|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=24112 Myśle że obie strony są średnio wiarygodne. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() http://www.sports.pl/pilka_nozna/pre...?Artykul=51380 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
hehehehehehhehehhehehhehehehhehehhehheh
bardzo dobre http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._nie_udac.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.blaugrana.pl/news/2796/po...z_blizsze.html
barca kupuje brazylijskiego Polaka lub polskiego Brazylijczyka na lewą obronę ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
http://sport.onet.pl/74327.1,1248702...wiadomosc.html teraz tylko czekam aż Zinedine.. ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tyle że mały drobiazg - te pieniądze zarobił nie tylko Żuraw, ale również Frankowski, Kamil Kosowski, Mirosław Szymkowiak, Kalu Uche, Marcin Kuźba, Marcin Baszczyński, Arek Głowacki i wielu, wielu innych. To nie sam Beckham jeździł do Azji i grał jednoosobowe mecze. To nie tylko koszulki Beckhama schodziły jak świeże bułeczki. Ale i Raula, Casillasa, Ronaldo, Zidane'a, Roberto Carlosa... Takie wyliczenia to można schować... do szuflady Ja mogę równie dobrze wyliczyć, że transfery Kaki i Christiano Ronaldo się Realowi nie zwrócą. I przedstawiłem moim zdaniem dość sensowne argumenty. Można się z nimi nie zgodzić, ale na pewno mają one większy sens, niż "wyliczenia"Weber Shandwick Sport". ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Niech jeszcze policzą jakie dochody zapewnił Realowi Jurek Dudek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Florentino Perez napisał(a):
http://sport.onet.pl/74327.2,1248703...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74327.1,1248702...wiadomosc.html
Owen w Man UTD Powiem szczerze, że dla mnie to absolutne zaskoczenie. Od samego początku ten news o Owenie w manchesterze traktowałem jak zwykłą plotę a tu prosze. W sumie dziwne, że Ferguson Teveza i Ronaldo chce Owenem zastąpić no ale zobaczymy. ![]()
Si Deus nobiscum, quis contra nos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
A obrona w Manchesterze pozostaje żelazna, bo Vidić co chwilę podkreśla,że nigdzie się nie wybiera,a ponoć zainteresowanie ze strony Realu i Barcelony było spore ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zlapali Bin Ladena, USA daje za niego 90 milionow, Real Madryt przebil i daja 110.
Owen to poroniony pomysl...Nie wiem kto i po co go chce sciagac...
Ostatnio edytowane przez kreseq : 04.07.2009 o godz. 01:08.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Troszkę jeszcze o Królewskich i jego transferach:
http://www.sport.pl/pilka/1,65082,67...d_Adidasa.html Real chce więcej pieniędzy od Adidasa Władze Realu Madryt poinformowały na specjalnej konferencji prasowej, że poprosiły firmę Adidas o podwojenie kwoty 60 milionów euro, jaką otrzymują w ramach umowy sponsorskiej. Związane jest to ze sprowadzeniem nowych gwiazd do "galaktycznego" zespołu.... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74327.3,1248704...wiadomosc.html
Jako sympatyk Realu MAdryt czuje się zażenowany tym co sie dzieje wokół klubu. Chcecie wydać górę kasy na kopaczy? To róbcie to jak ją macie. Ale to przestaje być normalne kiedy zaczyna się szantażować inne kluby,sponsorów czy zmuszać kluby do sprzedaży piłkarzy poprzez mieszanie im w głowach. Osobiście nie jestem zwolennikiem Pereza i czuje ze jego polityka doprowadzi do strasznego kryzysu w Madrycie.Juz teraz kadra Realu jest rozdeta do 35 pilkarzy--nie mało opłacanych. A w planach jeszcze ze 2och gwiazdorów. Cała zaś sprawa z jakąś SuperhyperLigą Europejska to bzdet i tyle. UEFA wykluczy Real i sie skończy. Gorzej jezeli ten sam kurs obiora inne potęgfi Europy jak ManU, Chelsea, Liverpool, Barca , Milan czy Bayern. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Pocałować w rączke i brać. Bardzo mi się podoba jak Balonik Realu jest pompowany. Nie mogę się doczekać jak pęknie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Snejder i Roben warci razem 17 mln €
Roben jak jest w formie jest lepszy od Riberiego, no ale cóż Real niedługo sie przejedzie na swoich zapędach. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jesteś kibicem Barcelony?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja jestem zatwardziałym kibicem Barcelony. Jednak te transfery Realu,to miazga.Benzema,Krystyna,Kaka. Jak znam zycie przyjdzie i Ribery,Xabi Alonso i wzmocnili obronę Albiolem. Skład będzie imponujący
Casillas-Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo-Lass-Alonso-Ribery-Ronaldo-Kaka-Benzema. Teraz rozpocznie się rywalizacja w Hiszpanii,chyba,że ta ich maszynka nie zaskoczy tak jak powinna,co jak pewnie się zgodzicie-jest prawdopodobne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jezeli Robben w formie jest lepszy od Riberiego, to Holender nigdy nie byl w formie, o.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Był w formie w wieku 18 lat gdy grał w Fc Groningen. Robben, a`ka człowiek szklanka, na ten moment, jest słabszy niż Ribery. A najlepszym pomocnikiem jest Iniesta. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Milan chce Petera Croucha.Mówi sie o kwocie 15 milionów Funtów za niego.Oprócz Milanu wymianie sie Fulham,Spursów i Wolfsburg.http://www.mirror.co.uk/sport/footba...5875-21495379/
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Jestem ciekaw Ronaldo. Nie w tym sezonie, a nastepnym.
