|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jest takie określenie na piłkarza grającego zawsze do końca, walczącego o każdą piłkę - harpagan. Świetnie pasuje ono do Kirma. Może za bardzo się zachwycamy, ale będzie miała Wisła z niego pożytek - z oficjalnej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Mam wielką nadzieję, że Łukasz Burliga zagra dobre zawody na prawej obronie i zbędne okaże się kupowanie kogoś na tę pozycję.
Wiem, że to może być ryzykowne i może okazać się dla nas zgubne, ale jesli nie zaryzykujemy nigdy nie trafimy kolejnego Błaszcza. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
"Idealna okazja dla Pawła Brożka. Błyskotliwe, ofensywne wejście Burligi, płaskie dośrodkowanie Łobodzińskiego i niecelny strzał z najbliższej odległości w wykonaniu Brożka" Może się angole rozmyślą
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Znając zycie to skonczy się na 2;1 albo 2;2, nie wiem, czemu Wislacy rzadko co potrafia grac do konca.
Obym się mylil i jak wrócę, zobaczę 4;0. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
środek pola coś słabo chyba, skoro ani literki o Cantoro czy Diazie a Rijeka często dochodzi do sytuacji "prawie" strzeleckich
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to Burliga sie pokazał, więc o prawym obroncy możemy zapomnieć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() "Rzut wolny dla Rijeki z 25 metrów. Precyzyjny, mierzony strzał i fantastyczna parada Adisa Nurkovicia. Siedzący koło nas menedżer zawodnika odetchnął z szerokim uśmiechem " Powód: 123123123
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 04.07.2009 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niechce sie za wczesnie pdniecac, ale Kirm to moze byc taki motor napedowy jak Kosa. Gosc dopiero co przyszedl do nas a juz co chwile jakas akcja idzie przez niego, przynajmniej tak z relacji wynika
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
obstawiam, że jeśli nie przyjdzie do Nas carlinhos (nie wiem czy tak się pisze to nazwisko)to bednarz odpuści w tym okienku poszukiwania prawego obroncy i skoncentruje się na innych pozycjach. Chyba Burliga "od biedy" będzie odpowiednim zmiennikiem dla Singlara
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
po raz drugi w tym meczu ratuje Nurković, efektownie broniąc uderzenie głową z niedużej odległości
Znowu Adis Nurković... Wybija lecący w okienko bramki strzał głową Ciricia.
Ostatnio edytowane przez Selene : 04.07.2009 o godz. 18:35.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie wiem czemu ale Nurkovic zaczyna mi przypominac Dolhe. Tak jak Dolha swietnie bronil. Miał swietne obrony i dobry refleks. Moze to porownanie troche nie na miejscu, ale przypomina mi go. Dolha mial wiele swietnych obron. Teraz czytajac relacje wyglada na to ze Nurkovic takze ma swietne obrony i efektowne.
Ostatnio edytowane przez eloszyyy98 : 04.07.2009 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no fajno fajno, ze Adis sobie daje rade na bramce, ale dlaczego pozwalamy Rijece na tak dużo? Coś z naszą obroną sie dzieje, za ciepło czy co.
A co do Dolhy, to teraz go Kluż chce kupić. no i wszedł Vinicius da souza el madrigal ronaldo da lima guedes siedemnasta liga e: Fajnie że taki Czekajek sobie pogra, taki obóz dla młodego dużo robi na przyszłosc. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Vinicus wchodzi, myślałem że już go nie ma z nami. Może aż taki dramatyczny nie jest skoro go wpuścili
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dla mnie Burliga nie jest zabezpieczeniem prawej obrony. Ktoś musi przyjśc na prawą obronę. Pewnie po tym meczy zadecydują co z Viniciusem zrobic dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Cytat:
5 świetnych interwencji przez 45 minut? czego więcej trzeba? |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
żeby utrzymał ten bilans do końca...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie czy on będzie chciał być "w kontakcie" a nie wolał szukać innego klubu
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no to Vinicius odlatuje do swoich
uff ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znaczy cieszysz się że nie okazał się drugim Marcelo?
Niechęć do Bednarza i ludzi z zarządu niektórym przesłania miłość do Wisły ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Małe były szanse, że okaże się drugim Marcelo skoro całe życie grał w niższych ligach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zamiast "chu**wych" brazylijczyków, niestety, ale wole swoich rodowitych polaków na ławce w KOCHANEJ WIŚLE ![]()
![]()
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Atomowe uderzenie z dystansu Tomasa Jirsaka...i poprzeczka ratuje Radmana!
Tomek musi grac !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ciekawe, jak zaprezentował się Burliga? Rozegrał cały sparing na prawej obronie(chyba), podobno błysnął w ofensywie, ale jak z defensywą? Jeśli ktoś może się podzielić wrażeniami, to byłbym wdzięczny
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Antek - 4 lipca 2009, 20:10:01 - adpw143.neoplus.adsl.tpnet.pl przecietny mecz Burligi, który raz to tracił piłke a za drugim razem zrobil szarże na bramke Rijeki i dosrodkował. Widac ze moze to byc dobry material na piłkarza Wisły. czyli w dupie byłem gó**o widziałem Skoro gra, i to 90 minut, fajnie by bylo jakby wykorzystał szanse ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O to mi chodziło. Wolałbym, żeby zamiast jakiegoś ściągniętego za darmo Brazylijczyka to właśnie Burliga został zmiennikiem Singlara. Interesuje mnie, jakie są na to szanse.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W sumie chłopakowi się trudno dziwić że jeszce nie całkiem sobie radzi w defensywie skoro w młodej grał na prawej pomocy i w Flocie na wypożyczeniu też grał w pomocy, ale sądzę że jak popracuje nad defensywą to będziemy mieli polskiego Lahma.
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Haha wy to z jednej skrajności w drugą
![]() Co do sparingu, szkoda, że od początku spotkania nie zagrał Jirsak (za Cantoro)... Chciałbym, żeby w końcu "zaskoczył" w tym sezonie zresztą podobnie jak Łobodziński. Jeśli Ci piłkarze zaczęli by grać na miarę swoich możliwości, można by powiedzieć, że byłoby to już wzmocnienie samo w sobie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tylko sie cieszyc z postawy Burligi,widac że to charakterny Góral i nie pęka.Oby więcej takich,w sparingach powinien sie ograc i potem ostro walczyc o miejsce z Singlarem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|