydaje, że od Pawełka lepszy nie jest.
Co to za opcja w ataku, która nie pasowała Skorży? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ciekawe czy Bednarz byl na tym meczu we Francji, organizowanym dla pilkarzy z karta zawodnicza na reku. Co roku gra tam wielu zawodnikow z przeszloscia z 1 i 2 ligi francuskiej. O ile dobrze pamietam to Legia tak znalazla Ouatarre. No ale podejrzewam, ze Bednarz ani nikt z klubu tam nie pojechal.. Mecz byl w okolicach 9 lipca chyba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kandydatura Estonska? Jest bardzo powazna kandydatura moim zdaniem. To jest Tarmo Nemeelo. Swego czasu gral w TVMK Tallin w barwach ktorego strzelil 41 goli w lidze w jednym(sic!) sezonie. Gral przeciwko Polsce ladnych pare lat temu jeszcze za kadencji Pawla Janasa. Urodzony w 1982 roku, wzrost 191 centymetrow 90 kilogramow. Jak na ten wzrost bardzo szybki zawodnik. Czyz nie pasuje idealnie do koncepcji Wysokiego napastnika? Teraz jest pilkarzem Helsingborga ale wypozyczony jest do TVMK Tallin. Kupiony przez Helsingborg za 200 tys euro teraz mowi sie ze Helsingborg oddalby go z pocalowaniem reki za 400 tysiecy. W mojej opinii jest to jeden z najlepszych napastnikow jakich mozna wyciagnac za prawdziwy bezcen. Juz kiedys tez byl przymierzany do Wisly gdy trenerem byl J. Engel.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może nie mam racji, ale wydaje mi się, że klub czeka na rezultat dwumeczu z Levadią i ewentualnie losowanie 3 rundy.
W poprzednim sezonie najpierw nikt nie zakładał, że już w 2 rundzie dostaniemy możliwie najsilniejszego przeciwnika, więc wzmocnień nie było. A po wyeliminowaniu Żydów trafiliśmy na Barcę i tam nawet 10 milionów na transfery by nie pomogło. Wg mnie dużo zależeć będzie od sytuacji w jakiej znajdzie się klub. Jeśli np trafimy na Salzburg albo kogośtam w miarę mocnego, to pewnie rada odblokuje środki na 1 czy 2 transfery. Ale jak na leszcza, to pewnie zostaniemy z Łobo na prawej obronie i Pawełkiem ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli będzie to przeciwnik typu Salzburga to wyłożymy kaskę. A jak ogórek, to zostaniemy z tym czym mamy. bo i tak mamy pewną grupę LE czyli 6 meczy i spore wpływy.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo ?
A co jest w Wiśle prawdopodobne ? Oprócz tego, że zostanie mistrzem Polski ?![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co do tego Waszego Neemelo to dane macie nieaktualne. W Helsingborgu to on był bodajże rok, czy dwa lata temu. Obecnie jest zawodnikiem belgijskiego Zulte Waregem, po drodze zaliczył jakiś klub w Finlandii.
Ale jak już tak sobie pobożnie życzymy, to ja na prawą obronę chciałbym tego kolesia: http://pl.wikipedia.org/wiki/Moritz_Volz Prawy obrońca, aktualnie bez klubu, poprzedni sezon na wypożyczeniu w Ipswich Town w Championship. Facet ma przeszło sto występów w Premiership, stary też jeszcze nie jest, na dodatek może grać na każdej pozycji w defensywie. Na pewno kontrakt musiałby mieć wysoki, ale jak mamy iść do przodu to takich kolesi potrzebujemy. @Nehiar- żeby nie było- jedyny menadżer w jakiego w życiu grałem to był LPM 2000
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 14.07.2009 o godz. 22:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
W FMie ściągnąłem go do siebie kiedy wojowałem Premiership, tam miał niezłe staty. Tak tylko mi się tylko przypomniało nic nie sugeruje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Jeśli jednak wypadnie nam Salzburg albo APOEL, wstrzymamy się z transferami, bo odpadając tracimy grubą kasę (a i ryzykujemy z budżetem, bo przecież nowi piłkarze by nas też kosztowali), a i tak po co kupować jeszcze kogoś tylko na ligę (w przypadku odpadnięcia)? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Szukamy bramkarza ? Nasza "władza" najlepiej nie wydałaby na niego ani złotówki. Dobry goalkeeper bez klubu ? Nie ma sprawy. Jest Luis Martinez - 15-krotny reprezentant Kolumbii. Pomocnik ? Segundo Castillo - 27 lat, 40 występów w kadrze Ekwadoru. Obrońca na prawą stronę ? Nie ma sprawy; Mirnes Sisic 11-krotny reprezentant Słowenii a jest jeszcze 30-krotny reprezentant Węgier Laszlo Bodnar. Szukamy napastnika ? Jest wolny Ilco Naumoski 25-krotny reprezentant Macedonii (6 bramek w kadrze).
Co łączy wszystkich tych graczy ? Porwali się na kluby, które ich przerosły, kluby z wyższej półki. Co wcale nie znaczy, że nie poradziliby sobie w Wiśle. Poza tym, każdy z tych graczy grywa w kadrze swego kraju i ma swoją kartę w ręku. Ważne też, że żaden z tych graczy nie przekroczył jeszcze 30-tki, co czyni z nich graczy nadal perspektywicznych a nie emerytów. Może Pan Dyrektor JB słabo szuka lub nie szuka wogóle ![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po prostu nie posiłkuje się internetem szukajac nam nowych zawodników.
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Szkoda ze nie sciagnal bozoka za te 100 euro przynajmnie mieli bysmy 4 dobrych skrzydlowych Łobo Maly Kirm Bozok szczegolnie kirmowi by sie sprzydal konkurent zeby nie czul sie zbyt pewien szkoda tez ze bednartz nie przygladnał sie sie blizej malkowskiemu ktory nie jest drogi a umiejetnosci duze w pojedynke utrzymal odre jego asysty i gole pokazuja ze nie jest jakims tam przecietniakiem i jakis tam potencjal ma nic dziwnego ze gks belchatow podpisal z nim kontrakt
![]()
WISLA TO CALE NASZE ZYCIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
i wszyscy będą zadowoleni ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a co myślicie o tym który nam strzelił bramkę Nikita Andreew
![]()
Barca
Manchester United Borussia Dortmund FC Porto |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
zdaje sie ze w fazie grupowej LM juz moglby dla nas grac....
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Też o tym pomyślałem. Klient może nie jest jakimś gigantem ale ma dosyć dobry krótki drybling (Jop może coś na ten temat powiedzieć) i mocny precyzyjny strzał (a to temat dla Pawełka). Coś takiego jak kiedyś Wojtek Kowalczyk. Żaden z piłkarzy Wisły (włącznie z Pa Brożkiem) nie potrafi strzelać w ten sposób.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
I dodatkowo chyba gra obiema nogami co jest + a pozatym odrzucili go w ległej
to znaczy że jest dobry ![]()
Barca
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ev/profil.html to do Andreewa a pozatym jeszcze jest Puri który był kilka razy na testach w BVB
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ri/profil.html ![]()
Barca
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie sądzę żeby Nikita Andreew po tym co zobaczył z naszej strony chciał do nas przejść..
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|

|
||||||
![]() |