|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie chodzi już o plotki tylko samą politykę transferową , niecały tydzień do pierwszego meczu o LM a sytuacja kadrowa wygląda fatalnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Poczekajcie z tymi zalami,bo cos mi sie zdaje ze jeszcze bedziecie Pana Bednarza po lysinie calowac
![]() ![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
lepiej jako lewy pomocnik i stoper a już najlepiej jako defensywny pomocnik stąd te nerwy ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21345 - to rozwiewa wątpliwości transferowe przed Levadią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no dokładnie, Diaz jest obrońcą i tam ma być wystawiany, nie wiem po co w ogóle Skorża wstawił go na środek jak mamy tam tylu piłkarzy a Jirsak sie marnuje. Nie ma obaw, kadre na Levadie mamy dobrą.
o kurde. Gargula zgłoszony na 2 runde, po co ? jak i tak pewnie nie zagra, to juz lepeij Niedzielana było wrzucic. edit: no w sumie Diaz ogolnie jest słabym piłkarzem, na obronie jak mowicie do niczego, na lewej pomocy za wolny, bez dryblingu, jeszcze gorszy niz Zienczuk a na defensywnym pomocniku gra gorzej niz gorzej, zero kreatywnosci i gry do przodu, co dobry odbiór ma strate. a do przodu nic. 0 asyst i 2 gole strzelone w całej przygodzie z Wisłą daja duzo do powiedzenia o jego grze w pomocy.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 09.07.2009 o godz. 16:49.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Niby obserwuja roznych ludzi, ale potrzeba tranferow bo z tak mala kadra to nie pociagniemy dluga bo jednymi zawodnikami nie da sie grac przez caly sezon e; a co do Diaza. Runde wiosenna mial kiepska, ale gdy gral na lewej obronie to juz byla katastrofa , wiec nie wiem czy to dobry pomysl ;z |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Hmm, czyli zostalo zgloszonych kilku pilkarzy, ktorzy sa kontuzjowani i napewno nie wystapia w dwumeczu
P.S - widze, ze nikt nie bierze ewentualnosci, ze do meczu z Levadia czy w czasie pierwszego meczu, ktos moze doznac kontuzji. Ciekawie bedzie wygladala gra 3-4 obroncami przez cala runde . |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Czyli czekamy na rozwój sytuacji, jestem pewien, że z takim składem spokojnie przejdziemy przez II runde, zarząd ma teraz czas by spokojnie przygotować kolejne transfery, o które się nie boję, bez problemu powinniśmy podpisać jeszcze dwóch zawodników, nie dramatyzujmy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No to dobrze, niech będzie 4 - i co, to Twoim zdaniem normalna sytuacja przed całym nowym sezonem i w przededniu super ważnych kwalifikacji do LM? O czym my tu w ogóle mówimy?! To stan patologiczny, a nie normalny, szczególnie jeśli wiadomo, że jeden ze stoperów to zawodnik wybitnie kontuzjogenny
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
to są kpiny, zapowiadali 4 a nawet 5 piłkarzy.. a przedstawiają zaledwie dwóch :/
i nie mam pretensji do oficjalnej stronki, tylko do tych wszystkich PSEUDO stron o Wiśle.. kuźwa dziennikarze od siedmiu boleści się znaleźli, pozakładali sobie denne portale i piszą pierdoły, żeby tylko więcej czytelników mieć.. od dziś nie czytam, żadnej innej strony oprócz oficjalnej! a niech wszyscy Ci pseudo "dziennikarze".. z wszystkich tych portali wiedzą, że są zwykłymi patałachami jak Ci z karierowicze z Faktu lub SE pozdro, to tyle... oszuści oszuści i jeszcze raz oszuści! |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A co ma być? Pisały o Nim tylko gazety (można brać to poważnie?), oczywiście nic przeciwko nie mam żeby podpisał kontrakt, trener może chce go jeszcze dokładniej przetestować, jutro gramy przecież mecz z Zagłebiem, więc kto wie, może sie pojawi.
Ostatnio edytowane przez chojrak : 09.07.2009 o godz. 16:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No i stało się.Po 3 tygodniach ostrych negocjacji, przed pierwszym pucharowym meczem....1 nowy zawodnik
.Przy odejściu 3 i 2 kontuzjowanych(pisze tylko o tych z 1 składu). Oby na Levadie to wystarczyło. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dobra, spokojnie, ochłońmy trochę. Jest takie przysłowie - co nagle to po diable. Po co robić coś pod presją czasu? Nie oszukujmy się - Levadia Tallinn wielką potegą nie jest. Powinniśmy sobie dać z nią spokojnie radę z takim składem, jaki mamy. Szukamy bramkarza - ok, ale Mario jest przecież więcej niż przyzwoity. Oprócz meczu w Gdańsku, gdzie niebiosa zesłały nam mistrza, żadnych błędów na wiosnę nie robił, więc spokojnie. Nie ma co się napalać - tsw.com.pl pisze jakieś brednie, niczym Fakt, a połowa osób na forum, wypowiada się w takim tonie jakby zdegradowali nas trzy klasy w dół. Nie trzeba wierzyć we wszystko co napiszą. Transfery pewnie będą, tylko że w innym terminie. Jest Kirm, źle nie jest. Mówienie, że mamy trzech obrońców jest głupotą.
