The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szymek_884
Banita

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2009, 20:56
Bozok moze sie okazac drugim Jirsakiem...
nie chcialbym tego...wierze ze on bedzie hasal na lewym skrzydle...
bo nie wyobrazam sobie tam Diaz....
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 22.06.2009, 20:59
Diaz to jest zapchajdziura a nie konkretny pilkarz. Bedzie Bozok+Cwielong i to styknie.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 22.06.2009, 21:00
Cytat:
Bozok moze sie okazac drugim Jirsakiem...
Pod względem charakteru to chyba racze inni piłkarze, opaski kapitańskie nie dostaje się za nic.

Ciekawe jest także kwestia z Mauro. Czy Skorża wierzy że tego gościa przejdzie jeszcze jedną metamorfozę ? Naprawdę go lubię jednak w końcówce sezonu to Brożek szybciej od niego chodził niż Muro biegał. A rywalizację z nim wygrał nominalnie lewy obrońca i Sobol który stacił pół okresu przygotowawczego. Lepszej okazji do zdobycia miejsce w składzie nie mógł mieć.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.06.2009 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
Fernando Redondo
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.06.2009, 21:12
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
http://flashvideo.globo.com/esporte/...8876_flvbl.flv

http://flashvideo.globo.com/esporte/...8878_flvbl.flv

mecz Carlinhosa z Cruzerio z listopada 2008, słaba jakość cobyście nie mówili że na oczy go nie widzieliście
Nie zachwyca bynajmniej(no ale inaczej nie bylby za frico). Krajcik bylby lepszy, no ale wiadomo czemu ten a nie tamten.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 22.06.2009, 21:13
a ja widzę to tak, jest coś na rzeczy bo sam Skorża mowił, że piłkarz ma za duże wymagania finansowe... najwidoczniej prowadzone są z Vladaviciem konkretne owiane tajemnicą rozmowy pewnie dotyczące kontraktu... dlatego transfer Bozoka sie tak przeciaga... a zreszta zobaczymy jak to będzie ;]
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.06.2009, 21:17
westersyl - nasz trener to jest dobry dyplomata i myślę że tak należy interpretować jego słowa.Powiedział 'my' - 'nie chcemy' a wiadomo że jest w klubie blok na wysokie transfery i kontrakty i tak na prawdę ani Skorża ani Bednarz nie mają w tej kwestii nic do gadania.

Jak dla mnie to trochę zła polityka bo wiadomo że często lepiej kupić jednego i konkretnego niż trzech, z których nie ma wielkiego pożytku.

No ale cóż począć - na dzień dzisiejszy to najważniejsze jest to żeby nowe twarze pojawiły się na Reymonta jak najszybciej.Ledwo się liga skończyła a już w zasadzie jesteśmy w przededniu bardzo ważnego meczu - to tylko 3 tygodnie - wiemy że drużyna z którą się zmierzymy do osiłków nie należy ale w żadnym razie nie są to amatorzy.Każdy kto z nimi grał, męczył się niemiłosiernie więc o wycieczce krajoznawczej nie może być mowy.

Wiemy że nie zagra Garguła, nie zagra Boguski...Forma Brożka jest niewiadomą.Mamy 2 środkowych obrońców a nie możemy wykluczyć że ktoś z pierwszego składu rozleci się na krócej, lub dłużej podczas przygotowań.
dlatego tych juz upatrzonych i wstępnie dogadanych , jak najszybciej podpisywać bo całkiem możliwe że będą oni niezbędni przy ustalaniu pierwszej 11tki na najbliższy mecz a żeby to miało sens, muszą się choć trochę zgrać z resztą zespołu.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 22.06.2009, 21:44
Moim zdaniem koleś się zapędził... w klubie powiedzieli mu kilka ostrych słów i próbują to wszystko odkręcić. Mimo wszystko to świadczy że Zilna nie che go puścić. Ciężko mi sobie wyobrazić dziennikarza z Bośni który wymyśla taki artykuł.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.06.2009 o godz. 21:47.
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 22.06.2009, 21:49
Możliwa jest tez opcja, że Wisła naprawdę interesowała się tym zawodnikiem, ale zachowanie tego Bośniaka i rozgłos tego transferu był nie na rękę Wisłę i innym walczącym o niego. Prezes, więc wziął sprawy w swoje ręce
A tak na poważnie to przekonamy się za kilka dni, który z zawodników dostąpi zaszczytu noszenia Białej Gwiazdy na piersi i żadne komentarze na forum tego nie zmienią. Musimy cierpliwie czekać

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.06.2009, 21:53
W co gra, to czas pokaże. Co do transferów i Jirsaka. Tak to już jest,że każdy transfer to ryzyko. Kto by z Was postawił kasę na to,że piłkarz reprezentacji Czech, młodzieżowej, nie sprawdzi się w naszej lidze?Poza tym był to pułap, na którym należało swego czasu szukać rozgrywającego. Rekomendacje miał świetne. Póki co zawodzi. Tak więc nie miejcie aż tak dużych pretensji do tych co go sprowadzili.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.06.2009, 22:03
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe jest także kwestia z Mauro. Czy Skorża wierzy że tego gościa przejdzie jeszcze jedną metamorfozę ? Naprawdę go lubię jednak w końcówce sezonu to Brożek szybciej od niego chodził niż Muro biegał. A rywalizację z nim wygrał nominalnie lewy obrońca i Sobol który stacił pół okresu przygotowawczego. Lepszej okazji do zdobycia miejsce w składzie nie mógł mieć.
To co z nim zrobisz, jak ma ważny kontrakt?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.06.2009, 22:08
Jeszcze pół roku z Mauro przeżyjemy

A może jeszcze się przyda przez ten czas? Choćby 1 dobry mecz jak Łobo w Gdańsku
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.06.2009, 22:21
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
spokojnie człowieku! jeszcze nawet okno transferowe nie zostalo otworzone oficjalnie*..

mysle ze dyskusja z Toba i Twoimi ''dziwnymi'' pogladami nie ma sensu tym bardziej ze zapewne za swoje wczesniejsze brednie zaraz otrzymasz ''wakacyjny odpoczynek''

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*- to kieruje do wszystkich napalenców transferowych...
A ja oficjalnie mowie ze to ma zero znaczenia ze oficjalnie nie zostalo otworzone !!! zawodnika mozna podpisac w pazdzierniku poprzedniego roku zeby gral od nowego sezonu! Otworzenie okienka oznacza za zawodnik formalnie staje sie pilkarzem danego klubu, a nie raz za zezwoleniem zaczyna treningi np w polowie czerwca jesli druzyna zaczyna w przygotowaniach. Co roku wiele osob tu gada ze okienko sie nie otworzylo ? i co roku nie mamy nikogo. Teraz nam potrzebnych 4-5 graczy, i przynajmniej 2-3 juz powinno od soboty trenowac z druzyna! A nie ze przyjdzie ktos jak Baretto kiedys 31 sierpnia o 15 i nie bedzie mial czasu na wkomponowanie sie do druzyny i odrazu wiekszy problem z aklimtyzacja, bo sam trener nie ma go kiedy przetestowac i z grac z druzyna, no chyba ze ronaldinho kupimu to ok...
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.06.2009, 22:22
Lektura postów, będących radosną twórczością niektórych(prawnik25 i OL przede wszystkim) zmusiła mnie do wypowiedzenia się po raz pierwszy na forum. Skąd u Was taki pesymizm i malkontenctwo? Jakie macie przesłanki, żeby uskuteczniać tu swoje lamenty i żale? Czy dzieje się coś złego, o czym nie wiem? Okienko transferowe się jeszcze nie otworzyło ! Skąd prawnik25 wiesz, że Miro Bozok będzie niewypałem? Skąd? Bo co bo jest anonimowy? A Kuba Błaszczykowski jak przechodził do Wisełki to był niesamowicie rozpoznawalny i każdy dzieciak w Polsce chciał mieć jego autograf, tak? Wg Ciebie nieznany=słaby. Zapewniam Cię, że każdy piłkarz, nawet Ronaldo i Messi, był kiedyś anonimowy. Skąd wnioskujesz, że Bożok dołączy do Vargi, czy Gołosia? Chyba, że oglądasz regularnie ligę słowacką i jesteś na każdym meczu MFK Ruzemborok - w takim razie zwracam honor. Jak nie to milcz. Przynajmniej dopóki Miro nie wyjdzie na boisko. Jeżeli faktycznie okaże się niewypałem będziesz mógł połechtać jeszcze bardziej swoje narcystyczne, wszechwiedzące ego.

Ja jestem optymistą i czuję, że te dwa, trzy, a może cztery transfery będą dobrymi uzupełnieniami składu, który osobiście uważam za mocny. Narazie mamy same optymistyczne wiadomości - przedłużyliśmy kontrakt z najlepszym zawodnikiem, nikt nie odchodzi jak to kiedyś bywało, rozwiązujemy kontrakty z nieprydatnymi, nie wylosowaliśmy ani Zrinjskiego, ani Debreczyna. SAME PLUSY - jednym słowem. Na dniach dopniemy dwóch zawodników i myślę, że nawet bez dalszych ruchów transferowych będziemy w stanie awansować do fazy grupowej LM!! Pozdrawiam prawdziwych, optymistycznych kibiców i sorry za przydługi post )
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.06.2009, 22:58
- Ponadto nie chcemy zaburzać pewnej struktury płac w klubie. Z tego powodu również odpadło nam kilka kandydatur - wyjaśnia Skorża.

Powiem tak Skorża wspomina coś po zakończeniu sezonu, że chce doświadczonych graczy ogranych w Europie. Pytanie do niego czym chce on ich zwabić jeśli nie kasą ? Przecież nie przyjdą dlatego że budujemy fajny stadion mamy super kibiców i jest szansa na LM. Doceniam wysiłek włożony w jeszcze nie w pełni zrealizowane transfery brazyla i Bożoka jednak śmieszy mnie to że Skorża nie ma pewności czy ci zawodnicy godnie zastąpią poprzedników... Kiedy wreszcze sciąganiemy takiego gośćia o którym wciemno można powiedzieć, że jeśli się dostanie kontuzji to jest to transfer zgóry skazany na sukces ? Garguła - doceniam ten transfer to jest tego typu piłkarz jednak stało co się stało. Naturalną koleją rzeczy jest że jeden zarabia mniej od drugiego. Małecki nie biegał do prezesa w trackie sezonu z pwodu tego że gra o 2 klasy lepiej od Łobo a zarabia 10 razy mniej. Prawda jest taka że jeśli teraz chcesz sciągnąć dobrego zawdonika musisz wyłożyć sporą sume w przeciwnym wypadku można brać tylko ludzi ze znakami zapytania jak Bożok.
Może trochę przesadziłem tą wypowiedzią jednak prawdpodobona rezygnacja z tak klaswego piłkarza jak Vlado wytraciła mnie z równowagi
zawsze możesz zasponsorować Wiśle jakiegoś zajebiście drogiego piłkarza
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.06.2009, 23:12
- Ponadto nie chcemy zaburzać pewnej struktury płac w klubie. Z tego powodu również odpadło nam kilka kandydatur - wyjaśnia Skorża.

Powiem tak Skorża wspomina coś po zakończeniu sezonu, że chce doświadczonych graczy ogranych w Europie. Pytanie do niego czym chce on ich zwabić jeśli nie kasą ? Przecież nie przyjdą dlatego że budujemy fajny stadion mamy super kibiców i jest szansa na LM. Doceniam wysiłek włożony w jeszcze nie w pełni zrealizowane transfery brazyla i Bożoka jednak śmieszy mnie to że Skorża nie ma pewności czy ci zawodnicy godnie zastąpią poprzedników... Kiedy wreszcze sciąganiemy takiego gośćia o którym wciemno można powiedzieć, że jeśli się dostanie kontuzji to jest to transfer zgóry skazany na sukces ? Garguła - doceniam ten transfer to jest tego typu piłkarz jednak stało co się stało. Naturalną koleją rzeczy jest że jeden zarabia mniej od drugiego. Małecki nie biegał do prezesa w trackie sezonu z pwodu tego że gra o 2 klasy lepiej od Łobo a zarabia 10 razy mniej. Prawda jest taka że jeśli teraz chcesz sciągnąć dobrego zawdonika musisz wyłożyć sporą sume w przeciwnym wypadku można brać tylko ludzi ze znakami zapytania jak Bożok.
Może trochę przesadziłem tą wypowiedzią jednak prawdpodobona rezygnacja z tak klaswego piłkarza jak Vlado wytraciła mnie z równowagi

Wiesz co...tez sie nad tym głowie ,ze tez w naszym klubie odpowiedni ludzie nie potrafią wyciagać wnisków i zbierac doswiadczenia.
Co roku to samo,taka sama prowizorka i gracze za grosze,Maciej ciagle snuje marzenia o transferach ,ja mysle ze trzeba sie cieszyc ze nikt nie odszedl,bo takie nastaly czasy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 22.06.2009, 23:44
W rzeczy samej - nie popadajmy w przesadę. Skład jest niezły a transfery, jakiekolwiek by były to tylko uzupełnienie kręgosłupa - nie zdecydują o niczym. O wszystkim zdecyduje przygotowanie drużyny - przede wszystkim mentalne. Pamiętacie Beitar rok temu ? Oto przykład klubu, który się "zbroił" na podbój CL - gość przez dwa lata wydał chyba z 10 mln E na wzmocnienia. Przed samymi eliminacjami kupił Abreu za bańkę i Itzhakiego za drugą bańkę. I co ? I 0:5... Jak widziałem wtedy na R22 Boatenga w drugiej połowie bezsilnego w walce z Diazem i Sobolem, to przypomniałem sobie maksymę o tym, że nazwiska nie grają. I myślę, że gdyby wtedy po Beitarze dali nam coś łatwiejszego, niż Barcę, to bylibysmy już po pierwszym sezonie w Lidze Mistrzów.
Wszystko z umiarem, z umiare.

Z wywiadu ze Skorżą można wywnioskować, że faktycznie było coś na rzeczy z nazwiskami "prasowymi" ( Vlavavic, Kirm,Matavz) i sprawy rozbiły się nie o kwoty transferowe, tylko o zarobki piłkarzy - i to paradoksalnie pozytywna wiadomość. Potrzebujemy gości z ambicją, a nie rentierów ( niechby i ta ambicja sprowadzała się do chęci wypromowania się i ucieczki - chętnie na rok takich jak Uche bym widział ).
Na marginesie coś czuję, że ten Matavz może się jeszcze pojawić w naszym kontekście
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.06.2009, 00:15
zajacek napisał(a):Wyświetl post
Jak widziałem wtedy na R22 Boatenga w drugiej połowie bezsilnego w walce z Diazem i Sobolem, to przypomniałem sobie maksymę o tym, że nazwiska nie grają. I myślę, że gdyby wtedy po Beitarze dali nam coś łatwiejszego, niż Barcę, to bylibysmy już po pierwszym sezonie w Lidze Mistrzów.
Wszystko z umiarem, z umiare.

Z wywiadu ze Skorżą można wywnioskować, że faktycznie było coś na rzeczy z nazwiskami "prasowymi" ( Vlavavic, Kirm,Matavz) i sprawy rozbiły się nie o kwoty transferowe, tylko o zarobki piłkarzy - i to paradoksalnie pozytywna wiadomość. Potrzebujemy gości z ambicją, a nie rentierów ( niechby i ta ambicja sprowadzała się do chęci wypromowania się i ucieczki - chętnie na rok takich jak Uche bym widział ).
Na marginesie coś czuję, że ten Matavz może się jeszcze pojawić w naszym kontekście
Boateng to akurat jeden coś w tym meczu starał się grać, a moim zdaniem to piłkarz co najmniej dorównujący klasą Sobolowi.

Jeśli chodzi o transfery, to sygnał od Skorży jest jasny - budujemy zespół bez kominów płacowych, największa stawka to bodaj 400 tys. euro i nie ma zmiłuj na razie. Problem w tym, że za tę kasę to może zatrudnimy Słowaka, Słoweńca i Bośniaka jak widać już nie bardzo. Mniejsza z tym, w końcu dojrzałem do czego zmierza Skorża.

Otóż Maciuś ma w planach (wobec braku mocnych transferów) zrobienie cholernie silnego średniaka, z kadrą liczącą około 20-22 piłkarzy, z których każdy jest mniej więcej sobie równy. Całkiem dobry pomysł patrząc na nasze możliwości finansowe i potencjał - najlepszych nie przeskoczymy, nawet gdybyśmy mieli 5 milionów euro na transfery, a z średniakami jest spora szansa na wygraną. Dobra gra ławką na naszą ligę też powinna starczyć. Teraz tylko trzymać kciuki, żeby nam Brożka ktoś nie podp.... w ostatniej chwili i jeśli podpiszą rzeczywiście tych 3-4 piłkarzy, to będzie całkiem interesująco.
Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Stary 23.06.2009, 00:32
Króciutko - jestem za - nie za średniactwem, ale za osiemnastką, dwudziestką ludzi bez gwiazdorzenia, bez równych i równiejszych z prawdziwym liderem, który właśnie przedłużył kontrakt

I krótko w temacie Sobol-Boateng - w teorii, to Boateng miał być ze trzy razy lepszy od Sobola - na szczęście tylko w teorii. Dla mnie istotne było pokazanie, że nie da się kupić drużyny, nawet za duże E, pokazanie, że kupienie nawet trzech klasowych (jakby nie było) zawodników nie musi zrobić różnicy (ech, noc już i Benhauerem gadam...) .
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.06.2009, 00:53
Tylko jak nazwac wynagrodzenie Garguly na tle innych pilkarzy naszego zespolu? Nie chca tworzyc kominow placowych, skoro takowy juz istnieje ?
Lepiej poza tym chyba isc droga, ktora kiedys obrali Grecy, tzn. postanowili wylozyc powazne pieniadze na kontrakty dla dobrych zawodnikow(najlepszy przyklad to Rivaldo) i jak widac sie im, to oplacilo.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 23.06.2009, 01:08
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Tylko jak nazwac wynagrodzenie Garguly na tle innych pilkarzy naszego zespolu? Nie chca tworzyc kominow placowych, skoro takowy juz istnieje ?
Widziałeś jego kontrakt?
Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Stary 23.06.2009, 01:17
Szkoda, że wysokość kontraktów możemy tylko szacować, ale Garguła prawdopodobnie łapie się do pierwszej dziesiątki w Polsce i do pierwszej trójki-czwórki w Wiśle. W każdym razie to żaden komin...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.06.2009, 01:52
Przeciez to zadna tajemnica 380-400 tys. euro za sezon.

http://www.se.pl/sport/pilka-nozna/e...guy_84911.html

Obok Rogera i Murawskiego, najlepiej oplacalny pilkarz naszej ligii. O ile sie nie myle, to reszta naszych pilkarzy ma kontrakty w maksymalnej wysokosci 250 tys. euro/sezon(Pawel Brozek 200 tys., jezelii dobrze pamietam...). Jesli to nie jest komin placowy, to zmieniacie definicje tego slowa .
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 23.06.2009 o godz. 01:58.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 23.06.2009, 02:04
No, skoro Super Express tak napisał, to musi być prawda! Szczególnie, że ich zdaniem kontrakt nie jest motywacyjny.
Odpowiedz cytując
Fernando Redondo
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.06.2009, 04:59
Cytat:
O możliwość gry we Wrocławiu Andrzeja Niedzielana pytali jego przedstawiciele.
no wiec szukaja mu klubu
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.06.2009, 07:14
bajki se:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.06.2009, 07:23
brasilia79 napisał(a):Wyświetl post
bajki se:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Specjalnie bramkostrzelny to on nie jest. W dwoch ostatnich sezonach strzelil lacznie 6 bramek - 2 w Portugali i 4 w Turcji.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 23.06.2009, 07:33
tu jego bramka z główki jak grał w Turcji.http://www.youtube.com/watch?v=-cGbZ7sNykQ&eurl=http%3A%2F%2Fvideo%2Egoogle%2Epl%2 Fvideosearch%3Frls%3Dcom%2Emicrosoft%3Apl%26oe%3DU TF%2D8%26q%3DMilan%2520Purovic%26um%3D1%26ei%3D4nZ ASsWcEuPTjAfqyY28Ag%26resnum%3D1%26ie%3DUT&feature =player_embedded

Kto wie może w Wiśle sie odrodzi ? w takim klubie jak Sporting to myśle że 99,9 % naszych ligowców nie dałaby sobie rady.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.06.2009 o godz. 07:35.
Odpowiedz cytując
seta
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 23.06.2009, 07:35
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Specjalnie bramkostrzelny to on nie jest. W dwoch ostatnich sezonach strzelil lacznie 6 bramek - 2 w Portugali i 4 w Turcji.
uwierz mi że chciałbyś aby został naszym piłkarzem, niestety ten transfer wydaje się być najmniej prawdopodobny ze wszystkich.
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.06.2009, 07:44
AYALA napisał(a):Wyświetl post
tu jego bramka z główki jak grał w Turcji.http://www.youtube.com/watch?v=-cGbZ7sNykQ&eurl=http%3A%2F%2Fvideo%2Egoogle%2Epl%2 Fvideosearch%3Frls%3Dcom%2Emicrosoft%3Apl%26oe%3DU TF%2D8%26q%3DMilan%2520Purovic%26um%3D1%26ei%3D4nZ ASsWcEuPTjAfqyY28Ag%26resnum%3D1%26ie%3DUT&feature =player_embedded

Kto wie może w Wiśle sie odrodzi ? w takim klubie jak Sporting to myśle że 99,9 % naszych ligowców nie dałaby sobie rady.
haha zawsze mnie to najbardziej śmieszyło popatrzcie wystarczył jeden news z SE aby coniektorzy juz wypisywali czy się sprawdzi w Wiśle czy nie... myśle ze jest to jedna z setek newsów transferowych o Wiśle ktore swoj poczartek zaczerpnęły w głowie jakiesos dziennikarzyny.
Kolejna bajka z serii Kanu, Szetela itp co nie zmienia faktu ze chcialbym się mylic
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 23.06.2009 o godz. 07:47.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów