|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
W Anglii jak sie odbija od jakiegokolwiek elementu to jakby zostaje " w srodku" a u nas leci na miasto... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zauważyłem że dużo przychodzi takich ,których mecz w ogóle nie interesuje być może oni za drobną opłatą byliby skłonni trzymać flagi... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ścianka szczelinowa to akurat taki element którego zrobienie jest dosyć czasochłonne, a nic nie rośnie w górę, więc przez najbliższy czas wizualnie wiele się na trybunie zachodniej dziać nie będzie, podobnie jak to było z trybuną wschodnią. Zanim i zachodnia zacznie piąć się wyraźnie do góry jeszcze trochę czasu upłynie.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
pamiętajcie, że wykopy pod nią będą na 12 metrów! pod C.. były 3-4 metrowe.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tyle, że teraz ten wykop ma być mniejszy. O ile tego nie wiem. Możliwe, że jak się sprężą to w kwietniu/maju stadion już bedzie stał ( oczywiście 2010 roku )
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
szkoda, że już nigdy nie zobaczymy Pawła Brożka na R22... ehh... będzie miał pożegnanie w Sosnowcu... ehh... na jego miejscu poczekałbym ten rok jeszcze, choćby dla pożegnania na nowym stadionie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
czy oni już robią tą ścianę szczelinową?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja tam nie mogę się doczekać aż zobaczę projekt klubowego muzeum. Był ktoś na wystawie "Wisła - Cracovia 100 lat świętej wojny" ? Ekspozycja tam była super zrobiona. Można by się wzorować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ja też bym się skłaniał ku temu, że do pół roku zacznie się piąć do góry, ponieważ wykopy będą nie dość, że głębsze, to będą tam jeszcze robić parkingi dla drużyn, działaczy i VIPów .
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() ![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Patrząc na kolejne słupy pojawiające się na górnej części trybuny, patrze i myślę... kurcze ale to będzie wielkie. Też macie takie wrażenie?
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Niestety nie. Ale mam wrażenie że niestety będzie w sam raz. Wczoraj oglądałem program o nowym stadionie Cardinals - no, to jest ogromne...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
No i czy dopuszczą go do licencji na grę w ekstraklasie... W końcu pamiętajmy że głosy o tym, że trzeba by się przenieść na rok z R 22 pojawiały się już z półtora roku temu (jak nie jeszcze wcześniej), a w tym czasie nie potrafiono zrobić nic żeby przystosować Suche Stawy (o tym żeby przykładem Warszawy, zostać tak jak Legia na własnym stadionie podczas przebudowy obiektu nie wspomnę...). A teraz gdzie jesteśmy? Jesteśmy w dupie... Przepraszam, w Sosnowcu znaczy się... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bronowianin dobrze pisze więc nie wiem czemu Wicked się idiotycznie czepiasz. Nieudolność i błędy aż kłuja w oczy , kto ma zreszta wiedzieć jak powstawał projekt ten wie i tyle.O niektórych kwestiach juz nawet tu pisano i cieszenie się jak murzyn z bateryjki "że wogóle coś powstaje" dowodzi krótkowzroczności niektórych
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie pier...cie jeden z drugim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tak kiedys juz wspominano ze robia najpierw z lewej pozniej z prawej... a nie mozna by od strony E postawic kolejnego krana i robic rownoczesnie ? Zdecydowanie szybciej by byla trybuna... o ile to nie ma wielkiego znaczenia przy C tak przy AB bedzie mialo bardzo duze, jesli beda robic podobnie..
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
problem z linkami do kamerek rozwiązany.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/kamery/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
ale wtedy szybciej skoncza ta robic... dodatkowo granie poza krakowem troche kosztuje, nie mowiac juz o wzgledzie sportowym, wiec zamiast skonczyc stadion na koniec czerwca to np bylby polowa-koniec kwietnia i 2-3 kolejki mozna by jeszcze rozegrać..
ogolnie tez chodzi mi bardziej czy jakies wzgledy techiczne temu przeszkadzaja, anizeli finansowe... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko i wyłącznie kwestie finansowe mają znaczenie. Żadna firma nie będzie na siłę kończyć wcześniej budowy. Do przetargu wystartowała z ceną w której uwzględniono koszty prowadzenia budowy przez dany okres, a wcześniejsze zakończenie budowy (mowie o celowym skracaniu jej) wcale nie musi się jej opłacać.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Czy dostanie z tego tytułu więcej pieniędzy ? Nie Czy w związku z tym poniósłby większe koszty ? Tak Czy jeśliby zaproponował pracę na dwa dźwigi i za większe pieniądze, wygrałby przetarg ? Nie Czy firmy budowlane, to instytucje charytatywne ? Tu sam sobie odpowiedz... ![]()
Podpisó ni ma
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Spokojnie,akurat będą kończyć trybunę wschodnią w listopadzie,poczekamy z miesiąc aż skończą się wykopy i zbrojenia i zachodnia pójdzie w górę
Aż się serce raduje jak spoglądam na kamerkę i praktycznie co godzinę nowe elementy przybywają ![]() Nie orientuje się ktoś czy wybrano w końcu schemat krzesełek ? bo to juz w sumie najwyższa pora... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie żartuj że nie wyczułeś ironii w tym poście .....nie chodzi dosłownie o krzesełka i dziurę w dachu.....ehhh ,
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie wybrano.
![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A to niebendzie taki schemat?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ozstrzygniety/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|