|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
po I połowie:
1) jesteśmy w dupie 2) więcej Kirmów 3) jeszcze ktoś uważa że Mario to odpowiedni bramkarz dla Wisły? ![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dla mnie Kirm jest najlepszy. Chociaż rywal niemocny ale pokazuje wiele.
Potrafi prawa i lewa grac. Potrafi do srodka zejsc. Ma drybling, szybki jest. Potrafi grac kombinacyjna pilke. a Diaz to dla mnie porazka. Nigdy nie przekonywal mnie. Ale coż. Jest druga polowa wejdzie Cwielong i moze jeszcze Cantoro i tyle bedzie ze zmian. Nasi ino graja albo dluga albo na lewe skrzydlo. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Spokojnie, wejdzie Pepe do ataku za Jirsaka i w drugiej połowie będzie dobrze. Musi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jop Jopem, popełnił ten jeden błąd, nieszcześliwy ze zakończył się idelanym strzałem Estończyka. Wcześniejsze interwencje bardzo pewne. Zejdzcie z Mariusza, nagana należy się wszystkim. Oprócz Kirma.
Damy radę, w II się rozkręcamy! PS. Ćwielong za Jirsaka, natychmiast... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie, marudzić będziemy po drugiej połowie.
Z doświadczenia (choćby ligowego) wiadomo, że Wisła zazwyczaj jak coś strzela to w 2 połowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie no jak zwykle przez 15 minut wybijamy piłkę na oślep. Jirsak i Pietia zupełnie niewidoczni, Marcelo i Małecki ospali, Bożinho i Sobol zupełnie bez kleju w nogach, Diaz słaby. Jop grał solidnie to popełnił podwórkowy błąd. Łobo coś tam kopie, nie porywa, ale swoje robi. Tylko Kirm naprawdę dobrze gra. Prawy obrońca na gwałt potrzebny, a jak tak dalej pójdzie to i środkowy pomocnik.
Aha, jak się rozpada, to może być cyrk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Proponuje wpuścić 3 obrońców jeszcze a taktykę bardziej defensywną wkońcu gramy na wyjeździe , musimy wybronić to 0:1 bo jest szansa w rewanżu, dzisiaj to módlmy się żeby nie było wiekszego lania
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co ty czlowieku oceniasz Jirsaka jak gra dzis padake po 45 minutach, stanowczosci tonu Ci gratuluje,ciekawe co powiesz jak uwali dwie bramy w drugiej polowie? Ne mowie ze gra dobrze ale pownaj to na le calej druzynie...obczaj sobie Małeckiego...gdzie on jest, gdzie Sobol. Porownuj go do naszych teoretycznie najmocnijszych punktow.
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Trzema napastnikami? Zagrajmy i stwórzmy widowisko! : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie ma co dramatyzowac, jest drugie 45 minut. Nasi napewno się zbiorą i zagrają na miarę swoich możliwości. Wisełka do boju !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
niedokladne podania i zero kleju w nodze, zero zaangazowania - skad to sie bierze?!
Diaz juz pod koniec sezonu nic nie gral. chlopak niech pocwiczy na silce, a poki co jego miejsce powinien zajac Jirsak. obok Brozka powinien grac Cwielong. co ten Skorza odpie***la? mam nadzieje, ze po przeriwe bedzie lepiej. trzeba wygrac min. roznica 2 goli |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
aha, i jeszcze mnie zastanawia czy to Skorza tak spierniczyl taktyke? Tzn dlaczego nie gra Pepe, dlaczego gramy dlugimi podaniami(!), przeciez to nie Barca, mamy dosc duza przewage techniczna. Ogolnie to ta I polowa w naszym wykonaniu wyglada tak, jakby za kare grali, pilka odskakujaca na 2m, zero biegania, zero kiwek, jedynie dlugie wykopy na 30m.
I co do przeciwnika, to z racji jego slabosci, nawet jak wygramy smrod tej zalosnej polowy pozostanie.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pawelek jak zwykle...co leci w brame - wpada do siaty.
