|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A to ,że jestem z Fc i do Sosnowca mam 70 km a do krk 50 i trace pół dnia na to żeby dojechać na mecz i z niego wrócić... Jak sie jeździ tramwajami na mecze i ma się 30 min na R22 to się tego nie wie !
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ale przeciez sa bilety w kasach na stadionie Zaglebie. Sprzedawane godzine przed meczem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
jak to jest z fc? dostana bilety?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wasiu- jeszcze nie wiadomo czy będą- ale na 90% nie- bo psy się nie zgodzą na to.
Poza tym, nie wiem o czym ta dyskusja jest? Bilety są tanie, wsiąść do pociągu można będzie po drodze (Trzebinia, może Jaworzno) i tyle. Nie chcesz, nie jedziesz pociągiem, ale płacisz jakbyś jechał, bo nikt nie będzie dokładał do pociągu ze swojej kasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
pisze wyraznie ze nie bedzie w tym sezonie biletow dla fc tylko tak jak dla wszystkich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Cena biletu na mecz z Levadią to 40 zł (20 zł bilet i 20 zł pociąg), i stąd moje pytanie. Czy to 20 zł za pociąg obejmuje transport w obie strony?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
O ile dobrze rozumuję to kupujesz bilet za 35 zł i jak nie chcesz to nie jedziesz pociągiem, proste jak drut, dla tych co będą beczeć, że czemu nie ma samych biletów...
Rozwiązanie jak najbardziej trafne wg mnie. "Cena biletu na mecz z Levadią to 40 zł (20 zł bilet i 20 zł pociąg), i stąd moje pytanie. Czy to 20 zł za pociąg obejmuje transport w obie strony?" żarty sobie robisz? Oczywiste, że w obie ![]() ![]()
Jestem Polakiem, więc nie moge być ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No to przepraszam za zamieszanie, ale na oficjalnej pojawila sie taka informacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
no chyba że z buta idziesz to przynajmniej barw nie bierz żeby nie tracić... Pociąg to najlepsze rozwiązanie... Powód: bo nie jestem pewien ;]
Ostatnio edytowane przez South : 03.07.2009 o godz. 15:48.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
równie dobrze mogło być napisane, że cena biletu 35 zł i transport gratis hehe i co wtedy?
![]()
Jestem Polakiem, więc nie moge być ...
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ewentualne naprawy aut na pewno wyjdą więcej niż 20 zł. Życzę powodzenia w jeżdżeniu po Śląsku w dniu naszego meczu. Pociąg na trasie Kraków - Sosnowiec na pewno zatrzyma się w kilku miejscowościach więc, większość FC bez problemu się dosiądzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A co z trybuną krytą i biletami na nią. Bo niby są ale jakby nie było.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
" W otwartej sprzedaży będą dostępne bilety oraz karnety na trybunę odkrytą, na której mieści się 3500 kibiców " !
3,5 tys karnetów powinno się sprzedać! Biorąc pod uwagę że w rundzie wiosennej prawie 7 tys. ludzi miało karnet, jeśli 1/3 czyli dajmy na to 2 tys kupi sobie karnecik na mecze w Sosnowcu + osoby z funklubów z którymi zawieszono działalność! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mnie ciekawi jak będzie z cenami karnetów... Od razu się będzie płacić za przejazd za całą rundę
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Czy jedna osoba może kupić więcej niż jeden bilet na mecz z Levadią
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktos do kiedy beda sprzedawane bilety? Do wtorku?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie do was . Czy jeśli jestem niepełnoletni to mogę kupić sam bilet bez osoby dorosłej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak tak czytam ten temat to śmiać mi sie chce... wejdzie na główną i poczytajcie jest wszystko oprócz cen karnetów napisane...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zadzwoniłem z ciekawości do WŚ i zapytałem się o dowody osobiste. I jest tak, że nie przejdą dane spisane na kartce, tylko trzeba mieć dowód tożsamości od każdej osoby, której kupuje się bilet, bo jak powiedzieli mi przez telefon, dane te muszą być zweryfikowane.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co jesli osoba ktora chce jechac na mecz jest za granicą do piątku?
Moge kupic dla niej bilet na dowód kogos innego? Czy pozniej będą jakies problemy, czy moze bedą sprawdzac czy na dany bilet wchodzi odpowiednia osoba? |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Z tego, co mi wiadomo, na bilecie będą dane osoby, do której ten bilet należy, więc raczej odpada opcja, że kupisz dla kogoś mając inny dowód. Podobno będzie to sprawdzane przy wejściu na stadion w Sosnowcu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A daj sie w pozniejszym czasie (poniedzialek-wtorek) "przepisać" bilet?
Bo bardzo mi (i nie tylko) zalezy na tym... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wie ktoś ile dostaliśmy biletów na wyjazd do estonii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
a pociąg do sosnowca odjeżdża mniej więcej o której? 16? 17? 18?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A czy moge zakupic 3 bilety do Sosnowca przynoszac 3 karty kibica?
Czy trzeba jakis inny dokument? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|