|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
i reszta młodzieży![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A nie można w przypadku gdy ściągniemy Braza wstawić go na listę A w jedno z tych 6 wolnych miejsc?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Pewnie że można.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mi się wydaje że zgłoszono kontuzjowancyh zawodników po to, aby do następnych rund nie trzeba było ich zglaszać dodatkowo. A przecież jakbyśmy grali w fazie grupowej to Garguła, Boguski czy Singlar byliby już sprawni do gry.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dokładnie Proud.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze - jakość transmisji na kuszoTV jest FATALNA! Przez 30% meczu nie widać wcale piłki, nie wiadomo gdzie toczy się akcja, nie ma powtórek, mecz obslugiwany jest jedynie z dwoch kamer...
DLACZEGO ZADNA TELEWIZJA TEGO NIE TRANSMITUJE?! To sa eliminacje do Ligi Mistrzow!!! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
to jest psi obowiązek telewizji publicznej, by transmitować takie mecze !! nie patrzeć w tym momencie na zysk czy reklamę. gra mistrz Polski z mistrzem Estonii w Lidze Mistrzów, a Ci patrzą na komercyjną rywalizację z Polsatem.
popatrzcie choć raz na nas - kibiców !! jasne, że wolicie tańce wygibańce na lodzie i inne big brothery... |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jak dla mnie to Polsat powinien to pokazać skoro oni kupili te prawa do transmisji co miała wcześniej TVP to niech oni pokazują wszystko to co wcześniej TVP czyli np. eliminacje LM czy LE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Myślę, że taka jakość była spowodowana kiepskim sprzętem. Przy obrazie z kamery z poziomu murawy już nie było tak najgorzej. Więc może wystarczy wynająć profesjonalną firmę do filmowania, a tych z kuszo tylko do wrzucenia tego do netu. Oczywiście obraz 400 x 400 nie jest szczytem marzeń, ale dobre i to.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ludzie biadolicie. Będzie transmisja kiepskiej jakości czy nie jednak zawsze lepsze to od wersji txt
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przykra sprawa że jeśli awansujemy do czwartej decydującej rundy o awans do LM nie zagramy na stadionie śląskim.
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,68...skim___po.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a mnie to wszystko troche dziwi .. popatrzcie z innej strony
kuszotv, szuka osób do pracy, ale nie płaci im ani grosza ! oni utrzymyją się jedynie z dotacji i klikaniu w reklam, to ile oni mogą zarobić ? - wniosek taki, ile kuszoTV jest w stanie zapłacić za taką transmisje ? bo mi się wydaje, że NIC. Za darmo równie dobrze można oddać każdej stacji i wtedy znajdą się chętni, nawet za "drobną" opłatą 50-100 tys zł, kuszo TV nie byłoby w stanie nigdy wyłożyć .. a mimo wszystko to też jest jakaś promocja klubu nie wiem czy ktoś ze mną zgodzi inna kwestia tego, że wtedy klub idzie na ręke danej stacji i przy przyszłych transmisjach gdzie będzie trzeba wyłożyć już pokaźną sumę, będą oscylować na podobnych warunkach |
|
|
|
Guest
|
|
Który obiekt jeszcze w Polsce spełnia kryteria ? Jak jest w Gdańsku ? |
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
UEFA jasno powiedziała że nie można grać w innym kraj niż ten z którego pochodzi klub
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Liplas zaraz kolo Gdowa maja wolne boisko drużyna teraz na nim...nie gra także czemu nie..?mozna zapytac wyslac pismo lub cos...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 10.07.2009 o godz. 18:40.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
I ta wiadomosc ze na Slaskim nie zagramy (jelsi awansujemy), oraz ze nie chca nas przyjac praktycznie nigdzie indziej to jest kolejny paradoks po tym jak tv nie chca pokazywac polskich druzyn w europejskich pucharach. Ten kraj to naprawde jest taki po... ze nic tylko sie wstydzic ze sie tu mieszka. Polska ma taka piekna historie a takich błaznow z siebie robimy ze szok ;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może Wrocław?
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Szkoda ze w Lubinie nas nie chcą bo srają przed Sląskiem,maja fajny obiekt i do tego chyba wpelnia wszystkie te wymogi.
Jesli tak to juz trzeba myslec co robic w takie sytuacjii jesli Slaski odpada,moze rzeczywiscie Wroclaw,fajna trasa ,szybka (przetestowana ) ,i duzo braci z WKS by nas wspomoglo.Mozna by o tym pomyslec![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No cóż, mocno ryzykujemy przed dwumeczem z Levadią. Prawdopodobnie przystąpimy pierwszego spotkania z dwoma pełnoprawnymi zmiennikami z pola na ławce. Paradoksalnie może to nam nawet pomóc. Taka sytuacja kadrowa powoduje znacznie większą mobilizację. Wszyscy będą zdawać sobie sprawę, że trzeba będzie załatwić sprawę awansu już w pierwszym spotkaniu.
Powód: problemy z liczeniem ;)
Ostatnio edytowane przez Adasss : 10.07.2009 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,68...skim___po.html no to mamy probem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
patrz na post 643 - tylko kilka postów wyzej |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A ja przed chwila zmieniam kanaly w tv i co widze? Na Polsacie sport leci transmisja meczu towarzyskiego Salzburga z Bayernem
Tylko w Polsce takie rzeczy mozliwe... Krew czlowieka zalewa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To jest jakiś puchar towarzyski, teraz takich jest organizowana cała masa głównie po to żeby forme podtrzymać. Na Eurosporcie też jest transmitowany i właśnie przyszedł mi do głowy pomysł czy Eurosport nie mógłby się zająć transmisją meczu - w końcu to eliminacje do LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a PULS do kogo nalezy? Może by tam zagadac, a nóż sie zgodzą
Raz nie puszcza " Czy jesteś mądrzejszy od 5-klasisty" to sie nic nie stanie![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Oglądałem dzisiaj mecz Salzburga z Bayernem. Kto oglądał ten wie że trafienie na Austriaków może zakończyć naszą przygodę nie tylko z liga mistrzów ale i z LE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|