|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
" Płoną perony, płynie krew,
To szlak Wiślackiej wiary, Rzucamy wokół śmierci zew, Łopoczą nam sztandary Niech chwała Twoja wiecznie trwa, Zwyciężaj Wisło ma, Zwyciężaj Wisło ma" Nauczmy sie Roty! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cześć poszukuje takiego starego utworku
ostatnio często go słyszałem w Galerii Kazimierz i Zakopianka Wokal kobiety Niestety słowa mi się zlewają w utworach ale ref leci jakoś tak, przypuszczalne moje wersje ;p -I wanna thunder arms horn -I wanna tender charm A później się powtarza kilka razy ostatnie słowo Z góry dziękuje jeżeli ktoś rozwikła tą zagadke/problem |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
poszukuje piosenek z bajki - Tarzan ale po polsku, po angielku mam. Bede bardzo wdzieczna
![]()
Dla przyjaciół:
![]() Alea iacta est... Carpe diem, quam minimum credula postero.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
troj88 - Wielkie dzięki!
Ostatnio edytowane przez zuraw9 : 07.07.2009 o godz. 16:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
możecie mi powiedzieć co to za nuta leci w tym filmiku? http://www.youtube.com/watch?v=UjEvGSLKvPw
jeśli ktoś wie proszę o odpowiedź, pozdro! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Passi - Emeutes - znalazłem taki link, ale nie wiem czy działa
![]() http://rs26.rapidshare.com/files/825..._-_Emeutes.rar |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ostatnio na imprezie słyszałem mega fajną nutkę.
Pamietam ją z kilku lat wstecz, pamiętam że był to mega hicior. Można powiedzieć że taka klubowowa i imprezowa nutka, melodyjna, rytmiczna. Jakaś babka w refrenie śpiewa "honey honey honey" coś tam krótko jeszcze i znowu "honey honey honey" Wiem że chyba jest 3 razy "honey" lub jakieś inne słowo podobnie brzmiace, bo nie jestem na 100% pewien. Proszę o POMOC. Już tyle szukam i nigdzie nie mogę znaleźć |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witam poszukuję mp3 nie wiem kto śpiewa (napewno facet jakiś) , pamiętam iż w refrenie śpiewa > crying are for you... nutke pierwszy raz słyszałem bodajże w wrześniu zeszłego roku !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam pewne pytanie wręcz prośbę
posiadam piosenkę Geo Da Silva vs. Dj Matush- Like the truck & Latino life ( Ebo mastermix) i chciałbym zapytać czy ktoś posiada samą piosenkę Latino life bo strasznie mim się spodobało... A nigdzie nie mogę znaleźć. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a ja pooszukuje mp3 z filmu eurotrip tam leciala taka fajna nutka jak jechali z kibolami angielskimi. niestety niewiem jak sie nazywa.. moze ktos wie i bylby tak laskaw podrzucic linka do wrzuty z ta nutka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niestety tam tej nutki niema.. a w tej piosence jest taki teks:"Michael Owen is number one" podobno ot jest piosenka wszystkich kibicow angielskiej pilki.. moze ktos wie
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 12.07.2009 o godz. 14:17.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Poszukuje jak najwięcej utworów z imprez, które lecą od jakiegoś czasu na RMF Maxxx z Ibizy.
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jakbyście mogli to dajcie jakies zaje... tytuly o naszej Wisełce. zwłaszcza hip-hopowe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O tą piosenkę chodzi? [+] To jest jeszcze znana angielska piosenka piłkarska: http://www.risa.co.uk/sla/song.php?songid=20127
Ostatnio edytowane przez brzydki.brzydal : 14.07.2009 o godz. 13:10.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Szukam płyt warszawskiego zespołu Balkan Sevdah.
Ma ktoś?
The Business - England 5 Germany 1
Ostatnio edytowane przez Krissu : 14.07.2009 o godz. 23:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krissu podziekowal!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Poszukuję:
Tupelo Honey - Make Me Believe Lost - Tra Pioggia e Nuvole Lost - Oggi Poratuje ktoś, bo nie mogę znaleźć. ![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
MOUSSE - T - HORNY Wielkie Dzięki Bracie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Witam
Poszukuję : David Guetta feat. Kelly Rowland: When Love Takes Over A R Rahman feat. The Pussycat Dolls: Jai Ho Z góry dzięki.
Ostatnio edytowane przez Vinci : 17.07.2009 o godz. 18:24.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
http://mp3.teledyski.info/download-M...t6YXJjaQ==.mp3 2. http://mp3.teledyski.info/download-Y...R3YWphY3o=.mp3 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest ktoś w stanie wyciągnąć mi pierwsze CZTERY piosenki z tego myspeca http://www.myspace.com/dysonansdsncrew
) z góry wielkie Elo...![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
jest programik co się zwie Orbit Downloader. tym sie bez przypału da z myspace nutę ściągać
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie rozkminiam tego programu :/
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Poszukuje nazwy zespołu który gra muzykę instrumentalną, głównie w ich nagraniach występuje flet, miałem gdzieś ich kasetę lecz niestety zgubiłem, proszę jak znacie podawajcie jakieś nazwy zespołów może znajdę
![]() Zespoły z okresu końca lat 80 i początku 90 ![]() To był flet albo coś podobnego...
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 21.07.2009 o godz. 11:25.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szukam kawałka,polski hh ,zapamietałem cos takiego :
"jedna beta,a może dwie bety byłoby lepiej " cos takiego podobnego w kazdym razie z gory dziekiEdit: Do tego Worm is green-Electron John ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 21.07.2009 o godz. 23:39.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|