|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nic nie musi wymuszać, gra tym co ma czyli niczym
Trener z Bednarzem to może i 24/7 rozmawiać a z tego i tak nic nie wyniknie jak nie będzie kasy/zgody RN. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
No to teraz przeczytaj swój poprzedni post i zauważ, że sam sobie przeczysz. Idź i nie pisz głupot więcej. Puk puk ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
O ja .......e jaki dramat sie zrobil ze przegralismy mecz SPARINGOWY dodatkowo obie bramki stracilismy grajac w rezerwowym skladzie. No matko kochana Wisla do LM nie wejdzie...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
1 bramke w podstawowym (az nadto podstawowym bo Czekaja nie bylo), a 1 w rezerwowym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dramat to kontuzja Singlara ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Dramat to bedzie jak nie znajdziemy obroncy za Sinlagara! A wynik jak to wynik sparingowy--mogl byc lepszy ale my sprawdzalismy forme wszytskich a nie tylko pierwszej jedenastki.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kurde mi szkoda Singlara jako piłkarza, ale też jako człowieka. Sam teraz lecze zerwane więzadła wiem jakie to jest przybijające :// Kiedy ma się usztywnioną nogę traci się około 3/4 masy mięśniowej mięśnia czworogłowego uda. Jedna noga jest trzy razy chudsza od drugiej. Strasznie trudno jest poźniej wrócić do dawnej formy po tym chyba..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Robi sie dramatycznie NIEMAMY OBRONY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
To zapewne spowoduje, że zatrudnimy Jopa i Braza. Zapewne szanse będzie dostawał też Burliga ew. Pi. Brożek będzie czasami grywał na prawej obronie. Nie sądzę żeby zatrudnili Carlinhosa. Myślę, że wiele się tu nie zmieni.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na szczęście pierwszą rundę gramy z "Ogórkami" więc nawet z Łobo w obronie poradzimy sobie spokojnie! ale teraz Bednarz ma pole do popisu, musi sprowadzić 2 obrońców na prawą stronę.. dwóch Brazylijczyków? czemu nie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Chyba że zamiast Jopa weźmiemy Carlinhosa. W sumie bym się nie obraził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Temperatura wzorsła, po przegranej 1:2 i utracie jednego z nielicznych bocznych obrońców, sytuacja przedstawia się nie zawesoło, tym bardziej, ze Levadia nie zasypuje gruszek w popiele i wygrywa 7:1 z ligowym rywalem na wyjeździe, natomiast naszą formę po okresie przygotowawczym cięzko ocenić.
Niby wygrana Rijęką, dobra 1 połowa w naszym wykonaniu przeciwko Mattersburgowi, a z drugiej porażka z tymi ostanimi i tylko remis z Ujpestem... ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
weźcie pod uwagę że w tym sparingu graliśmy bardzo eksperymentalnym składem w obronie.. Łobodziński i ten młodzik w walce o LM raczej nie będą grać
a Cantoro to nieporozumienie, ja nie rozumiem po co go jeszcze trener zabiera ze sobą.. zawsze jak wchodzi to wszystko się pierdzieli.. |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jest ktoś w stanie wymienić wszystkich naszych piłkarzy którzy w ostatnich 2 może 3 latach mieli "zerwane lub naderwane" wiązadła? Wydaje mi się, że ta liczba może podbić pod 10 co jest chyba rekordem świata.
![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wogole ten sparing to byl bez sensu. Teraz tylko glupie gazety (Fakt itd.) beda mialy co pisac przez tydzien jaka to wisla jest beznadziejna i ze nie ma szans na LM. No ale wsumie przynajmniej zawodnikom sie rozerwalo.
moze poprostu dla szacunku. Ma chlop lata i zasluzyl sie conieco dla Wisly wiec pewnie bedzie chcial tu skonczyc kariere... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
pbciderek: Brozek, Baszczynski, Gargula, Varga, Singlar, Dawidowski, Niedzielan. reszty nie pamietam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Przeciez Brozek po 4 meczach wrocil to jak mogl miec uszkodzone wiezadla krzyzowe? Gargula zerwla je jeszcze jak byl w Belchatowie, zawsze jakies minimalne pocieszenie, co do Vargi nie jestem pewien, reszta niestety tak.
edit. a i Singlar narazie ma dopiero podejrzenie, na ostateczna decyzje musimy poczekac do badan. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No to ladnie,kolejna kontuzja Petera ,ehh
teraz trzeba szybko kontrkatowac kogos na prawą i bramkarza bo to juz zarty nie sa ,do czwartku trzeba zglosci sklad. Jak co roku przed pucharami robia sie problemy ,fatum czy co ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czyli na dziś przygotowania idą tak, że mamy 1 sprawnego bramkarza, wypadł kolejny obrońca, Garguła i Boguski wciąż się leczą, nadal nie ma snajpera do pomocy Pawłowi.. - może to otworzy wreszcie oczy dyrektora Bednarza i skarbiec Rady Nadzorczej !!!
Błagam, już jutro trzeba podać składy na Ligę Mistrzów !!! Do pracy !! |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
koszmarne błędy w obronie , oczywiscie gra Łobodzińskiego na prawej obronie wymuszona kontuzją Petera ale tak na dobrą sprawę nie ma kim go zastąpić na tą chwilę , z obecnym składem w obronie powinni grać: (od lewej) Diaz Głowa Marcelo Brożek , ale wciąż liczę , że Skorża za sprawą transferu obrońcy a najlepiej dwóch będzie miał większe pole manewru
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Z tego co tu widzę to Łobo na prawej obronie to dramat (jeśli chodzi o defensywę)...Po prostu statystował a oni go mijali...masakra. Oby przyszedł w końcu jakiś obrońca. Co do wyniku to dobrze że przegrali a Levadia wygrała tak wysoko, mamy pewność, że się zmobilizują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fakt, na prawej stronie przeciwnik robil co chcial ale tez zauwazcie dwie straty po lewej stronie po ktorej padly bramki. Boczni obroncy zagrali zle.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jutro podaje się skład tylko do 2 rundy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
bardzo spodobała mi sie interwencja Pawełka przy pierwszej bramce - wykonał klasyczną stójkę i do tego ten wspaniały obrót głowy kiedy śledził piłke wpadającą mu za kołnierz - klasyka, nieśmiertelność, po tym poznałbym go wszędzie.
To pewnie efekt szkolenia przez pana K. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co nie zmienia faktu że nie miał żadnych szans przy tej bramce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Też na to zwróciłem uwage i strasznie mnie to irytuje. Pawełek poprostu nie ma instynktu bramkarskiego, a do tego jestem zdania że jest on za niski, by zostać dobrym golkiperem. Bramkarz który ma instynkt i dobry refleks rzuca się nawet do tych piłek które są teoretycznie nie do obrony i dzięki temu widzimy często wspaniałe interwencje na europejskich stadionach. Wole bramkarza który czasem nawet przesadza z efektownością (tak jak Nurkovic, a swojego czasu Majdan kiedy był w formie) niż Pawełka stojącego bezradnie i patrzącego jak piłka wpada do bramki. Zresztą ile już takich sytuacji widzieliśmy w jego wykonaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
FraMat nie wiem gdzie ty tam widziałeś piłkę za kołnierz...Powiedz mi co Pawełek miał zrobić ?Po mojemu uderzenie było perfekcyjne i na tyle precyzyjne że Buffon by tego nie wyciągną.
Z tego skrótu to martwi mnie trochę postawa obrony która zagrała kiepsko.Z Łobodzińskiego obrońcy nie zrobimy po po prostu się nie nadaje.Mijali go jak tyczkę... Szkoda też niewykorzystanych sytuacji(jak zwykle). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Uderzenie faktycznie było perfekcyjne - zachowanie Pawełka też. On po prostu ma świetny instynkt bramkarski: wie kiedy nie ma szans na obronę i spokojnie odprowadza wtedy piłkę wzrokiem
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|