|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
czy ten pan w srodku z czarnymi wlosami to nie przypadkiem Vladović?
http://galeria.wislakrakow.com/20090...gujpest/28.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie martwcie się : Nurkovic zapewne podpiszemy,ale nie dlatego ,żeby powalczył z Pawełkiem o miejsce w składzie.Poprostu Cebanu pójdzie na wypożyczenie i bośniakowi przypadnie zaszczytne zadanie ogrzewania naszej ławki. Dopóki Pan Kazimierski jest trenerem to prawdziwej szansy nie dostanie......
Kirm już był praktycznie pewny, ale widocznie pojawiła sie jakaś darmowa opcja (czyt. nowy kandydat).W tym momencie najprawdopodobniej nie zdecydują umiejętnośći.... Plotki o Brazie i Jopie zostały zdementowane przez Pana Ochalika ,wiec na te transfery nie ma co liczyć. Gdy przeczytałem na oficjalnej :"Vinicius na testach" to miałem nadzieje ,że to ten obrońca z Hannoveru... Szybko zostałem jednak sprowadzony na ziemie. Cóż pozostaje mi iść na piwo...... P.S www.rallyonline.prv.pl - to nie Vladovic tylko Zubanovic ,który jest menadżerem Nurkovica
Ostatnio edytowane przez matizaq : 02.07.2009 o godz. 10:14.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
4
LEGENDA ! |
|
|
|
Member
Offline |
|
Możliwe, ale nie róbmy sobie nadziei, że go kupimy... ![]()
4
LEGENDA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
masz racje, najlepiej się potnijmy...
jesli nie masz nadziei na transfery to po co odwiedzasz ten temat? jesli nie masz wiary w klub i zamierzasz tylko plakac na forum jak to nam jest źle to po co podajesz się za kibica? jeśli nie wiesz o czym pisac to po h*j piszesz? ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
kinoautorskie , zgadzam sie w 100%, testujemy słabych pilkarzy, dobrych puscilismy płazem za darmo (no moze oprocz Beto, choc i tak szansy nie dostał bo nie było kiedy, tak tak wiemy, walczymy o mistrza, wiec nie było sensu go sprowadzać).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
A wg Ciebie który dyrektor w historii ery Cupiała był lepszy niż Bednarz ? Gdyby tylko były pieniądze na transfery do żadnych "gwiazd" nikt by nie zapraszał na testy. Z pustego i Salomon nie naleje. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
do tego dodałbym Pauliste, Dudu, Marcelo z lat pozniejszych. Oczywiscie Dudu w mojej opinii był dobry, lepszy niz inni nasi napastnicy oprócz Brożka, a młodszy wiec mogl sie rozwinac gdyby tylko dosta łszanse ale to nie Polak więc jej nie dostał. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Niepokojem napawa mnie treść listu jaki wysłała Wisła do Ruzemboroka w sprawie Bozoka:
"- Z Krakowa przysłano oficjalne wyjaśnienie, w którym Wisła informuje o problemach finansowych. Przebudowa stadionu Wisły powoduje znaczne straty w budżecie - mówi sekretarz klubu Michał Mertinyak." Wszyscy potraktowali to jako ściemę i wymówkę. Ale czy tak jest naprawdę? Przeciągająca się sprawa z Kirimem może świadczyć o tym, że negocjacje wcale nie są zakończone i że możemy kupić go za dużo mniejszą kasę niż ta o której mówiono w mediach. Tylko czy Słoweńcy się na to zgodzą? |
|
|
|
Member
Offline |
|
A co mam od razu skakać z radości, że go kupimy bo jest na naszym treningu ( nawet jak by był to On, ale to nie On ;/) A potem zobaczyć, że przeszedł do innego klubu ? Zastanów się... ![]()
4
LEGENDA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie nie mamy o co tu sie napiac.Nie ma zadnego newsa na oficialnej wiec nie ma zadnego nowego zawodnika.Gazety pisza to co chca np PS podaje ze nadal jestesmy zainteresowani Jopem, gedzie tam podoaja newsy o bocznym obroncy PAO a my sie podniecamy .... nie ma po co...pozyjemy zobaczymy.
Pzdr ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Podzielam zdanie autora praktycznie w 99% a odnośnie postawy naszego trenera w kwestii składu w 100% jestem chyba jednym z paru osób która o Matusiaku uwaza dokładnie to samo...sprowadzenie zawodnika o wiele większej klasy niż Matusiak i traktowanie go tak jak ma Skorża w zwyczaju jesli nie jesteś jego ulubieńcem także dałoby podobny efekt...do tego przykładu dorzuciłbym jeszcze Jirsaka, chłopaka o potencjele i pracowitości na bardzo wysokim poziomie a jak trener go wprowadza do drużyny widzimy...wynik wynik i jeszcze raz wynik i paniczne sranko o swój stołek mimo ze trener twqierdzi że własnie on tak nie mysli...i robił to w sezonie gdzie miliśmy non stop przewagę 10pkt...
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 02.07.2009 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale za pobyt już pewnie tak ;] A to zawsze coś. Jakby tak policzyć tych testowanych to się nazbiera pewna sumka, może dla Cupiała nieznacząca ale dla wielu z nas spora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie wyluzujcie
Uwaga! (Video ma zawierać tylko dobre, bądź bardzo dobre mecze zawodnika) P.S: Na testy mogą zgłaszać się zawodnicy tylko z kartą ,,na ręku'' , piłkarze,którzy związani są z jakimś klubem i zgłoszą się ich podanie nie będzie rozpatrywane! Powód: błąd;)
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 02.07.2009 o godz. 10:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
A gdzie Boguski? ("era" Engela) A gdzie Sobolewski? (styczeń 2005, co prawda wcześniej podpisany) A gdzie Junior Diaz? A gdzie Cleber? A Pawełek to gorszy transfer od Paulisty, czy Dudu? A Emilian Dolha (po za oczywiście tym jak się rozstał) to była porażka? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ale nie chodzilo o tego w czerwonym tylko o tego w tej szarej kurtce bardziej z tyłu... http://galeria.wislakrakow.com/20090...gujpest/28.jpg
Ostatnio edytowane przez www.rallyonline.prv.pl : 02.07.2009 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie nie ma co się stresować. Lepszy jeden porządny transfer niż sprowadzanie szrotu. Już lepiej w razie potrzeby kogoś tymczasowo przekwalifikować niż trzymać kolejnego nieudolnego darmozjada w kadrze. Nie ilość, a jakość. Jak dogadają się z tym Kirmem, to w mojej opinii wykonają kawał dobrej roboty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok ok, tak, mamy najlepsza polityke transferową, ah
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Nie to nie On. tak mi się przynajmniej wydaje ;P ![]()
4
LEGENDA ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a ten Brazylijczyk to jest piłkarz? ;D
|