|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Po tym co pisało w relacji to chyba mamy w końcu bramkarza...
ale poczekajmy na oficjalny komunikat... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przydałaby się jakaś prezentacja wideo, jak wcześniej z Ilizim i Vanstrattanem - wiadomo że to za wiele nie powie, ale jednak ciekawie byłoby go obejrzeć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
czyżby podpisanie kontraktów z Bożokiem i Nurkoviciem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oby dzisaj ktoś był zakontraktowany....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja myślę że Nurkovic musi jeszcze poczekać, a te 2 ważne momenty, o których mówił Skorża to pewnie podpisanie kontraktów z Bożokiem i Carlinhosem
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale sam menedzer Nurkovicia powiedział ze pojedzie on na oboz z wisła tylko wtedy jak podpisze kontrakt a podobno ten bramkarz był przez dłuzszy czas obserwowany.Jak by juz mieli podpisac z kims kontrakt to stawiam na Nurkovicia i Bozoka ale nie ma co gdybac zobaczymy oby nareszcie były jakies tfansfery...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
bardzo proszę o krótką piłkę
jakiś czas temu pisano o zainteresowaniu Trajce Nikovem, bramkarzem z Macedonii. Na jakimś YT dobrze się prezenotwał, nawet w jakichś tam eliminacjach puefa z jakimś cypryjskim zespołem wyciągał niemożliwe piłki. Tymczasem dziś testuje się Adisa Nurkovića. Co z tym pierwszym? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Pewnie nie spodobał się sztabowi szkoleniowemu.Odesłali go do domu i już nigdy się z nim nie kontaktowali.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wszystko fajnie, dwa kontrakty (Bożok i Nurković), tylko co z Carlinhosem? Jest w Krakowie chociaż?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy spojrzeć stronę czy też dwie w tył albo poszukać na internecie żeby się dowiedzieć że Bożok wyjechał i kontrakt prawdopodobnie będzie podpisywał 1 lipca, a Carlinhos ma potwierdzić swój status-czyli że jest wolnym piłkarzem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę że ten sparing z Rużomberokiem był jednym z warunków żeby wisła zakontraktowała Bozoka...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
raczej nie sądzę wisła lubi mecze z tą drużyną i od 3 lat w przerwie letniej gra z nią sparingi
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
nigdzie nie pisze, ze BOzok będzie podpisywał 1 lipca, tylko, że kontrakt będzie obowiązywał od 1 lipca, a to jest różnica. I też pisało, że ma wrócić do Krakowa w czwartek
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() ręka mnie boli już od tego odświeżania strony oficjalnej niech w końcu będzie info o transferach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc dziwnie to trener ujął "dwa ważne momenty" ja powiedziałbym ważny moment np bo jeśli dziś ktoś podpisze kontrakt z Wisłą czy to jeden zawodnik czy dwaj czy więcej to będzie jedna wspólna prezentacja piłkarzy więc jedno ważne wydarzenie ale też mam nadzieję że to chodzi o transfery. Ale ja nie powiedziałbym że na pewno będą to Bozok, Carlinhos, Nurković czy może Drozdowicz. Nie zdziwię się jeśli podpisze kontrakt ktoś inny kto jeszcze nie był wymieniany w kontekście przejścia do Wisły...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
mają pomóc w walce o ekstraklase hahaha ![]() ![]() Tylko Centrum |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cebanu na testach w Bytomiu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nu_na_testach/ wiec jest cos na rzeczy z bramkarzem ![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ciekawe na jakiej zasadzie byłby transfer Cebanu wypożyczenie czy definitywny?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislasoccer.com/news_item_10815.htm
Czyli dziś wieczorem możemy się spodziewać informacji na temat wzmocnień. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Emil Drozdowicz narazie nie jedzie do Austri..
Pewnie już przed meczem tak postanowili i za dużo sobie nie pograł. www.wislasoccer.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szkoda chłopa może by coś z niego było...
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 27.06.2009 o godz. 18:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z słow Janasa czy Bednarza mozna wywnioskowac ,ze na jakies ruchy transferowe sie zanosi i co wazne jest pospiesch zeby nowi dolaczyli do druzyny juz na pierwszym obozie.
Zgranie i nawet poznanie samej druzyny kazdy "swiezak" przechodzi inaczej ,ale to tez zalezy jaki to typ charakteru ,np Wtorek wszedl do zespolu szybciutko bo to raczej charakter otwarty a Tomek Jirsak ze swoim troche introwertycznym charakterem potrzebowal toche czasu. Cieszy ze widac ze jakis ruch w nast tyg sie szykuje ![]() I co najwaznsziejsze ,chyba znalezlismy bramkarza ,ktory dobrze wypadl na sparingu i nie byl z łapanki ani z DVD i youtube. trzeba sie cieszyc ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg Janasa już dziś są prowadzone rozmowy, więc wieczorem, jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, możemy się spodziewać informacji transferowych
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na innej stronie mówiono podczas relacji z tego meczu że jest pewien czarnoskóry gość który przypomina piłkarza ;/ a może to teraz z nim Bednarz negocjuje warunki kontraktu?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|