The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2009, 09:37
Też myślę że spokojnie 3-0 powinniśmy ich rozjechać bez jaj w koncu to tylko Levadia ....
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.07.2009, 09:39
Cytat:
Ciekaw jestem jak Skorża skompletuje jedenastkę, według mnie to powinna ona tak wyglądać:

Pawełek
Brożek-Jop-Marcelo-Diaz
Łobo-Sobol-Jirsak-Kirm
Małecki-Brożek

Jak dla mnie nie ma co ryzykować z Łobo na prawej obronie, Nrożek juz pare razy w lidze tam grywał, z konieczności jak po czerwonej kartce graliśmy w dziesietkę.
No i tu się z Tobą zgadzam. To będzie chyba najlepsze ustawienie na dzisiejsze spotkanie. Ponieważ Mały również potrafi strzelać bramki a Pepe wejdzie na podmęczonego rywala
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.07.2009, 09:42
Cytat:
Bilety na mecz w Tallinie

Czwartek i piątek to ostatnie dni kiedy można nabyć wejściówki na wyjazdowy mecz z Levadią.

W czwartek i piątek w godz. 17 - 18.30 w restauracji " U Wiślaków" prowadzone będa zapisy na wyjazd do Tallina.

Cena biletu 10 Euro (płatne w Euro!)

Osoby,które zapisały się już na wyjazd i zaplaciły za bilet muszą w czwartek i piątek odebrać bilety.

Przy zapisach należy podać imię, nazwisko, Pesel, nr. dowodu lub paszportu, osiedle lub miejscowość.

Wszelakie pytania dotyczące wyjazdów prosimy kierować na mail : [email protected]
źródło: SKWK
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.07.2009, 09:45
Ja tak samo uważam że nie ma co ryzkować z Łobodzinskim.
Chociaż najbardziej mnie martwią dwaj Mariusze.
Jop nie jest zgrany z obrona...i tego sie nie da nadrobic dwoma treningami...tu powinno wyjsc jego doswiadczenie.

saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.07.2009, 09:56
A jak jakios dziwnie jestem spokojny o Lobo na obronie.Skorza nie jest glupi i wierze ze to bedzie trafna decyzja.
Napewno na poczatku nie bedzie to najlepiej wygladac ale po jakims czasie moze to byc najlepiej grajacy ofensywnie obronca w naszej lidze co zwiekszylo by nasza sile razenia

Z Piotrka zrobil solidnego obronce a w tedy tez bylo wiele obaw ze sobie nie poradzi. Skorza wie co robi lepiej dac szanse na innej pozycji niz trzymac zawodnika na lawce co i zawodnikowi jak i trenerowi nie jest na reke
,
WisłaToMy
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 15.07.2009, 09:57
Zgadzam sie. Moze kiedys Łobo zagrac na obronie ale napewno nie radzilbym tego prubowac w el.LM. A Estonczycy wnioskuje niestety z ich wypowiedzi ze bedą sie pewnie bronic calą druzyna. A pamietajac niektore mecze Wisła tego nie lubi... No ale jak wpadnie pierwsza bramka to sie posypie^^
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.07.2009, 09:57
no i wyjdzie Diaz w środku i ehh, znowu "przygotowania" Tomka w sparingach do 1 składu legną w gruzach, nawet na tak słabych przeciwników. Jak nie z nimi, nie z Odrą, to z kim ?

parumbuła
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.07.2009, 09:58
wybaczcie ale jestem nad morzem i nie jestem na biezaco-czemu niezagra Glowa? Ma kontuzje?
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
saklak1906
Senior Member

Stary 15.07.2009, 10:05
parumbuła napisał(a):Wyświetl post
wybaczcie ale jestem nad morzem i nie jestem na biezaco-czemu niezagra Glowa? Ma kontuzje?
Tak niestety jest kontuzjowany Singlar tez
,
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.07.2009, 10:08
Tematy połączone, proszę o niezakładanie nowych. Tutaj dyskutujemy o meczach Wisły w europejskich pucharach, a temat ma większą żywotność niż pojedyncze meczowe. Tak było rok temu, tak będzie też w tym (chyba, że ktoś postanowi inaczej).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.07.2009, 10:18
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, bez paniki!! To jest mistrz Estonii Jeżeli nie powieziemy ich co najmniej trójeczką to będę bardzo zdziwiony. Argumentem, że każdego się trzeba obawiać mnie nikt nie przekona. Nie mieszajmy kurtuazji z realizmem.
Nie zmienia to faktu, że znowu trafiliśmy najgorzej jak się dało
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą.

Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem.
..
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.07.2009, 10:19
HEDu napisał(a):Wyświetl post
no i wyjdzie Diaz w środku i ehh, znowu "przygotowania" Tomka w sparingach do 1 składu legną w gruzach, nawet na tak słabych przeciwników. Jak nie z nimi, nie z Odrą, to z kim ?
musisz pogodzić się z tym, że Twój idol daje o wiele mniejszą niż Diaz pewność walki i zadziorności na boisku, co w walce nawet z takim rywalem ale w kwalifikacjach LM jest najistotniejsze
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

HEDu
Senior Member

Stary 15.07.2009, 10:29
no to nie ma sensu go trzymac u nas, juz lepiej wypozyczyc do jakiejs Jagielloni xd
bo sie marnuje, no ale nie ten temat.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 15.07.2009 o godz. 10:34.

Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 15.07.2009, 10:33
tofik napisał(a):Wyświetl post
Nie zmienia to faktu, że znowu trafiliśmy najgorzej jak się dało
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą.

Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem.
Ja się obawiam Levadii tak jak Barcelona się w zeszłym sezonie obwiała Wisły

Albo jak Real się nas obawiał w 2004 roku, kiedy gromiliśmy Świt Nowy dwór 5:1, czy Górnik Łęczna...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.07.2009, 10:55
problem w tym ze Jagielonia nie ebdzie mu bulic pensji jaka ma w Wisle, poza tym tutaj jest zmiennikiem i trzebaby bylo kogos za niego.
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.07.2009, 11:04
Ale jeśli jest to drużyna na słabszym poziomie to lepszy byłby kreatywny Jirsak, ponieważ mamy atakować(bo obrony nie mamy). Wzmocnienia środka potrzebowalibyśmy przy klasowej drużynie. Jeśli zagramy z finezją strzelając na początku ze 2 bramki to i może im odechcieć się grać.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.07.2009, 11:07
Dokładnie. Potrzebne będzie zaskoczenie przeciwinka, a nie lampiony chińskie Diaza. Cóż, trzeba liczyć na stałe fragmenty, albo na Kirma
..
HEDu
Senior Member

Stary 15.07.2009, 11:13
z Jirsakiem czy bez, wydaje mi sie że pokonamy ich wysoko ale jednak z nim byłyby wieksze szanse.

brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.07.2009, 11:16
wywiad z Prezesem Levadii

http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html

Mam się śmiać czy płakac?
HEDu
Senior Member

Stary 15.07.2009, 11:20
skład wg interii:

Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek.

@Zwierze: no tak, nie rozmawiajmy o personaliach tylko jak wysoko wygramy z Levadią (nawet rezerwami, skład nie ważny przecież).
Ostatnio edytowane przez HEDu : 15.07.2009 o godz. 11:30.

Zwierze
Senior Member

Stary 15.07.2009, 11:26
skład wg interii:

Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek.
Człowieku albo wypowiedz w końcu na temat albo zamilcz za przeproszeniem bo wszędzie Cię pełno. Płaczesz na transfery potem piszesz że Diaz będzie grał a nie Jrsak potem znowu że ten i ten a na końcu żaden nie zagra a ty będziesz dalej płakał. Włącza się forum chce się coś dowiedzieć a tu no stop złote myśli
P.S. Pomyśl jak by fani każdego z zawodników wpisywali się jki by burdel powstał
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 15.07.2009 o godz. 11:29.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.07.2009, 11:27
Wolałbym Diaza na środku obrony, JIrsaka w pomocy obok Sobola, a Ćwielonga obok Brożka. No ale zobaczymy jak będzie choć akurat w Czecha za Pawłem ciężko jest mi uwierzyć.
ktulu
Member

Od: 07.2005

Stary 15.07.2009, 11:31
Przecież te składy to wymysły jakiegoś podrzędnego redaktorzyny, dajcie sobie spokój i czekajcie spokojnie na mecz. Trener na pewno wybierze optymalną jedenastkę.
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.07.2009, 11:46
http://www.weszlo.com/news/3303

pierwszy filmik miazga, czyli gromienie Levadi
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.07.2009, 12:07
Taki doping jak na derbach Talina, to u nas mamy w ligach okregowych
Czy wygrywasz czy nie.... <3
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.07.2009, 12:08
Strzelimy szybko bramkę to wygramy wysoko. Inaczej może być różnie. Mimo wszystko nie radziłbym Wam ich lekceważyć.
Zwierze
Senior Member

Stary 15.07.2009, 12:09
Ja np usadze się z piwem przed TV nie wiem jak Irsak czy Diaz
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
saklak1906
Senior Member

Stary 15.07.2009, 12:21
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Ja np usadze się z piwem przed TV nie wiem jak Irsak czy Diaz
Dokladnie zrobie to samo, browar sie chlodzi a ja juz wysiedziec w robocie nie moge tak mna nosi.

Dla mnie nie ma znaczenia kto bedzie gral i na jakiej pozycji, liczy sie wygrana.
Jak dla mnie to w ataku mogl by zagrac nawet mlody Janas zeby tylko strzeli ze dwie bramki, ja tam wierze w madros Macka, On juz dobrze wie co ma zrobic zeby bylo dobrze
,
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.07.2009, 12:31
http://sport.onet.pl/0,1248711,2009047,wiadomosc.html

noto o wynik jestem spokojny
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.07.2009, 12:34
Cytat:
Jeżeli jest słabszej dyspozycji to nie gra, widocznie Sobolewski, Diaz prezentują wyższy poziom.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów