|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
[QUOTE=Wojtas;760735]To juz chyba ostatnia szansa Cwieloga (ten sezon) zeby przekonac ze warto na niego postawic .[QUOTE]
Czepiacie sie tego Ćwielonga a on jednym przyjeciem, zwodem potrafi zostawic dwóch przeciwników, niech tylko i aż poprawi skutecznosc to moim zdaniem zawodnik lepszy od Brożka ![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
[QUOTE=sawko;760875][QUOTE=Wojtas;760735]To juz chyba ostatnia szansa Cwieloga (ten sezon) zeby przekonac ze warto na niego postawic .
Cytat:
Ja sie nie czepiam. Pisze tylko ze chlopak musi w koncu sie odblokowac i do tego ze duzo biega ,musi dorzucic lepsza skutecznosc.Wierze ze mu sie uda ,bo umiejetnosci Piotrek ma nieprzecietne. ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A propo meczu z Levadią, ..widać Estończycy już nas rozpracowali .... http://fclevadia.ee/news/2317
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jest już certyfikat Jopa - dobrze troche się o to martwiłęm , ze będzie prowizorka w obronie...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ok, tak zapytałem, bo to dziwne...
Odnośnie Jopa: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
26 postów - ludzie gdzie Wy macie oczy ?
O transmisji lub jej braku rozmawiać w pokoju "piłka nożna" , a potem płacz i zgrzytanie zębów bo tu banują. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z wywiadu ze Skorżą na futbol.pl wynika, że Łobo na prawej obronie zagra, więc Diaz w środku, czyli brak Jirsaka w wyjściowej jedenastce. Ekstra.. z ogórkami z Estonii będziemy grali dwoma defensywnymi pomocnikami, bez kompletnie kreatywnego środka..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
3 tygodnie temu jechałem z Talinna samochodem do Krakowa. Rozpacz, tragedia - przejazd przez trzy republiki nadbaltyckie gdzie nie ma żadnej autostrady,(zwłaszcza na Łotwie niektóre drogi straszne) a potem przez Polskę w kierunku Warszawy - praktycznie te same warunki, gdzie sa ograniczenia prędkości, zajmuje około 15-16 godzin. Niech jadą... ![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skorżą powiedział , że to nie powinno mieć wpływu a jako przykład podał żydów(Izrealczyków) mówiąc: Beitar miał samolot
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja, na miejscu Skorzy, też bym sie nie martwil, ale w życiu nie wysłałbym piłkarzy na ważny mecz w taką trasę
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zastanawiające ...z Tallina do Krakowa autokarem , no coż kryzys dotknął bałtyckie tygrysy dotkliwie a w szczególności Estonie .... co za tym idzie Levadie ... Z własnego doświadczenia wiem ze taka podróż jest bardzo męcząca boi sam kilka lat temu przebyłem identyczną trasę z noclegiem w Wilnie , pole do popisu dla fizjologów klubu z Estonii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Diaz to pewniejszy wybor od Jirsaka |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Przed tym meczem obawiam się nie tyle rywala (bo go nie znam) co nastawienia naszych. Jeśli wyjdą na boisko z przekonaniem, że spotkanie samo się wygra, bo grają z "ogórami" to może być nieciekawie. Mając na obronie Łobo i niezgranego z zespołem Jopa nie można sobie pozwolić na dekoncentrację. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jirsak pewnie nie zagra. Mimo ze we wszystkich sparingach grał od 1 minuty.
a przepraszam, w jednym zagrał tylko 45 minut i to prezentujac sie tez dobrze (np strzał w poprzeczke). ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
W wywiadach ze Skorżą czy Janasem pisano o o sile ofensywnej Levadii natomiast o obronie już tak kolorowo nie było. Myślę , że lepszym wariantem jest ofensywny Jirsak niż defensywny Diaz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Wydaje mi się że Skorża zrezygnuje z Łobo na prawej. I zagra obroną: Diaz, Jop, Marcelo, Pietia. Dzięki czemu w środku obok Sobola zagra właśnie Jirsak. ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Guest
|
|
|
Dochodzi nam Jop, tak więc Diaza dałbym na lewą obronę, Piotrka Brożka na prawą. Łobo posadziłbym na ławie, nie dlatego że jest w słabej formie ale trzeba mieć kogoś na rezerwie żeby ruszył tą grę jak będzie jeszcze trzeba dobić przeciwnika. Prawdopodobnie na rezerwie nie będziemy mieli ANI JEDNEGO napastnika, w takie sytuacji nie lepiej zastanowić się nad pozostawieniem Niedzielana ? Pozyskiwanie zawodników idzie nam bardzoo cięzko a jak już pisałem z jednym napadziorem wojować cała rundę to samobójstwo.
