|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A macie jakieś sposoby , aby przechodzili do Was piłkarze na których Was "stać", lecz nie chcą do Was przejść? np. w danym klubie koleś zarabia 2,5 tys euro, Wy mu oferujecie 20 tys euro a on uważa ,że Wisła to klub, którego barw nie chce reprezentować. Próbowałem kupić paru Słowaków mających po ok.20 lat, grających w gorszych klubach ale bez efektów...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko wysokie kontrakty i premie za podpisanie go. Innych sztuczek nie ma.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Którzy byliście najwyżej w rankingu klubowym grając Wisłą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może jakaś taksa, która zacznie przynosić sukcesy ? I ile trzeba czasu, żeby piłkarze się oswoili ze zmianami w taktyce ? Sprawdzał ktoś ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Serdecznie polecam Krzysia Strugarka z Warty Poznan do Wisełki
Zapłaciłem za niego 20 tyś euro i płace mu 400 euro/tyg a gra WYŚMIENICIE na boku obrony |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A po ilu sezonach? ;-)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od strzała! Po roku wygryzł Marcelo ze środka (Wczesniej grał na lewej) i jest dalej przepięknie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
co robicie z Beto grając Wisłą? Ma jakieś szanse na rozwój, czy opłaca się go sprzedać za 1 mln euro po sezonie gry? a i jeszcze Ćwielong, co z nim?
Ostatnio edytowane przez trial : 21.06.2009 o godz. 22:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sprzedaj obu, a najlepiej uzbieraj na lewandowskiego to będziesz miał piękne zastępstwo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja sprzedałem obu. ;-) Zaraz będę sprowadzał polecanego obrońcę z Warty Poznań. ;P
edyta: cholera... ktoś mnie ubiegł i przechodzi do innego klubu... ;/
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 22.06.2009 o godz. 14:07.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A jak wygląda u was sytuacja z klubami filialnymi i patronackimi?
U mnie w 08 zawsze pisało, że Wisła jest zbyt dobrym klubem by była klubem filialnym. Jednak jakiś tydzień po zdobyciu przeze mnie Pucharu UEFA zarząd ogłosił, że nawiązaliśmy współpracę z AC Milan. Od razu wypożyczyli mi obrońcę i wszystko by było ok gdyby nie to, że jest on 7 w klubowej hierarchii obrońców a jest warty więcej niż 6 lepszych od niego obrońców W wersji 07 moim klubem filialnym była niejaka Levadia Tallin ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może czy jest jakis trainer na pienazki do 09 ? ;D Bo kodów to wiem że nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Awansowałem w pierwszym sezonie do LM Wisłą po wygramym dwumeczu z Anderlechtem 1:0 u siebie i 1:1 w Brukseli. W grupie mam Inter, Villarreal i Olympiakos. Mierze siły na zamiary - w pierwszym meczu zebrałem w....... 1:# od Mediolańczyków W lide jak narazie 3. miejsce i pkt straty do liderujących okapów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() U mnie ten Strugarek prezentuje się całkiem ładnie. U was też jest taki wolny Zupełnie go to dyskwalifikuje z roli bocznego obrońcy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak, jest wolny, mimo to daje sobie świetnie radę na lewej stornie
dzięki niemu moge sprzedać piotrka brożka za jakąś grubsza kase (mln ojro) rafalek - na ostatnich 4-5 stornach pojawiło się multum dobrych zawodników - poszukaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Macie może jakiś w miarę dobrych, ale co najważniejsze TANICH zawodników? Dopadła mn ie plaga kontuzji - 5 zawodników z podstawowego i to tak na miesiąc przynajmniej i muszę sobie jakoś skład uzupełnić.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sorky za posta pod postem.
Nie wiem czemu, gdy mam zagrać mecz zawiesza mi się gra - czy może być to spowodowane zainstalowaniem logopacka? Jeżeli nie to czym może być to spowodowane? Zaznaczam, że do wyboru składu na mecz, gra działa bez zarzutu. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Panowie szukam piłkarzy dobrych bez kontraktu do angielskiej 3 ligi ;p
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
witam powiedzcie mi Chłopaki o co chodzi bo już wychodzę z siebie ;/;/
zainstalowałem sobie FM09 zarejestrowałem go telefonicznie wgrałem patch 9.0.3 włączam grę i nagle pokazuje mi sie okienko że fm przestał chodzić i zostanie wyłączony przez Windows;/ o co chodzi ps nawet do gry mi nie wchodzi ;/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ja szukam torrenta do fm ;/
pomozcie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mógłby ktoś zarzucić patchem 9.2 bo na cmrev wygasły linki
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://i41.tinypic.com/2wcqk2p.jpg
http://i43.tinypic.com/2gxl5pf.jpg ![]() W końcówce zadyszka, ale się udało. Olympiakos dwa razy pokonany, z PAO jeden remis i porażka. A wszystko właściwie 15 piłkarzami i połową bramkarza. ![]()
Ostatnio edytowane przez Krissu : 27.06.2009 o godz. 13:43.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja gram Wiselka. Fm mam od 3 dni dopiero... po sezonie zdobylem superpuchar,wygralem lige i rezerwowym skladem zdobylem puchar polski. udalo mi sie awansowac do ligi mistrzow pokonujac fc basel (0;0 w krakowie) i po dramatycznym meczu 4;1 na wyjezdzie. niestety odpadlem zdobywajac tylko 2pk. w grupie mialem chelsea,villareal i celtic.. po sezonie bez mojej zgody zarzad sprzedal za 14mln Lobodzinskiego.. co ciekawe... najwiekszy problem mam w ataku i szukam alternatywnych rozwiazan transferowych =D
![]()
Bo liczy się tylko WISŁA!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lanx - zainwestuj w R.Lewandowskiego to 1,5 mln.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ja na napastnika polecam urugwajca
Sebastiana Reguiero. Tańszy niż Lewandowski i, według mnie, lepszy.![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Lewandowski za 15 mln zl sprzedany do jakiegos francuskiego klubu
a ja, rowniez mam problem z ustawieniem taktyki i treningu. ktos moze pomoc?![]()
Bo liczy się tylko WISŁA!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kadlec, Vasin, Mascio(polecam go bardzo dobry srodkowy pomocnik), Borges, Tamuz, Cristaldo,
|
|
|