Jop w cale nie tak zle, poprostu napastnik dobrze sie zachowal, zaden inny polski napastnik tak nie potrafi...moze oprocz Lewandowskiego i Brozka Diaz tragedia, Jirsak tez padaka, choc jemu dalbym ejszcze pare minut choc nie ejstem jego zwolennikiem. Lobo jakz wykle - nic nadzywczajnego |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przeciez to nie pierwszy raz Jirsak gra fatalnie...ile musi tych szans dostawac? Nie mowie juz o tym, ze facet nie potrafi wytrzymac 90 minut...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jop wolny i wg mnie ciągle popełniał błędy, jedynie wygryuwanie pojedynkow głowkowych mu wychodziło.
Oceny 1 do 5: Brożek - 2+ Kirm - 4 reszta 1. Mozemy znowu psioczyć na Jirsaka, ale czemu on gra wtedy kiedy cała druzyna gra źle i do niego sie czepimy oczywiście, a ja powiem, wszyscy oprocz Brozka i Kirma do wymiany. A pewnie zejdzie Jirsak i prędko go nie zobaczymy, choc nie powiem, zagrał ŹLE ale podobnie jak reszta, w czym był lepszy Diaz czy Sobol ? Chyba w tym że dali sei sfaulować. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto sie znajduje na lawce rezerwowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje ze na rewanz pojedziemy z wynikiem 4-1 chociaz po pierwszej polowie nie wyglada to najlepiej na duzy plus nasz nowy nabytek Kirm
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ćwielong, Cantoro, Burliga, Mączyński, Janik..... to nasza ławka
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cantoro i Ćwielong, powinni wejść za Jirsaka i Łobodzinskiego.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Teraz mi się przypomniało:
Wisła - ŁKS 5:2 (0:2) Lechia - Wisła 2:4 (1:0) Skorża potrafi zadziałać na drużynę - to jest największe wzmocnienie na drugą połowę ; ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co z wami się dzieje ludzie.... niektórzy pisza tak jakby mecz miał 1 połowe, a czepianie się Pawełka to już gruba przesada..... wole komentować po meczu i niektórzy też mogli by ochłonąć i napisać coś na spokojnie, najlepiej jutro.... Wygramy ten mecz!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ja bym nie robił żadnych zmian na razie, na Ćwielonga za wcześnie, a Cantoro to nie na ten wynik, reszta to juniorzy, trzeba konsekwentnie grać swoje, tylko k!@#@!$@#$@# więcej asekuracji w grze obronnej bo to jakieś jaja.
A nawiasem mówiąc, ten napastnik co chuknął, to widać że porządny materiał na piłkarza... ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kwestia jest taka ze mamy tylko dwoch w kadrze <lol> no chyba ze wsadzimy kogos z pomocy. Przeciez pomocnicy sa uniwersalnimoja grac w obronie to czemu nie mają grac w napadzie , z nazwy przeciez pomocnicy mają pomagać...tam gdzie są akurat potrzebni
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś tutaj twierdzi, że Pawełek jest dziś dobrym bramkarzem, to chyba ogląda inny mecz. Wszystko pięknie wybija do przodu i wyłapuje dośrodkowania, ale czy nie tego mamy wymagać od naszego bramkarza? No chyba, że niektórzy za to już chcą mu pomnik postawić? 75% tej bramki to wina Jopa, ale Pawełek też mógł się lepiej zachować. Precyzyjny strzał, mimo to w powtórkach widać, że nie był on bardzo mocny i trochę ustawienie w bramce zawiodło.
Ale co tam jeszcze wygramy 4:1! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i relacja zostala zalana. W Polsacie stwierdzili ze takiego piachu pokazywac nie będa
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chodzą plotki, że to ubrany w czarny płaszcz Jacek Bednarz stanął przed kamerą i za cholerę nie idzie go wyprosić, żeby się przesunął. - Weszło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
to jest ****a polska....zaczal padac deszcz, meczu nie ma
****a poprostu polska |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
21.44
To wy nie wiedzieliście wcześniej, że Polsat zakupił prawa tylko do pierwszych 50 minut w rozgrywkach europejskich?-weszło ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|