Ten chlopk (24 lata ?) juz jest spelniony pilkrsko. Gra w najbrdziej medialnym klubie (czy najlepszym, kwestia dyskusyjna) - takiej powiedzmy KS Madrytovii Madryt (vel Antyatletico), jest najlepszym pilkarzem swiata, 2 lata temu swoja gra przycmil legende Besta, jest najdrozyszm pilkarzem swiata, do smierci nie zdarzy wydac pieniedzy ktore zarabia.... gdzie ten chlopak znajdzie motywacje ? On ma ciagnac pare lat gre Realu ? To nie jest pilkarz klasy i mentalnosci Zidane'a. W Realu pilkarze wcale nie osiagaja szczytowej formy. Zizu lepiej gral w Juventusie, Figo w Barcelonie, vanN w MU. Kto ma Ronaldo pokierowac w Realu ? Tam nie bedzie Fergusona, ktory wycisnl z Portugalczyka 120% mozliwosci. Ten sezon sila rozpedu powygrywaja duzo. Ale nastepny.... stawiam wodke, ze kryzys sportowy ich zmasakruje. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ogólnie rzecz biorąc 7 kotów na tak wysokim poziomie przy tak astronomicznych kwotach jakie zarabiają piłkarze sam się zastanawiam skąd oni biorą motywację, bo przeciętny człowiek z ulicy to by po dwóch tygodniówkach już nie myślał o graniu i trenowaniu tylko o wydawaniu i zachłyśnięciu się luksusem. Dlatego jestem pełen szacunku dla sportowców nie tylko piłkarzy z najwyższej półki, którzy poza pieniędzmi przykładają się do swojego zawodu i świadczy to o wielkiej miłości i pasji do tego co robią.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Twoja teoria jest całkiem logiczna i prawdopodobna jednak Ronaldo to burak jakich mało.Była taka scena w filmie American Psycho gzie główny bohater jechał z 2 paniami, nagrywał to na kamerę i jeszcze przeglądał się w trakcie w lustrze - Dla mnie Ronaldo to podobny klimat i jeśli oczywiście nikt go nie połamie to on w imię uwielbienia dla siebie będzie się starał jeszcze jakiś czas być na topie bo to chyba jego jedyna motywacja ale może być większa niż jakieś wzniosłe cele.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mały update z półwyspu Iberyjskiego.
FC Barcelona podpisała dziś 5-letni kontrakt ze szwedzkim napastnikiem Interu Mediolan Zlatanem Ibrahimovicem. Włosi otrzymali za Ibrę ok. 40 mln euro, Samuela Etoo ( konflikt z Jose Guardiolą ) oraz prawdopodobnie na rok na wschód powędruje Alexandr Hleb. Inne znaczące ruchy Blaugrany to brazylijski obrońca Maxwell - co ciekawe również z Interu, oraz młodziutki napastnik brazylisjkiego Palmeiras Keirrison. Ten ostatni prawdopodobnie zostanie wypożyczony. Ponadto z wypożyczenia z Bayeru 04 Leverkusen powrócił obrońca Henrique. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ciekawie dzieje się także gdzie indziej.
Strasznie zbroi się MC. Tevez, Adebayor, Toure. Robi wrażenie w sumie. Ciekawe co ugrają, bo taki O Neill mówi,że City może być mistrzem. Osobiście bym tak nie podskakiwał, ale pewnie w pierwszej piątce będą. Z każdym okienkiem robią się coraz silniejsi. Atak Adebayor - Tevez w sumie robi wrażenie. Kluby Tureckie. Spojrzałem co tam u nich słychać, to mało mnie nie przewrociło. Elano do Glatasaray. Cisse do Fenerbhace, Rejikard trenerem, Keitha do Galatasaray. Też się zbroją. No i OL. Wielka wyprzedaż w sumie. Ale najbardziej rozwaliło mnie to,że Govou nikt nie chce kupić. Chciałby odejść ale nie ma gdzie . W sumie zabawna sytuacja. Gdzieś czytałem tak pobieżnie,że może Galatasaray się na niego skusi, ale jak widąc póki co nic z tego nie wynika.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W przypadku Man City, wg mnie cała para pójdzie w gwizdek. Najpierw trzeba zatrudnić porządnego trenera, który będzie w stanie to poukładać.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|