|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Panowie składa ktoś na pedagogiczną? Jak ktoś tam idzie to priv. Dzieki.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak to z tymi wynikami jest? każdy bedzie miał wyniki 30 czerwca czy można się ich spodziewać wcześniej ?
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Każdy będzie miał 30czerwca. Była kiedyś informacja na stronie OKE (czy CKE), że nie ma co liczyć aby wyniki były wcześniej podane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://cke.edu.pl/index.php?option=c...d=803&Itemid=2
gdyby ktoś był zainteresowany oficjalnymi kluczami. chociaż nie polecam bo nie wiem jak Wy, ale ja już niewiele pamiętam z moich odpowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mam niemały problem... wybieram się na Politechnikę do Gliwic... Zdawałem matematykę podstawową(60-76%), angielski rozszerzony(80-90%) i polski podstawa(40-x%). Ktoś poleca jakiś kierunek? Albo może opisać któryś z kierunków na tej politechnice
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Panowie i panie. Jak dostajemy wyniki, bo słyszałem dwie wersje, że są wywieszane na tablicach i podpisane numerami pesel a druga że otrzymujemy w kopercie. Ktoś wie ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Eee.. chyba w kopercie.. Tak mi się wydaje.. Przecież dostajesz wraz ze świadectwem maturalnym, gdzie wszystkie wyniki widnieją..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Koperta - nie każdy życzyłby sobie,żeby jego wynik widniał na tablicy.
![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
za moich czasow
wyniki byly tylko w kopercie i w internecie (a ze juz dwukrotnie sobie ta mature pisalam, to moge Was uspokoic- przed 30/06 nikt tych wynikow w necie nie umiescil wczesniej, nie musicie sprawdzac wiec piec razy dziennie stron oke ).wydaje mi sie, ze z perspektywy ustawy o ochronie danych osobowych wynikow nikt publicznie- nawet numerami pesel- nie wywiesi, choc na- nomen omen- wydziale prawa zawsze nas tak o wynikach egzaminow informuja ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
mam pytanie bo to bardziej temat zwiazany z matura, zdawal ktos egzamin zawodowy?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Odliczamy... 10 dni!
Macie już wybrane kierunki, bo ja im bliżej rozstrzygnięć mam większy mętlik. Jeszcze miesiąc temu byłem pewny studiowania na PK budownistwo, dzisiaj doszły do tego: elektronika i telekomunikacja, inżynieria biomedyczna i automatyka i robotyka.. Zastanawiam się, ktoś coś opowie? ![]() 10 dni... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam pytanie do tych ktorzy zdawali geografie na maturze na jakie kierunki sie wybieracie, bo ja jestem totalnie nie zdecydowany moze ktos napisze o jakims ciekawym sensownym kierunku studiow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
własnie podbijam bo ja juz zaczynam sie stresowac zdawalem rozszerzona i nie wiem gdzie isc na dzienne ;/;/
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A wie ktoś gdzie mozna sie dostac z WOSem podstawowym?
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
A jakie studia Cię interesują? Na polibudach są niedobory, ale nie wiem, czy interesują Cię kierunki techniczne, skoro zdawałeś WOS. Myślę, że na PK, na Wydziale Mechanicznym, na transport się dostaniesz. A jeśli chodzi o studia humanistyczne, to nic Ci nie powiem. Ale tam podobno jest dużo chętnych i trzeba mieć dobrze zdaną maturę. Możesz iść również na zaoczne. Tam na pewno będą wolne miejsca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Tak się mówi, że na kierunki z deficytem przyjmują wszystkich ale to nie prawda (przynajmniej w zeszłym roku).
Nawet na te najmniej popularne kierunki trzeba mieć jakąś tam określoną ilość punktów, a mając mniej nie jesteś nawet dopuszczony do rekrutacji. Ten próg to zazwyczaj jest bardzo mało, ale mając np WOS na kierunku gdzie go nie biorą, ma się 0, a kasy za rekrutacje nie zwrócą. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może się ktoś wypowiedzieć o kierunkach takich jak: Mechatronika, Elektronika i Telekomunikacja, Automatyka i Robotyka, Elektrotechnika, Mechanika i Budowa Maszyn? Jaki jest poziom trudności? Który najbardziej polecacie? (Kierunki na Politechnice Śląskiej w Gliwicach
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Może to pytanie nie do końca w temacie matury, ale chyba najbardziej pasuje to pytanie zadać tutaj:
A więc, czy wie ktos albo widział gdzieś na necie odpowiedzi do pytań z egzaminu zawodowego?(chodzi mi o egzamin zawodowy:(technik technologi żywienia) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.oke.krakow.pl/inf/article...90625135411308
Ja na swoje konto na stronie OKE nie mogę wejść,może w[isuja wyniki matur Za utrudnienia przepraszamy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
hehe ciekawe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mi się wydaję że za nim będą rozdawać świadectwa to pierw wyniki będą na stronie OKE, takie moje zdanie.Jak będzie naprawdę dowiemy się już niedługo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Będą, bęą na OKE... przynajmniej Nam tak nauczyciele mówili, że będą... mowili, zebysmy dzisiaj w nocy sprawdzali...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzisiaj w nocy? nie slyszalemm o takiej opcji jeszcze
kiedys przypadkowo spotkana maturzystka powiedziala mi, ze z 25/ 26 w nocy i sie nie sprwdzilo wiec dlatego to sceptyczne podejscie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będę lekko podpity, wobec czego ewentualną porażkę przyjmę z mniejszym załamaniem...
![]() Choć nie wiem, czy dziś zajrzę |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A skąd te hasła na stronę itp.?
Bo nam w szkole nic nie dawali a swoją drogą,aż tak Wam się spieszy do wyników? ![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() aczkolwiek mi sie nie chcialo po te haslo isc, i dopiero wyniki poznam we wtorek :] ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|