The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2009, 09:26
Ja bym podpisał tego Nurkovica. Ale jeśli Kazimierski mówi że po co trzymać dwóch dobrych bramkarzy to ja nie mam do niego słów. Niech się wezmie za trening Cebanu i Kurto. Niech pokaże ze jestem dobrym trenerem.

Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.06.2009, 09:32
Dobry ten wywiad..Jesli to rzeczywiscie Kazimierski takie bzdety gadał to fachura z niego..
Podejrzewam jakis układ finansowy miedzy Pawełkiem,a trenerem bramkarzy..Bo to jest nie mozliwe ,zeby na tylu testowanych bramkarzy(Hajduch,Silaanpa,Nurkovic i paru jeszcze na poziomie) żaden nawet nie nadawał sie na konkurenta dla sredniego(dla mnie za słabego) Pawełka..

Mam nadzieje ze ta decyzje podejmie Skorza i Bednarz na podstawie własnych obserwacji ,a nie Kazimierskiego.Bo to juz jest zastanawiajace..Nurkovic co widac na tym skrócie TWSD zagrał dobry mecz i dla mnie jest wystraczającym wzmocnieniem, jak na pieniadze króre za niego krzycza (200 tys euro).
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 28.06.2009, 09:43
Mnie ten Kazimierski też zaczyna wnerwiać. Trener Skorża cały czas mówił że potrzebuje dwóch równych bramkarzy a teraz Pan K. mówi że nie potrzebujemy dwóch równych bramkarzy. Trener bramkarzy jest zachwycony Pawełkiem jakby ten był najlepszym bramkarzem na świecie ale on tak naprawdę jet przeciętny. Szybki wykop piłki gdy jest pod presją przeciwnika nie wychodzi mu w ogóle! A jest pod presją dlatego bo długo zwlekał z tym wykopem i te błędy jakby w meczu z Lechią nie miał tyle szczęścia to Wisła mogłaby nie mieć teraz mistrzostwa. A pamiętacie jak chwalił Silaanpe? Że tego piłkarza chciałby mieć ale jak zobaczyliśmy go w akcji to wszyscy byli w szoku że ten bramkarz jet przymierzany do Wisły- straszny żółw, słaba dynamika, refleks i jednym słowem porażka. Co innego było z Vanstrattenem który podobał się Skorży i ten chciał go mieć w zespole ale Pan K. powiedział że kangur jest słaby ponieważ ma mało meczów rozegranych. I teraz znów jest różnica zdań między Skorżą a Kazimierskim , nasuwa się jedno pytanie. Po co Kazimierski pracuje w Wiśle?
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.06.2009, 09:46
Zdumiewający wywiad. Po przeczytaniu go umacnia się moje przekonanie że problem z bramkarzami w Wiśle wynika przede wszystkim z problemu z ich trenerem. Ja rozumiem lojalność MS wobec JK ale to powoli zaczyna być już irytujące. Zarozumiały bufon który wbrew wszystkiemu i wszystkim stara się udowodnić że jest wspaniały i nieomylny (znakomicie wytrenowany przez JK Pawełek, znakomity Fin rekomendowany przez JK, znakomity trener JK który z młodego chłopaka potrafi zrobić asa). Po mojemu to klient stracił kontakt z rzeczywistością.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 28.06.2009, 09:47
Najlepsze rozwiązanie pozbyć się Kazimierskiego. Wątpię w jego umiejetności. Jeśli od niego ma zalezeć któy bramkarz przyjdzie do nas...to czeka nas kolejne testy nieznanych bramkarzy...Nie wiem do czego zmierza ta polityka transferowa...zwiazana z bramkarzami...troche cyrk sie robi..To moze jak Kazimierski mowi postawic na mlodego?Tylko Cebanu trenuje z nim dwa lata i zrobil jakis krok do przodu?Ciezka stwierdzic mało gra. Według mnie drugi bramkarz powinien bronic w Pucharze Polski.

Odpowiedz cytując
Pele77
Senior Member

Stary 28.06.2009, 09:58
- Ale zgodzi się Pan, że Nurković w sparingu z MFK Rużomberok zagrał bardzo dobrze?!
- W tym konkretnym meczu, owszem. Jest jednak duża różnica między byciem dobrym bramkarzem, a dobrą grą w jednym meczu.

