The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2009, 18:56
Nic nie musi wymuszać, gra tym co ma czyli niczym
Trener z Bednarzem to może i 24/7 rozmawiać a z tego i tak nic nie wyniknie jak nie będzie kasy/zgody RN.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.07.2009, 19:04
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Nic nie musi wymuszać, gra tym co ma czyli niczym
Trener z Bednarzem to może i 24/7 rozmawiać a z tego i tak nic nie wyniknie jak nie będzie kasy/zgody RN.

No to teraz przeczytaj swój poprzedni post i zauważ, że sam sobie przeczysz.

Idź i nie pisz głupot więcej. Puk puk
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.07.2009, 19:20
O ja .......e jaki dramat sie zrobil ze przegralismy mecz SPARINGOWY dodatkowo obie bramki stracilismy grajac w rezerwowym skladzie. No matko kochana Wisla do LM nie wejdzie...
Odpowiedz cytując
chudy2001
Member

Od: 08.2008

Stary 07.07.2009, 19:23
1 bramke w podstawowym (az nadto podstawowym bo Czekaja nie bylo), a 1 w rezerwowym.
Odpowiedz cytując
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.07.2009, 19:29
Dramat to kontuzja Singlara ;/
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.07.2009, 19:30
Dramat to bedzie jak nie znajdziemy obroncy za Sinlagara! A wynik jak to wynik sparingowy--mogl byc lepszy ale my sprawdzalismy forme wszytskich a nie tylko pierwszej jedenastki.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.07.2009, 19:33
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21327

Nosz ku... Prawy obrońca potrzebny od zaraz!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.07.2009, 19:38
Kurde mi szkoda Singlara jako piłkarza, ale też jako człowieka. Sam teraz lecze zerwane więzadła wiem jakie to jest przybijające :// Kiedy ma się usztywnioną nogę traci się około 3/4 masy mięśniowej mięśnia czworogłowego uda. Jedna noga jest trzy razy chudsza od drugiej. Strasznie trudno jest poźniej wrócić do dawnej formy po tym chyba..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Lukasz TSW
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 07.07.2009, 19:39
Robi sie dramatycznie NIEMAMY OBRONY!!!
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.07.2009, 19:42
To zapewne spowoduje, że zatrudnimy Jopa i Braza. Zapewne szanse będzie dostawał też Burliga ew. Pi. Brożek będzie czasami grywał na prawej obronie. Nie sądzę żeby zatrudnili Carlinhosa. Myślę, że wiele się tu nie zmieni.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 07.07.2009, 19:42
na szczęście pierwszą rundę gramy z "Ogórkami" więc nawet z Łobo w obronie poradzimy sobie spokojnie! ale teraz Bednarz ma pole do popisu, musi sprowadzić 2 obrońców na prawą stronę.. dwóch Brazylijczyków? czemu nie!
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.07.2009, 19:43
Chyba że zamiast Jopa weźmiemy Carlinhosa. W sumie bym się nie obraził.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 07.07.2009, 19:48
Temperatura wzorsła, po przegranej 1:2 i utracie jednego z nielicznych bocznych obrońców, sytuacja przedstawia się nie zawesoło, tym bardziej, ze Levadia nie zasypuje gruszek w popiele i wygrywa 7:1 z ligowym rywalem na wyjeździe, natomiast naszą formę po okresie przygotowawczym cięzko ocenić.

Niby wygrana Rijęką, dobra 1 połowa w naszym wykonaniu przeciwko Mattersburgowi, a z drugiej porażka z tymi ostanimi i tylko remis z Ujpestem...
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 07.07.2009, 20:26
weźcie pod uwagę że w tym sparingu graliśmy bardzo eksperymentalnym składem w obronie.. Łobodziński i ten młodzik w walce o LM raczej nie będą grać

a Cantoro to nieporozumienie, ja nie rozumiem po co go jeszcze trener zabiera ze sobą.. zawsze jak wchodzi to wszystko się pierdzieli..
Odpowiedz cytując
pbciderek
Member

Od: 03.2005

Stary 07.07.2009, 20:53
Jest ktoś w stanie wymienić wszystkich naszych piłkarzy którzy w ostatnich 2 może 3 latach mieli "zerwane lub naderwane" wiązadła? Wydaje mi się, że ta liczba może podbić pod 10 co jest chyba rekordem świata.
pbciderek
Odpowiedz cytując
wiernyTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.07.2009, 22:35
Wogole ten sparing to byl bez sensu. Teraz tylko glupie gazety (Fakt itd.) beda mialy co pisac przez tydzien jaka to wisla jest beznadziejna i ze nie ma szans na LM. No ale wsumie przynajmniej zawodnikom sie rozerwalo.

pysio napisał(a):Wyświetl post
a Cantoro to nieporoz mienie, ja nie rozumiem po co go jeszcze trener zabiera ze sobą.. zawsze jak wchodzi to wszystko się pierdzieli..
moze poprostu dla szacunku. Ma chlop lata i zasluzyl sie conieco dla Wisly wiec pewnie bedzie chcial tu skonczyc kariere...
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.07.2009, 22:37
pbciderek: Brozek, Baszczynski, Gargula, Varga, Singlar, Dawidowski, Niedzielan. reszty nie pamietam
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 07.07.2009, 22:42
Przeciez Brozek po 4 meczach wrocil to jak mogl miec uszkodzone wiezadla krzyzowe? Gargula zerwla je jeszcze jak byl w Belchatowie, zawsze jakies minimalne pocieszenie, co do Vargi nie jestem pewien, reszta niestety tak.

edit. a i Singlar narazie ma dopiero podejrzenie, na ostateczna decyzje musimy poczekac do badan.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.07.2009, 22:50
No to ladnie,kolejna kontuzja Petera ,ehh

teraz trzeba szybko kontrkatowac kogos na prawą i bramkarza bo to juz zarty nie sa ,do czwartku trzeba zglosci sklad.

Jak co roku przed pucharami robia sie problemy ,fatum czy co
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
jazzior
Banita

Od: 07.2009

Stary 07.07.2009, 22:50
Czyli na dziś przygotowania idą tak, że mamy 1 sprawnego bramkarza, wypadł kolejny obrońca, Garguła i Boguski wciąż się leczą, nadal nie ma snajpera do pomocy Pawłowi.. - może to otworzy wreszcie oczy dyrektora Bednarza i skarbiec Rady Nadzorczej !!!

Błagam, już jutro trzeba podać składy na Ligę Mistrzów !!! Do pracy !!
Odpowiedz cytując
ciastek11
Member

Od: 05.2009

Stary 08.07.2009, 02:55
element napisał(a):Wyświetl post
SV Mattersburg 2-1 Wisła @ VIDEO
koszmarne błędy w obronie , oczywiscie gra Łobodzińskiego na prawej obronie wymuszona kontuzją Petera ale tak na dobrą sprawę nie ma kim go zastąpić na tą chwilę , z obecnym składem w obronie powinni grać: (od lewej) Diaz Głowa Marcelo Brożek , ale wciąż liczę , że Skorża za sprawą transferu obrońcy a najlepiej dwóch będzie miał większe pole manewru
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.07.2009, 07:18
Z tego co tu widzę to Łobo na prawej obronie to dramat (jeśli chodzi o defensywę)...Po prostu statystował a oni go mijali...masakra. Oby przyszedł w końcu jakiś obrońca. Co do wyniku to dobrze że przegrali a Levadia wygrała tak wysoko, mamy pewność, że się zmobilizują
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.07.2009, 08:35
jazzior napisał(a):Wyświetl post
Czyli na dziś przygotowania idą tak, że mamy 1 sprawnego bramkarza, wypadł kolejny obrońca, Garguła i Boguski wciąż się leczą, nadal nie ma snajpera do pomocy Pawłowi.. - może to otworzy wreszcie oczy dyrektora Bednarza i skarbiec Rady Nadzorczej !!!

Błagam, już jutro trzeba podać składy na Ligę Mistrzów !!! Do pracy !!
mowisz ogolnie o calych eliminacjach czy 2 rundzie ?
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 08.07.2009, 09:25
Fakt, na prawej stronie przeciwnik robil co chcial ale tez zauwazcie dwie straty po lewej stronie po ktorej padly bramki. Boczni obroncy zagrali zle.
Odpowiedz cytując
gaciu
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 08.07.2009, 09:28
Jutro podaje się skład tylko do 2 rundy.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.07.2009, 09:53
bardzo spodobała mi sie interwencja Pawełka przy pierwszej bramce - wykonał klasyczną stójkę i do tego ten wspaniały obrót głowy kiedy śledził piłke wpadającą mu za kołnierz - klasyka, nieśmiertelność, po tym poznałbym go wszędzie.
To pewnie efekt szkolenia przez pana K.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.07.2009, 10:07
FraMat napisał(a):Wyświetl post
bardzo spodobała mi sie interwencja Pawełka przy pierwszej bramce - wykonał klasyczną stójkę i do tego ten wspaniały obrót głowy kiedy śledził piłke wpadającą mu za kołnierz - klasyka, nieśmiertelność, po tym poznałbym go wszędzie.
Co nie zmienia faktu że nie miał żadnych szans przy tej bramce
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 08.07.2009, 10:14
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Też na to zwróciłem uwage i strasznie mnie to irytuje. Pawełek poprostu nie ma instynktu bramkarskiego, a do tego jestem zdania że jest on za niski, by zostać dobrym golkiperem. Bramkarz który ma instynkt i dobry refleks rzuca się nawet do tych piłek które są teoretycznie nie do obrony i dzięki temu widzimy często wspaniałe interwencje na europejskich stadionach. Wole bramkarza który czasem nawet przesadza z efektownością (tak jak Nurkovic, a swojego czasu Majdan kiedy był w formie) niż Pawełka stojącego bezradnie i patrzącego jak piłka wpada do bramki. Zresztą ile już takich sytuacji widzieliśmy w jego wykonaniu.
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.07.2009, 10:14
FraMat nie wiem gdzie ty tam widziałeś piłkę za kołnierz...Powiedz mi co Pawełek miał zrobić ?Po mojemu uderzenie było perfekcyjne i na tyle precyzyjne że Buffon by tego nie wyciągną.

Z tego skrótu to martwi mnie trochę postawa obrony która zagrała kiepsko.Z Łobodzińskiego obrońcy nie zrobimy po po prostu się nie nadaje.Mijali go jak tyczkę...
Szkoda też niewykorzystanych sytuacji(jak zwykle).
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.07.2009, 10:17
Uderzenie faktycznie było perfekcyjne - zachowanie Pawełka też. On po prostu ma świetny instynkt bramkarski: wie kiedy nie ma szans na obronę i spokojnie odprowadza wtedy piłkę wzrokiem
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów