The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2009, 12:36
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ja to mam wrażenie że trener to jedna z niewielu osób które wierzą nadal w Łobo więc też z chęcią poczekam na ten słynny wywiad , szkoda tylko że obaj wiemy iż takiego wywiadu nie ma.
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=15477
Odpowiedz cytując
raciborzanin
Member

Od: 10.2007

Stary 20.06.2009, 12:38
Cytat:
. S klubom MŠK Žilina podpísal zmluvu na tri a pol roka
5.02.2007 + 3,5 roku = 30.06.2010 r.
Jeżeli to zdanie oznacza kontrakt na rok to ucz się, ucz tego czytania ze zrozumieniem
Powód: s
Ostatnio edytowane przez raciborzanin : 20.06.2009 o godz. 12:39.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.06.2009, 12:39
teraz jak już jest dogadana sprawa z Bozokiem to myśle że temat Vladavica nie istnieje.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 20.06.2009, 12:42
Cytat:
- Rozczarowanie nie jest właściwym określeniem, ale myślę, że Wojtek Łobodziński mimo ważnych goli i asyst pod koniec sezonu sam nie jest z siebie zadowolony. Ma ogromny potencjał, ale brakuje mu regularności. Najpierw żeby przez całe 90 minut grał równo, a potem w kolejnych meczach to powtarzał.
nie widzę tu rezygnacji z Łobo...a raczej wiarę że wkońcu zacznie grać na miarę swoich umiejętności...

czytanie ze zrozumieniem...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 20.06.2009, 12:43
AYALA napisał(a):Wyświetl post
teraz jak już jest dogadana sprawa z Bozokiem to myśle że temat Vladavica nie istnieje.
Tak samo mysle, Bozok i on graja na tej samej stronie.
Odpowiedz cytując
PasiorWKS
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 20.06.2009, 12:47
Szkoda bo ten Vladavić wydaje się o klasę lepszy od Bożoka... Przynajmniej na sucho.
Odpowiedz cytując
Wrona
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.06.2009, 12:48
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Jestem dopiero od wczoraj, także nie dziw się.
Witamy.
Ale może zamiast się silić na oryginalność np. w opisie ("skąd?"), nie wymądrzaj się i zastosuj do dobrych rad tych, którzy są tu trochę dłużej.
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki
To się może skończyć źle

[*]
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.06.2009, 12:49
Proud napisał(a):Wyświetl post
nie widzę tu rezygnacji z Łobo...a raczej wiarę że wkońcu zacznie grać na miarę swoich umiejętności...

czytanie ze zrozumieniem...
Dokładnie...
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.06.2009, 12:49
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Tak samo mysle, Bozok i on graja na tej samej stronie.
A dlaczego nie

Kupno jednego zawodnika na dana pozycje daje tyle ze on jest ale jego zmiennika czy czlowieka ktory moze wystapic na tej pozycji albo zamienic pozycje to juz nie ma kto...
A co do Vladavica to Zilina musi go teraz spzredac jak cos bo za pol roku bedzie mogl podpisac juz kontrakt z innym klubem.
Odpowiedz cytując
matheo91
Member

Od: 11.2008

Stary 20.06.2009, 12:52
PasiorWKS napisał(a):Wyświetl post
Szkoda bo ten Vladavić wydaje się o klasę lepszy od Bożoka... Przynajmniej na sucho.
Ale też droższym więc raczej nie przybędzie, a szkoda.
Odpowiedz cytując
ktulu
Member

Od: 07.2005

Stary 20.06.2009, 12:53
Na transfermarkt Vladavic opisywany jest jako zawodnik obunożny. Na tym filmiku gra po lewej stronie i to z całkiem niezłym skutkiem (nr 25):
http://www.youtube.com/watch?v=j43Tjbyn-VU
Odpowiedz cytując
kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.06.2009, 12:59
http://www.youtube.com/watch?v=j43Tjbyn-VU

bo tym skrocie widac ze jest dynamiczny szybko wychodzi z kontra, prawonozny, nawijka niby prosta ale skuteczna. prawonozny, wiec moze byc tez na prawa strone
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.06.2009, 12:59
Moim zdaniem Vladavić jest jak najbardziej realny w kontekście przejścia do Wisły, nawet jakbyśmy musieli za niego zapłacić. To jest bardzo ciekawy zawodnik ,szybki ,dobry technicznie, zdrowy na pewno podniesie realnie konkurencję w drużynie na prawym skrzydle. Łobodziński jest dość chimeryczny, ale powiedzmy sobie szczerze ,że wieszanie psów na Wojtku to jest lekkie nie porozumienie w obecnej sytuacji. Ktoś rzucił hasło o 900 tyś euro za Vladavicia. Na tyle to wycenił go transfermarkt, a sami wiecie ,że liczby często ten portal bierze z sufitu. Dwa lata temu słowacki klub zapłacił za niego (prawdopodobnie) 100 tyś. euro, teraz maksymalnie mogą Wiśle powiedzieć 360 tyś. euro. Dodatkowo sam zawodnik chce jak najszybciej odejść z Żiliny. Ciekawie to wygląda wszystko. Trzymam kciuki za Jacka Bednarza i za Radę Nadzorczą co by Jackowi zaufała i nie skąpiła grosza. Jakby się jeszcze udało pozbyć Niedzielana i Cantoro to już byłoby bardzo ciekawie. Wy sobie zdajecie sprawę jakich pożytecznych zawodników można np. zatrudnić za zarobki Mauro i Andrzeja razem wzięte...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 20.06.2009 o godz. 13:01.
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.06.2009, 13:02
Jezeli pozwolili negocjować z Vladavicem to znaczy że Wisłę na niego stać.
Vladavic i Bozok= zabezpieczona lewa pomoc.
Jeszcze mam nadzieję na teho Kirma( bo pewnie tak jak Boguski może spokojnie grać podwieszonego napastnika.
No i oczywiście Gikiewicza( ten reprezentant Słowacji z innego tematu wygląda też miodnie, mama nadzieję że to prawda).
Na prawej obrnie zapowida się ciekawa rywalizacja Singlar, Carlinhos, Burliga.

Byłoby cudownie.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 20.06.2009 o godz. 13:11.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 20.06.2009, 13:05
Slowak i Brazylijczyk przeszli badania medyczne. Sa/byli w Krakowie i to jest realne zainteresowanie naszego klubu.

Wszystko inne to czyste spekulacje, jednak napewno cos sie dzieje i mam nadzieje ze wyniki zobaczymy jak najszybciej.

P.s.
Mamy wywiad z trenerem zgadza się ale jak na podstawie tego wywiadu doszedłes do swoich wniosków pozostanie dla mnie słodką tajemnicą.

prawnik25 napisał(a):Wyświetl post
Łobodziński został skreslony w oczach trenera Skorży, jak nie teraz to zimą odejdzie z Wisły także to dla mnie akurat normalne że ktoś przyjdzie na prawa pomoc...
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 20.06.2009, 13:06
Mysle ze puscili do prasy przecieki graczy z ktorymi sie nie dogadalismy bo nie ma juz zadnego ryzyka ze nam ktos ich podbierze.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 20.06.2009, 13:07
OL - bez jaj, Burliga nie poradzil sobie w srednim zespole 1. ligowym. On nie bedzie mial meijsce w kadrze Wisly, prawdopodbnie go znowu wypozycza, z nim przyszlosci nie ma co wiazac.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.06.2009, 13:07
Vladavić w Zilinie czesciej gra na lewej pomocy, wiec mysle, ze na ta pozycje go sprowadzamy. Jak dla mnie jego transfer + transfer Bozoka jest malo realny. Ale cuda sie zdarzaja .
Odpowiedz cytując
ultr4
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 20.06.2009, 13:08
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Wszystko inne to czyste spekulacje, jednak napewno cos sie dzieje i mam nadzieje ze wyniki zobaczymy jak najszybciej.
A wywiad z Vladaviciem, w którym przyznał, że jest dogadany z Wisła to spekulacja?

Myśle, że transfer tego zawodnika powinien byc priorytetem Wisły, gdyż może grać po obu stronach boiska oraz dobrze bije stałe fragmenty gry.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 20.06.2009, 13:12
ultr4 napisał(a):Wyświetl post
A wywiad z Vladaviciem, w którym przyznał, że jest dogadany z Wisła to spekulacja? .
Tak spekulacja nic więcej, być może nawet bośniackiej wersji SE czy Faktu.
Do momentu aż nie napisze o nim oficjalna, bądź gość nie stawi sie przy R22 lub ewentualnie przy Prądnickiej w JPII na badaniach będzie to nadal czysta spekulacja.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 20.06.2009 o godz. 13:14.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.06.2009, 13:18
Widzę ,że ostatnie lata transferowych niewypałów i posuchy kadrowej wyrobiły w wielu przekonanie ,że jak Wisła może pozyskać dwóch ba nawet czterech zawodników w jednym oknie transferowym to jest po prostu jakieś cholerne sajens fikszyn. Jakbyśmy deliberowali o człowieku który kosztuje 1,5 mln euro i ma oferty z Rosji, Niemiec i Ukrainy w kontekście transferu do Wisły to wiadomo ,że to byłoby przegięcie. Ale Bożok i Vladavić do tego Carlinhos darmowy. Czy te nazwiska to są jakieś super nierealne. Obecna sytuacja kadrowa w Wiśle jest taka ,że mamy wiele nazwisk a nie mamy konkurencji. Do tego tacy zawodnicy jak Niedzielan czy Cantoro zarabiają pieniądze zupełnie nieproporcjonalne do ich wkładu w drużynę. Jak dla mnie to Wisła powinna się rozejrzeć gdzieś za jakimś środkowym obrońcą (wypożyczenie Banasia z Górnika na rok?).

PS.FREDZIO ---- myślę ,że zawodnicy mogą nie mówić po polsku ważne ,żeby było co fetować.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 20.06.2009 o godz. 13:34.
Odpowiedz cytując
familia1906
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 20.06.2009, 13:18
witam wszystkich.
Żuraw myslał "finansowo"
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,67..._z_Omonia.html
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.06.2009, 13:21
ultr4 napisał(a):Wyświetl post
A wywiad z Vladaviciem, w którym przyznał, że jest dogadany z Wisła to spekulacja?

Myśle, że transfer tego zawodnika powinien byc priorytetem Wisły, gdyż może grać po obu stronach boiska oraz dobrze bije stałe fragmenty gry.
Wywiady są często przeprowadzane jak w jednym ze skeczów dość popularnego ostatnio kabaretu. 'Weź sobie od pani Bożenki szablony wywiadów i porozmawiaj z nim w kąciku'. Ja tam mam bardzo ograniczone zaufanie do takich wywiadów, równie dobrze ten Vladavic może nawet nie wiedzieć że gdzieś w Polsce istnieje taki klub jak Wisła.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
dzamp
Member

Od: 08.2006

Stary 20.06.2009, 13:24
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem Vladavić jest jak najbardziej realny w kontekście przejścia do Wisły, nawet jakbyśmy musieli za niego zapłacić. To jest bardzo ciekawy zawodnik ,szybki ,dobry technicznie, zdrowy na pewno podniesie realnie konkurencję w drużynie na prawym skrzydle. Łobodziński jest dość chimeryczny, ale powiedzmy sobie szczerze ,że wieszanie psów na Wojtku to jest lekkie nie porozumienie w obecnej sytuacji. Ktoś rzucił hasło o 900 tyś euro za Vladavicia. Na tyle to wycenił go transfermarkt, a sami wiecie ,że liczby często ten portal bierze z sufitu. Dwa lata temu słowacki klub zapłacił za niego (prawdopodobnie) 100 tyś. euro, teraz maksymalnie mogą Wiśle powiedzieć 360 tyś. euro. Dodatkowo sam zawodnik chce jak najszybciej odejść z Żiliny. Ciekawie to wygląda wszystko. Trzymam kciuki za Jacka Bednarza i za Radę Nadzorczą co by Jackowi zaufała i nie skąpiła grosza. Jakby się jeszcze udało pozbyć Niedzielana i Cantoro to już byłoby bardzo ciekawie. Wy sobie zdajecie sprawę jakich pożytecznych zawodników można np. zatrudnić za zarobki Mauro i Andrzeja razem wzięte...
100% racji. Jego sytuacja jest identyczna jak Jirsaka, że ci zawodnicy mają duże umiejętności i potencjał, co widać po niektórych zagraniach, nikt nie ma wątpliwości. Tylko że..., no właśnie nie mogą się odblokować. Podobnie zresztą jest z Niedzielanem. Przed kontuzją był wielkim wzmocnieniem dla drużyny, a teraz każdy wie jak jest. Z tym że Niedzielanowi już się nie chce walczyć o skład i sam nosi się z zamiarem odejścia, o czym pisał na swoim blogu, to w przypadku Łoba i Jirsaka jest troszkę inaczej. Łobo przed kontuzją grał wyśmienicie w Zagłębiu. Myślę że oni się nie poddadzą i będą walczyć o miejsce w składzie, a jak zaskoczą to wszyscy będziemy mieli z nich wiele pociechy. Jeśli oczywiście zarząd i trener (myślę że Skorża dalej w niego wierzy i da mu jeszcze jedną szansę) nie postanowi inaczej i ich się nie pozbędą. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale takie jest moje zdanie.
Ostatnio edytowane przez dzamp : 20.06.2009 o godz. 13:27.

Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 20.06.2009, 13:26
OL Lyonaise napisał(a):Wyświetl post
Jezeli pozwolili negocjować z Vladavicem to znaczy że Wisłę na niego stać.
Vladavic i Bozok= zabezpieczona lewa pomoc.
Jeszcze mam nadzieję na teho Kirma( bo pewnie tak jak Boguski może spokojnie grać podwieszonego napastnika.
No i oczywiście Gikiewicza.
Na prawej obrnie zapowida się ciekawa rywalizacja Singlar, Carlinhos, Burliga.

Byłoby cudownie.
Myślę, że ściągnięcie tylu zawodników byłoby przesadą. 3 pomocników o których piszesz i oprócz tego jeszcze Garguła to chyba za dużo. Według mnie ściąganie napastnika w przypadku, kiedy zostają Niedzielan Brożek, Boguski, Ćwielong i Małecki, też nie jest konieczne. W pucharach za pewne będziemy grać 4-5-1 i tym jednym napastnikiem może być tylko jedna osoba. A w lidze, tak czy inaczej ten nowy napastnik będzie grzał ławe, nikt chyba nie podważy pozycji naszych dwóch napastników, którzy strzelili w sumie 28 goli. Więc tak czy inaczej ten trzeci napastnik będzie siedział.
Nie jestem też zwolennikiem ściągania aż tylu obcokrajowców. Nie chciałbym, żeby o sile naszego zespołu stanowili głównie obcokrajowcy, tak jak jest to w Legii czy Lechu. Nie chciałbym doczekać takiego momentu, że podczas fety główni autorzy zdobytego tytułu nie umieją i nie znają ani nie rozumieją ani jednej z naszych przyśpiewek. Na szczęści od wielu lat w Wiśle, o sile naszej drużyny stanowią Polacy i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Ubolewam nad tym, że ceny polskich zawodników są tak nieproporcjonalne do umiejętności i stąd wynika konieczność ściągania obcokrajowców.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 20.06.2009, 14:00
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że ściągnięcie tylu zawodników byłoby przesadą. 3 pomocników o których piszesz i oprócz tego jeszcze Garguła to chyba za dużo. Według mnie ściąganie napastnika w przypadku, kiedy zostają Niedzielan Brożek, Boguski, Ćwielong i Małecki, też nie jest konieczne. W pucharach za pewne będziemy grać 4-5-1 i tym jednym napastnikiem może być tylko jedna osoba. A w lidze, tak czy inaczej ten nowy napastnik będzie grzał ławe, nikt chyba nie podważy pozycji naszych dwóch napastników, którzy strzelili w sumie 28 goli. Więc tak czy inaczej ten trzeci napastnik będzie siedział.
Nie jestem też zwolennikiem ściągania aż tylu obcokrajowców. Nie chciałbym, żeby o sile naszego zespołu stanowili głównie obcokrajowcy, tak jak jest to w Legii czy Lechu. Nie chciałbym doczekać takiego momentu, że podczas fety główni autorzy zdobytego tytułu nie umieją i nie znają ani nie rozumieją ani jednej z naszych przyśpiewek. Na szczęści od wielu lat w Wiśle, o sile naszej drużyny stanowią Polacy i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Ubolewam nad tym, że ceny polskich zawodników są tak nieproporcjonalne do umiejętności i stąd wynika konieczność ściągania obcokrajowców.
Ja to po prostu widzę tak:
Pawełek,Senecky(/Gikiewicz)
Singlar,Carlinhos
Marcelo,Głowacki,Diaz
Pi.Brożek,Diaz
Małecki,Łobodziński
Sobolewski, Diaz, Jirsak
Vladavic, Bozok
Garguła, Kirm
Brożek, Boguski, Ćwielong
I jest dobrze