A z tych wszystkich kandydatów, których do tej pory sprawdzaliśmy, o miejsce w składzie z Pawełkiem mógłby jedynie powalczyć Fin Henri Silanpaa, któremu jednak akurat podczas testów nie wyszedł mecz i do transferu ostatecznie nie doszło. Reszta była zwyczajnie gorsza od Mariusza.

Czy on, aby nie przeczy samemu sobie? Wg niego w przypadku Sillanpy mógł zadecydować jeden słabszy mecz ( mimo, że niby Sillanpa był dobry ), ale w przypadku Nurkovicia jeden dobry mecz nic nie znaczy. To jego gadanie jest takie pokręcone, że nawet nie wiem czy dobrze rozumuje te jego odpowiedzi.
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.06.2009, 09:59
Jeżeli to jest autentyczny wywiad z Panem Kazimierski to ja nie mam więcej pytań....
Powiedzcie mi tylko jedno: Ten Pan tylko zgrywa wielkiego trenera bramkarzy czy naprawdę, aż tak wierzy w siebie ?
Jak na gościa ,który NIC nie zrobił ( w sensie podnoszenia umiejetności bramkarzy) odkąd pracuje u nas w klubie (czyt. od 2007 r) to naprawdę ma wysokie mniemanie o sobie. Naprawdę nie wiem co oni robią na tych treningach ? Rozmawiają przy kawce ? ( moze testowani bramkarze nie umieli angielskiego ?).
Żaden z naszych bramkarzy ,odkąd pracuje u nas ten Pan nie podniósł swoich umiejetności. Śmiem twierdzić ,że Mariusz broni nawet gorzej niż kiedyś.

Mam nadzieje,że Pan Skorza wraz z Panem Bednarzem samodzielnie podejmą decyzje- bez uwzglednienia opinii tego Pana. W końcu gdyby sie sugerowali jego zdaniem to w ogóle nie szukalibyśmy bramkarza.....
Liczę na to,że do Austrii wybiorą sie z nami przynajmniej Bożok i Nurkovic.
Powód: literówki;)
Ostatnio edytowane przez matizaq : 28.06.2009 o godz. 10:04.
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 28.06.2009, 10:01
Wywiad z naszym trenerem rzeczywiście zdumiewający, aż chciało by się by był prasowym wymysłem. Po takim wywiadzie najważniejszym zadaniem ludzi z zarządu, kolegów ze sztabu trenerskiego pana Jacka i wszystkich związanych z Wisłą powinno być znalezienie sposobu, by panu Kazimierskiemu "się chciało" zrobić z Pawełka i Cebanu dobrych bramkarzy

Panie Jacku, niech się panu "zachce"

prosimy - kibice
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 28.06.2009, 10:15
Cytat:
Jacek Kazimierski:Ja wolę sprowadzić jakiegoś utalentowanego chłopaka i jeśli będę chciał, i naturalnie on będzie chciał, zrobię z niego kawał piłkarza. Tylko na to trzeba czasu.
To niech go kur sprowadzi niech ruszy dupsko i go znajdzie... jest już 2 lata w naszym klubie a z bramkarzami jak stoimy w miejscu tak stoimy.

Nie wiem ja to interpretuje tak że Kazimierskiemu 'wygodnie" pracuje się ze spokojnym Mariuszem a Ile za wiele do powiedzenia tam nie ma. Z tego co pamiętam to Ile kiedyś coś w mediach powiedział na temat pana J.K...

Do tego dodam że to Kazimierski był największym zwolennikiem pozostania Mariusza Juszczyka gościa który grał w siatkę. A wiecie dlaczego ? bo nic nie marudził akceptował role rezerwowego a Kazimierskiemu wygodnie się pracowało.

Jak myślicie dlaczego ocenił Bośniaka negatywnie na podstawie kilku godzinnych treningów mimo, że opinie ludzi dokoła były jak najbardziej pochlebne ? Do tego wypadł dobrze w sparingu.

Sprawa jest prosta młody bałkański charakter może być niewygodny dla pana Jacka.

I żeby nie było ostatnia runda w wykonaniu Mariusza Pawełka była bardzo udana poza incydentem w Gdańsku, który mógł kosztować nas mistrza. Śmiało można powiedzieć, że Mariusz zrobił postęp w swojej grze także na pewno aż tak tragicznie nie jest. Mario nie popełniał jakiś większych błedów dlatego uważam, że tak jak powiedział pan Jacek ważniejsze są inne pozycje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.06.2009 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.06.2009, 10:28
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Pan K. to ma chyba własną filozofię futbolu i teraz szuka zwolenników. Albo ten facet ma nie po kolei w głowie albo polityka RN mówi wprost - mamy mieć jednego bramkarza średniego, drugiego gorszego od niego. Koniec i kropka.
Czemu "polityka RN" ? Polityka Cupiala i tyle, mozna by nie owijac w bawelne.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.06.2009, 10:55
W sumie prawda, potrzebujemy raczej kogos do ofensywy i obronce bo jest dupa zbita. A bramkarz tym razem nie jest aż tak wymagany, bo bramek nie tracilismy zbyt wiele ale tez duzo nie strzelalismy. (sam Brożek).

Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.06.2009, 11:00
Pele77 napisał(a):Wyświetl post
- Ale zgodzi się Pan, że Nurković w sparingu z MFK Rużomberok zagrał bardzo dobrze?!
- W tym konkretnym meczu, owszem. Jest jednak duża różnica między byciem dobrym bramkarzem, a dobrą grą w jednym meczu.

A z tych wszystkich kandydatów, których do tej pory sprawdzaliśmy, o miejsce w składzie z Pawełkiem mógłby jedynie powalczyć Fin Henri Silanpaa, któremu jednak akurat podczas testów nie wyszedł mecz i do transferu ostatecznie nie doszło. Reszta była zwyczajnie gorsza od Mariusza.

Czy on, aby nie przeczy samemu sobie? Wg niego w przypadku Sillanpy mógł zadecydować jeden słabszy mecz ( mimo, że niby Sillanpa był dobry ), ale w przypadku Nurkovicia jeden dobry mecz nic nie znaczy. To jego gadanie jest takie pokręcone, że nawet nie wiem czy dobrze rozumuje te jego odpowiedzi.
Też na to zwróciłem uwagę, że jego wypowiedzi są niespójne. Szkoda słów na tego pana.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.06.2009, 11:04
Jeżeli ten wywiad jest prawdziwy to panu Kazimierskiemu uprzejmie proponuję duży rozbieg i walnięcie swoją pustą głową w mur. Ten wywiad jest równie żałosny jak kampania reklamowa PZU. Albo nawet i bardziej. A załóżmy, że Mariuszowi, który bramkarzem jest przeciętnym, coś się nie daj Boże stanie. I co? Cebanu w Polonii. I co? Zostajemy z 18 letnim Kurto. Nawet z tego powodu należy kupić bramkarza.

Czytam, że:

Cytat:
Jest jednak duża różnica między byciem dobrym bramkarzem, a dobrą grą w jednym meczu.
I chce mi się śmiać, a zarazem płakać. Przecież logiczne jest, że słaby bramkarz nie popisałby się taką paradą jak Nurović w drugiej połowie. Z matematycznego punktu widzenia dużo bardziej prawdopodobne jest, że częściej dobry bramkarz zagra dobry mecz, niż słaby bramkarz. Panie Kazimierski naprawdę niech się Pan zastanowi, czy czasem swojego komfortu pracy z Mariuszem nie przedkłada Pan nad interes drużyny.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 28.06.2009, 11:05
przeciez juz mamy utalentowanego chlopaka z ktorego pan Jacek moze zrobic kawel pilkarza. Wlasciwie to dwoch: Cebanu i Kurto. Po co mu kolejny? Niech sprowadza bramkarza ktory bedize gotowy do gry od razu.

fajnie, ze Tomek strzelil bramke, mam nadzieje, ze w nastepnych sparingach bedzie wchodzil od 1 minuty.
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 28.06.2009, 11:27
jak można przez tyle czasu nie znaleźć dobrego bramkarza - coś musi być nie tak ;/
tym bardziej ,że gościa obserwowali od dłuższego czasu a w sparingu się dobrze zaprezentował.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.06.2009, 12:04
Ten wywiad to jest jakaś kpina po prostu.Jak ciężko mi było powiedzieć czy ta nagonka na niego była/jest uzasadniona to gdy otworzył twarz, to nie da się czegoś innego stwierdzić, niż to że jest to po prostu idiota.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.06.2009, 12:13
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ten wywiad to jest jakaś kpina po prostu.Jak ciężko mi było powiedzieć czy ta nagonka na niego była/jest uzasadniona to gdy otworzył twarz, to nie da się czegoś innego stwierdzić, niż to że jest to po prostu idiota.
Wy wszyscy na tym forum co na ostatniej stronie placzecie sami jestescie idiotami! Pan Kazimierski moze i jest do dupy ale ślepy moze nie jest?! Może ten Nurkovic w treningach ruszal sie jak mucha w gównie? I wyszedł mu jeden mecz życia.... ale nie bo Wy wiecie lepiej... widze ze u co niektorych forumowiczów to wazniejsze jest aby kogokolwiek podpisac nawet jakas ciote byleby tylko kupic nowego zawodnika - nawet jesli nic ten pilkarz nie umie.. niz poczekac jeszcze troche..

