|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam prośbę do ludzi, którzy byli na sparingu ostatnim. Mógłby ktoś opisać jak poczynał sobie Burliga na prawej obronie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W gazecie krakowskiej Leszczak był w kadrze na obóz, więc nie wiadomo, ale napewno był inny powód jego nieobecności w Austrii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
do usunięcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
"ten zaraz do Ćwielonga, który w dobrej sytuacji spudłował"
skąd ja to znam ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zaskakująco dobrze (bynajmniej tak wynika z relacjii) gra Łobo. Większość akcjii jego stroną, aktywny. Może się w końcu chłopak odrodził?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
"Głowa" szykowany chyba do roli wykonawcy rzutów karnych w nadchodzącym sezonie ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czyżby Łobo wracał do formy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
"Burliga całkiem dobrze!! Chociaż nie ustrzegł się błędów i zjebki od Głowackiego "![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry. Z miłością bynajmniej się nie taił. To jak w końcu? Wynika z tej relacji czy nie? Bo nie czytałem... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ja byłem, i mam całkiem odmienne zdanie, chociaż może niesprawiedliwie. Grał niepewnie i wyraźnie odstawał (choć w sumie grał z najmocniejszą jedenastką) . Natomiast bardzo podobali mi się Janik i Leszczak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A dlaczego nie było oficjalnej prezentacji zawodnika jak dziś było z Kirmem?
Mam nadzieje,że coś takiego po powrocie z Austrii bedzie miało miejsce no i oczywiście Garguła z 10 na plecach ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_na_basenach/
Ja nie wiem co niews prawie to zawsze Cebanu się wybija... Udzielił chyba najwięcej wywiadów ze wszystkich piłkarzy Wiły w zeszłym sezonie, rozmawia w 8 językach, śpiewa, tańczy, pływa, interesuje się teatrem...... Musi też być znajomym reporterów z oficjalenej bo zawsze o nim w raportach piaszą. On ma chyba z każdym dobry kontakt i zawsze jest w pierwszym szeregu, oby przełożyło sie to na jego grę w przyszłości, moze to wyporzyczenie do Poloni (oby) zrobi z niego piłkarza. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zajebiste
więcej takich wyścigów )) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No Mariusz ładnie śmiga
Widać że atmosfera dobra ![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czemu, ale licze na Varge w tym sezonie.
A co do Niedzielana, to skoro myśli o nim nawet Pogoń Szczecin, to gdzie mu do Pawła Brożka Pierwszym zmiennikiem jest Ćwielong ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ja też liczę na Vargę, chociaz to raczej złudne nadzieje.
Przydałby się jako środkowy obrońca, bo że grać potrafi to było widac w jego nielicznych występach. Na pewno będzie w tym sezonie tyle spotkań do rozegrania, że jesli będzie sie pokazywał na treningach z dobrej strony, to na pewno dostanie szansę pokazania się w meczu lligowym/pucharowym. Ciekawi mnie sytuacja Łobodzińskiego, bo jeśli, na co liczę, nareszcie przepracuje cały okres przygotowawczy to jest szansa że jednak się odbuduje. A wtedy walka o "11" z Małeckim zapowiada się pasjonująco. Co do prawej obrony to jestem raczej spokojny, kogoś na pewno znajdą, bo generalnie znalezienie obrońcy wydaje sie łatwiejsze niż zawodnika ofensywnego. Takie przynajmniej mam odczucia z obserwacji rynku. Inna sprawa, że dałbym szansę pokazania się Łukaszowi Burlidze, chłopak pokazał się z bardzo dobrej strony w ME, jest dość szybki i myślę, że mógłby się troszkę rozwinąć na prawej obronie Wisły. Wg mnie przydałby się również zmiennik Krima, ale to już raczej ktoś za darmo. Ewentualnie Ćwielong postraszy reprezentanta Słowenii, żeby przypadkiem nie poczuł się zbyt pewnie na swojej pozycji.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 03.07.2009 o godz. 17:08.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Flota Świnoujście poskąpiła na niego 25 tys zł, nie poradził sobie u nich na zapleczu Ekstraklasy, a miałby dać radę u nas? http://www.90minut.pl/wystepy.php?id_sezon=73&id=9377 Statystyki Burligi też nie robią wrażenia. Zaledwie 3 razy zagrał tam w podstawowej 11. To akurat fakt, ale niestety wydaje się to mało realne. Nawet takich plotek prasowych nie było, więc tematu Miciańskiego chyba po prostu nie ma i nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
MCX oczywiście masz rację z Flotą i to, że statustyki nie powalają, ale pamietając występy Łukasz w ME mozna miec jednak nadzieję.
Oczywiście nie pisze zeby gral od razu w pierwszej "11", ale uwazam ze z czasem moglby sie rozwinac w naszym zespole. Ja dalbym mu szanse, ale znam go tylko z kilku wystepow, dlatego nie dziwie sie Skorży ktory wie o nim duzo wiecej ode mnie. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czy to prawda, że Leszczak nie pojechał na zgrupowanie, bo spóźnił się na zbiórkę? Podobno informacja była kilka dni temu w jakimś szmatławcu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]() Już wiem ! to Sean Penn ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To czy w takim razie znany jest ten prawdziwy powód?
Czy go przyłapali jak "balował" i ma pozamiatane? ![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Niedzielan strzelił Sandencji w meczu ME
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing6626.html Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez martinius028 : 04.07.2009 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/artykul/57158.html
Teraz juz raczej nie ma watpliwosci kim jest Niedzielan i w jakim szeregu nalezy go umiescic. Wyszlo tez na to, ze joby kolegi oko63 na wlodarzy o nie podjecie proby rozwiazania kontraktu, okazaly sie bezzasadne ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znowu Niedzielan
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ciekawe że dopiero jak go wysłali na treningi z ME to zaczął strzelać...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kmiecik też tam strzelał.
Dawidowski był chyba królem strzelców. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|