|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Coś mi się zdaje, że jesteśmy w czarnej dupie. Levadia wyszła 11 w obronie, więc nie wydaje mi się, abyśmy strzelili wiecej niz jedną bramke
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Na ostatniej olimpiadzie tez pojawiły się takie problemy. Też przez Polaków? ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja chromolę
to chyba jakiś p.dolony sen to się chyba nam wszystkim śni..... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
"powinno być 0:2! Fatalne podanie Diaza, piłka trafia po kontrze tradycyjnie do Andriejewa, ale ten przestrzelił z czterech metrów! Ogromne szczęście "Białej Gwiazdy""
z czuba |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Chyba nie ... ;(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To poogladane na dzisiaj..."swietnie".
A Kopenhaga pokazuje, jak sie gra z ogorkami... |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
101,6 MHz Radio Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Poprzeczka Kirma http://www.youtube.com/watch?v=jMIKtV2DaYg
Bramka Ćwielonga http://www.youtube.com/watch?v=du0HE...e=channel_page
Ostatnio edytowane przez aNouc : 15.07.2009 o godz. 23:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
No i mamy champions league ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ten Krim to Wam sie udał, dobry grajek.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jop,Pawełek i tradycyjnie Jirsak najsłabsi na placu.
Widac że Levadia jest w trakcie sezonu a Wisła w trakcie.... przygotowań.Biała Gwiazda z końcówki ubiegłego sezonu by ze 3-0 wygrała a ta dzisiejsza jescze sie nie rozkręciła ale wierze że bedzie dobrze w rewanżu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
to widze, ze kolega Ayala mial szczescie i jako jedynemu sygnal sie nie zjebal? gratuluje.
Chyba, ze jestes w stanie wytlumaczyc mi w czym ta 3 byla gorsza od: Pa.Brozka, Diaza, Sobolewskiego, Łobodzińskiego
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 15.07.2009 o godz. 23:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie róbcie to forum onetu ,bo wstyd za was
Jak macie wylewac flustracje to robcie to gdzie indziej Zespol bez rytmu i bez skladu ale napinka nic nie da Skorza MUSi przez tydzien wbic im do glowy ze Levadia sie przed nami nie polozy ,tu trzeba grac,a chlopaki z Estonii byli dzis szybsi od nas Metamorfoza tego zespolu w tydzien ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ayala czemu Pawełek najsłabszy?
Mecz dramatyczny w naszym wykonaniu. Pozytywnie tylko Kirm. Serce mi stawało w gardle jak patrzyłem na gre Jopa i Diaza w obronie. Zupełnie nie rozumiem grania ciągle długich piłek, z takim przeciwnikiem trzebabyło troche pograć piłką. Za tydzień w Tallinie trzeba zagrać ofensywnie, tak jak potrafimy i odprawić Levadie z kwitkiem. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Krim Dziś Pokazał się z b.dobrej strony ale ta bramka mogła by wpaść dodała by mu odwagi i pewności siebie ale było ok.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ja po tym meczu mam dość. Jirsak do widzenia. Pawełek to najgorszy bramkarz odkąd przyszła telefonika. Diaz od pół roku na równi pochyłej, Łobo tragedia, Mały nawet piłki nie umie przyjąć.
Naprawdę przemawia przeze mnie teraz gorycz i może rano będę się wstydził tego posta, ale takiego piachu już dawno nie widziałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
PS. A Skorży życzę więcej tak genialnych pomysłów jak Łobo na boku obrony. To jak już będziesz wiedział to nam powiedz.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 15.07.2009 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
świetny komentarz wg mnie z radia Krakow. Gosc ten co tam komentuje wg mnie naprawde zna sie na rzeczy (słucham go juz kilka dobrych lat) i stwierdzil, ze Skorża chciał chyba wziąc Levadie tak z marszu. Miał na mysli przygotowanie motoryczne naszych piłkarzy no i w ogole ich dyspozycje jak sądze. Drugiej połowy nie widziałem, ale pierwsza to wiadomo jak wygladalo przyjecie piłki, szybkosc i koncentracja.
Teraz trzeba jakies poprawki w cyklu treningowym, inna taktyka i spokojnie awansujemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A pomyśleć że po pierwszych 30 minutach pomyślałem że duet środkowych obrońców(Marcelo,Jop) całkiem nieźle się spisuje, chociaż już wtedy co do tego drugiego przeczuwałem, że może mieć chwile zawahania iiiii.....za 10 minut brakło mu nogi a piłka wylądowała w siatce.
Nie ma co rozpaczać, jak by na to nie patrzeć, drużyna zagrała po poprostu nie to czego wszycy się spodziewali po mistrzu Polski, natomiast plusem jest to, że nasi zawsze muszą dostać kopniaka żeby w drugim meczu zagrać lepiej(Beitar,Barcelona) i miejmy nadzieje, że w Tallinie zagrają na pełnej parze. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Teraz tylko wypadało by zebrać do kupy te wszystkie posty ośmieszające przeciwnika i przewidujące wielki pogrom...Starałem się lekko zaznaczyć że kolesie grali przez ostatnie 3 lata 8 meczów w pucharach, często z zespołami na papierze lepszymi od nas a i tak nigdy nie przegrali więcej niż 1 bramką...No ale po co taka wiedza jak łatwiej pisać o ogórkach i minimum 3-0 , o tym że rezerwy ich pukną aż do stwierdzenia że to obraza dla naszego klubu by w ogóle śmiać pisać że mogą być problemy
Teraz kozłami ofiarnymi są.....Pawełek i Jop, tak jakby oni bronili drużynie strzelać bramki.Najbardziej przykre jest to że jedyny na prawdę dobry zawodnik to ten co dołączył do nas kilka tygodni temu , w porównaniu do reszty, wyglądał jakby z innej planety przybył.Było minęło, jak spodziewałem się ciężkiego boju to myślę że i tak awansujemy, tyle że o spacerku można zapomnieć ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Co Wy macie z tym Pawełkiem?
Oglądałem mecz jak inni do końca 1 połowy (i minutę drugiej) i spisywał się normalnie. Żadnych zastrzezen. A w relacji tekstowej też nie zauważyłem aby w 2 połowie było inaczej. Czasami rzeczywiście należą mu się minusowe posty ale powoli dochodzę do wniosku że niektorzy go jebią z przyzwyczajenia, bo tak jest modnie i trendy. Chłop w niczym nie zawinił a marudzą na niego. --- no tak, jak zawsze jak coś wpadnie to "mógł się lepiej zachować" a wystarczyłoby żeby w bramce był ktoś inny i każdy milczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mnie jakos nie dziwi taki wynik jak sie dopiero zaczyna cykl przygotowawczy do takich meczow, widac jakby nasza liga grala system wlasnie taki jak Estonia ma i duzo innych lig to moze by to jakos lepiej wygladalo czyli wisona - jesien. W zimie jest o wiele wiecej czasu na przygotowania do startu w rewanzach czyli jakby sie dalej gralo w pucharach europejskich anizeli wlasnie teraz, ile teraz czasu nasi mieliazeby odrazu grac cacy, miesiac nawet niecaly chyba, no ale coz tak to jest. Za tydzien napewno bedzie lepiej bo troche wiecej bede za pilka sie uganiac i bedzie mysle jakas koncepcja jak zagrac z tymi Estonczykami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bo to zawsze jest tak ze jak jest zle to wszystkiemu winny jest Pawełek Zagral przyzwoicie ale i tak jest winny porazki wg niekotrych P S z Kirma bedzie super grajek,taki drugi Kosa,az sie przyjemnie na niego patrzylo Teraz tylko wziasc sie w garsc ,przygotowac i za tydzien jazda z nimi w Talinie,niewierze ze nie awansujemy ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Zgubiła nas za duża pewność siebie, tak ja jak i 99% forumowiczów obstawiało wynik większy niż zwycięstwo 2:0.
Estończycy (ostatnia liga Europy tak czy siak marząc o LM powinnismy ich w nocy na bani powieśc z 3:0, nie wiem czy my jestesmy tacy slabi czy poziom sie wyrównał Na mysl przychodzi Dinamo T., oby historia sie nei powtorzyla, wierze, ze w rewanzu zaprezentujemy sie lepiej i wydrzemy zwyciestwo! DO BOJU WISEŁKA! ps. Liczyłem na Jopa, a tu zonk jak jasny c.h. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Z Tibilisi Wisla przynajmniej cos grala, tylko miala pecha, ktory polegal na tym, ze sama sobie strzelala gole.
Dzis Wisla grala tzw."piach", lub mowiac inaczej, bila glowa w mur na potege i powinna dziekowac opatrznosci niebios, ze Levadia nie wykorzystala tych sytuacji ktore miala, bo kwestia awansu bylaby juz rozstrzygnieta. A tak gol Cwielonga pozostawia nadzieje na unikniecie kompromitacji. Tyle tylko, ze patrzac na nasza gre i przede wszystkim na lawke rezerwowych, te nadzieje w moim odczuciu wcale nie sa tak duze, jak staral sie to sugerowac Skorza zaraz po meczu. Oddzielna kwestia sa przedmeczowe wypowiedzi trenera Janasa. Powstaje pytanie, czy ten czlowiek powinien sie nadal trudnic rozpracowywaniem rywali i czy w zwiazku z tym nie grozi nam katastrofa, jesli nie w tej rundzie, to w nastepnej. Z pilkarzy najslabsi jak dla mnie Lobo i Jirsak. Jest to wprawdzie opinia wylacznie na podstawie jednej polowy, jednak fakt ze Skorza zdjal z murawy wlasnie ich, a gre Lobodzinskiego dodatkowo poddal po meczu krytyce, sugeruje ze w drugiej polowie wcale nie zaprezentowali sie lepiej. Ps. Kirm zdeklasowal wszystkich co najmniej o kilka dlugosci
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 15.07.2009 o godz. 23:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Eustachy - a najlepsze jest to, co nasi pilkarze mowili po spotkaniu, tzn. ze Levadia nic nie grala(chyba uczestniczyli w innym meczu, niz ja ogladalem, bo w I-szej polowie Estonczycy oddali kilka strzalow i przeprowadzili kilka groznych akcji w odroznieniu od naszego zespolu). Tez skojarzylem ten mecz(mam nadzieje, ze nie dwumecz) z Tibilisi.
Ostatni necz Polonii, dzisiejszy Wisly i pewnie jutro Legii pokazuja, jak ta nasza liga robi sie coraz lepsza z roku na rok(przynajmniej tak niektorzy na tym forum twierdza) P.S - Gre Jirska w I-szej polowie trzeba pokazywac mlodym adeptom pilki noznej w temacie: "Jak nie nalezy grac". |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zawsze jak nie idzie to wszystkiemu winny jest bramkarz. Wystarczyło przecież żeby miał dwa razy dłuższe ręce i poruszał się z prędkością TGV. Ale nie, Pawełek jest słaby i przez niego dzisiaj nie wygraliśmy.
Każdemu przed napisaniem krytycznej wypowiedzi pod adresem jakiegokolwiek bramkarza radziłbym samemu spróbować się w tym fachu. Jest ciepło, wystarczy znaleźć coś okrągłego i trochę miejsca. A jak się komuś nie che to niech się lepiej przymknie. Z własnego doświadczenia wiem że takie ciągłe zwalanie wszystkiego na bramkarza nikomu nie pomaga. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|