moze sie nie zesracie! i tego wam zycze
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 28.06.2009 o godz. 12:18.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.06.2009, 12:20
Ludzie co wy tak nagle naskoczyliście na tego Kazimierskiego. Grupa znawców na forum po obejrzeniu 7 minutowego skrótu z meczu, na którym Nurkovic miał 3 dobre interwencje uznała że to jest odpowiedni zawodnik. Nie jestem fanem pana Jacka ale mimo wszystko to on trenował z nim kilka dni i w jakiś sposób ocenił jego umiejętności. A nazywanie go idiotą jest już nie na miejscu.
I racje ma trener że jeden mecz nic nie znaczy ( bo gdyby Łobo oceniać tylko za mecz z Lechią to można by było stwierdzić że jest to czołowy skrzydłowy w polskiej ekstraklasie).

A jeszcze co do tego fina co go mieliśmy kupić, to wcale o jego zatrudnieniu nie musiał zdecydować ten słaby mecz. Pewnie był dla nas za drogi a jego słaby występ był tylko pretekstem do tego aby go nie zatrudniać.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 28.06.2009, 12:21
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Wy wszyscy na tym forum co na ostatniej stronie placzecie sami jestescie idiotami! Pan Kazimierski moze i jest do dupy ale ślepy moze nie jest?!
tak my jesteśmy idiotami a Pan Kazimierski uczciwie zarabia pieniądze dzięki czemu mamy spokój w bramce Wisły

i nie wiem czemu mamy nie wierzyć Szamotulskiemu że Kazimierski jest do dupy trenerem bo jakie ma wyniki w swojej pracy, bo dla mnie nie jest żadną tajemnica że pracuje tutaj dzięki układowi a nie fachowości tylko sie dziwie że w klubie ktoś to toleruje
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 28.06.2009 o godz. 12:24.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 28.06.2009, 12:25
Tak Ty wiesz lepiej co było powodem nie kupienia tego fina.
Fachowiec Kazimierski już odeslal 20 bramkarzy?To może wreszcie skonczyc ta szopke z bramkarzami?Bo to już nie jest smieszne tylko zalosne. Żaden dobry bramkarz nie pozwoli sobie na testy
Ponoć tego Nurkovica obserwowali pół roku więc wiedza na co go stac. Byli na jego meczach. Wiec nawet nie musialbym na testy przyjezdzac. Wiedza jaki jest zawodnikiem. Ale jesli Pan Kazimierski mowi ze nie mozna oceniac po jednym meczuy ok. Ale pare meczu widzieli z jego udzialem. Jesli to prawda jest ze byl obserwowany.To ja go nie rozumiem? Po co kazali mu przyjezdzac?

Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
tak my jesteśmy idiotami a Pan Kazimierski uczciwie zarabia pieniądze dzięki czemu mamy spokój w bramce Wisły

To ze Wisłe nie stac na bramkarza to chyba nie jest jego wina...

Może idiotami nie jestescie ( co niektorzy ) ale piszecie idoityzmy/

kadziolek1906 napisał(a):Wyświetl post
Jak tak bronisz Pan Kazimierskiego to po co było sciągać bramkarza tutaj na trening i mecz skoro wiedzieli ,że z niego taka ciota ?
Nie bronie Kazimierskiego! Przeczytaj uwaznie to co napisalem... mysle ze nie wiedzieli ze to jest ''ciota'' tylko dostali go w pakiecie od jakiegos menago... bo watpie w slowa ze Bednarz jezdzil na mecze ligi bosniackiej skoro niebardzo ma czas pojechac kilka kilometrów po polsce...
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 28.06.2009 o godz. 12:29.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
kadziolek1906
Senior Member

Od: 04.2008

Cytat:
Wy wszyscy na tym forum co na ostatniej stronie placzecie sami jestescie idiotami! Pan Kazimierski moze i jest do dupy ale ślepy moze nie jest?! Może ten Nurkovic w treningach ruszal sie jak mucha w gównie? I wyszedł mu jeden mecz życia.... ale nie bo Wy wiecie lepiej... widze ze u co niektorych forumowiczów to wazniejsze jest aby kogokolwiek podpisac nawet jakas ciote byleby tylko kupic nowego zawodnika - nawet jesli nic ten pilkarz nie umie.. niz poczekac jeszcze troche..

moze sie nie zesracie! i tego wam zycze
Jak tak bronisz Pan Kazimierskiego to po co było sciągać bramkarza tutaj na trening i mecz skoro wiedzieli ,że z niego taka ciota ?

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.06.2009, 12:35
Grzesiek ale Nurkovic to nie jest byle jaki bramkarz i mi tez jest blizej do stwierdzenia ze cos jest nie tak z naszym trenerem bramkarzy niz z tymi bramkarzami ktorych testujemy. Po pierwsze to Nurkovic chyba nie jest ciota skoro zaprosili go na testy, obserwowali go poł roku wiec chyba zauwazyli w nim potencjał, teraz przyjechał na testy, na treningach nie wiemy jak mu poszło ale w meczu zaprezentował sie ciekawie. Do tego jest w Bosni okreslany mianem talentu, jest w wieku 23 lat rezerwowym bramkarzem Bosni, jak dla mnie bardzo fajnie sie zapowiada, tylko ze jakos Naszemu trenerowi nie odpowiada, dziwne

Poza tym Pan Jacek troche psuje o sobie zdanie skoro musi testowac 20 bramkarzy, chyba w jego kompetencjach jest to zeby znalezc bramkarza a nie byle kogo zapraszac i tworzyc takie cyrki ze niedługo to bramkarzy braknie w Europie d testowania - wiem ze pewnie to nie Kazimierski decyduje kogo mamy testowac ale skoro jest trenerem to mogłby powiedziec kogo chce widziec na testach albo jak mu proponowlai testowanie tych 20 "ciot" to mogł od razu mowic zeby ich nie zapraszac bo sie nie sprawdza
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.06.2009, 12:43
Oto logiczne wypowiedzi Kazimierskiego...

- Nurkovic jest za slaby na rywalizacje z Pawelkiem, nie bedziemy kupowac nikogo na sile.
- Kasprzika nie ma sensu sprowadzac, bo jest za dobry aby grzac lawe.
- Nurkovic zagral w tym meczu swietnie, ale jeden mecz nie decyduje o tym kto jest jakim bramkarzem.
- Silaanpa nie gra w Wisle, bo zawalil jeden mecz sparingowy.

+ Fin i Nurkovic byli ogladani ponad pol roku.

To po co on przyjechal na testy w ogole ? Komus nie w smak, ze zaprezentowal sie dobrze i nie mozna kolejnej klapy transferowej zrzucic na barki nieudanego meczu tak jak to bylo z Henri Silaanpa ? Bo chyba naprawde juz chodzi o jakies pozasportowe sprawy...

Ja nie wiem co musi sie stac zeby sie udalo kupic tutaj bramkarza ? Facet uchodzi za talent w swoim kraju, puka do kadry narodowej, podoba sie w meczach, w ktorych jest ogladany, na testach, na ktore w ogole i tak dobrze, ze sie zgodzil, gra swietny mecz... To ja sie pytam OCB
Ostatnio edytowane przez nesta : 28.06.2009 o godz. 12:46.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 28.06.2009, 12:51
U każdego normalnego pracodawcy, Kazimierski po takim wywiadzie z miejsca straciłby robotę. Łaskawca pier... "siana" kosi co miesiąc bądź ile, a bramkarza dobrego zrobi jak mu się będzie chciało. Widocznie z Pawełkiem mu się nie chciało dotychczas:/
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 28.06.2009, 12:51
Jeśli Skorża ,liczy sie sie ze zdaniem Kazimierskiego, no a w sumie powinien, skoro sam go desygnował na pozycje trenerza bramkarzy to Nurkovica raczej nie zobaczymy na obozie w Austrii..
Nurkovic to dla mnie taki zwinny terminator,idealne warunki fizyczne(196 cm) do tego b.dobry refleks co pokazał w tym sparingu w kilku sytuacjach!

