|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Czy to prawda, że Wisła złożyła ofertę dla Banasia? Bo spotkałem się z taką opinią na stronie Legii. W sumie nienajgorszy pomysł to jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A miałeś jeszcze jakieś nadzieje. że w naszym klubie jeśli chodzi o transfery jest jakiś pierwiastek powagi i profesjonalizmu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jesli juz na TWSd jest informacja,to mysle ze w najlbizszych dniach zobaczymy go ubranego w nasza koszulke..
Moze info ze pozyskujemy Tima Matavza,która pojawiła sie równolegle z wiadomościa o zaintersowaniu Kirmem też okaże sie prawdziwa,wtedy juz tylko Nurkovic i dwóch obrońców i smiało mozemy walczyc o mistrza i LM ![]() Bozok miejmy nadzieje ze nie znajdzie zatrudnienia nigdzie indziej w polskiej ekstraklasie..Najlepiej jakby go wzieli do nas na 2 lewego pomocnika a Pepe do ataku lub do Ruchu na wypożyczenie..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 30.06.2009 o godz. 02:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niech Bednarz bierze Gaxę z RPA. Gość jest napewno lepszy od Carlinhosa i też za darmo. Gracz od razu do pierwszej 11. Bardzo silny fizycznie. Piłkarz na Ligę Mistrzów.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ok, załóżmy że nawet pozyskujemy tego Kirma. Fajnie, skoro to tego zawodnika wolał trener Skorża. [choć ja w wydanie 500 tys. € po prostu nie wierzę]
Ale o kolejnych "alternatywnych transferach" z Rużemberoka możemy chyba zapomnieć. Hajduch i Bozok zrobią nam taką reklamę na Słowacji, że następny zawodnik z ligi naszych południowych sąsiadów dwa razy się zastanowi, zanim przyjedzie do nas na testy zdrowotne. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Andraz Kirm widziany na lotnisku w Balicach wraz z dwoma mężczyznami . Jeden to najprawdopodobniej menadżer (w garniturze)- rozmawiał o czymś z piłkarzem. Drugi mężczyzna : około 30 lat (moze troche mniej, może wiecej),, , około 185 cm wzrostu, dłuższe włosy i zarost.Niósł torbę firmy Umro......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
||
Jeżli mówisz prawdę to za niedługo powinniśmy się przekonać czy to piłkarz czy nie ..... Nikt na pewno nie będzie szukał , bo piłkarzy o takiej charakterystyce może być bardz dużo. Więc nie napalaj się narazie chłopie ,bo to może jakiś kolega z nim przyjechał. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
to jest biznes. zycie jest brutalne. mamy prawo odwlekac transfer. wiec nie wiem o co chodzi. w kazdym momencie mozna sie wycofac. nie rozumiem o co wam chodzi. w biznesie nie ma skrupulow.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez dzollo : 30.06.2009 o godz. 08:19.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Manago: Kraków...qrwa, źle wsiedlismy. No nic. K: Mowiłem, zebys sprawdził. I co teraz? Co? M: Spokojnie, za godzine mamy samolot do Niemiec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ale śmieszne takich Wiślaków co sobie robią żarty to o dupę rozbić... Wy nigdy nie wierzyliście w swój klub ani w dobre transfery ten czas na dobre transfery wreszcie nadszedł...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Tajemniczy mężczyzna : Dzięki stary ! K: Ale po co ci ta torba ? T m : Słyszałem ,że tam mają tanie precle..... Dobra nie róbmy już sobie żartów , bo jak się okaże ,że to prawda to się napewno wszyscy będą cieszyć ... (o ile gościu umie grac) ![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
tu już pisze że Kirm jest w Wiśle http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzisiaj nastepuje wzmocnienie Wisly, tyle ze budzetu. Kontrakt Dawidowskiego staje historia
Kontrakt konczy sie takze Beto. Pilkarzami Wisly oficjalnie przestaja byc Zieniu i Baszczu
Ostatnio edytowane przez mic : 30.06.2009 o godz. 08:33.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
w końcu myślałem że będzie siedział na garnuszku Wisełki do końca życia he
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
Pozatym jak Wisła awansuje chociażby do LE to nie tacy jak Bozok będa chcieli do nas przyjść TYLKO WISŁA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Co do Dawidowskiego to
![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie, każdy zna wiarygodność Transfermarktu. Nie napalajcie się tak. Jeśli mają podpisać, to podpiszą. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czy napisałem że na 100% podałem to dlatego że dotyczy transferów Wisły czy nie?
|
|
|
|
Guest
|
||
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do póki na oficjalniej stronie Wisły nie zobaczę, że Kirm podpisał kontrakt, to nie uwierzę, tymbardziej, że Transfermarkt ma taką opinię jaką ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kirm piłkarzem Wisły
Andraz Kirm z NK Domżale przeszedł pomyśle testy medyczne i został piłkarzem Wisły Kraków. Lewy pomocnik kosztował mistrza Polski blisko 500 tysięcy euro. Umowa została zawarta i gracz już dzisiaj udaje się na zgrupowanie do Austrii, gdzie przebywają jego nowi koledzy. Słoweniec zagra w środowym sparingu wiślaków. Władze Wisły decyzję ogłoszą dziś popołudniu lub jutro rano. TSW.com.pl
Ostatnio edytowane przez Cia : 30.06.2009 o godz. 09:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
panowie z tym "rezygnowaniem w ost chwili z transferu" to dziala w obie strony,przypomnijcie sobie ilu to zawodnikow przerwalo negocjacje i w ost chwili wypieli sie na Wisle,wiec nie ma co sie rozczulac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
i tyle w tym temacie .. dopóki nie potwierdzi oficjalna strona nie podpalać się chłopaki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Nie wiedziałem, że Kirm jest Słowakiem... Wszystkie inne źródła podają, że to Słoweniec |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No co za dowcipnisie z Was... łohohoho.
A tak poważnie, to co on tak szybko te testy przeszedł? Jak wczoraj wylatywał? Innym zajęło to 2 dni... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|