|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Nie mamy takiego pilkarza ? Racja, po co nam sprzedawczyk ktory wypina sie na klub i kupczy ile wlezie I jeszcze to w imie Lecha ![]() A co do bolu, to chyba boli Cie frajerskie przegranie mistrzostwa ze tak tutaj smecisz PS. Pomysl ile razy wasz R. uciekal z tego waszego klubiku, a potem sie napinaj. Widac wakacje ida to gowniarzom sie nudzi Zwierze przeciez on nawet nie wie kto to, siural wtedy w pieluche
Ostatnio edytowane przez mic : 15.06.2009 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
tak trochę pośrednio z tenaten związane, ale było nie było yznany bard Craxy
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...komendzie.html nadzieia, że zwykłe pochlanie (a któż z nas święty (sorry za pokraczne słowa, kawa poszła na klawiatirę, na razie nie na niektórych liter ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
I co z tego, ze Glowacki z Poznania?
I co z tego, ze wychowanek Lecha? Ten klub juz nieistnieje, wiec nie wiem jaki jest sens wypominania tutaj tego. Nasz kapitan nie ma nic wspolnego z tym obecnym tworem, ktorego kibice chlubia bunczucznego sprzedawczyka i hipokryte. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ale juz za rok, znowu oznajmicie marsz na majstra Dobra koniec napinki z mojej strony. Ale jeśli złodziej (a sory, domniemanie niewinności) i pazera na pieniądze, która grała w paaaaaru klubach jest dla was legendą to dla nas jest nią Kalu Uche i Emilian Dolha A to kluby gdzie grał 'zobaczcie moje plecy':
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Piotr "Wisła będzie oglądać nasze plecy" Reiss jest żywą legendą
Ja sie cieszę , że Wisła nie ma takich sprzedawczyków w swojej kadrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
I to jest podsumowanie tematu Amici
![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dowaliliście się do tego Reissa że aż żal czytać. Sprzedał pare meczy to jego sprawa i tyle a was tak cieszy to że go złapali jak kibiców Cracovii nasza porażka. Hipokryzja. Czytając to forum odnosze wrażenie że to nas bardziej boli to że Lech wygrał z nami na Reymonta i jest bardziej lubiany w mediach niż ich boli nasze mistrzostwo.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Oo widze ze jakis kibic Amiki sie pojawil ![]() A to mowimy o tym samym Reissie ktory swego czasu byl jedna noga w Wisle A zapomnialem napewno to nie ten,bo wasz idol spod zielonego stolika nigdy by z tymi co beda ogladac jego plecy nie rozmawiał ![]() Tez pozdrawiam ,i nie ustawajcie w drodze po "Miszcza" ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.06.2009 o godz. 23:07.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gramzino dziękujemy Bogu że nie zaszczycił szeregów naszej Wiselki piłkarz tego pokroju bo i szczycic by się nie było czym parę meczy zhandlowanych to żaden powód do dumy , przyszlo niektórym z nas przeżyc kiedyś jeden ale za to poważny szwindel tyle że nikt tym się nie szczycił a wręcz już w trakcie owego wydarzenia złodziei nazwano po imieniu . Widac u was inna metalnośc może skrobia w kartoflach zanieczyszczona lub zmodyfikowana przez wronki amickie .
![]() ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
To byłaby już totalna szopka. Groclino-Polonio-Górnik. Na szczęście nie widzę możliwości, żeby klub, a zwłaszcza kibice z Zabrza zgodzili się na takie rozwiązanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
. Ja myśle że to bardzo prawdopodobne.W Zabrzu chodzą ludzie na mecze i to nawet sporo.Organizowanie spotkań dla 2-3 tyś mija sie z celem.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.06.2009 o godz. 07:43.
|
|
|
|
Czasem nachodzi Cię...
Offline |
|
|
Krótko na temat: Dysko-Polo-Żabo
Komedia... HGW spłaca dług TVNowi. Miasto buduje stadion dla Legii, a nie dla miasta. Równocześnie stadion narodowy, który chyba na początku miał kosztować jakieś 400mln, a teraz ponad miliard zł. A kluby z historią gniją lub niszczeją... To tak, jakby w ekstraklasie grała np. Garbarnia, a miasto jej dało w pysk... Żal... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
I powiedzcie czy ten Wojciechowski jest psychicznie chory? Ja rozumiem, że chce 'kręcić biznes' ale chyba są pewne granice czelności. Przez takich ludzi ta liga nigdy nie będzie normalna.
![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
czasem się zastanawiam czy jak ktoś chce kupić jakiś klub, to czy najpierw nie powinno mu się robić badań u psychiatry
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
bo proszę państwa jest styl hamerykański...
tam się pan Wojciechowski dorobił stamtąd wzorce bierze ![]()
|
|
|
|
Czasem nachodzi Cię...
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Będą Czarni Zabrze
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Podobno Robert Lewandowski zdecydował się odejść do Borussii i to już w tym okienku trasferowym. Przekonał go m.in. Kuba
http://www.borussia.com.pl/?nid=1623 Jak dla mnie popełniłby raczej błąd. Matusiak też szybko pchał się na zachód (po udanym sezonie). Pograłby jeszcze przynajmniej z pół roku, nic wielkiego by mu się nie stało. Poza tym z tego co widać w komentarzach na tej stronie BVB, to z drugiej strony nie wiadomo czy Borussia wyłoży na niego tyle kasy, co chce Lech i czy nie kupili już kogoś w zamian
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 16.06.2009 o godz. 12:18.
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A wg mnie powinien jak najszybciej wyjechać. Borussia to dobry klub do startu na Zachodzie, co udowodnił już Kuba. A Matusiak wyjechał dużo później, bo w wieku 25 lat. Wydaje się, że Lewandowski ma mocną psychikę i może mu się udać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Temat Lewandowskiego w Dortmundzie zamyka ten cytat:
"Z Lecha do Borussii Dortmund nie odejdzie Robert Lewandowski. Klub z Zagłębia Ruhry doszedł do porozumienia w sprawie sprowadzenia Dymitara Rangełowa z Energie Cottbus. Do północy dortmundczycy mieli przelać na konto spadkowicza z Bundesligi milion euro. Dla niemieckich dziennikarzy, którzy rozmawiali z dyrektorem sportowym Borussii Michaelem Zorcem, oczywiste jest, że tym samym upadł pomysł transferu lechity. Niemców odstraszyła kwota 5 mln euro, której zażądał Lech." Co do licencji Polonii, to wedlug mnie po kilku transferowych niusach(tych sci-fi), aferze z barazami/spadkami/awansami, dziennikarze musieli znalezc jakis temat zastepczy. Nie kupuje tego ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,67...strzelcow.html
Dlaczego jakoś inni potrafią tylko nigdy nie my...22 lata 18bramek w sezonie,dali za niego pewnie 100zł ehh |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Błaszczykowski trafi się raz na 100 skórokopów. Zresztą my wyciągnęliśmy Małeckiego i Boguskiego, więc nie jest tak źle. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lewandowskiego też jakoś tak się składa podobnie pozyskali,a nie potrzebowali do tego 100 skórokopów,dobry scauting ot co
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
O Lewandowskim to pół Polski wiedziało, że to talent jest. To raz.
Dwa: Lewandowski nie przyszedł z ligi czwartej tylko drugiej. Było nie było - transmitowanej w TV. Kto chciał mógł Lewandowskiego oglądać. Trzy: Taki piłkarz jak Lewandowski musi się urodzić. Jeden na 100 ma taki talent - jeśli nie więcej. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
WILU TS- Nie zal sie juz tak.. U nas Bednarz dobrze kombinuje i ak przyjdzie do nas ten Kirm to jestem pewien ze bedzie wymatal
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Bez jaj panowie, w tym sezonie też mieli przecież najlepszą paczkę według wszystkich dookoła.
Jeśli o mnie chodzi mogą kupić 30 piłkarzy jeśli przyszły sezon skończy się jak obecny. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jestem pewien ze jirsak i Lobo beda odgrywac wazne role w tym sezonie wiec nie osadzaj ich jeszcze...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|