|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tylko pytanie pierwsze czy zadowoli on Kazimierskiego i 2 czy stać nas na jego pensje, bo jak na polską ligę 350tys euro kontraktu to można powiedzieć gigantyczne pieniądze, a wątpliwe jest aby chciał mniej.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,1248711,20074...wiadomosc.html
Pewnie ten obrońca to Heinze - chce podobno 400 tys euro kontraktu rocznie - a z lewej przestawi się go na prawą i będzie dobrze PS.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 13.07.2009 o godz. 13:16.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
bramkarz, 31 lat - nie wiem co tu dokladnie pisze http://derstandard.at/fs/12465418954...gut-ueberlegen
ale ten pan chetnie się przeniesie od Krakowa, obecnie szuka klubu, jest do wziecia za darmo, ma doswiadczenie w Europie, ograny w meczach kadry, napewno stac nas na niego, ma jeszcze 3-4 lata grania na international level przed sobą. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
International level to gra w Gorniku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
16:25 - tak myślę czy tym tajemniczym prawym obrońcą nie jest czasami Matej Krajcik... Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez TSW06 : 13.07.2009 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę jednak ,że będzie to zawodnik o którym nikt do tej pory nie słyszał ( w kontekscie transferu do Wisły) Na konferencjii z Jopem na pewno się tego nie dowiemy ,ale w najbliższych dniach pewnie się okaże... ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
z tego co się orientuję Krajcik trenuje/trenował ze Slavią Praga, więc raczej odpada. Wspomniana tutaj Benfica Lizbona coś mi przypomniała. Pamiętacie niejakiego Marcelo Moretto? Kiedyś się o niego staraliśmy oficjalnie, sam zawodnik to przyznał, ale przegraliśmy rywalizację z Benficą. Teraz Moretto jest u nich trzecim bramkarzem i może udałoby się go wyciągnąć. Co prawda jest to przedstawiciel gatunku "szalonych bramkarzy", ale ma takiego farta i/lub umiejętności, że umie wyjśc obronną ręką z każdej sytuacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A mi sie wydaje ze to bedzie ktos o kim bylo cicho ,ale jesli ma przejsc testy ,czyli zaden ogorek
Dobrze ze ktos przejarzal na oczy i juz takich zawodnikow nawet nie testujemy bo szkoda czasu,(no byl Vincius-ale to tylko jeden ) Prawy obronca niezbedny,zwlaszcza po dzis Inf o Singlarze ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
więc.... ps. ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Akurat coś mi się wydaje, że Łobodziński w końcu złapał formę, nieźle przepracował zgrupowanie i będzie "ciągnął" naszą drużynę w tej rundzie, ale prawa obrona, to chyba nie jest jego pozycja.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ale nie mamy wyjścia Łobo musi tam grać choć swoją drogą słyszałem że ma przyjść do nas jeszcze jeden prawy obrońca jednak uwierzę w to jak zobaczę oficjalne potwierdzenie.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Ja dalej o Aragonie
![]() Nadal nie znalazł klubu jest do wyciągnięcia za darmo. W sobotę był na testach we francuskim klubie Boulogne-sur-Mer, który uzyskał awans do Ligue 1. Podkresla się jego duży wkład w mistrzostwa Standardu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.07.2009 o godz. 21:30.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cóz, jak widać Skrorża nie rozgrywa tego małego meczu z RN i Cupiałem zbyt dyplomatycznie. Dobrze, że nie powiedział jeszcze, iż np: Diaz świetnie prezentowałby się na bramce - bo możliwe, że wówczas o zmienniku dla Pawełka moglibyśmy zapomnieć na długie lata...:wink:
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
PvD nawet jesli bedziesz codziennie pisal jaki ten Aragon jest wspanialy Bednarz się nim nie zainteresuje. Nie widze innego celu w Twoim postepowaniu niz nabijania postow
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
dodam na koniec, że dobre recenzje zebrał po sobotnim występie przeciwko Lens zachowując czyste konto. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że Skorża chyba naprawdę tak uważa.. wręcz jestem pewien, że tak jest skoro uparcie go tam chce wystawiać..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PvD napisał(a):
Przy okazji, tak z czystej ciekawości - czy najnowsza informacja na stronie SKWK, że Braz jednak przyjdzie, pochodzi od tego samego źródła, które niegdyś donosiło, że Jodłowiec jest na 99% w Wiśle? Nie doszukuj się w tym pytaniu złośliwości. Po prostu zastanawiam sie, czy warto nadal mieć nadzieję... ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|||
to zeby byla jasnosc nie podaje tych newsow na poważnie raczej w formie s-f zeby sobie licznik nabić i trochę podkręcić forumowiczów. Wkoncu PS pisał ze ma przyjechać wieć niech kabarecik leci dalej ![]() jutro może znow poszukam u Bułgarów jakieś notki na temat Da Costy i tego drugiego... Cytat:
Nie jest napisane Braz przyjdzie/przychodzi do Wisły to - 1 Jest napisane Braz jednak zagra w Wiśle?! znak zapytania z wykrzyknikiem to - 2 Zgoda na transfer nie znaczy transfer dochodzi do skutku albo już został podpisany kontrakt to - 3 Nie ja prezentowałem newsa o Jodłowcu więc nie wiem czy jest to samo źródło.A news o Jodłowcu się potwierdził. Cytat:
Nie doszukuj się złośliwości w pytaniu ale czemu nie padały pytania o źródła informacji w przypadku Nurkovicia? Pisano wtedy Jest, nie ma, jest , nie ma ( w Wiśle Kraków) Dla grogoriogreg zła wiadomość wkrótce kolejne informacje o Aragonie i innych ![]()
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.07.2009 o godz. 22:20.
![]() Cytat:
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Jest zgoda na transfer Michaela Owena..."
Taką informację na swojej stronie podali kibice.odry.pl . "Michael Owen w Odrze" napisał na forum jaśko 36 Dwa dni później po ogólnoświatowej euforii kibice.odry.pl dodają: "... za trzy skrzynki jabłek, nie więcej" ![]() ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Info nie w 100% pewne ,ale od osoby ,która ma prawo posiadać pewne wiadomości :
To prawda ,że Wisła interesowała się Rorys Aragonem ..Negocjacje nie zostały jednak rozpoczęte ,ponieważ żądania finansowe piłkarza były zbyt wygórowane. Toczą sie aktualnie rozmowy z bramkarzem z Austrii, który ma swoją kartę na ręku. Podobno jest tak dobry,że nie potrzebne są testy. Jeżli obie strony nie dojdą do porozumienia to innego kandydata już nie ma i pewnie będą kolejne testy no-namów.... Jeżli chodzi o prawą obronę to numerem 1 na liście Pana Bednarza był Segundo Castillo,ale podobnie jak Aragon miał zbyt duze wymagania finansowe... Toczą sie rozmowy z Urugwajczykiem mającym za sobą występy w Serie A - Alvarezem. Jeżeli transfer nie dojdzie do skutku to jest podobno jeszcze jedna opcja - zawodnk rodem z Węgier z kartą na ręku... Są także dwie opcje dotyczące wzmocnienia ataku. Narazie Wisła wysłała wstępne zapytania ,ponieważ do transferów tych może dojść jedynie w przypadku odejścia Andrzeja Niedzielana... Numrem 1 na liście jest Słoweniec ,który przez kilka lat występował w lidze greckiej ,ale ostatnio grał w jakimś innym klubie (tego mi się nie udało dowiedzieć), w razie nie powodzenia pozostaje jeszcze kandydatura ...estońska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
dobra, ustawcie fazery na paraliżowanie i szukajcie smoków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale to tylko taki strzał. Kto wie, co ma Bednarz w głowie. ![]() Dla mnie ważne jest to, żeby po prostu ktoś jeszcze przyszedł, chociaż na jedną z trzech pozycji(napastik, bramkarz, prawy obrońca) i będę zadowolony. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kojarzę tego Sisica o ,którym mówisz z Olympiacosu i naprawdę gość wymiatał.Nie sądze ,żeby Wisłe było stać na wykupienie go z Crveny bo pewnie jest jej czołowym piłkarzem....
Pewnie ten Estończyk to z Levadii Talin ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Powód: literówka :)
Ostatnio edytowane przez szlaQ : 14.07.2009 o godz. 09:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To że jest wiekowy, to nic. Gdyby przyszedł do Białej Gwiazdy byłby dużym wzmocnieniem, to snajper z ogromnym doświadczeniem, tzwn. "lis" pola karnego.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ten Oper to bardzo ciekawa opcja, zawodnik ograny, największa gwiazda w Estonii, jest w stanie jeszcze z 2 sezony na wysokim poziomie pograć
Bramkarz z Austrii to zapewnie Jurgen Macho |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
gdybym byl Bednarzem to zainteresowalbym sie:
http://www.transfermarkt.de/en/spiel...no/profil.html reprezentant kolumbii,gol w repie, 10 bramek w rumuni na 38 spotkan, 23 lata, do rezerw zeslanyteraz nie wiem czemu....? ciekawe czy zechcialby grac w Wisle....? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|