|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witamy w wiślackiej szkole!
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mnie to jeszcze nie dotyczy ; mam jeszcze rok
, ale co byście powiedzieli o XX LO?Chodzi mi m.in. o poziom nauczania, atmosferę... Z góry dzięki za odpowiedź.
Ostatnio edytowane przez Alexander94 : 27.06.2009 o godz. 12:01.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
XX to straszna patologia. Ogólnie nie polecam tej szkoły.
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
idzie ktoś na kaminskiego , zamoyskiego albo 29 ;>?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
patologia? od kiedy? szkoła ogólnie bekowa bardzo
![]()
Ostatnio edytowane przez globoos : 27.06.2009 o godz. 12:51.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Papiery w drugiej rekrutacji mogę składać tylko do jednej szkoły ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mógłbyś jeszcze napisać co przez to rozumiesz? I co z poziomem nauczania?
Byłbym bardzo wdzięczny za jak największą ilość informacji... I nie chodzi mi tu o takie, jakie mogę znaleźć np. na stronie szkoły... Jeszcze raz z góry dziękuję. Powód: więcej pytań
Ostatnio edytowane przez Alexander94 : 27.06.2009 o godz. 13:23.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ja startuję do II, gdzie w humanie próg wynosił 166 pkt, więc różnica jest zasadnicza, ponieważ w drugiej rekrutacji mam 100% szans jeśli 1 pkt. brakło mi do progu.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy to jest pewna informacja, że próg do II wynosił 166 pkt? Ja też mam 165 i nie wiem czy mam realne szanse dostać się w II rekrutacji do tego liceum....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Dostaniecie sie na lajcie do tej II, ale ja radzo to jeszcze raz porzadnie przemyslec bo ta szkola to jest dopiero patologia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
a jaki próg był w XX LO teraz ? wie ktoś ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy na lajcie to nie jestem pewien. Przypuszczam, że takich gości którzy mieli 165 było dużo, dużo więcej i to może być spory problem. Czemu twierdzisz, że patologia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Moze i bylo sporo, ale i tak obecna rekrutacja byla ze sporym zapasem. Jak liczne sa teoretycznie klasy ? 32 osoby ? A normalna rzecza jest spotkac klase, ktora ma 38. Wiecej uczniow = wiecej forsy, proste
A co do patologii. Zacznijmy od tego, ze kazda szkola to patologia ![]() Slowo uzyte przeze mnie moze zbyt mocne, aczkolwiek po spedzeniu w tej szkole 3 lat moje odczucia sa rozne. Poziom nauczania bardzo zroznicowany, zalezy w jakiej klasie i jaki nauczyciel. Ludzie rozni. Natomiast traktowania ucznia to juz porazka. Zerowa organizacja, ciagle rzucanie klod pod nogi i jeszcz regulamin z tylka wyciagniety. Bedac juz obiektywnym trzeba wspomniec o plusach - dobry dojazd i dobra lokalizacja (blisko rynku), szkola w zupelnosci Wislacka. Twoj wybor, ale apeluje ponownie o rozpatrzenie tej decyzji ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Rok temu próg do humanów spadł o około 15 pkt... W każdej klasie będzie conajmniej z 36 osób, a pewnie 38. Do plusów dodałbym jeszcze teraz bazę sportową zajebista hala, fajne boisko ze sztuczną trawę i nowoczesna siłka. Ludzie różni jak wszędzie. Ja na przykład trafiłem dobrze. Jeżeli chodzi o skład nauczycielski to trafią Ci się i tacy dzięki, którzym zajebiście zdasz maturę i tacy dramatyczni, którzy nieraz wywołają u Ciebie uśmiech politowania... Próba załatwienia, zorganizowania czegoś w tej szkolę... to masohizm, może oprócz jednej osoby (patrząc na dyrekcję). W starozakonnych barwach nikogo nie spotkałem...
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powód: a bo tak
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 27.06.2009 o godz. 22:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Miał ktoś ponizej 155pkt i dostał sie na mat-fiz do IX(słownie: dziewiątego) LO? Bo kumpel miał ok. tyle i mówi, ze sie nie dostał, a ja nie moge w to uwierzyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kto pisał dziś próbny egzamin z humana?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zapraszam do XIII LO
Wiślacka Szkoła OF COURSE. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja dzisiaj pisalem ale z przedmiotow scislych..
Swoja droga kompletnie mi nie poszlo, a w szegolnosci majca.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No trudny. Jak zawsze lepiej mi szlo ze scislych niz humanistycznych to teraz humana lepiej napisalem. Najtrudniejsze byly 2 jedne z ostatnich zadania z majcy, lacznie na 9 pkt. Przez 30 min myslalem tylko nad nimi i nic nie wymyslilem
Reszta zadan byla dosyc latwa chociaz kumple mowili ze jeszcze z fizyki i chemi mieli problemy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy wy mieliście egzamin, który poprawiają nauczyciele, czy też przynoszony przez kuriera, tak jak już ten normalny?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wczoraj z polaka mielismy juz takie porzadne (tzn osteplowane, obrazek kolorowy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mieliście temat o Pieniądzach ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, mielismy cos o doroslosci. Jak chcesz sie cos jeszcz dowiedziec to pisz na PW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja dziś taki pisałem. Ostatnie zadanie (rozprawka) było trudne, reszta dość łatwa.
I u mnie były zwykłe kserówki, które sprawdzają nauczyciele ze szkoły. ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I jak Wam poszło?
Ostatnio edytowane przez dawidex44 : 13.01.2010 o godz. 22:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |