|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
rozmowa z Emilem Drozdowiczem http://www.krak.tv/kategoria-9,film-488.html
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 29.06.2009 o godz. 08:13.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A ja bym sie cieszył, jak na poczatek podpisza z tym Drozdowiczem...ciekawie sie porusza po boisku(mialem takie nieodparte wrazenie, ze biega jak Frankowski)
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kolejna część cyklu "Kogo Wisła kupi" by Fuckt
http://sport.onet.pl/74319,1248699,1...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Oczywiście wychodzi na to,że Nurkovic już byłby podpisany (bo sie spodobał Skorży i Bednarzowi) , gdyby nie to ,że Pan Kazimierski stwierdził,że sie nie nadaje mimo ,że nie był na sparingu...... Czy tylko ja odnoszę wrażenie ,że on odrzuca wszystkie kandydatury z miejsca ,za wszelką cene promując Pawełka ? J.B : Słuchaj Jacek ma przyjechać na testy nowy bramkarz z Hiszpanii - Iker Cas.... J.K - I tak sie nie nada ! Pawełek jest lepszy! Tak to mniej więcej wygląda (zachowując wszelkie proporcje) Jak najmniej takich ludzi w naszym klubie ! Niestety wychodzi na to,że Bożoka nie podpiszemy. Zamiast tego przyjedzie na testy jakiś 20-latek z ligi stanowej...Chciałbym się mylić !
Ostatnio edytowane przez matizaq : 29.06.2009 o godz. 10:13.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ludzie, jeżeli naszego trenera bramkarzy nie było na treningu/meczu, to po prostu nie udzielił tego wywiadu, bo udzielić go nie mógł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Chciałbym zwrócić uwage , że na dzień 29.06.2009 podpisaliśmy kontrakt z Łukaszem Garguła. To tyle jeśli chodzi o wzmocnienia. Bo przedłuzenie umowy z Sobolem czy Siglarem NIE moze być traktowane jako wzmocnienie. Oczywiscie obserwujemy pół Europy tylko zawsze czegoś brakuje w negocjacjach.Wspólczuje Skorży, że musi takie coś znosić na okrągło.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Z ciekawostek zeszlego okienka transferowego. Testowany przez nas Allan Lalin dziś strzelił bramke w reprezentacji, ale i tak jest raczej leszczem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/95/news95...dzielanem.html
Oby to była prawda. Chociaż żeby go wypożyczyć. Przynajmniej częściowa oszczędność. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o Brazie, Vladaviciu i Matavzu raczej mozemy zapomniec.
Wydaje mi sie ze kwestia czasu jest podpisanie kontraktu z Nurkoviciem. A co do Bozoka, raczej tez wydaje sie ze powinien dniem 1 lipca stac sie pilkarzem Wisly. Nie zagral w sparingu przeciwko nam. Co do Carlinhosa to moze z nim byc problem wiekszy niz z Marcelo. Oby sprawa nie ciagnela sie dlugo i jak najszybciej zawodnik wszedl do zespolu. Mi marzy sie Krajicek,gosc bardzo dobry na prawa strone, ale raczej tez transfer z tych "impossible"
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 29.06.2009 o godz. 12:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja nie wiem kogo oni szukaja.
Kazimierski jeśli to prawda powiedział ze nie potrzeba nam dwoch rownorzednych bramkarzy bo lepszy mlody. Janas zas mowi ze mlodzi nie sa w stanie nam pomoc. Wiec ja nie rozumiem polityki transferowej naszego klubu. Młody źle, rownorzedny bramkarz zle. To wiec kogo chca?Powoli przestaje wierzyc w Bozoka. Nie zdziwie sie jesli sie rozmysli. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a dlaczego ? przecież to nie są jakieś gwiazdy a co najwyżej gracze dla których szcztem możliwości jest gra w naszej ekstraklasie.Zakontraktowanie ich to pewnie w sumie kwestia kilkuset tysiecy euro.Problem pewnie w tym że nawet tyle Bednarz nie ma na transfery czy kontrakty dla nich.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Nurkovic jedzie na obóz - jego menago twierdzi, że kontrakt podpisze w Austrii, więc zapewne 1 lipca (otwarcie okienka) Carlinhos - niby zniknął, dużo szumu, ale na obozie ma się pojawić. Były nieścisłości co do jego kontraktu z poprzednim klubem i nie zdziwię się, jeśli pojechał do Brazylii załatwiać papiery i stawi się na obóz. Jeśli wszystko bedzie w porządku powitamy go w Wiśle. Jeśli chodzi o Bożoka kompletnie nie znamy sprawy dlatego wypowiedzi typu: "Nasz zarząd jest głupi i w ogóle blee" są śmieszne. Może i jestem zbytnim optymistą ale założę się, że 1 lipca doczekamy się co najmniej dwóch nowych zawodników! ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Gdyby choc jedno z tych nazwisk wymyslonych przez prase: Vladavic, Purovic czy Lovin okazalo sie prawda byloby super. Eh, pomarzyc ... Co do Niedzielana to dziwne, ze nie chcial isc do Gornika, a mialby pojsc do Pogoni. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy pamiętacie, ale David Braz był już w Krakowie na zimę razem z Beto. Wtedy jednak było wiadome, że Wisła jest za słabym klubem dla Davida. Jest to piłkarz mogący grać zarówno na prawej obronie jak i jej środku, czyli dokładnie taki jakiego potrzebujemy. Jest to także większy "pewniak" niż Carlinhos. Jego agentem jest oczywiście Hector Peralta czyli może coś z tego być. Sam się już jakiś czas temu zastanawiałem czy nie dałoby się go ściagnąć z PAO. Oczywiście trzeba do tego podchodzić z dość dużą rezerwą ze względu na "Fakt".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A z kasa to wiadomo jak jest. |
|
|

|