|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...erwsze-slysze/
Pan Ochalik zaprzecza w tym wywiadzie zarowno jesli chodzi o Jopa jak i Braza |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
tommiyacht: Nurkovic byl podobno obserwowany od pol roku, przynajmniej wg TWSD, troche dziwne ze o jego przyszlosci decydowac bedzie tylko jeden-dwa mecze
Ostatnio edytowane przez mic : 01.07.2009 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
w.g. tego artykulu, decyzja w sprawie Nurkovica ma byc podjeta bo dzisiejszym sparingu. Niech mi ktos powie, na jakiej podstawie ocenia sie pilkarza po jednym, dwoch meczach. A jak dzis nasza obrona bedzie nie do przejscia i gosc sobie najzwyklej nie pobroni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Bo sprowadzili go z klubu Zeljeznicar Sarajevoi kosztował około 50 tys euro.A my kupujemy ze słabszych lig bo nas nie stać na piłkarzy z Portugalii czy nawet Rumunii.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Poza tym, to Kirm jest podstawowym REPREZENTANTEM kraju, a Bożok? Wydaje mi się, że jednak pan Jacek lepiej potrafi ocenić jakość piłkarza, niż Ty. Pozdrawiam wszystkich smartass'ów. ![]()
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 01.07.2009 o godz. 16:38.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W sumie to ucieszył mnie ten news dementujący Jopa. Jakoś nie sądzę, aby wracający do Polski Jop zgodził się na bycie rezerwowym w Wiśle i na bank chciałby też odpowiednio zarabiać.
Jeżeli byśmy go podpisali to by oznaczało ni mniej ni więcej, że Jop jest sprowadzony celem załatania dziury po ewentualnej sprzedaży Marcelo. Poza tym Jop nigdy nie wydawał mi się solidny, ani grając w Wiśle ani Polsce. Jest wystarczający na oranżadę ale na Europę jest po prostu zdecydowanie za wolny. W dodatku często przytrafiają mu się proste błędy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mnie ciekawi jedno, tyle było trąbienia że dzisiaj decydujący mecz Nurkovića i ma zadecydować o tym czy u nas zostanie czy nie, a tu Pawełek w pierwszym składzie. Oby mu dali szansę w II połowie, mam nadzieje że będzie miał szanse pokazać na co go stać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie to nie ma sensu ściągać tego bramkarza jeżeli ma iść na ławę. A skoro sztab zdecydował,że wejdzie dopiero po przerwie to widocznie stwierdzono ,że jest słabszy od Pawełka. Wiadomą rolę odegrał pewnie Pan Kazimierski.....l
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
i ogolnie dla podtrzymania formy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
niekoniecznie, bo pewnie po I polowie zagra gorszy sklad i Nurkovic bedzie mial szanse sie pokazac, bo pewnie sie troche cofniemy.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jop? Chyba tylko na ławkę pójdzie bo nie wierzę żeby był lepszy od Marcelo lub Arka, więc chyba tylko na wypadek kontuzji by przyszedł.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
temat Jopa jest juz chyba zamkniety po tym co powiedzial Ochalik
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No i dostal szanse, zagra w II polowie, mam nadzieje ze przekona do siebie i kontrakt bedzie podpisany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko że jak pisałem to jakieś 10 postów mniej było
,ale Nurković jest chyba dobrym bramkarzem bo widziałem skrót meczu z Rużemberokiem to ładnie bronił, więc nawet jeśli ma grzać ławę to lepiej żeby on niż Cebanu. Potwierdzeniem tego ,że Nurković ma prawie pewny angaż jest próba wypożyczenia Cebanu do jakieś śląskiego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak czy siak dzisiaj chyba nie zaznamy żadnych efektów transferowych... Martwi sprawa z "tajemnicą poliszynela" dnia dzisiejszego...
Może da rade Nurkovic... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
"Kuriozalna sytuacja .Piłka kierowana do Nurkovicia nagle zatrzymała sie w kałuży, golkiper próbował wybić ją wślizgiem, ale piłka po raz drugi ugrzęzła w wodzie. W efekcie dopadł do niej jeden z napastników, ale nie trafił do pustej bramki"
I jak w takiej sytuacjii ten chłopak ma pokazać pełnie umiejętności? Nie chcę zapeszać ,ale znowu sie jakiś indonezyjski zaciąg szykuje..... ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mecz chyba przerwany przez grad... i się zaprezentował Nurkovic przez niecałe 20 minut :/
I weź tu oceń obiektywnie jego postawę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No i już jest powód, żeby go wysłać do domu.
Czy ja kiedyś wejdę na oficjalną stronę i przeczytam, że ktoś podpisał kontrakt? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
napewno nie dzisiaj... biorąc pod uwagę niechęć do tego bramkarza dwa poważne kiksy niezależnie od warunków skreślają go niemal w 100%. Chociaż nie padła bramka z żadnego z nich ale drugiego "Szczęściarza" na bramce nie potrzebujemy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
powodem moze byc jego ponoc słabiutka postawa na traningach... moim zdaniem to nie jest napewno bramkarz lepszy od Mariusza Pawełka.. wiec się nie zdziwie jak go dzis posla do Bośni.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mecz się skończył poczekamy jeszcze trochę czasu i się dowiemy jakie decyzje podjęte zostały...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Chyba nie ma opcji, żeby go zatrzymali. Historia podobna do Saalinpyy - jeden zły mecz i narazie. Nie jestem przekonany co do słuszności tej strategii...
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jest też kwestia przecież na ile można podciągnąć jeszcze jego umiejętności. Tu kłania się trener i czy będzie mu się chciało :/
Opis z wypluciem piłki rzeczywiści nie napawa optymizmem, ale też nie wiemy dokładnie jak to wyglądało. Były przecież trudne warunki na boisku. Zarząd moim zdaniem powinien się zastanowić czy gość jest lepszy od Cebanu jako drugi bramkarz, i czy kwota transferu odpowiada jego umiejętnościom czy też przepłacamy. Boję się cholernie że Pawełek złapie kontuzję i zostaniemy z sitem między słupkami. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
to już sie staje flustrujące podpisze dziś o nie podpisze wogóle i tak w kolo
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No i szkoda... nie żebym krakał, ale chyba będziesz dalej testować "nowego" bramkarza. Tylko ile można?
![]()
Szukam kibiców Wisełki Kraków z województwa zachodniopomorskiego, ewentualnie wielkopolskiego. Proszę pisać na priv
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nono właśnie niektórych przez to grypa zatruwa nawet
![]() trzeba czekać... jak jutro Pan z Domżale nie pojawi sie na zgrupowaniu to po ptokach... i Bednarz będzie musiał dzwonić do Rużomberoka i mówić : żartowałem !! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|