The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2009, 15:35
Weź się chłopie ogarnij i jak już coś przytaczasz, to rób to dokładnie... Bo tylko ludzi w błąd wprowadzasz póki co.

http://www.futbol.pl/artykul/55746.html
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 02.07.2009, 15:37
Proud napisał(a):Wyświetl post
ja rozumiem...tylko że TT ma zdecydowanie lepszych piłkarzy niż Fulham(może zespoły jako całość są porównywalne, ale personalnie rozpatrujemy ) a i tak różnicy między Brożkiem czy takim Bentem nie było widać dużej, o ile w ogóle takową dało się zauważyć a i wynik nie był przekonujący, 3:2 w dwumeczu. A pamiętajmy że mówimy o najlepszyz zawodniku Wisły, który wystarczy by był zwykłym uzupełnieniem składu takiego średniaka angielskiego i już będzie dobrze.
dlatego np wydawać by się mogło że taki Modrić nie byłby wzmocnieniem TT bo jego Dynamo Zagrzeb przegrałoby zapewne z Kogutami...ale najlepszy zawodnik drużyny słabszej może być również średniakiem w zespole o wiele lepszym.

a co do kondycji to się zgodze, niewątpliwie Brożek musiałby mocno popracować przez pierwsze 2 sezony aby wytrzymac tempo Premiership.
Zgadzam sie, ze TT ma lepszych pilkarzy indywidualnie. Tyolko mówiąc konkretnie o Pawle sam przyznajesz , że kondycyjnie to ze 2 seozny by musial popracowac. Wątpie czy ktos dałby mu te 2 sezony ;-)
Czy pójdzie to sie okaże. Ja w to nie wierze.
Co do wzmocnien Wisly--cieszy podpisanie Słoweeńca, bo mi także jakos wydawal sie lepszy niz Bożok.Brakuje nam zatem bramkarza(albo KONKURENCJI na tej pozycji) obroncy i napadziora.I wtedy uznam, że zarząd zrobił krok w kierunku budowy druzyny.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.07.2009, 15:39
Chciałbym jeszcze zauważyć jedną rzecz - jak ktoś cche za zawodnika który ma do nas przejść 1 mln € to pukamy się w głowę i mówimy o przecenianiu polskich "kopaczy". Jak trzeba sprzdać kogoś z naszego składu to o kwocie mniejszej jak2,5 mln € nie ma mowy. Ot hipokryzja - narodowa przywara Polaków (albo innaczej Kalizm - Kali ukraść krowa -dobrze; Kaliemu ukraśc krowa ...)
Odpowiedz cytując
PasiorWKS
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 02.07.2009, 15:43
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym jeszcze zauważyć jedną rzecz - jak ktoś cche za zawodnika który ma do nas przejść 1 mln € to pukamy się w głowę i mówimy o przecenianiu polskich "kopaczy". Jak trzeba sprzdać kogoś z naszego składu to o kwocie mniejszej jak2,5 mln € nie ma mowy. Ot hipokryzja - narodowa przywara Polaków (albo innaczej Kalizm - Kali ukraść krowa -dobrze; Kaliemu ukraśc krowa ...)
Nie porównuj Brożka do przeciętniaków naszej Ekstraklasy
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 02.07.2009, 15:45
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Brożek odejdzie to wypożyczymy Frankowskiego, on moze zastapic Brozka chwilowo.
Taaaa...

Zamienimy 25 latka na 35 latka ...
Pomysly niektoryc naprawde sa czasem swietne.

A i jeszcze jedno widzialem gdzies bardzo optymistyczne pomysly zeby sprzedac Brozka za 6 mln euro to juz wtedy beda pieniadze na transfery...na to bym jednak nie liczyl...
Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 02.07.2009, 15:46
Tylko, że my chcemy wziąć zawodników, którzy nie osiągnęli jeszcze tyle co Ci, których sprzedajemy. Po co mielibyśmy sprzedawać np. Brożka za 3 mln żeby kupić za 2 mln zawodnika, któremu wyszła runda, czy aż cały sezon jak np. Majewski...

Co do Kirma to mamy 3 ofensywnych pomocników w kadrze. Dwóch bardzo dobrych i jednego, któremu czegoś brakuje. To może by tak znaleźć lewego pomocnika i w środku grać zabójczą parą Garguła - Kirm, a dopóki Łukasz jest kontuzjowany to Kirmem. Trzeba wykorzystywać potencjał tym bardziej, że nie mamy drugiego napastnika do czasu wyzdrowienia Boguskiego, a potem być może Brożek odejdzie... Popatrzmy na drugą linię...