Na dzisiejszą konferencję awizowani byli Garguła i Kirm, czego się spodziewaliście? Tajemniczego Ribery'ego? Mikołaj w lipcu nie kursuje.. Powód: styl :)
Ostatnio edytowane przez fialo : 09.07.2009 o godz. 17:01.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czyli wygląda na to że na dzisiaj nie udało się Bednarzowi wszystiego dopiąć na godzinę 17... miejmy nadzięję że byc może jutro również odbędzie się konferencja i przedstawią 2 graczy
pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja .......e, gramy zaraz z Barcelona w drugiej rundzie el. LM... No kurna nie damy rady a wyjedziemy stamtad z bagazem 7 goli w plecy...
Czasami sie zastanawiam komu kibicujecie? Transferom czy Wisle? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Niesamowite, co się wypraiwa w tym klubie...Kto jest odpowiedzialny za ten kompletny brak profesjonalizmu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No to koniec... wlasnie wladze naszej Wiselki sie osmieszyly totalnie,jestesmy przecierz Mistrzem Kraju,a przez tyle czasu udalo nam sie sprowadzic ZALEDWIE jednego zawodnika, gdzie mowilo sie ze Skorza czeka na min. 3!!!po cholere na liscie jest Garguła?!?!?!?! Boguski moze sie wyleczy ale chyba tylko na rewanz,niestety.GDZIE TE ZIELONE SWIATLO NA TRANSFERY?!moze Cupial czeka az dojdziemy do 4 rundy zeby w razie czego miec pewne miejsce w Lidze Europejskiej, ale przecierz nie tak mialo byc... jak slysze ze przyjezdza kolejny golkiper to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac, przecierz to juz jest zalosne...DLa mnie zielone stwiatlo na stansfery to- sciagniecie bramkarza, 2 obronców,jednego pomocnika i dobrego napastnika to byly by transfery...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do wszystkich którzy piszą ze 3 obrońców w kadrze to luz czy nawet 4 to niech sie k...a pukną mocno w czolo - cegłą najlepiej bo chyba potracili resztki rozumu. To ze zostaliśmy na ta chwile z trzema obroncami o wcale nie jest kwestia kontuzji Singlara i odejscia Baszcza <swoja droga nie jestem w stanie ogarnac dramatu Baszcza> ale prowadzonej w sposób extremalnie nieodpowiedzialny polityki transferowej. Klub bijacy sie o mistrza i potem o lige mistrzow z 4-5 obrońcami? A gdzie zmiennicy ja sie pytam. Co w sytuacji gdzie trzeba zagrac mecz z 5cioma obroncami i jeden dostaje kontuzji albo oddycha rękawami? Motyw z podziurawioną kadrą juz w jednych eliminacjach przerobiliśm -jak sie wydawalo ze trafilismy najlepiej jak możnato nas Anderlecht rozjechał jak drugoligową ekipe. Niemowie o Lawedzie z którą gramy we wtorek ale o 4 rundzie. Nasi szanowni prezesi nie potrafia tego ogarnąć ze stajemy przed historyczna szansa i to wcale nei dlatego ze potem będziemy mieli trudniej z eliminacjami...tylko mistrza bedzie coraz trudniej zdobyć.
P.S Ogarnijcie sobie skroty z ostatniego meczu jak wygladala nasza obrona...No..a potem cegła w dłoń i aż sobie uświadomicie w jakiej d..ie jestesmy z obroną. ![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
my musimy miec prynajmniej 6 obronców w kadrze bo tak to nawet o MP mozemy pomazyc
Ostatnio edytowane przez Gin : 09.07.2009 o godz. 17:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
||
Ja sam jestem nieco zażenowany zaistnialą sytuacją ,ale spodziewałem się tego i starałem nie podniecać. Będą transfery - super, nie będzie -będziemy grali tym co mamy.... Fakt ,że taki klub jak Wisła ma tylko 3-4 obrońców ( nie liczę Vargi bo to jest pomocnik) jest naprawdę niedorzecznością ,ale to co ty i paru innych osobników wypisujecie to już przesada. Radzę wam ochłonąć. Idzcie sie przewietrzyć ,albo napić a nie wylewajcie żale na forum.... ![]() Cytat:
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
tak naprawdę to mamy tylko dwóch obrońców: Marcelo i Głowacki..
Piotrek Brożek jest przecież pomocnikiem, a nawet napastnikiem.. dopiero w poprzednim sezonie cofnięty do obrony, to samo Diaz, tylko że w drugą stronę..! ale ogórasów z Estonii pojedziemy nawet z jednym obrońcą! i wygramy z 7:2.. mówię Wam |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|