A prace Kazimierskiego widac najlepiej po Pawełku,za Petrescu(Stagnaciu) wygrał rywalizacje z Dolha(bronil dużo pewniej,czesciej mimo znakomitego konkurenta)..A ostatnie dwa sezony miał srednie,zeby nie powiedziec slabe..Dużo nie zawlil,ale nie wiele brakło..

PS. Nie ma na rynku jakiegoś dobrego trenera bramkarzy bez pracy?Co teraz robi Matysek?
odp.Jest trenerem bramkarzy w Fc Nuernberg od 2005(wg.wiki),jeśli w pierwszej druzynie to nie do wyciągniecia,ale moze jednak w rezerwach lub juniorach..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 28.06.2009 o godz. 12:56.
Odpowiedz cytując
Snoop1906
Banita

Od: 06.2009

Stary 28.06.2009, 12:54
Hej, mam kilka ciekawych nazwisko którymi mogł by się Wisła Zainteresować

nr. 1 Krzysztof Chrapek - w 1 lidze chyba najszybszy napastnik/pomocnik dobra alternatywa na lewe skrzydło
http://www.ebramki.pl/view,chce-go-p...apek,5691.html <- Bramki Chrapeka

nr.2 David Caiado - świetna technika! ale on chyba z Zagłębiem jest już po słowie ;/
http://www.ebramki.pl/view,nadzieja-...ubin,5690.html

nr. 3 - Maciej Sadlok - niezła runda wiosenna mimo 19 lat spokojnie rozgrywał piłke od tyłu
nr. 4 - Szymon Pawłowski - ale chyba nie do wyjęcia z Zagłebia a szkoda;/
nr. 5 - Artur Chałas - świetny zawodnik, obdarzony niezwykłą szybkościa
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.06.2009, 12:55
A kto oficjalnie powiedział że go nie kupimy, bo o ile się nie mylę to informacji o odesłaniu Nurkovica jeszcze nie było. I czy wy wierzycie w to że on był obserwowany przez naszych ludzi więcej niż w jednym spotkaniu, bo mi się w to nie chce jakoś wierzyć, bo niby kto miałby to robić?
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 28.06.2009, 12:55
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
To ze Wisłe nie stac na bramkarza to chyba nie jest jego wina...

Może idiotami nie jestescie ( co niektorzy ) ale piszecie idoityzmy/

.
akurat bramkarze nie znowu tacy drodzy a w Polsce to juz nie jest chyba problem znaleźć solidnego bramkarza a juz zapełnie inną sprawa sa błędy Pawełka i czy ten typ tak ma czy to wina treningu

zresztą jakoś Dowhań takich problemów nie ma i nie testuje tylu grajkow

idiotyzmów jest sporo dotyczących transferów ale akurat nie widzę nic idiotycznego w krytykowaniu Kazimierskiego który po prostu nie ma wyników i jeszcze mówi idiotyzmy w prasie tak samo jak wciskaniem kitu jest mówienie przez Skorże że bramkarz klasy Pawełka kosztuje miliony

gdybym był prezesem Wisły to już dawno zmieniłbym trenera bramkarzy bo wiadomo że Skorża takiego kroku nie wykona choćby ryzykował swoja przyszłość
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 28.06.2009, 13:00
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
akurat bramkarze nie znowu tacy drodzy a w Polsce to juz nie jest chyba problem znaleźć solidnego bramkarza a juz zapełnie inną sprawa sa błędy Pawełka i czy ten typ tak ma czy to wina treningu

zresztą jakoś Dowhań takich problemów nie ma i nie testuje tylu grajkow

idiotyzmów jest sporo dotyczących transferów ale akurat nie widzę nic idiotycznego w krytykowaniu Kazimierskiego który po prostu nie ma wyników i jeszcze mówi idiotyzmy w prasie tak samo jak wciskaniem kitu jest mówienie przez Skorże że bramkarz klasy Pawełka kosztuje miliony

gdybym był prezesem Wisły to już dawno zmieniłbym trenera bramkarzy bo wiadomo że Skorża takiego kroku nie wykona choćby ryzykował swoja przyszłość
O zgrozo
Nie miliony a 600 tyś euro.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów