|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Może juz kontrakt jest podpisany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no ciekawe,szczerze mówiąc to myślałem,że Bozok zagra w Ruzomberoku a tu nawet go na ławce nie ma,ciekawe czy wogóle jest w Krakowie ;>?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja myśle, ze go nie ma, bo gada z Bednarzem i podpisują kontrakt. Po meczu pewnie bedzie news ze Bozok wiślakiem
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ciekawe czego Drozdowicz nie gra...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
na wislaportal.pl w relacji napisali że
"mecz obserwuje bliżej nam nieznany czarnoskóry mężczyzna, wyglądający na piłkarza" |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
też liczyłem że Drozdowicz dostanie 90 minut, ale żeby chociaż dostał te 45 min...
ciekawe czy Nurkovic zagra cały mecz... mam nadzieję że dostanie taką szansę... oby Bożok tak jak ktoś napisał po meczu został przedstawiony jako zawodnik Wisły... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ten czarnoskóry mężczyzna to pewnie ten sam co ostatnio był na treningu z managerem Nurkovica.
Przecież nawet na forum trwała dyskusja kim on jest. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A dlaczego Carlinhos nie gra w tym sparingu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
na wislaportal.pl w relacji napisali że
"Goście dają się teraz wykazać bośniackiemu bramkarzowi. Wszystkie strzały i wrzutki padają łupem Nurkovicia. Na razie - poza jednym wykopem - gra naprawdę przyzwoicie" Widać, że ma dobry refleks, wybicia można dopracować |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wasz wielki nie wypał transferowy właśnie strzelił bramkę od razu po wejściu na boisko. On się jeszcze zwróci - o ile będzie szanse dostawać : )
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
mam nadzieję że ten serial z bramkarzami dobiegnie końca... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Według mnie Skorża mógłby już wpuścić Drozdowicza bo po pierwsze to sparing a po drugie wynik jest pozytywny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
włąsnie go wpuscił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
a czy w tym Rużomborku nie broil przypadkiem ten Hajdduch co byl u nas na testach? chyba dobrze, ze go nie kupili, skoro nawet do skladu u nich sie nie lapie... co do Bozoka to jak widze, ze dzisiaj nie gra to jestem pewen, ze na dniach podpisza kontrakt..
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Teraz gramy drugim skladem. Szczerze powiedziawszy nie ma co liczyc na skladne akcje i duzo sytuacji. Z relacji wynika, ze ten Nurkovic nawet niezle. To cieszy.
Hajduchowi sie chyba skonczyl kontrakt i odszedl. zreszta ten Ruzomberok tez nie gra chyba w najsilniejszym skladzie. Wynikiem sie nie ma co podpalac. Jak widze naszych rezerwowych to mnie troche przerazenie ogarnia. Na obecna chwile mamy 12 zawodnikow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Może po to wszedł skład rezerwowy, żeby bramkarz udowodnił swoją klasę?
Cytat:
Cytat:
[897[ |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak ma Drozdowicz sie pokazać kiedy gra u boku rezerwistów naszych ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No tak orientacyjnie podałem 12. Gargula i Boguski sa kontuzjowani. Ten pierwszy ma wrocic na wrzesien. A wtedy juz moze byc koniec przygody w Europie + ciezka sytuacja w lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Co się dzieje z Boguskim na początku mówiło się że to wcale nie taka poważna kontuzja, a on wciąż nie może do piłki wrócić...szkoda:/
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jirsak, któremu tak wszyscy niewiadomo czemu cisną i nazywają go "wielką porażką polityki transferowej Bednarza" gra chyba całkiem niezłe zawody. On jest naprawdę dobry, ale ma pecha bo Skorża woli dużo słabszego, moim zdaniem, Diaza, który nadaje się bardziej na skrzydło, niż do środka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karny dla Rużomboroka ciekawe co pokaże Nurković
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic nie pokaże, co ma pokazać przy karnym. albo się uda albo nie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jesli jest dobry, to na ich tle powinien sie wyróżniać
A co do Boguskiego, to jest gorzej niż miało być. Nie wiadomo dokładnie kiedy wróci ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|