|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Też myślę że spokojnie 3-0 powinniśmy ich rozjechać bez jaj w koncu to tylko Levadia ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja tak samo uważam że nie ma co ryzkować z Łobodzinskim.
Chociaż najbardziej mnie martwią dwaj Mariusze. Jop nie jest zgrany z obrona...i tego sie nie da nadrobic dwoma treningami...tu powinno wyjsc jego doswiadczenie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A jak jakios dziwnie jestem spokojny o Lobo na obronie.Skorza nie jest glupi i wierze ze to bedzie trafna decyzja.
Napewno na poczatku nie bedzie to najlepiej wygladac ale po jakims czasie moze to byc najlepiej grajacy ofensywnie obronca w naszej lidze co zwiekszylo by nasza sile razenia Z Piotrka zrobil solidnego obronce a w tedy tez bylo wiele obaw ze sobie nie poradzi. Skorza wie co robi lepiej dac szanse na innej pozycji niz trzymac zawodnika na lawce co i zawodnikowi jak i trenerowi nie jest na reke ![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zgadzam sie. Moze kiedys Łobo zagrac na obronie ale napewno nie radzilbym tego prubowac w el.LM. A Estonczycy wnioskuje niestety z ich wypowiedzi ze bedą sie pewnie bronic calą druzyna. A pamietajac niektore mecze Wisła tego nie lubi... No ale jak wpadnie pierwsza bramka to sie posypie^^
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no i wyjdzie Diaz w środku i ehh, znowu "przygotowania" Tomka w sparingach do 1 składu legną w gruzach, nawet na tak słabych przeciwników. Jak nie z nimi, nie z Odrą, to z kim ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
wybaczcie ale jestem nad morzem i nie jestem na biezaco-czemu niezagra Glowa? Ma kontuzje?
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak niestety jest kontuzjowany Singlar tez
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tematy połączone, proszę o niezakładanie nowych. Tutaj dyskutujemy o meczach Wisły w europejskich pucharach, a temat ma większą żywotność niż pojedyncze meczowe. Tak było rok temu, tak będzie też w tym (chyba, że ktoś postanowi inaczej
).![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą. Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
musisz pogodzić się z tym, że Twój idol daje o wiele mniejszą niż Diaz pewność walki i zadziorności na boisku, co w walce nawet z takim rywalem ale w kwalifikacjach LM jest najistotniejsze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to nie ma sensu go trzymac u nas, juz lepiej wypozyczyc do jakiejs Jagielloni xd
bo sie marnuje, no ale nie ten temat.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 15.07.2009 o godz. 10:34.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() Albo jak Real się nas obawiał w 2004 roku, kiedy gromiliśmy Świt Nowy dwór 5:1, czy Górnik Łęczna... ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
problem w tym ze Jagielonia nie ebdzie mu bulic pensji jaka ma w Wisle, poza tym tutaj jest zmiennikiem i trzebaby bylo kogos za niego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale jeśli jest to drużyna na słabszym poziomie to lepszy byłby kreatywny Jirsak, ponieważ mamy atakować(bo obrony nie mamy). Wzmocnienia środka potrzebowalibyśmy przy klasowej drużynie. Jeśli zagramy z finezją strzelając na początku ze 2 bramki to i może im odechcieć się grać.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dokładnie. Potrzebne będzie zaskoczenie przeciwinka, a nie lampiony chińskie Diaza. Cóż, trzeba liczyć na stałe fragmenty, albo na Kirma
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z Jirsakiem czy bez, wydaje mi sie że pokonamy ich wysoko
ale jednak z nim byłyby wieksze szanse.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wywiad z Prezesem Levadii
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html Mam się śmiać czy płakac? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skład wg interii:
Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek. @Zwierze: no tak, nie rozmawiajmy o personaliach tylko jak wysoko wygramy z Levadią (nawet rezerwami, skład nie ważny przecież).
Ostatnio edytowane przez HEDu : 15.07.2009 o godz. 11:30.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
P.S. Pomyśl jak by fani każdego z zawodników wpisywali się jki by burdel powstał
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 15.07.2009 o godz. 11:29.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wolałbym Diaza na środku obrony, JIrsaka w pomocy obok Sobola, a Ćwielonga obok Brożka. No ale zobaczymy jak będzie choć akurat w Czecha za Pawłem ciężko jest mi uwierzyć.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przecież te składy to wymysły jakiegoś podrzędnego redaktorzyny, dajcie sobie spokój i czekajcie spokojnie na mecz. Trener na pewno wybierze optymalną jedenastkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Taki doping jak na derbach Talina, to u nas mamy w ligach okregowych
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja np usadze się z piwem przed TV nie wiem jak Irsak czy Diaz
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokladnie zrobie to samo, browar sie chlodzi a ja juz wysiedziec w robocie nie moge tak mna nosi.
Dla mnie nie ma znaczenia kto bedzie gral i na jakiej pozycji, liczy sie wygrana. Jak dla mnie to w ataku mogl by zagrac nawet mlody Janas zeby tylko strzeli ze dwie bramki, ja tam wierze w madros Macka, On juz dobrze wie co ma zrobic zeby bylo dobrze ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006