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A że się tak przyczepię: za co tak forujecie tego Jirsaka? Za to, że ma miłą aparencję i jest sympatyczny?
A kosztował milion dolarów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Za to ze w przekonaniu wielu osob, w tym mnie, wniesie on do gry ofensywnej wiele dobrego, szczegolnie z takim rywalem, co w calosci przyniesie wiecej korzysci niz gra Diaza.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Co by nie mówić. Jirsak bardziej kreatywny od Diaza na pewno jest. Tu prostopadłe podanie tam coś, to jasne. Jednak Diaz więcej walczy, więcej biega, myślę, że to w pewnym stopniu przystosowanie się do rywala, który gra piłkę zapewne podobną do np Odry. Ja bym jednak dał zestawienie obrony jak kolega "Zieniu". Z Diazem na lewej i Pieta na prawej.
![]()
www.qwertyq.digart.pl
WISŁA PANY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja uwazam ze jakim ustawieniem bysmy nie wyszli na ten mecz to rozjedziemy Levadie. Chłopaki zagraja na maxa, z nowy super nabytkiem Kirmem
) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ile kosztował Jirsak i tak sie nie dowiemy, wiemy tylko ile nieoficjalnie. A czy wolicie 1 prostopadłą piłke z której będzie gol (Jirsak) czy też dobre wykonanie rzutów wolnych/roznych z których padaja gole czy też Diaza który nie zrobi nam NIC z przodu i ok moze zagramy pewniej w srodku kontrolujac piłke ale co z tego ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
HEDu ja dizsiaj obejrzałem ten filmik
http://www.wislatube.pl/index/index/...ski_2009_78243 45 sek I kurka wodna ten chłop ma takie umiejetnosci ze szkoda ze sie kisi na ławce. Wiadomo mial gorsze chwile, nie wychodizło mu ale to nei powod zeby teraz ciagle wegetował na rezerwie. Z Łobo tak smao było, wygryzł go ze składu Mały ale Łobo mimo to szanse swoja dostawal na gre i sie odbudował w koncowce sezonu, teraz w sparach wygladal juz bardzo dobrze. Mysle ze jesli Jirsak by dostawał regularnie szanse na ogrywanie sie, bycie w rymie meczowym to bysmy mieli z niego wiecej porzytku niz z Diaza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
nawet jak ktos gola strzeli to nie znaczyz e gral dobrze. to Skorza odpowiada glowa za wyniki a nie wy, dlatego nie wystawia Jirsaka bo ten straci pilke w srodku, nie pokryje, odposci jakiegos zawodnika i bedzie gol dla przeciwnikow.
Ostatnio edytowane przez kubanczyk : 14.07.2009 o godz. 10:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie dziwię się Skorży, że woli Diaza, niż Jirsaka. Pamiętacie mecz na R22 z Barceloną(jeden z wielu przykładów). Jirsak był naszym najsłabszym zawodnikiem w tym meczu. Kompletnie nie istniał. Co chwila strata. Zero walki z jego strony. A Diaz? Jak on zapierdalał... Pamiętam jak w mgnieniu oka zebrał się z ziemi, mimo, że go cośtam bolało, odebrał piłkę Yaya Toure, podał i wtedy się położył znowu. K****, on grał całą drugą połowę z pękniętymi żebrami. Czy Jirsak'a stać na taką walkę?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
obejrzyj sobie jeszcze raz ten mecz i zobacz ile akcji zainicjował ;> a Diaz wtedy był w najlepszej formie... ktora trwała miesiac max
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Dyskutujecie o tym, czy postawić na Diaza, czy na Jirsaka, a ja nie zdziwię się jeśli wystąpią obaj, a na ławie zacznie Ćwielong.
Ostatnio edytowane przez jova : 14.07.2009 o godz. 11:20.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|