Sobolewski
Łobodziński - Kirm - Jirsak - Małecki

A potem...

Sobolewski
Łobodziński - Kirm - Garguła - Małecki

Ciekawie by było : )
Powód: błąd ort
Ostatnio edytowane przez eMTe : 02.07.2009 o godz. 15:48.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.07.2009, 15:48
Manieczkin335 napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio czytałem wywiad z Pawłem Brożkiem , mówił , że jak do 1lipca nie pojawi się oferta to nigdzie nie odchodzi a dzisja jest już 2 lipca
Jeśli masz link z wywiadem, to prosiłbym, żebyś nam go wrzucił na forum

Panowie - do tej pory udało się pozyskać dwóch na prawdę solidnych zawodników, z reputacją co najmniej krajową (chyba nie trzeba przypominać, że Garguła jak i Kirm są reprezentantami).

1 lipca - Ł. Garguła
2 lipca - A. Kirm
3 lipca - Kto wie - p. Bednarz przygotowuje kolejny hit? Może wyjaśni się sprawa transferu Nurkovica?

W każdym razie - jestem zadowolony, że klub nie obawia się strat finansowych, a pan Cupiał wyłożył 500 000 €, które jakby nie było, jest sumą pokaźną w polskiej lidze.

Jeśli chodzi o Nurkovica:

Cytat:
Jeszcze dzisiaj do Austrii przyjedzie dyrektor Jacek Bednarz, który jest rzekomo zdecydowanym zwolennikiem zatrudnienia Bośniaka. 23-latek poważnie zainteresował również trenera Skorżę, który daje mu sporo szans do pokazania pełni umiejętności i możliwości. Zdaje się, że największym przeciwnikiem zatrudnienia Nurkovicia jest trener bramkarzy, Jacek Kazimierski. Jego zdaniem Bośniak nie jest zawodnikiem, który już teraz mógłby wygrać rywalizację z Mariuszem Pawełkiem.
www.wislakrakow.com
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 02.07.2009 o godz. 15:53.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 02.07.2009, 15:50
eMTe napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że my chcemy wziąć zawodników, którzy nie osiągnęli jeszcze tyle co Ci, których sprzedajemy. Po co mielibyśmy sprzedawać np. Brożka za 3 mln żeby kupić za 2 mln zawodnika, któremu wyszła runda, czy aż cały sezon jak np. Majewski...
Idąc tym tokiem rozumowania załużmy że ten Kirm gra u ans już od 2 sezonów, ma 24 lata 17 występów w kadrze. Ma 12 asyst i 5 goli (zmniejszyłem liczbę uwzględniając różnice miedzy nasza a ich ligą)w tym i poprzednim sezonie podobnie. Ile wedłóg ciebie byłby warty, gdyby ktoś chciał go od nas kupić ?

pewnie 500 tyś € by cię zadowalało ?
Ostatnio edytowane przez Angmir : 02.07.2009 o godz. 15:52.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Stary 02.07.2009, 15:53
Idąc tym tokiem rozumowania załużmy że gra u nas ten Kirm, ma 24 lata 17 występów w kadrze. Ma 12 asyst i 5 goli (zmniejszyłem liczbę uwzględniając różnice miedzy nasza a ich ligą)w tym i poprzednim sezonie podobnie. Ile wedłóg ciebie byłby warty, gdyby ktoś chciał go od nas kupić ?

1) Zanim coś napiszesz - zainwestuj w słownik

2) Po co wychodzisz z takimi założeniami?

3) Co ten post wnosi do dyskusji?

Panowie - po co dywagować? Z czasem wszystko się okaże, a wydaje mi się, że Brożek nie odejdzie (przynajmniej nie w tym okienku).
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 02.07.2009 o godz. 15:56.
Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 02.07.2009, 15:54
Idąc tym tokiem rozumowania załużmy że gra u nas ten Kirm, ma 24 lata 17 występów w kadrze. Ma 12 asyst i 5 goli (zmniejszyłem liczbę uwzględniając różnice miedzy nasza a ich ligą)w tym i poprzednim sezonie podobnie. Ile wedłóg ciebie byłby warty, gdyby ktoś chciał go od nas kupić ?

