|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Naprawde myślisz że Niedzielan nie dostał oferty rozwiązania kontraktu? Wg mnie właśnie Niedzielan dostał propozycje rozwiązania kontraktu a że nie przystał na to został wysłany do ME żeby jeszcze raz przemyślał swoją decyzje. Powiedz mi jaki sens ma wysłanie Niedzielana do ME skoro wg Ciebie Wisła chce na nim zarobić? No chyba że nasz zarząd masz za totalnych debili i idiotów. A co do sprawy Bozoka i Ruzomberoku to widze że dobrze znasz sytuacje pomiędzy Wisła i Słowakami że twierdzisz że będą sikali na każdą oferte od nas. A skąd wiesz że to np. nagle nie Słowacy zwiększyli cene o 100 tys. euro i dlatego jeszcze nie podpisali? Albo może do podpisania umowy doszło np. dzisiaj ale ogłoszą to dopiero w poniedziałek na konferencji prasowej? Może też testy medyczne poszły nie pomyśli i dlatego do transferu nie dojdzie? Nie mówiąc już że sprawa dawno może być załatwiona ale nie ogłoszono tego bo mają gdzies czy pan eye63 będzie zadowolony z "profesjonalizmu" ich działania czy nie. Dodam że wg Ciebie Dawidowskiemu też powinniśmy przedłużyć kontrakt bo przecież dostał jeszcze mniej szans niż Niedzielan, a w pojedynczych meczach to nawet Brożek słabo się prezentował. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Prawda jest taka ze Niedzielan jest bez formy i jak napisal MR_KWOLF napewno dostal propozycje rozwiazania kontraktu a ze wie ze na dzien dzisiejszy nikt mu nie da wiekszej kasy niz Wisla to sie bedzie trzymal rekami i nogami. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
. Jakbyś trochę pomyślał, to wiedziałbyś jaki ma sens wysyłanie Niedzielana do ME, tak zobrzydzić gościowi życie, żeby wziął pierwszą lepszą ofertę, nawet z drugiej ligi cypryjskiej. Dla mnie to nie idiotyzm, dla mnie to wyrafinowane chamstwo, na które ten gość sobie nie zasłużył.
A tutaj zbastuj i albo naucz się czytać, albo zamilcz. Nie wkładaj żadnych słów, których nie wypowiedziałem w moje usta, nie oceniaj co wg mnie, bo mną nie jesteś. Nie będę się przebijał na zagrywki rodem z gimnazjum |
|||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
eye63 napisał(a):
3 zmarnowane setki z rezerwami Lechii w PP, przestrzelenie z 5-ciu metrow na pusta bramke w PE ze Slaskiem - to tylko czubek gory lodowej. Jakby tego bylo malo, gosc wielokrotnie znikal i byl niewidoczny na boisku na bardzo dlugie minuty. Gral przy tym nad wyraz asekurancko. Po cwiercfinalowym meczu PP z Lechem w Poznaniu, w ktorych Niedzielan po wejsciu na 4 kontakty z pilka, 3 razy podal do przeciwnika i tyle go widziano (gral cala 2-ga polowe), Skorza publicznie zarzucil mu brak wychodzenia na pozycje. Szczerze mowiac, nie wiem co jeszcze mozna zrobic, zeby zniechecic do siebie trenera. W oparciu o rywalizacje Maleckiego z Lobodzinskim, raczej ciezko zbudowac ogolny wniosek, dyskredytujacy fachowosci Skorzy, bo koniec koncow od przeszlo pol roku, to Malecki wychodzi w pierwszym skladzie. Dlugo trwalo, zanim Skorza postawil na Malego, na co pewnie wplyw mial jego wiek i brak doswiadczenia (nie mial jeszcze 20 lat) oraz kasa wpompowana w Lobo. W ostatecznym rozrachunku Skorza na szczescie dokonal wlasciwego wyboru.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 28.06.2009 o godz. 02:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
, jeśli chodzi o pierwszy skład i Ekstraklasę, to ja nie wiem czy on raz jako napastnik zagrał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zmieniając temat artykuł o Kubie na wp.pl
Cytat:
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a co z Gołosiem? Wczoraj nie zagrał ani minuty..
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Niedawno czytalem, że leczy kolano i bedzie gotowy do gry dopiero na przyszly rok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Rozumiem wszystko, ale po tym wywiadzie z Panem Kazimierskim na miejscu P. Cupiała takiego delikwenta bym się pozbył za nim zostaniemy nawet bez 1 dobrego bramkarza. Przypomnijcie jak pod jego skrzydłami błaznował Przyrowski, teraz takie błędy zdarzają się Pawełkowi.
Ostatnio edytowane przez sayek89 : 28.06.2009 o godz. 13:29.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
eye63
Rzecza ewidentna jest, ze nasze oceny pilkarza Niedzielana, roznia sie zasadniczo, wobec czego kolejna edycje wzajemnego przekomarzania sie w tym temacie, uwazam za zbyteczna. Szczegolnie, ze po drodze dostalo sie juz niemal kazdemu, poczawszy od prezesow i trenera, a skonczywszy na Beto, Diazie oraz Brozku Na zakonczenie dodam, iz zycze Niedzielanowi aby kolejnego roku nie musial spedzac na lawce rezerwowych Mlodej Wisly. Fajnie by bylo, gdyby niebawem znalazl sobie nowego pracodawce, po to by mogl udzielic nam ostatecznej odpowiedzi, czy pilkarsko potrafi jeszcze cokolwiek udowodnic, czy tez final okaze sie taki, ze w trzecim klubie z rzedu zostanie skreslony przed uplywem kontraktu.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 28.06.2009 o godz. 13:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/3224
Kazimierski. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Garguła wznowił treningi. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dokładnie mam nadzieje że Niedzielan nas opuści zachowa się fair a nie jak ten darmozjad Dawidowski który przez 3 lata kontraktu nie chciał rozwiązać !!! Cóż z tym Niedzielanem po części jak z Matusiakiem były duże nadzieje także w reprezentacjiii a skończyło się tragicznie piłkarsko . Nastąpił kompletny upadek !!! i nigdy obaj już nie wrócą do czasów swojej śwetności . ![]()
Borinho
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co do Kazimierskiego... skojarzyła mi się pewna wypowiedź użytkownika forum.
To było w kontekście sprowadzenia Saganowskiego. Nie wiem ale ja jakoś sobie nie wyobrażam, żeby bramkarzy Legii mógł szkolić np. Artur Sarnat a napastników Maciek Żurawski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja mam duże wątpliwości co do Garguły, bo Skorża będąc w Wiśle dostał już trzech piłkarzy z wielkimi możliwościami ale w słabej formie/po kontuzji (Niedzielan, Matusiak, Łobodziński) i żadnemu z nich nie pomógł w dojściu do formy. Nie wiem na ile to wina naszego sztabu a na ile samych zawodników, ale coś w tym chyba jest. Miejmy nadzieję że z Gargułą będzie inaczej.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja w niego wierzę przecież w końcówce sezonu choćby w meczu z Lechią w Gdańsku pokazał, że nadal potrafi grać w piłkę. W moim odczuciu też nieźle zagrał w tym sparingu, ale wiem że to może być niemiarodajne bo to jest jedynie kilkuminutowy skrót, ale co by nie mówić kilka razy się tam pokazał z dobrej strony... Niestety nie to co Marcelo, ktory chyba bardzo się musiał starać żeby tak słabo wypaść (w sezonie nie miewał aż tylu wpadek :/)
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W sumie z Gołosiem podobnie... To choroba, to kontuzja. Pieniądze w błoto.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obaj obawiam się że Wiśle się już do niczego nie przydadzą Varga po prostu nie ma zamiaru u nas grać natomiast Goły ma kupę pecha i nie wiem czy się jeszcze załapie do składu, a w rezerwach to się będzie tylko marnował...:/
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
poczytaj forum
![]() Norbert jest z żoną w Rumuni i oczekuje na poród. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ech-trza Go było sprzedać do Zabrza po wypożyczeniu. Byłoby chociaż paręset tys. bo piłkarza i tak jakbyśmy nie mieli.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W sumie to chociaż jakby ktoś dał tysiąc złotych to i tak lepiej niż mamy mu płacić.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A Dawidowskiemu nie płacił? Też myślałem, że ZUS płaci kontuzjowanym - ale po narzekaniach na pobory Dawidowskiego stwierdziłem, że się na tym nie znam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie Łobo się nie spłacił - dwie bramki to za mało, jak na wydane prawie 700 tyś euro w dwa lata na kontrakt. Dwa lata mecz w mecz kopał się po czole, a po jednym z meczów już nie stawiamy go w rzędzie niewypałów? On był/jest niewypałem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|