|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy ja wiem, ostatnio zaimponował mi Jagoda w trakcje dekoracji po finale LM
Cytat:
Oby wrócił do zdrowia i formy i byśmy mieli przynajmniej 6 piłkarzy "internation level" na faze grupową LM/LE chyba wiadomo o kogo chodzi, wszyscy piłkarze na skrzydłach prócz Piotra Brożka muszą jeszcze sporo pracy na treningach włożyć żeby dorównac do poziomu kolegów
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 21.06.2009 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Eliminacje będziemy grać w Sosnowcu. Moim zdaniem to jest zła decyzja ponieważ wydaje mi się że Stadion w Sosnowcu nie jest wystarcająco dobrze przygotowany na taką imprezę jak Liga Mistrzów. Chociaż by ze względu na kibiców Zagłebia którzy jak wiemy nie są naszymi przyjaciółmi i mogą nam zepsóć atmosfere na stadionie. Natomiast uważam że rozgrywanie meczów fazy grupowej (o ile awansujemy) na stadionie Zagłebia w Lubinie jest bardzo dobra. Jest to nowy stadion i znakomicie przygotowany i mam nadzieje że awansujemy do fazy grupowej i wyjedziemy z niej w pięknym stylu. Chociaż sam awans do grupy byłby bardzo dużym sukcesem Wisły i całego polskiego futbolu w ostatnich latach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że wszystkie bilety trafią do Krakowa na sprzedaż a nie do Sosnowca..
a pozostałe mecze miejmy nadzieję że będą na Śląskim http://sport.interia.pl/raport/elms2...ly-leo,1324837 Nie ma innej opcji, gramy na Śląskim. Jeżeli będzie inaczej tzn, że zarząd zje... bo inaczej tego określić nie można
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 21.06.2009 o godz. 21:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gdzie będzie można obejrzeć jutrzejsze losowanie? W programie Eurosportu, TVP Sport, Polsatu i nSport nic nie jest napisane o transmisji...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
najprawdopodobniej na uefa.com będzie relacja LIVE z losowania
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jutro losowanie I i II rundy eLM i poznamy potencjalnych rywali w III. Jak mam to rozumieć?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Potencjalnych rywali poznamy dopiero między 1, a 2 meczem 2 rundy eLM. dlatego jeszcze przed rewanżem bedziemy wiedzieli na kogo bedziemy mogli trafić w 3 rundzie
![]() "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" A. Sapkowski Wisła Forever
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Losowanie będzie zapewne tak jak w tamtym roku na tvn24. Tylko oczywiście nie będzie tego w programie tylko wezmą zrobią przerwę i połączą się na polskie zespoły.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
tu masz wszystko wytłumaczone : chodzi o to że jak przejdziemy np : Debrecen to w nastepnej rundzie zagramy z np i bedzie Stabeak/ Tirana i tak dalej . i tych mozliwości bedzie 10 . Szeryf Tyraspol
Ostatnio edytowane przez carlitos : 21.06.2009 o godz. 14:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak myslicie? na kogo trafimy?>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ktokolwiek by to nie był to trzeba temu rywalowi zrobić solidny łomot
Serce mówi: Luksemburg/Andora Rozum mówi: Azerbejdżan lub Gruzja. A coś innego mi znów podpowiada - byle nie Bośnia/Irlandia/Węgry ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Byle nie Aktobe Lento..
z otwartymi rękoma przywitam Debreceni VSC i znając nasze szczęscie do losować powinniśmy właśnie na nich trafić, jako że są najsilniejsi spośród wszystkich. Oby. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bohemians
Zrinjski Debrecen Sheriff Tiraspol WIT Georgia Makedonija Gjorče Petrov Baku Levadia Tirana Aktobe Pyunik Yerevan Rhyl Glentoran EB/Streymur F91 Dudelange te zespoły wydają się najkorzystniejsze ze względu na poziom i położenie geograficzne. Ma być tanio, łatwo i przyjemnie ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No ja nie wiem czy Irlandczycy to takie ogory.
Zapomniales jeszcze o Andorze i Czarnogorze. Ja bym sie z checia do tego ostatniego miejsca wybral. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
no tak, jeszcze Andora, bo Czarnogóra nie ciekawa jako przeciwnik, ale wyjazd fajny
a Irlandczyków się zdecydowanie mniej obawiam jak Macedończyków czy Bośniaków, bo technicznie odstają od Wisły. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niewygodne są zespoły z dawnej ZSRR (WIT Georgia,Sheriff Tiraspol,Neftci Baku,Pyunik Erewań,Levadia Tallin).Z pozostałymi nie powinno byc najmniejszych problemów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mi sie wydaje, że jak zwykle bedziemy mieli pecha i trafimy na najtrudniejszego mozliwego rywala
czyli mistrza Węgier Mimo to nie powinnismy miec z nimi wiekszych problemów Jak ograliśmy Barcelone to co nam zrobi taki klubik![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a ja chce WIT Georgia łatwy rywal do przejścia, troche daleko ale
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ale to nie temat na takie rozmowy. Ja uważam że trafimy na Glentoran albo Dudelange... ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ja też sie pobawie w strzelanie; ) myśle że to będzie Tirana i to nie taki łatwy rywal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Makedonija Gjorče Petrov na ten zespol trafimy
jak zgadne stawiacie piwo![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Szeryf Tyraspol
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na każdego z tych przeciwników mamy trochę poniżej 7 procent szans i tego się trzymajmy
![]() Najlepszy kibicowsko byłby pewnie Debreczyn, ja jednak w tej rundzie wolałbym jakiś ogórków.Nie żebym uważał Węgrów za jakąś mocną drużynę ale pionki to też nie są a fajnie było by wejść w rytm, wygrywając na luzie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dawać Dudelange, blisko, latwo i zobaczy sie tego Polskiego napastnika wreszcie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli już typujemy to ja strzelam na F91 Dudelange
Jutro zobaczymy komu się udało |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A ja stawiam na Debreczyn bo jak zwykle musimy mieć najmocniejszego rywala.Chociaż mam nadzieje że szczęscie się w końcu do nas uśmiechnie i dostaniemy Bułgarów w ostatniej rundzie
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
A ja myśle, że ten rok będzie bardzo szczęśliwy dla Nas w losowaniach. Limit pecha chyba się wyczerpał.
Najlepsze kibicowsko i sportowo? Jak dla mnie Bohemians Dublin FC - dużo Polaków w Irlandii i przeciwnik jeden z lepszych z możliwych do wylosowania, Wiślacy nie będą mogli nawet myśleć o odpuszczeniu meczu, a dodatkowo miła niespodzianka dla emigrantów. Czy w F91 Dudelange gra najlepszy polski strzelec grający zagranicą - Tomek Gruszczyński ? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Każdy zespół jest mocny bo żeby zagrać w el. L'M musiał osiągnąć sukces na swoim podwórku, trochę źle się stało że nie gramy na Reymonta ponieważ będziemy jedyną drużyną która 2 mecze rozegra tak jakby na wyjeździe i to też może mieć znaczenie w końcowym rozrachunku, przyznajcie sami że mecze w Sosnowcu będą zupełnie inne niż u Nas... Mimo wszystko wierze w awans.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|