19 piłkarzy... stać nas na utrzymanie? Stać. Na transfery? Stać. Więc w czym problem?
Młoda drużyna. Jak się zgrają to żeby się załapać do naszej kadry będzie trzeba mieć naprawdę talent(mówię o przyszłych transferach).
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 20.06.2009 o godz. 14:04.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 20.06.2009, 14:05
Ja to po prostu widzę tak:
Pawełek,Senecky(/Gikiewicz)
Singlar,Carlinhos
Marcelo,Głowacki,Diaz
Pi.Brożek,Diaz
Małecki,Łobodziński
Sobolewski, Diaz, Jirsak
Vladavic, Bozok
Garguła, Kirm
Brożek, Boguski, Ćwielong
I jest dobrze

19 piłkarzy... stać nas na utrzymanie? Stać. Na transfery? Stać. Więc w czym problem?
a gdzie Niedzielan, Gołoś, Varga, Cantoro,Cebanu? czyżby już zeszli z kontraktów? bo chyba coś przeoczyłem.
---------------------
wg mnie:

Carlinhos
Bozok
Vladović
+ew. jakiś bramkarz...

to wystarczające transfery. Biorąc pod uwagę sytuację w jakiej się znajdujemy.(stadion, kryzys) Jakby to okienko zakończyło się takimi wzmocnieniami, byłbym zadowolony. Ale na razie, wszystko jest gdybaniem.
Powód: dopisek...
Ostatnio edytowane przez Proud : 20.06.2009 o godz. 14:10.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.06.2009, 14:06
Szeroka kadra jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Będzie liga, europuchary, Puchar Polski, Puchar Ekstraklasy (zawsze można naszym nowym nabytkom wmówić, że to prestiżowe rozgrywki ). Przykład Amiki pokazuje, że bez zmienników daleko się nie zajedzie.
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 20.06.2009, 14:08
Proud napisał(a):Wyświetl post
a gdzie Niedzielan, Gołoś, Varga, Cantoro,Cebanu? czyżby już zeszli z kontraktów? bo chyba coś przeoczyłem.
Gołoś może zostać(niech pogra pół roku w ME, PP, PE, a potem się zobaczy), Varga też(na środku obrony mamy braki), Cantoro od bidy niech te pół roku zostanie(ale tylko PP i PE), Cebanu na wypożyczenie(po przedłużeniu kontraktu), a Niedzielana bym z miejsca pożegnał(przeciez mówił że chce odejść), Mączynskiego wypożyczyć.
Cytat:
wg mnie:

Carlinhos
Bozok
Vladović
+ew. jakiś bramkarz...
też by było dobrze.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 20.06.2009 o godz. 14:13.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 20.06.2009, 14:12
Gołoś może zostać(niech pogra pół roku w ME, PP, PE, a potem się zobaczy), Varga też(na środku obrony mamy braki), Cantoro od bidy niech te pół roku zostanie(ale tylko PP i PE), Cebanu na wypożyczenie(po przedłużeniu kontraktu), a Niedzielana bym z miejsca pożegnał(przeciez mówił że chce odejść), Mączynskiego wypożyczyć.
Ale ja nie mówię o przydatności tych graczy...po prostu nasz budżet nie jest studnią bez dna...a Ci zawodnicy mają dość wysokie kontrakty.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że