|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
TAKIE
proszę o wyjaśnienie DLACZEGO one nie są ogólnodostępne ![]() edit: dzięki.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 14.06.2009 o godz. 11:08.
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Teraz już są tylko musisz kopiować ich adres i wklejać na forum jak obrazek.
W panelu emotek forum nie ma takich, ale to już sprawy techniczne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=48089 jakiś kolejny spamer.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ale po co takie emotikonki? co tym można przekazać? i w jakim temacie? bo nie rozumiem
![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co można przekazać tymi zwykłymi? Tamtymi to samo
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
te
dają jasny przekaz i czasami są potrzebne nawet w poważnym temacie ![]() a te "dodatkowe" są dla mnie mało potrzebne, ale mówie o sobie ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
I bez jakichkolwiek emotek by się obeszło.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
pewnie że je kocham
ale na koszulce, szaliku czy innym atrybucie kibica. A to jest wg mnie poważne forum, a nie forum jakiś dzieciaków (choć i tacy tutaj są ) dlatego w moim mniemaniu można obejść się bez tego typu znaczków ![]() pozdr ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można się obejść,, Tylko czym one się różnią od tych zwykłych? Jedne i drugie sa tak samo dziecinne (?). Paranoja to forum dopada
- dziecinada, kosmici, pokemony,,,,, ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Apeluję o przyznanie komuś praw moderatora do tematu z vlepkami i o przyznanie tychże praw M-M albo Malviventemu (ciężko to odmienić) przy temacie z malowaniem.
Apeluję Ja. co do 'Kumatszym być' zróbcie oblężenie na priva do Emsiego. Może to coś da ![]()
Ostatnio edytowane przez NowaHutaWNH : 14.06.2009 o godz. 23:36.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
podpisuje sie co do Malviego w obu tematach dotyczacych malowania (Malujemy Wiślackie Okolice oraz Wielki Konkurs..)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member....lastposter&f=5 ten co zawsze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
I tak już ma pełną skrzynkę, więc nic to nie da.
![]() A tak na poważnie, też się zastanawiałem, żeby agitować do otwarcia tematu, ale zrezygnowałem, ponieważ widzę co się dzieje w pokoju ABG. Ten temat po 2 dniach osiągnąłby poziom tematu z Frankiem. Jedyna szansa powodzenia w tym, żeby do tego tematu, przypisać jednego moda, który tylko tym by się zajmował, ale wątpię, żeby ktokolwiek miał na to czas.
Ostatnio edytowane przez puchaty1906 : 15.06.2009 o godz. 08:29.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Zajebisty brzuch.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...1&postcount=25
Ban się chyba należy, po pierwsze za to, że obraża, po drugie za to, że niesłusznie, po trzecie za głupote... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
proponuje wyczyścić temat : http://wislakrakow.com/forum/showthr...067#post746067
od posta 106(mojego) w dół, bo już nie ma o czym pisac ![]() ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z transferowego
![]() ![]() .
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tylko powiedz, które z tych informacji są prawdziwe a które powstają tylko w głowach naszych forumowiczów . Jest Gdybym był Bednarzem i tam jest miejsce dla takich postów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5967 - dziękujemy.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=48425
Spamer, w wiekszosci tematow wkleja linki do tej calej menelowej gry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=5447&page=8 drugi post ze zdjęciem do usunięcia
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Krakowskie Inwestycje - w tym temacie ciagle pojawia się pętla przekierowań bardzo prosze żeby ktoś to naprawił bo temat wartościowy.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|