|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://www.mfkruzomberok.sk/video/in...7-RUZO-PRESflv
bramka nr 3 http://www.mfkruzomberok.sk/video/in...4-RUZO-ZLMOflv jedna bramka tylko jest http://www.mfkruzomberok.sk/video/in...3-RUZO-ARTMflv znowu bramka nr 3 Wybaczcie ale nie chce mi się szukać asyst. Jeszcze jest gdzieś bramka z meczy z Koszycami ale nie mogę znaleźć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przy okazji na tych filmikach można zobaczyć co wyprawia Hajduch. Dzięki Bogu go jednak nie kupili...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wiecie , że to jest kapiten Ruzemborku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wojtole14- skad wiesz zeby sie zatrzymal? Ja wierze w niego i mysle ze bedzie wzmocnieniem
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Uspokójcie się z tymi filmikami.
Beto tez był królem Youtuba. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.06.2009 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Coś ruszyło, ale sam nie wiem, czy się cieszyć, czy nie. Mam nadzieję, że jeszcze uda się sfinalizować tego Glika i jakiegoś napadziora : )
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Inna sprawa czy na teraz to jest w ogóle zawodnik do pierwszego składu po doświadczeniach z niemal dwukrotnie droższym Jirsakiem. Zaczynam wątpić po tych ruchach transferowych w znajomość tamtejszego rynku przez Bednarza bo zawodnicy tacy jak Singlar czy w/w Czech mnie do siebie nie przekonują ani trenera Skorży. Ciekawe kto przyjdzie na prawą obronę bo jesli miałby to być Fonfara to wymiękam na samym starcie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macie może jakieś info o tym Bożku,jakiś przebieg kariery? statystki nigdzie nie moge znajść ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pojawi się info na głównej, że podpisany, to będzie można zacząć się martwić, czy się sprawdzi ( albo ew. - cieszyć, że będzie miał Skorża zawodnika już na początku zgrupowania ).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.06.2009 o godz. 19:52.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja tez musze przyznac, ze zmieniam o Tobie diametralnie opinie
A co do opini o graczach zza poludniowej granicy. Jirsak umiejetnosci ma, pokazal to wiele razy, u niego problem lezy bardziej w psychice. Nie potrafi wziac na siebie odpowiedzialnosci, jest troche za miekki. Rowniez uwazam, ze jego transfer byl zbyt pochopny (jednak w to, ze kosztowal 700k euro - niewierze). Zobaczymy jak bedzie z Bozokiem. Jesli ma silna psychike, jak Marcelo czy Diaz, szybko wejdzie do zespolu i bedzie wzmocnieniem, moze nie w kontekscie LM, ale zawsze. Fonfara nie jest najgorszy, solidny ligowy grajek z duzym bagazem doswiadczen, jeszcze troche grania przed nim. Za darmo - jak najbardziej, forse lepiej zostawic na graczy ofensywnych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Uważam, że gdy wyzdrowieje, to będzie gracz przynajmniej klasy Singlara, a zapewne nawet lepszy.
Ostatnio edytowane przez misiek_86 : 15.06.2009 o godz. 19:51.
![]()
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
+ tego Leonardo jest to, że może grać na lewej pomocy, lewej obronie i nawet na środku jako playmaker(przynajmniej według tego co piszą na stronie), więc możliwe że przyjdzie do nas i będzie jako zapchajdziura, o ile oczywiście nie trzeba za niego płacić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bozok wyglada na takiego slowackigo Peszke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
taak, nawet maja podobną ilosc asyst ale Bozok dodatkow strzela gole
![]() po przeanalizowaniu transfermarktu to on ma 3 asysty, bo 1 z nich to wywalczenie rzutu karnego (nie wiem jak to zaliczyć). ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie może być widać że gość jest bardziej dynamiczny niż Zieniu... Jeśli nie wejdzie do pierwszej 11 to na pewno wzmocni rywalizacje więc będzie dobrze... Jeszcze tylko obrońca(najlepiej 2) i napastnik... A i bramkarz do konkurencji z Pawełkiem...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wywalczenie rzutu karnego jezeli sam go nie strzelam to z tego co wiem tez asysta
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tacy zawodnicy jak Bozok Wisły nie pociągną.Zapowiada się drugi Vidlicka.Trudno wykrzesać z siebie choć trochę optymizmu,bo nie jest to odpowiedni kierunek poszukiwań dla Wisły.Utarło się,że Bednarz dobrze zna rynek słowacki i czeski,tylko że to rynek płytki i mało obiecujący.O innych rynkach nie ma pojęcia,więc woli się tam nie zapuszczać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a Jirsakowi nie zaliczono asysty za wywalczenie rzutu wolnego zamienionego na gola ;>
oczywiscie transfermarkt zaliczył, ale polskie portale czy nawet strona Wisły niee ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możesz rozbudować to co ci sie w Bozoku nie podoba?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Po czym sie zapowiada ? Widziales chociaz jak gra ? Pewnie gdyby nie news na glownej to nie wiedzialbym czy jest blondyn, szatyn czy lysy... Malkontenci znowu atakuja... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wg transfermarkt w tym roku kończy mu się kontrakt, nie jest tam wyceniany nawet na 1 euro, piłkarz zupełnie anonimowy, 25lat na karku, zero meczy w słabej reprezentacji Słowacji i 400tys e? Żart. Jeśli Bednarz tyle za niego wyłoży to za pół roku leci łysa głowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
według mnie to dobry kierunek czechy i slowacja...
i nie mow ze rynek plytki tam mozna znalezc ciekawych graczy ![]() m.in stamtad na szerokie wody wyplynal Sestak Dzeko i inni...wiec mozna znalezc ciekawych graczy ![]() mam nadzieje ze Hector Peralta czy jak mu lecialo...przywiezie jakies dobrego grajka z ameryki poludniowej wam to nie mozna dogodzic...nie kupuja...zle...kupuja zle.... pewnie co nie ktorzy to chcieli by samych Ronaldo... ale poki co czekam na jakas konferencje..i mam nadzieje ze uda nam sie Glika zalatwic wzamian za Kowalskiego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musimy teraz poczekać do czasu rozpoczęcia obozu przygotowawczego w Austrii, jak zwykle będziemy testować kolejnych zawodników - o czym dowiemy się zapewne w piątek bądź w przyszły poniedziałek (ma ktoś info kiedy ma być konferencja inaugurująca sezon)...
Obym się mylił, ale wydaję się że pozyskanie Słowaka będzie jedynym transferem gotówkowym podczas letniego okienka transferowego, chyba że uda się awansować do LM ( na co realnie nie ma żadnych szans) Mnie martwi np. zainteresowanie Fonfarą w tym kontekście, że potrzebujemy zawodników na dziś a nie za kilka miesięcy, a w to że Singlar zacznie naraz szybciej biegać i lepiej się ustawiać trudno mi uwierzyć... Ogólnie zasadą jest grając w systemie z czterema obrońcami, że zawodnicy grający bo boku są szybcy dobrze wyszkoleni technicznie a z tym u nas nie jest różowo (np. Diaz na lewej obronie kompletnie w pucharach sobie nie radzi)... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|