|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Turniej u nas jest :]
SXE nie bo nic nie daje - są czity na to Żeby mieć u nas admina wystarczy spełnić kilka warunków, które są na forum. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Osoby które się zdeklarowały do składki na serwer ,przypominam o wpłacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Właśnie chwilke pograłem na tym serwie i powiem,że na pierwszy rzut oka słabiutki poziom,jak będzie jakiś turniej to jak on będzie wyglądał?Będzie trzeba samemu stworzyć team czy będziemy sie wpisywać na forum i ktoś zrobie jakieś losowanko?Ja byłbym za tym drugim
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
mam problem
gdy idę i skoczę to nie mogę (trzymająć cały czas strzałkę do przodu) iść dalej, dopiero wtedy gdy nacisnę drugi raz strzałkę do przodu, to samo jak skręcam w lewo bądz prawo. nie da się tak grać.. powinno być tak że trzymam strzałkę do przodu skaczę i idę dalej.. a nie że robię skok i się zatrzymuje. był format, w "services.msc" zmieniałem na "wyłączony" , zmieniałem z OpenGL na D3D i na odwrót, instalowałem grę od nowa i dalej to samo. nie gram na cfg. więc nie mam tym samym jakichś bajer z klawiaturą, gram na default'cie.. PS. gram na NON STEAM (więc nie podawajcie mi jakichś zmian w folderach steam) ale jak gralem w steamie miałem to samo. oczywiście nie zawsze tak miałem.. macie jakąś radę?
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 08.10.2008 o godz. 14:37.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś link do działającego downloadu CS 1.6 nonsteam?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.kloda.info/cs/ jeden z mirrorow 1,2,3powinien działac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Znalazłoby się pare osób chętnych żeby zagrać spara na prywatnym servie? max 5v5 lub mniej jeśli ktoś byłby chętny tak 4fun to pisać na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
znacie jakies fajne polskie serwery (steam) ZN ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Potrzebuje linka do CS 1.6 non steam...Szukałem na googlach i nie moge znaleść nic odpowiedniego.
Może ktoś jest kumatszym? ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jedyna gra w którą gram ![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zna ktoś jakiś fajny serwer z Diablo Modem?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
We shall never have friends if we expect to find them without fault.Come and buy WoW Gold, Cheap WoW Gold wow Accounts here, Cheap WoW Gold,Cheap WoW Gold, our WoW Gold web .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
znacie jakiś wiślacki server nonsteam / steam ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Serwer Central Shoot [FFA] !! Serdecznie Zapraszamy !!
![]() ![]() Serwer FFA - Free For All: Nazwa: Central Shoot [FFA] @ Gamepad.pl IP: 91.209.68.3:27015 Haslo: Wyróżnione w Nazwie Sloty: 18 + Rezerwacja dla Admina Czas C4: 35 sekund Czas Trwania Rundy: 2 min 30 sekund Czas Trwania Mapy: 15 minut Head Admin: Malitek![]() # Możliwość wykupienia Admina lub Prywatnego Slota ![]() Malitek - 8336640 ![]() I co Teraz ? - 162410 ![]() ^ABG ReprezentanT^ - 3073222 ![]() Serwery są nowe, stoją w bardzo dobrych serwerowniach !! Profesjonalne Forum z dostępem do statystyk graczy na obu Serwerach !! Nie tolerujemy graczy bez kultury osobistej, cheatów i nadużywania mikrofonu !! Powód: NON STEAM !!! :>
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 03.02.2009 o godz. 21:00.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Szukam dobrych serwerów Gun-Game zna ktoś jakieś
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Prosze o kontakt kogos kto ma zainstalowanego csa na kompie - drobna prosbe bede miec do takiej osoby.
Szczegoly na priv. edyta: problem rozwiazany, dzieki za pomoc dla jednego forumowicza, pozostalym dzieki za checi ![]()
Ostatnio edytowane przez nowy_piotrek : 02.04.2009 o godz. 18:05.
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
steam czy ns? Jeśli steam to służę pomocą
![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jeżeli 1,6 steam to podbij na gg.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Temat podupadł, a szkoda, bo gierka ma ogromną grywalność.
Grywa ktoś w 1.6 na steamie? Może jakiś mały sparing? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Większość z moich znajomych tak zrobiła i nikt nie narzeka CS 1.6 to taki 'windows 98' wśród gier - wiele osób do dziś go używa, choć jest przestarzały, brzydki i wolny. Source wyszło na nowym silniku, jest o niebo bardziej grywalne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napiszę Ci tak.
Zacząłem grać w cs'a w październiku zeszłego roku. Generalnie gierka to głębszych nie należy, ze względu na fabułę oraz możliwości. Pograłem trochę, nauczyłem się grać i gierka zaczęła mi się nudzić. Jedynymi rzeczami które mnie trzymają przy niej to dobra atmosfera na pewnym serwie (gryf-x.pl), oraz zabawy z nożami i uzikiem. Czyli potencjalnie najgorszymi brońmi. Ale w moim przypadku jest tak, że wolę się natrudzić i podejść przeciwnika na 1 m niż walić do niego z kilkudziesięciu metrów, przynajmniej mam wtedy jakąś satysfakcję, że udało mi się kogoś przechytrzyć i radość z gry. Dlatego prędze w ogóle zrezygnuje z CS'a niż siądę na Source'a, który mając lepszą grafikę, możliwośći praktycznie ciągle te same, ma słabszą grywalność od 1.6. Pozdro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja gram w 1.6 od 3 lat , wczesniej grałem w 1.5 i powiem tak. Może grafika jest lepsza w Soursie przez ten nowy silnik to recoil w grze jest nieporównywanie lepszy na 1.6 :_) Cały czas gram sobie z kolegami ESL'e :]
![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W CS:Source twórcy poprawili ZNACZĄCO zachowanie się broni, więc recoil jest bliższy temu jak powinien wyglądać w rzeczywistości. Niektórych "pro" graczy z CS 1.6 to zniechęca, to fakt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ja gram w 1.6 od 1,5 roku, od miesiaca zaczalem grac w source
grafika znacznie lepsza, ciala naturalnie wygladaja po smierci, fajnie ze flesze dodatkowo ogluszaja i granat nei zabija przez sciane. Mam jakis problem, bo ani na 1.6 ani na source nie moge wyszukiwac serwerów, wiec teraz gram albo na 1 serwie source, albo na soccerjamie w 1.6. Jeśli ma zna ktoś jakiś fajny serwer na cs (1.6 i source) to proszę zapodać. Wiem, że jest pełno w sieci, ale fajnie pograc z kims kogo sie gra, wiec podajcie serwy gdzie czesto gracie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
NA CS:Source (no steam)
SoD: 193.33.177.32:27611 Be^Ql: 91.204.162.105:27074 msciciele: 80.238.112.246:27201 A jak lubisz Gun-Game: 213.25.113.254:27017 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja gram w 1.6 od 5 lat, może nawet więcej i nie mam zamiaru przerzucać się na Sourca.
Grałem chwilę w Sourca u kolegi i gra się dużo łatwiej niż w 1.6. Pewnie dlatego tak przyciąga niektórych ta gra. Mimo, że 1.6 ma gorszą grafiką od Sourca, to i tak według mnie jest dużo lepszą grą. Nie wiem kto tu napisał, że Source ma lepsza grywalność od 1.6, ale to jedna wielka bzdura jest. grogoriogreg - Nie możesz wyszukiwać serwerów dlatego, ponieważ zapewne masz starego patcha. Grasz pewnie na NS, prawda ? ![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taka mała reklamka www.gry.ghnet.pl moje serwery steam :
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cały CS to jest 98, a nawet 95 wśród gier. Aż się dziwię że ktoś jeszcze gra w tak słabą grę.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 25.06.2009 o godz. 21:40.
![]() |
|
|