|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja tylko licze na to że ten bramkarz z tym prawym obrońcą nie wylądują nagle w Gdyni.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/1,16,11,5867728...?TEMAT=1248675
Cytat:
bo szczerze mówiąc, to nie kojarze nic takiego i wątpie. edyta: dzięki emjot.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 15.07.2009 o godz. 11:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
bo wg. tego co mówił swego czasu Liczka Wisła może i się interesowała Barosem, ale... on już był skierowany mocno na zachód ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
interia pisze iż testowalismy niejakiego Marinho ;D ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale wiesz, dla mnie pozytyw jest taki ze ktos z boku nie ma interesu zamylac prawdziwego obrazu tak jak to nasi prezesi nam robią i to przedstawia publicznie. Bo jak na forum komentujemy te jaja jakie maja miejsca to zawsze Ci wyskoczy jakis nawiedzony z przeslaniem " ej tyyyyyyyyyyyy ,co to jestes kibicem transferu,trzeba kochac Wisle nawet jakby grala junoramiiii" . Wszystko ok ale jak ma sie jedno do drugiego?
Ostatnio edytowane przez GregorTS : 15.07.2009 o godz. 19:04.
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niech sie Bednarz czerwieni, prawde mowia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Właśnie dokładnie tak jest jak powiedzieli, polityka zarządu jest conajmniej dramatem... bez prawego obrońcy, z Jopem przy całym szacunku do niego, ale kiedy on zagrał jakiś cały mecz o stawkę, z jednym bramkarzem, a nie mówiąc o ławce rezerwowych gdzie jest tylko Ćwielong i Cantoro, reszta to ME...gdzie zarząd ma oczy , to są kpiny . I znów Maciek Skorża musi robić cuda z niczego, jak Donald tyle że temu to nic kompletnie nie wychodzi....
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja widzialem MAcka w wywiadzie to az mi chlopa zal, co on ma sie tlmaczyc? On jest od trenowania a go pytaja zeby bronil przesuniecia Łobo na prawa obrone. No a do cholery kim mial zagrac? Żal chlopa ,powiem Wam ze czuje ze Maciek doskonale wie ze z ta kadra nic nie ugra w Europie no chyba ze sie fartnie jak z mistrzem kraju < i nie mowie tego zlosliwie ,po po pierwsze mielismy zajebiscie dwoch tyrajacyh zawadnikow dodatkowych w megaformie a po drugie Lech i Legia tracily tyle punktow jak nigdy, a co by sie stalo jakby nic nie przegraly jak Legia na wiosne trzy czy cztery sezony temu?>
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się zapytam gdzie ci optymiści
![]() O co ja beczałem przecież zakontraktowaliśmy Gargułe Krima Jopa i co i jajco . Szkoda że tak dwie strony zjechaliście gościa który pisał że bez napastnika ani rusz |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Za szybko chwalono Jopa, dalej drewno w obronie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawy obrońca pomocnik i napadzior koniecznie!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No i gdzie ten pogrom
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gdyby nie ten jeden błąd powiedziałbym, że obok Kirma jedyny sensownie biegający po boisku... Dramat, mam nadzieję, że to Radzie Nadzorczej się oberwie i to solidnie jeśli Maciek Skorża nie wygra nam tego meczu. Jego powinno się nosić na rękach tak jak i Jacka Bednarza.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oczywiście, nie odbieram naszym szans w drugiej połowie. Stać Wisłę na lepszą grę. Mam nadzieję, że ją zobaczymy i jeszcze wszystko się obróci. Ale RN i Cupiał znów mają srogą lekcję. W tej chwili w Europie nie ma już tzw. "ogórkow". Nie ma ich zwłaszcza dla polskich klubów. Możemy wiec bardzo drogo zapłacić za przekonanie niektórych, że Lewadię da sie spokojnie pyknąc nawet bez obrony i kolejny raz bez niezbędnych wzmocnień o które proszą od dawna trenerzy. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Za przeproszeniem ****a, czy niektórzy nie rozumieją, że Bednarz bez pieniędzy nic nie zrobi? Że nie nakupi wam Messich, Ronaldów i Kak na każdą pozycję? Sprowadził dobrze zapowiadającego się Kirma, Jopa na uzupełnienie... Kto by przewidział, że Singlar wyleci, że Głowa złapie kontuzję? Jak Salomon z pustego nie nalał to i Bednarz nie naleje:]
I zrozumcie, to 1 mecz o punkty po przerwie:] Gdzie wasza wiara? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
1. Właściciel Polsatu (Solorz) jest jednocześnie właścicielem Śląska a więc konkurenta (oprócz tego że kibice mają sztamę) Wisły. To w jaki sposób potrafi wykorzystać swoje media aby "kruszyć" niepasujących mu ludzi Polsat pokazałchoćby na przykładzie Benhakera i myślę że nie będzie miał najmniejszych skrupółów żeby dalej działać w ten sposób. I przy okazji: ciekaw jestem jak komentatorzy Polsatu ocenią politykę transferową Śląska bo wygląda na to że w porównaniu z nimi Wisła zrobiła transfery znacznie bardziej wartościowe. 2. Zważ że gościem programu był Franz który jak wieść gminna niesie kopie ile może pod Skorżą bo pasowałoby mu trenować Wisełkę. Dlatego sugerowałbym pewną ostrożność w wyciąganiu wniosków na podstawie opinii wyrażonych przez strony które mogą być zainteresowane mąceniem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wislak68 Też tak sobię myślę, że smuda czeka na posadę trenera Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|||
Rozsadny i w miare inteligentny czlowiek zawsze potrafi ocenic wartosc medialnej papki ktora sie mu serwuje kazdego dnia. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Powiem tylko króciutko.....macie swojego Jopa:((
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mimo wszystko redakcje sportowa Polsatu stawiam zdecydowanie wyzej od Se, Faktu czy Onetu.
Pewnie tak co nie zmienia faktu że jest to taplanie się cały czas w tym samym błotku. ale to Wisla nie Slask jest mistrzem Polski, to Wisla nie Slaska gra w Europie co ty chcesz porownywac No tutaj to wracamy do starego argumentu: właściciel może wydać na transfery tylko tyle na ile go stać. I to czy jest to mistrz Polski czy nie nie ma znaczenia: więcej nie wyda bo nie ma. A jeśli ktoś coś bełkocze o "dobrze narodowym" (spotkałem się z taką argumentacją) to niech zaproponuje żeby budżet państwa subsydiował takie "narodowe kluby". Ja jestem za pod warunkiem że na liście będzie Wisła Kopie czy nie, zaprosili go powiedzial co chcial i fajne studio sie zrobilo - inne punkty widzenia. Moim zdaniem n.p.: Wilczek badz Bednarz w studio to flaki z olejem by nam TV zaserwowala - glupio byloby skrytykowac samych siebie albo swoich mocodawcow. Pewnie i ciekawiej ale to kwestia gustu. Mnie osobiście strasznie brzydzą takie żałosne gierki. A Franek "pracuje" nad tym już od jakiegoś czasu np: jego wypowiedzi po meczu z Totenhamem (jak by to on ich nie rozjechał gdyby był trenerem) albo ostatnio jak to on o mało nie wyeliminował Barcelony gdy był trenerem Wisły (okazuje się że w Krakowie przegraliśmy dlatego że nas oszukał sędzia: gdybym nie widział pewnie bym mu uwierzył). Rozsadny i w miare inteligentny czlowiek zawsze potrafi ocenic wartosc medialnej papki ktora sie mu serwuje kazdego dnia. No cóż: powiedzmy ze ten post jest skierowany do tych mniej inteligentnych. Wszystkich w miarę inteligentnych przepraszam że przynudzam
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 16.07.2009 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie litości,
nie doszukujmy sie drugiego dna tam gdzie go nie ma. Jak nie dzierże Kołtonia tak przedstawił dzisiaj wszystko jak na dłoni i ja się podpisuje pod jego słowa w 100%. A co niby Bogu ducha winny Szymek miałby w interesie jakoś "kruszyć" rywala skoro on wlasciwie zawsze idetyfikowals ie z Wisła nie mowie ze z Widzewem nie ale naprawde nei dorabiajmy jakis historyjek tam gdzie ich nie ma. Polityka transferowa u nas jest na poziomie rynsztoka,żal Skorży bo niedlugo mu karzą awansować o LM z zespołem ME a do osób ktore mowia ze z pustego nie naleja. Ja powiem ze dlugo myslalem podobnie ale do jasnej cholery za co Pan Bednarz pobiera z klubowej kasy comiesieczne uposażenie? Przeciez ktoś biere odpowiedzialność za to jaki material ludzki ma Skorża. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I naprawdę nie chciałbym być złośliwy ale kto przypomni sobie jak wyglądała polityka transferowa za "pierwszego Smudy" i w szczególności przyczyny jego ówczesnego odejścia to będzie chyba musiał zgodzić się ze stwierdzeniem że sytuacja obecna jest znacznie lepsza. Jak to mówią: przyganiał kocioł garnkowi.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 16.07.2009 o godz. 01:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Po 1.: Niestety wyszlo na moje. Brak prawego obroncy widoczny byl az nadto. Bo Łobodziński to typowy zawodnik ofensywy a nie defensywy.Wie to każdy z wyjatkiem bandy rozhisteryzowanych 15sto latków , ktorzy chca przekonać mnie swoimi wywodami z tego tematu do tego , ze niby jest w transferach dobrze.Jest zajebiscie chlopaki--brak kadry na ławke. Wie to Skorża, Szymkowiak, wszystkie dziennikarzyny. Dobrze, ze nie sa kibicami Wisly bo kazalibyscie im sie przerzucic na inny klub.
Po 2.: Jop był z łapanki i było to widać jak na dłoni, ze wziął sie z "łapanki" Po 3.: Kirm był najlepszy bo był JEDYNYM GOTÓWKOWYM TRANSFEREM, a co za tm idzie wygląda ten transfer na przemyślany i sensowny od początku do końca. Jak wyglada i jak sie kończy transfer na tzw.afere(szukamy byle kogo byle był za darmo) patrz pkt 2. PS.A teraz wróci kolejny megahicior transferowy --Garguła i zobaczycie jakim wzmocnieniem będzie pan Łukasz po półrocznym rozbracie z piłką. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dokładnie tak jak powiedział przedmówca, Łobodziński nie nadaje się na prawego obrońcę. Jadąc dalej od obrony to Jop...może to i solidny obrońca ale widać braki w przygotowaniu, no i ta zwrotność Panie Mariuszu!!! A Kirm...jak na politykę transferową Wisły ostatnich lat to strzał w dziesiątkę. Ciekawe tylko ile w tym było zamierzonego celu a ile przypadkowości
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|