Nie mów, że idziesz moim tokiem rozumowania bo nie idziesz. Popatrz:
1) Taki Majewski tyle ma? (1 gol - 7 asyst; przez dwa sezony w lidze 5 goli - 14 asyst, wcześniej dochodzi jeszcze tylko jedna asysta)
2) Taki Pawłowski tyle ma (3 gole - 6 asyst w Ekstraklasie; 12 goli - 13 asyst teraz w I. lidze, ale porównajmy poziom zaplecza Ekstraklasy)
3) W przypadku Kirma patrzymy na dwa znakomite jego sezony w jego wypadku (16 goli i 28 asyst jak ktoś tu już wcześniej napisał)
4) Czy któryś z POLSKICH GRACZY ma takie statystyki i gra w 4-16 drużynie Ekstraklasy?
Ostatnio edytowane przez eMTe : 02.07.2009 o godz. 16:02.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.07.2009, 15:56
Kirm będzie grał na skrzydle. Jest obunożny i z filmików, które oglądałem wynika, że potrafi zejść do środka i zagrać prostopadłą w stylu Kosa do Żurawia z Anglikami. Ale też celnie podać ze skrzydła, czy wrzucić na głowę ze stałego fragmentu. Wg mnie to on jest na poziomie Kosowskiego.
Ostatnio edytowane przez tofik : 02.07.2009 o godz. 15:58.
..
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 02.07.2009, 16:00
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
W każdym razie - jestem zadowolony, że klub nie obawia się strat finansowych, a pan Cupiał wyłożył 500 000 €, które jakby nie było, jest sumą pokaźną w polskiej lidze.
Jeśli już zahaczamy o ekonomię to zakup zawodnika nigdy nie będzie dla klubu stratą finansową, nie zrozumiałeś tego pojęcia.
Opłata za transfer jest dla klubu kosztem inwestycji Zawodnik ma szansę przynieść przychody (np. wkładem w dobre wyniki zespołu, poprawę marketingu), które pokryją koszty.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2009, 16:01
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie, ze TT ma lepszych pilkarzy indywidualnie. Tyolko mówiąc konkretnie o Pawle sam przyznajesz , że kondycyjnie to ze 2 seozny by musial popracowac. Wątpie czy ktos dałby mu te 2 sezony ;-)
Czy pójdzie to sie okaże. Ja w to nie wierze.
w tym aspekcie się zgadzamy, ja też nie wierzę że odejdzie
myslę ze kluczowa będzie tu niedawna kontuzja...może przed nią dałby jeszcze radę...ale dla mnie jeszcze nie doszedł do pełnej sprawności, nie ma tego przyśpieszenia i szarpnięcia co kiedyś. Oby teraz to poprawił. A w naszym interesie leży, aby do pełnej foemy dochodził w barwach Wisły

dzięki za dyskusje, pozdrawiam
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.07.2009, 16:03
Jeżeli chodzi o Nurkovica to zaufałbym Bednarzowi- to on do Legii sprowadził Fabiańskiego. A na papierze on naprawdę wydaje się być niezłym golkiperem. Rezerwowy reprezentacji Bośni, uważany za najlepszego bramkarza swojej ligi, młody jak na swoją pozycję. Do tego był obserwowany przez pół roku, bardzo dobrze zaprezentował się w pierwszym sparingu w normalnych warunkach.

Chyba, że ktoś tu marzy o Buffonie czy Casilliasu(no w najgorszym wypadku może być Boruc). Ktoś tu pisał też o... Przyrowskim, za którego Polonia chce 2 mln euro. Rzeczywiście, bardzo prawdopodobny jest ten transfer.

Moje zdanie- podpisać z Nurkovicem kontrakt 1 rok+(jeżeli się sprawdzi) 3 lata. Nie sadzę, że jesteśmy w stanie znaleźć innego, lepszego bramkarza.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Stary 02.07.2009, 16:03
http://www.youtube.com/watch?v=AThm-11dPpU - film z meczu Polska - Słowenia w el. MŚ 2010

Akcje, w których uczestniczy Kirm możemy zobaczyć od 1:43 do 1:55.
Odpowiedz cytując
han_solo
Member

Od: 04.2009

Stary 02.07.2009, 16:05
Popatrzcie sobie na taki przykład. Kirim jest graczem wielokrotnego mistrza Słowenii(kraju zbliżonego do nas piłkarsko). Ten sezon był dla nich wybitnie nieudany, jak dla nas 06/07. Teraz my kupujemy ich najlepszego piłkarza. Naszym najlepszym piłkarzem był wtedy Kuba. Nie chcecie Kuby
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 02.07.2009, 16:11
han_solo napisał(a):Wyświetl post
Popatrzcie sobie na taki przykład. Kirim jest graczem wielokrotnego mistrza Słowenii(kraju zbliżonego do nas piłkarsko). Ten sezon był dla nich wybitnie nieudany, jak dla nas 06/07. Teraz my kupujemy ich najlepszego piłkarza. Naszym najlepszym piłkarzem był wtedy Kuba. Nie chcecie Kuby
Taa...
Zagłębie Lubin było mistrzem kraju, my kupiliśmy ich najlepszego gracza - Łobodzińskiego. Łobo to Kuba? ;]
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 02.07.2009, 16:12

W każdym razie - jestem zadowolony, że klub nie obawia się strat finansowych, a pan Cupiał wyłożył 500 000 €,
Co za bzdury... Skad wiesz, że Cupiał wyłożył kase, gadałeś z nim?

