|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Od wyników badań - Ile ja to razy słyszałem, bramkarz okaże się za słąby i 87 przyjdzie na testy i będziem testować, a jak się okaze dobry, to nie wezmiemy, bo za duzo siana chce. Brawo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
||
przynajmniej temat "Polityka Transferowa" bedzie w skowronkach.Bo jeśli nic się nie dzieje, zaden SE czy Fakt nie wymyśla kolejnych kandydatur to niektorzy na forum albo placza jak jest źle albo wałkuja po raz setny jakis oklepany juz temat. Wiec z dwojga złego wole czytac orgazmy
Rada dla Ciebie: nie właz na ten temat to nie bedziez "slyszal"
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 13.07.2009 o godz. 09:20.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
yli z Twoich "wypocin" wynika ze lepiej nie szukac, nie testowac, a najlepiej nic nie robic
Wole nic nie robić, niż szukać i nic nie robić, bo na to samo wychodzi, bo troszkę pieniędzy i renoma klubu leci w dół. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
teraz jest bardziej wyważona, przemyślana nie ma sprowadzania zawodników tylko po to żeby kogoś sprowadzić, poza takimi co kosztują grosze... do tego w ostatnich latach mamy co roku 1 zawodnika z b. dobrym CV(Jirsak, Marcelo, Kirm, + jakiś reprezentant Polski (Łobo, Guła) ilościowo mniej ale jakościowo na plus fajnie by było mieć jeszcze ze 2 młodych tak jak Małeckiego (Czekaj, Janik, Burliga może któremuś się uda w tym sezonie )BTW. moim zdaniem, żeby ta cała liga poszła znacząco do przodu, to co roku czołowe kluby powinny mieć 1-1,5 mln Euro na transfery na 2-3 zawodników, gdyby odpowiednio sterować polityką myślę, że ten 1 mln byłby realny ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Było zarazykować i wyłożyć kase na Kasprzika zwróciło by się dwukrotnie a nie bawić się nadal w testowanie bramkarzy, to nie jest śmiesze lecz tragiczne.Ja jednego nie rozumiem czego RN i p.Cupiał boją się ryzykować? gdyby Wisła wzieła Lewandowskiego teraz chcą za niego 3-4 mliony więc w czym problem? Bano się, że nie wypali? po to jest ryzyko....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
czyli jednak ryzyko jest
![]() jak nie to daj nr w totka, dom zastawie ;-) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Brylant za Bednarza, Brylant do RN. A teraz proszę idź włacz CM i nie zaśmiecaj tematu swoimi złotymi myślami bo nie do tego jest on.
A tak na marginesie kto to jest ten Kasprzik że ma się "dwukrotnie" spłacać? W czasie sezonu coś słyszałem o takim grajku ale od kiedy AmicoLech się nim zainteresował został gwiazdą ligi. Ciekawe P.S. A ja chcę za Lewandowskiego 10milonów, Brylant dajesz czy się może jeszcze potargujemy?
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 13.07.2009 o godz. 09:39.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Po porostu zycie nauczylo zeby rozsadniej podchodzic to trasferow i nie napalac sie bo potem sie placi i placze. Lech w obecnej sytuacji liczy na szczesie ze znowu sie im trafi Lewandowski czy Stilic ale rownie dobrze moze sie przeliczyc co jest wielce prawdopodobne. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Ty myślisz ze Bednarz dla przyjemnosci jezdzi po Bosniach i innych? I dla frajdy sa prowadzone te wszystkie szopki? Bednarz dostał zadanie ściagniecia bramkarza za darmo lub bardzo taniego i to konsekwentnie realizuje. Widocznie klub się godzi na takie rozwiazanie w ktorym testujemy już -X- bramkarza. Jak dla mnie to lepiej szukac i znalezc i byc przekonanym ze podpisany zawodnik jest kims kto na 100% pomoze Wiśle niż podpisac byle kogo "by tylko kupic" lub z chorendalnymi ządaniami finansowymi. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przestańcie ludzie już z tym Lewandowskim, Amica miała rok temu z 5 milionów na transfery i je wykorzystała.
Natomiast ja wole Małeckiego. Weźcie chociażby pod uwagę to kto jest swojemu klubowi wierniejszy. Lewandowski już chce uciekać, Amica dyktuje zaporową cenę i... zapewne po raz kolejny okaże się że z niewolnika nie ma robotnika. Zamiast lamentować kogo nie mamy, popatrzcie kogo mamy. To takie trudne? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
||
Gratuluje kolegom Kibic_1906 i Zod popularności P.S Kolejny dowód na to,że pismaki czytają to forum. Pozdrawiam "redaktorków" SE ! ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
4fan_player: a po co to kupujesz? O.o co to za news? Wszędzie są zwolennicy transferu i przeciwnicy ;p
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Teraz jednak nie mogę pozostać bierny. Co jakiś czas widzę na WSZYSTKICH portalach nick Cebrer. Mam pytanie: Dziecko drogie, co Ty chcesz osiągnąć poprzez ciągłe obrażanie piłkarzy/decydentów/rady nadzorczej naszego klubu? Jeśli myślisz, że to robi z Ciebie super kibica, mylisz się - nie robi. Penisa również nie przedłuża. Czujesz się teraz dumny? Jesteś jak Doda, stałeś się częścią Super Expresu - jednego z największych polskich szmatławców. Możesz z pełną radości gębą iść na podwórko by pochwalić się kolegom, że Twoją wypowiedź przeczytają setki tysięcy ludzi! Tylko przy tym wszystkim pomyśl sobie, czy aby nie ośmieszyłeś tym naszego klubu i nie siebie lecz nas - prawdziwych kibiców(nie-sympatyków) Białej Gwiazdy. Z chęcią strzeliłbym Ci liścia. Czasem warto pomyśleć, o ile się potrafi. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jest się kur*** faktycznie z czego cieszyć.
Następnym razem pomyślcie kur** 2 razy zanim coś napiszecie, bo dajecie świadectwo o kibicach Wisły Kraków w internecie. Staram się nie emocjonować tym co tu się wypisuje, bo poziom tutaj jest rodem z onetu, jednak ****ica mnie strzela jak szarga się dobre imię kibiców Wisły, które zostało wypracowane dzięki ludziom, którzy dla Wisły i ruchu kibicowskiego poświęcili życie.Brawo internetowi kibice. Inna sprawa, że "brukowce" ze wszystkich sił próbują zwiększyć nakład mącąc wodę w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 13.07.2009 o godz. 10:41.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
masz racje brukowce ciągle piszą o Wiśle niestworzone rzeczy...
jakoś o innych klubach ciszej np. o Legi Warszawa i Lechu Poznań nie pojawia sie codziennie news kto przyjdzie do nich a o Wiśle codziennie rano można przeczytać wypociny pismaków.... |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Większość narzeka na okienko transferowe ale jak spojrzeć kto wzmocnił Wisłę to wychodzi, że kupiliśmy trzech reprezentantów swoich krajów i to nie byle jakich, bo na polskie realia to nazwiska Garguła, Jop czy Kirm robią wrażenie. Co innego zdrowie Garguły ale tego już osoby odpowiedzialne za transfery nie mogły przewidzieć, podobnie kontuzji Petera. Najważniejszym sukcesem tego okienka niewątpliwie jest pozostanie Pawła Brożka w klubie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Forum służy do wyrażania opinii -tych pochlebnych ale niestety i tych złych.
To że wypowiedzi członków tego forum zostały zacytowane w "SE" świadczy tylko o żenującym poziomie dziennikarstwa a zwłaszcza tabloidów w naszym kraju. Jest to zresztą kolejny dowód na to że ci "redaktorzy" czytają to forum a nawet niektóre "złote myśli" z tematu "gdybym był Bednarzem" przekuwają na rzekome zainteresowanie Wisły tymi zawodnikami. PS:Nie wiem czy słyszeliscie ale Wisła włącza się do wyscigu o Ribery'ego - ch** z taką polityką -to już wolę Łobodzińskiego.Pozostaje miec nadzieję że będzie mało grał ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie nie denerwujcie się tak ! Niech sobie piszą co chcą żałosne redaktorki...... Nie pierwszy raz Wisła została "obsmarowana" przez tą mierną gazetkę . Boli ich nasz sukces, boli do dziś ......
Każdy ma prawo na tym forum wyrażać swoje opinie : pochlebne czy nie pochlebne. Na temat każdego transferu pojawiały się różne wypociny... Ale dlaczego "redaktorki " nie zacytowały żadnej opinii entuzjastów tego transferu ? Bo to zepsuło by koncepcje : Należy Wisłe "obsmować" gó.nem i tyle. Ja osobiście przestałem się tym wszystkim przejmować. Szkoda nerwów..... Co do takich dzieciaków jak Cerber się nawet nie wypowiadam bo kolega Maćko już chyba wszystko napisał.... Mam nadzieję ,że przynajmniej jeden z tych żałosnych ludzików przeczyta to co teraz napisałem i przemyśli.... ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wislasoccer.com/news_item_10877.htm
Niby wszystko to samo jak w poprzednich news'ach ale (!) ważny jest ten tekst: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogę się dowiedzieć dlaczego moje posty są notorycznie usuwane, mimo że mają pełną zgodność z tematem? Czyżby któryś z moderatorów nadużywał swoich uprawnień?
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 13.07.2009 o godz. 11:07.
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Konferencja z trenerem Maciejem Skorżą jest tradycyjną przedmeczową konferencją, ale z pewnością padną na niej pytania o nowych zawodników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ogarnijcie... równie dobrze SE mógł napisać na zupełnie inny temat i wtedy nie Zod czy Kibic_1906 byliby pod ostrzałem a ktoś zupełnie inny. warto sobie znaleźć kozła ofiarnego ale wielu pisało że Jop jest do ch** nie podobny a dwóch wyżej wymienionych po prostu się nabiło na widelec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No to wszystko dziwne ... niby ma przyjsc pewny prawy obronca a tu Braz wyskakuje. Może jednak ktoś nowy przyjdzie, złudzenia...
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|