|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Podobno wsiadl do samolotu, tylko nie wiadomo gdzie bylo lotnisko docelowe
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jakbysmy pozyskali wszystkich tych ktorzy juz siedzieli w samolotach i lecieli do nas ,to bysmy od 4 lat regularnie w grupwej LM grali ![]() A dobrze ze ktos napisal ze to nie Sobolowi sie nie spieszy tylko Radzie. ...punktow zastanawiiania sie nad tym zawodnikem niewidze.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 17.06.2009 o godz. 15:21.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A jednak lot docelowy byl na Balice bo juz jest po pierwszej serii badan, jest dobrze
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21177
No to zapewne w piątek będziemy mieli pierwszy transfer. Sumy transferu pewnie nie podadzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
||
a z tym Bożokiem. Jak mi pokaza jego zdjecie w koszulce Wisly (ciekawe czy pozwola je zrobic na murawie?...) to uwierze. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mnie ciekawi jak wyglada sprawa z Niedzielanem. Calkiem niedawno za posrednictwem mediow, obwiescil jak bardzo jest sfrustrowany i ze zamierza odejsc. Mial o tym rozmawiac zaraz po zakonczeniu sezonu ze swoim menadzerem. Licze, ze wszystko (kontrakt) rozwiaze sie na dniach, bo w tej sprawie nie ma powodow by zwlekac, skoro obu stronom zalezy na tym samym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.futbalportal.sk/index.php...lanok&id=11749
Słowacy chyba też już przekonani, że Bożok będzie grał u Nas |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mnie ciekawi bardzo czy zawodnik za 100 tys euro może okazać się wzmocnieniem a nie jedynie uzupełnieniem kadry pierwszego zespołu - mowa oczywiście o Słowaku...
Kwota 400 tys euro, która padła na jednym z portali internetowych odnosi się do Leandro, który został na tyle wyceniony przez węgierski klub a my go odpuściliśmy tak się wydaje... Powiem wprost Cupiał w tej chwili chce dostać się do LM jak najtańszym kosztem - zobaczymy co z tego wyjdzie... Poza Słowakiem trafi do nas jeszcze dwóch zawodników w tym okienku (transfery bezgotówkowe) przed wyjazdem na zgrupowanie do Austrii, gdzie będziemy testować kilku graczy w tym z Brazylii i Argentyny ale nie sądzę by zdołali przekonać do siebie trenera Skorżę - to tyle z moich informacji... Co do prawego obrońcy to będzie nim na 90% Słowak, którego transfer ma być dopięty do soboty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
prawnik25 skąd ty to wiesz? wymyśliłeś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zobaczymy! ![]()
"Nie zawsze mamy wiarę - aby uwierzyć..
Nie zawsze jest nadzieja, że coś się jednak spełni.. Ale prowadzi nas siła, z którą idziemy przed siebie.. Nic nas nigdy nie zatrzyma na ziemi ani w niebie!!" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie rozumeim po co brać 31 letniego Krajcika który będzie zarabiał tyle co Baszcyński chciał zarabiać. Zawodnicy w tym samym wieku, obaj boczni obrońcy, i o podobnych umiejętnościach (jeśli Krajcik okaże się być porónywalny do Baszcza to max co mu wróżę). Więc czy nei lepiej w takiej sytuacji przedłużyć kontrakt legendą i cieszyć si grą lojalnego zawodnika ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja dodam od siebie, że mam nadzieje że to będzie Fonfara (którego transferu do nas jestem dużym fanem od dłuższego czasu). Przynajmniej będziemy mieli piłkarza na długie lata, a o jego umiejętności jestem spokojny, już teraz jest 3 Prawym obrońcą ligi (po Mynarzu i Rzeźniczaku, zbiliżony do Wojtkowiaka)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
dla mnie Fonfara byłby dobrą opcją. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mi sie wydaje że jednak jest spokojniej niż dawniej. Przynajmniej do Wisły nie przychodzi Agali, Kluivert, Tristan tylko nazwiska są bardziej realne dla polskiej piłki..
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tak czytając niektóre komentarze o Bożoku dochodzę do wniosku, że niektórym ten transfer nie pasuje. Nie wiem czemu. Piłkarz młody, z klubu, który nie żąda astronomicznych kwot za swoich graczy, rozegrał trzydzieści meczów w podstawowym składzie, a więc kontakt z piłką ma ( a nie, że przyjeżdża po dłuższej przerwie ). No na chudy okres transferowy transfer w sam raz. Z Singlarem też było, że nie pasuje. A w meczu z Barcą na Reymonta zagrał bardzo dobrze, a i wkład w zdobycie i obronę mistrza też jakiś ma.
A propos, to patrząc na jego zdjęcie na stronce TWSD to taki drugi Stilić może być ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
prawnik25,zabawny jesteś.Pewnie siedzisz w neseserku Bednarza i udajesz,że jesteś folią od kontraktów.Chciałbym mieć Twoje zdolności infiltracyjne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Tomasz Dawidowski - 400 tys. euro Kasa wcale nie ustala kto będzie gwiazdą, a kto upadnie : ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Udało się komuś znaleźć jakieś materiały wideo z Bożokiem (zakładam, że jest nasz skoro dotarł )
Watro byłoby zerknąć co sobą reprezentuje. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Na tej słowackiej stronie, którą ktoś umieścił jest napisane
"Krakovská "biela hviezda" bude účinkovať v 2. predkole novovytvorenej Európskej ligy UEFA 2009/2010, kde figuruje medzi nasadenými tímami." Coś nie doinformowani ci Słowacy ; D |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kasprzik dostał zgodę na transfer do silniejszego klubu
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...fer-kasprzika/ Zobaczymy co z tego wyniknie na pewno lepszy on niż kolejny serial pt "testujemy/szukamy bramkarza" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dokładnie. Kasprzik jest najlepszym (przynajmniej wg statystyk) bramkarzem polskiej ligi w ubiegłym sezonie. Jeśli pan Bednarz zdoła go sprowadzić do Wisły, to już możemy mówić o pierwszym sukcesie w tym okienku transferowym. Wisienką na torcie stałoby się podpisanie kontraktu z Glikiem. Nie zapominajmy również, że na dniach Bozok stanie się zawodnikiem naszego klubu. Panowie - jeśli dojdzie do tych transferów, to na prawdę będzie dobrze.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
http://mfkruzomberok.sk/video/index....4-RUZO-ZLMOflv http://mfkruzomberok.sk/video/index....3-RUZO-ARTMflv |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Diaz to taki zapchajdziura, cos a'la Penksa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jesien mial bardzo dobra. W niektorych meczach byl najlepszym zawodnikiem na boisku. Wiosna troche przygasl, ale mam nadzieje, ze teraz na puchary znowu sie odbuduje. Poza tym on ma 25 lat - moze jeszcze grac lepiej, mozna go sprzedac. Z jego pozyskania sa same plusy, oby wiecej takich.
No i nie rozumiem czemu sie tak do tego Penksy przyjebaliscie. Strzelal bramki? Strzelal. Asystowal? Asystowal. Dobry grajek, idealny zmiennik, nie obciazajacy za bardzo budzetu. Przydal by sie napewno taki tylko troche mlodszy. Moze Bozok nik bedzie ? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|