Kasa zapewne pochodzi z środków, które samodzielnia wypracowała Wisła S.A., a nie z prywatnej kieszeni Cupiała.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 02.07.2009, 16:17
Wspaniała wiadomość. Po co były te płacze i lamenty? Mam nadzieję, że "płaczki" już nic nie będą pisać, bo to tylko zaniża poziom forum. Z pozdrowieniem przede wszystkim dla nowego nabytku Wisły Kraków, Lok.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.07.2009, 16:18
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Taa...
Zagłębie Lubin było mistrzem kraju, my kupiliśmy ich najlepszego gracza - Łobodzińskiego. Łobo to Kuba? ;]

Jeszcze zobaczysz, ze Lobo bedzie gwiazdą
moze Skorza przekwalifikuje spowrotem na napastnik atak jak zaczynal kariere... wysoki jest...
jgw napisał(a):Wyświetl post
Oficjalna nie działa! Wgrywają pewnie następny transfer!
albo hakerze wkradli sie na strone i napisali newsa ze Kirm przechodzi a w rzeczywistosci to nieprawda

no zdjecie to hakery oszukali!!
widzialem dzisiaj Wilczka ma 3 dniowy zarost a na zdjeciu jest ogolony... to spreparowane
dobra koniec zartów... bo bana dostane w bonusie
Powód: Wilczek
Ostatnio edytowane przez Przemoo : 02.07.2009 o godz. 16:23.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.07.2009, 16:26
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli chodzi o Nurkovica to zaufałbym Bednarzowi- to on do Legii sprowadził Fabiańskiego. A na papierze on naprawdę wydaje się być niezłym golkiperem. Rezerwowy reprezentacji Bośni, uważany za najlepszego bramkarza swojej ligi, młody jak na swoją pozycję. Do tego był obserwowany przez pół roku, bardzo dobrze zaprezentował się w pierwszym sparingu w normalnych warunkach.

Chyba, że ktoś tu marzy o Buffonie czy Casilliasu(no w najgorszym wypadku może być Boruc). Ktoś tu pisał też o... Przyrowskim, za którego Polonia chce 2 mln euro. Rzeczywiście, bardzo prawdopodobny jest ten transfer.

Moje zdanie- podpisać z Nurkovicem kontrakt 1 rok+(jeżeli się sprawdzi) 3 lata. Nie sadzę, że jesteśmy w stanie znaleźć innego, lepszego bramkarza.
Tylko niech ktoś mi wyjaśni dlaczego mamy zastępować 22 letniego młodzieżowego reprezentanta Mołdawi 23-letnim młodziezowym reprezentantem Bośni? Jeśli uważamy że Ilie nie jest wystarczająco dobry żeby być zmiennikiem Mariusza to jaką mamy pewność że wydając 200k euro pozyskamy zmiennika wystarczająco dobrego?
Sam nie znam odpowiedzi na te pytania ale wygląda to trochę tak jakbyśmy przelewali wodę z jednej beczki do drugiej. Zajęcie niby jest ale czy woda z drugiej beczki dzieki samemu przelaniu będzie smakowac lepiej niż poprzednio?
Dodatkową niewiadomą w tym równaniu jest fakt że moim zdaniem na opinii JK nie można polegać. Chłop się całkiem zagubił.
Moim zdaniem zamiast kupować nowych bramkarzy powinniśmy zmienić ich trenera.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 02.07.2009 o godz. 16:29.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.07.2009, 16:33
Mysle, ze ze wzgledow sportowych dobrze ze sie stalo ze trafil do nas Kirm.
Napewno bedzie duzym wzmocnieniem. Jego dodatkowa cecha jest wszechstronnosc a Skorza takich zawodnikow lubi i umie ich odpowiednio wykorzystywac.
Jesli chodzi o kwestie finansowe, to wydaje sie ze nie stracimy na tym zawodniku.

Ciekawe czy naprawde Vladavic byl nizej na liscie zyczen, bo cena za niego byla podobna.
Niektore media podaja 600 tys za Vladavicia, a za Kirma 400 tys, a to dla Nas spora roznica.

Moge sie mylic ale ten Vinicius to do Wisły nie przejdzie. po jego ruchach i koordynacji mozna ocenic ze raczej wyzej nigdzie nie gral a celownik to faktycznie ma rozregulowany. Choc to krociutki filmik byl.
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 02.07.2009 o godz. 16:45.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
przemek_wisla
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 02.07.2009, 16:40
han_solo napisał(a):Wyświetl post

o lol jaka teoria, ale transfer Wisły hmmm.. palce lizac choć nie do końca wierzyłem w niego.
tylko to cały czas za mało. Ochalik mówi ze jeszcze trzech minimum. Jesli dojdzie klasowy napastnik chociaż by typu chinyjama to ok. Ale jeśli chodziło mu o Viniciusa to sorka. Vinicius nurkowić Braz kirm - wydali by na transfey z 500 moze 600 tyś € liczać prowizje.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 02.07.2009 o godz. 17:35.
"To jest polska liga tu niema świadomosci"
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Stary 02.07.2009, 16:45
"Na giełdzie nazwisk defensorów wymieniany jest przede wszystkim David Braz z Panathinaikosu Ateny, którego menedżer Hector Peralta ogłosił na łamach "Super Expressu", że zawodnik ten na 90 procent zostanie wypożyczony na pół roku do Wisły. Możliwe jest też pozyskanie Mariusza Jopa, lecz w tej sprawie wszyscy "nabierają wody w usta" - były reprezentant Polski jeszcze przez pół roku związany jest z FK Moskwa."

czy fakt, ze interesujemy sie Jopem, ktory bedzie wolnym zawodnikiem za pol roku i drugi fakt, ze interesujemy sie wyporzyczeniem Braza na pol roku nie wiaza sie ze soba? cos mi sie wydaje, ze tak... Braz, stoper na pol roku, a potem przychodzi Jop, z ktorym kontrakt podpiszemy juz teraz.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 02.07.2009, 16:46
Tylko czy jest sens podpisywac Jopa oto jest pytanie.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 02.07.2009, 16:48
nie możemy podpisać Jopa teraz bo w Rosji nie obowiązuje prawo Bosmana.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.07.2009, 16:49
o ile transfery do Wisły są przeważnie spekulacjami prasowymi, albo newsami żeby się gazeta lepiej sprzedała, to o tyle sprzedaż gwiazd Wisły niestety przeważnie sie sprawdzała. Tak było z Żurawiami, Błaszczem, Szymkiem, Uche.

tedi100 napisał(a):Wyświetl post
Słuchajcie koledzy kibice jak by tak sprzedać Brożka co bym nie chciał doświadczyć to nie zły interes by mógł być bo ma kosztować 4 mln euro czyli na pln gdzieś 18 mln zł... Czyli Wiecie co można za to kupić nawet takich 3 nie docenianych brożków
podaj ich nazwiska i daj gwarancje ze w ciągu trzech tygodni (el.LM) będą prezentować podobne umiejętności co Brożek.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 02.07.2009, 16:52
grosz napisał(a):Wyświetl post
podaj ich nazwiska i daj gwarancje ze w ciągu trzech tygodni (el.LM) będą prezentować podobne umiejętności co Brożek.

Otóż własnie. napewno na polskich boiskach nie znajdziemy. Bo jesli ktos mysli ze przyjdzie Nowak i bedzie po problemie to sie grubo myli.
Szczerze to watpie w to, aby Brozio opuscil Wisle przed eliminacjami LM. Choc różnie moze byc. Narazie Brozio jest z nami i trzeba sie z tego cieszyc.
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 02.07.2009 o godz. 16:58.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 02.07.2009, 17:00
Jeśli sprzedadzą teraz Brożka to będzie totalna porażka przed el. LM. Boguski ma jeszcze nie wyleczoną kontuzje, Małecki i Ćwielong zbierają dopiero doświadczenie, Niedzielan wiadomo... Kim będziemy nawet w lidze polskiej straszyć ? Jeśli myślą że sprowadzą za pół darmo lub za darmo jakiegoś napadziora z ameryki, i zastąpi godnie Brożka to się grubo mylą.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 02.07.2009, 17:09

1 lipca - Ł. Garguła
2 lipca - A. Kirm
3 lipca - Kto wie - p. Bednarz przygotowuje kolejny hit? Może wyjaśni się sprawa transferu Nurkovica
dodalbym
30 czerwiec - koniec kontraktu Dawidowskiego

wie ktoś ile kosztował Kirm
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów