The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2009, 19:48
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
.

Jeśli komuś pasują ustawiane wyniki, niech skrzyknie kumpli i założy sobie ligę gdzie wyniki "sportowe" będą ustalane za pomocą licytacji mi to nie odpowiada.
Mnie tam ustawiane wyniki nie pasują ani, ani a uważam dokładnie odwrotnie niż Ty.
Koniec z tym spuszczaniem/nie spuszczaniem klubów. Oprócz bajzlu co rok i dobry Bóg jeden wie jakich przekrętów w związku z coroczną zabawą na temat :komu damy, komu weźmiemy, od kogo weźmiemy, komu baraż obiecamy a komu licencją pogrozimy- nic więcej nie dało.

Jedyne , co coś daje to taki budynek z zakratowanymi oknami we Wrocku. I tego bym sie trzymał.
Wsadzać, z torbami puszczać i dożywontni rozbrat z piłką dawać.

A jak jeszcze spuszczone wcześniej kluby wystąpią do sądu i wyszarpią wysokie odszkodowania od tej bandy z Miodowej to tym lepiej. Może ta mafia zbankrutuje ? (wiem, niestety nierealne).

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 13.06.2009, 19:57
Tylko ludzie zyskali na korupcji, ze chcesz karać ludzi? Bo moim zdaniem zdecydowanie wiecej na korupcji zyskał Widzew niz Szymański, Lubin niz Fiutowski czy Arka niż Milewski..
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 13.06.2009, 20:16
Owszem, masz rację , ale klub to byt bardziej prawny, niż rzeczywisty.
Zawsze zyskują jacyś ludzie związani z przekrętem, tych bym wsadzał, bo to by miało lepszy skutek na przyszłość.
Nikt nie robił tych całych spółdzielni, korupcji czy układów, bo kochał Widzew, Koronę, Szczakowiankę, Zagłębie czy innych (wymieniam tylko tych ukaranych, wiem że tego więcej). To robiono było po to, by konkretni Jan Kowalski, Józef Nowak czy inny Malinowski czy Wiśniewski mogli konkretne grosiwo przytulić czy geszeft kręcić.
Ale oczywiście mogę się mylić, choć praktyka pokazuje, że spuszczanie klubów prócz bajzlu co rok wiele nie daje.

Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.06.2009, 20:19
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Tylko ludzie zyskali na korupcji, ze chcesz karać ludzi? Bo moim zdaniem zdecydowanie wiecej na korupcji zyskał Widzew niz Szymański, Lubin niz Fiutowski czy Arka niż Milewski..
A co wg Ciebie zyskał Widzew na korupcji ? Awansu nie wywalczył, a teraz smród sie z nim ciągnie i moze spaść jak na boisku wywalczyl awans.
Ostatnio edytowane przez JAR0 : 13.06.2009 o godz. 20:22.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.06.2009, 20:20
Kasa, misiu kasa...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.06.2009, 20:41
JAR0 napisał(a):Wyświetl post
A co wg Ciebie zyskał Widzew na korupcji ? Awansu nie wywalczył, a teraz smród sie z nim ciągnie i moze spaść jak na boisku wywalczyl awans.
Widzew na korupcji zyskal mozliwosc udzialu w barazach. Tym samym zabral ja jakiemus innemu klubowi, ktory w przeciwienstwie do lodzian byc moze by ja wykorzystal.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 13.06.2009, 21:00
muszę przyznać, że argumentacja Hebana ma ręce i nogi.
Jakbyś jeszcze znalazł czas i napisał jak Ty widzisz wyjście z tego obecnego rozgardiaszu, i to najlepiej tak, by za rok tego już nie było.

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 14.06.2009, 01:19
To powazne pytanie?

*Gdyby kiblowali na miejscach 10-18 to na mecze nie przychodziloby 8 tys tylko 4. Gdyby przychodzilo 4 tys to sponsorzy nie płaciliby x złotych tylko y. Gdyby płacili y to w klubie nie grałby z tylko p. Gdyby gral p to klub na kilka lat popadłby w marazm i nie zagrał rok pozniej w ekstraklasie, gdzie na meczach z najlepszymi zarobil kupe kasy z biletów, a jeszcze wiecej dostał od C+.

Do tego wszystkiego zabrał mozliwość awansu jakiejs uczciwej firmie - albo mniej złodziejskiej. Zabrał jej opcje rozwoju poprzez kase z C+. Zabrał jej możliwość zatrudnienia piłkarza p. Zabrał okazje do załatwienia kontraktu ze sponsoorem, który płacił x. Na mecze nie chodziło 8 tys tylko 4 i klub popadł w marazm. A nastepnie spadł lige niżej.

I kazda korupcja, nawet jednego meczu moze cos takiego spowodowac. Dlatego wcale nie jest tak, ze jak Widzew kupil 3, a Arka 33 to Arka powinna dostać wiecej. Arka mogla kupic 10 w jednym sezonie, 10 w drugim i 10 w 3, a Lubin kupil jeden, baraz z Łeczną i wszedł do ligi.

Heban - Obawiam się, ze jest proste rozwiazanie. Kiedy te klubu kupowały to nie były spółkami akcyjnymi tylko stowarzyszeniami sportowymi.

P.S. Wracając do Widzewa - Tomaszewski :

Cytat:
Teraz jak słyszę jest możliwe, że Widzew ponownie zagra w 1. lidze. Byłby to pierwszy przypadek, że ktoś wedle prawa skorzystał na przestępstwie. Widzew musi zostać przesunięty na ostatnie miejsce pierwszej ligi i spaść do drugiej. Bo w przeciwnym razie to będzie tak, jakbym ja ukradł milion dolarów, potem dobrze zainwestował tę sumę, zarobił drugi i po roku ten pierwszy milion oddał, powiedział: - Przepraszam, ale teraz jestem już czysty… Nie, to tak nie działa!

Widzew sportowo spadł do 1. ligi. Za korupcję powinien spaść jeszcze niżej, jak Zagłębie Sosnowiec. Nie spadł i przez ten czas pobierał profity, wynikające z gry w wyższej klasie rozgrywkowej. W tym momencie ten klub ma – na własne życzenie – jednoroczny pusty przebieg! Przynajmniej w normalnym państwie tak powinno być. A czy będzie tym razem – mam ogromne wątpliwości.
I ja się z nim zgadzam. Skoro ŁKS przesuwamy na ostatnie to Widzew tez.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 14.06.2009 o godz. 01:27.
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Stary 14.06.2009, 09:56
I kazda korupcja, nawet jednego meczu moze cos takiego spowodowac. Dlatego wcale nie jest tak, ze jak Widzew kupil 3, a Arka 33 to Arka powinna dostać wiecej. Arka mogla kupic 10 w jednym sezonie, 10 w drugim i 10 w 3, a Lubin kupil jeden, baraz z Łeczną i wszedł do ligi.
Sytuacja Łksu i Widzewa to dwie odrębne sprawy, więc nie widze powodów żeby je łączyć. W przypadku Arki i Korony był to ciągły proceder korupcyjny wieć kara napewno powinny być wyższa niż dla Widzewa. Jak już przytaczasz słowa spoconego Janka, to chyba wiesz że jak był w komisji etyk,i był za ujemnymi punktami dla Piasta. Bo tam właśnie był proceder jednostkowy a nie ciągły. I nie od dziś wiadomo że ten człowiek pała nienawiścią do Widzewa, więc obiektywizmu w nim nigdy nie będzie. Już nie pamięta że działał w tym klubie za czasów Grajewskiego doprowadzając do ruiny i bankructwa. I jak to bronił zaciekle Grajka który siedział za kratami.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.06.2009, 12:29
Już od ponad tygodnia naprawdę nie chce mi się czytać tych wszystkich bzdur, kto spada, kto zostaje, komu odejmą punkty, komu dodadzą, komu dadzą licencję... To wszystko jest chore. Marzę o tym, żeby w końcu nadszedł sezon w którym spadają z Ekstraklasy dwie ostatnie drużyny, a dwie pierwsze z I ligi awansują i do tego jeszcze normalnie rozegrany baraż między 14 drużyną Ekstraklasy i 3 I ligi. Czy aż tak wiele wymagam? Chyba tak, bo w PZPN odkąd sięgam pamięcią są ci sami ludzie, jeżeli nie personalnie to mentalnie tacy sami, jak poprzednicy. Całe szczęście, że żadni PZPN-owscy złodzieje nie kombinują jak tu zabrać Wiśle tytuł, chociaż czy kogoś by to zdziwiło? Przy "cudach" jakie się dzieją w polskiej piłce wszystko jest możliwe.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 14.06.2009, 12:48
Sytuacja Łksu i Widzewa to dwie odrębne sprawy, więc nie widze powodów żeby je łączyć. W przypadku Arki i Korony był to ciągły proceder korupcyjny wieć kara napewno powinny być wyższa niż dla Widzewa. Jak już przytaczasz słowa spoconego Janka, to chyba wiesz że jak był w komisji etyk,i był za ujemnymi punktami dla Piasta. Bo tam właśnie był proceder jednostkowy a nie ciągły. I nie od dziś wiadomo że ten człowiek pała nienawiścią do Widzewa, więc obiektywizmu w nim nigdy nie będzie. Już nie pamięta że działał w tym klubie za czasów Grajewskiego doprowadzając do ruiny i bankructwa. I jak to bronił zaciekle Grajka który siedział za kratami.

Ale co z tego, ze nienawidzi Widzewa i byl w komisji etyki, skoro zwyczajnie ma racje? Widzew miał zostać przesuniety w sezonie 07/08 lige nizej + spadek. Jak Sosnowiec. Kara została wstrzymana - do dzis nie rozumiem dlaczego. Skoro teraz została przywrócona to powinna być 3 liga jak w Zagłębiu.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 14.06.2009, 12:57
Ależ byłoby śmiesznie, jakby Widzew poleciał do 2.ligi
Już witali się z Gąską, już widzieli te mecze z Legią, Wisłą, Lechem, może nawet ŁKS-em, aż tu nagle ciach, prach i wyjazd do Krakowa, ale na mecz Hutnika chyba się szykuje
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.06.2009, 13:24
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Już witali się z Gąską, już widzieli te mecze z Legią, Wisłą, Lechem, może nawet ŁKS-em, aż tu nagle ciach, prach i wyjazd do Krakowa, ale na mecz Hutnika chyba się szykuje
to chore cieszyć się z takiej rzeczy
żadnemu kibicowi nie życzę czegoś takiego
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 14.06.2009, 13:51
Ale co z tego, ze nienawidzi Widzewa i byl w komisji etyki, skoro zwyczajnie ma racje? Widzew miał zostać przesuniety w sezonie 07/08 lige nizej + spadek. Jak Sosnowiec. Kara została wstrzymana - do dzis nie rozumiem dlaczego. Skoro teraz została przywrócona to powinna być 3 liga jak w Zagłębiu.
Widzew spadł sportowo o 1 ligę + degradacja o 1 klasę czyli mieli zacząc w 2 lidze, którą pewnie wygrali by "w cuglach" i chyba nikt nie ma wątpliwości co do tego.
W tym sezonie uzyskali awans powini zostać w 1 lidze i to by była chyba najlepsza decyzja, przesuwanie ich na ostatnie miejsce w 1 lidze byłoby niesprawiedliwe raczej.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 14.06.2009, 14:11
Skad wiesz, ze wygraliby w cuglach? Sosnowiec nie wygral. Myslisz, ze do Widzewa przyszedlby wtedy Janas, Robak etc? I sponsorzy by zostali?

I znów cytat z Tomaszewskiego:

Cytat:
jakbym ja ukradł milion dolarów, potem dobrze zainwestował tę sumę, zarobił drugi i po roku ten pierwszy milion oddał, powiedział: - Przepraszam, ale teraz jestem już czysty… Nie, to tak nie działa!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 14.06.2009, 14:16
sq napisał(a):Wyświetl post
to chore cieszyć się z takiej rzeczy
żadnemu kibicowi nie życzę czegoś takiego
Tak samo chore, jak to, że dany klub, czy legenda danego klubu, z którą utożsamia się rzesza fanów (vide Piotrek R. czy też Mariusz U. ) ma wyjebane na to, co święte i potrafi sprzedawać mecze za grubszą kasę, lub przekupywać sędziów w celu uzyskania "sportowego sukcesu"...

Kibice niby niczemu winni, ale jeśli mają choć odrobinę poczucia dobrego smaku, to zapewne zrozumieją takie a nie inne decyzje decydentów i pozostaną z barwami na dobre i na złe. Zresztą w sumie nie dziwie się, że poznaniak może tu widzewiaka żałować, bo przecież swój kryje swego... (sprzedawczyk sprzedawczyka...)
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 14.06.2009, 14:20
Skad wiesz, ze wygraliby w cuglach? Sosnowiec nie wygral. Myslisz, ze do Widzewa przyszedlby wtedy Janas, Robak etc? I sponsorzy by zostali?

I znów cytat z Tomaszewskiego:
Jakby teraz mieli zostać przesunięci na ostatnie miejsce to faktycznie spadli by o 2 klasy bo uzyskali awans i nie tylko nie awansowaliby do ekstraklasy, ale jeszcze by spadli o klasę niżej.
Czy to jest sprawiedliwe? Nie, sądzę
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 14.06.2009, 14:43
Kibice niby niczemu winni, ale jeśli mają choć odrobinę poczucia dobrego smaku, to zapewne zrozumieją takie a nie inne decyzje decydentów i pozostaną z barwami na dobre i na złe. Zresztą w sumie nie dziwie się, że poznaniak może tu widzewiaka żałować, bo przecież swój kryje swego... (sprzedawczyk sprzedawczyka...)
Powiem ci, że kibice pozostają z barwami na dobre i na złe. Nawet w drugiej lidze. Ale nie rozumiem pseudo-onetowców co się naśmiewają z takiego faktu. Ja szanuję każdego kibica. Nawet kibiców Wisły (może zrozumiesz jak będziesz wierny jakimś barwom)

PS. A że co ja takiego sprzedałem może mi wyjaśnisz?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 14.06.2009, 15:14
sq napisał(a):Wyświetl post
Powiem ci, że kibice pozostają z barwami na dobre i na złe. Nawet w drugiej lidze. Ale nie rozumiem pseudo-onetowców co się naśmiewają z takiego faktu. Ja szanuję każdego kibica. Nawet kibiców Wisły (może zrozumiesz jak będziesz wierny jakimś barwom)

PS. A że co ja takiego sprzedałem może mi wyjaśnisz?
Czego oczekujesz w zamian, za to, że szanujesz Wiślaków? Mam Cię po nogach całować? Aczkolwiek przyznam, iż jestem w niewiarygodnym szoku, że nie jesteście całkowicie zacietrzewieni i potraficie przy tej medialnej pro-Lechowskiej propagandzie jeszcze kogoś docenić i co więcej SZANOWAĆ! Chylę czoła...

Ale, jeśli nie wiesz, czemu/komu/jakim barwom i dlaczego jestem wierny, to nie ....... całkowicie od rzeczy...

A odnośnie PS. - przeczytaj z jako takim zrozumieniem...
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 14.06.2009, 15:19
widzę ze niektórzy maja niepokolei.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 14.06.2009, 15:42
Ale, jeśli nie wiesz, czemu/komu/jakim barwom i dlaczego jestem wierny, to nie ....... całkowicie od rzeczy...

A odnośnie PS. - przeczytaj z jako takim zrozumieniem...
Nawet mi się nie chce komentować, bo nie mam siły na takich "kibiców".
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 14.06.2009, 16:36
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Jakby teraz mieli zostać przesunięci na ostatnie miejsce to faktycznie spadli by o 2 klasy bo uzyskali awans i nie tylko nie awansowaliby do ekstraklasy, ale jeszcze by spadli o klasę niżej.
Czy to jest sprawiedliwe? Nie, sądzę
Moim zdaniem to jest bardzo sprawiedliwe, w świetle tego co się stało z Zagłębiem.
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 15.06.2009, 08:50
A dla rozluźnienia polecam:
Cytat:
Piotr Reiss rozstaje się z Lechem. Zdobywca 108 goli w ekstraklasie nie musi jednak martwić się o swoją przyszłość. Propozycję współpracy złożył mu właśnie Janusz Urbaniak, prezes sekcji piłki nożnej Warty.
W ubiegłym tygodniu zarząd Lecha zdecydował, że dopóki Piotr Reiss nie zostanie oczyszczony z zarzutów korupcyjnych, nie podejmie z nim współpracy. A to oznacza, że 1 lipca rozejdą się drogi klubu i jego gwiazdy. Piotr Reiss miał nadzieję, że być może w przyszłym sezonie założy jeszcze koszulkę Kolejorza, ale stanowisko zarządu nie pozostawiało żadnych wątpliwości. - Piotr musi rozwiązać sprawę z wymiarem sprawiedliwości - powtórzył prezes Andrzej Kadziński.

Nie wiadomo jednak, kiedy rozpocznie się proces, bo jak na razie nie ma nawet aktu oskarżenia. - Mogę czekać na oczyszczenie z zarzutów 2-3 lata, a w międzyczasie "umrzeć" jako zawodnik. Czy mam udać się jak banita na piłkarską emeryturę? - pisał na swoim blogu Piotr Reiss. Były kapitan Lecha czuje się niewinny i jak powiedział, dopiero po spotkaniu w ubiegły poniedziałek z zarządem Lecha, rozpoczął weryfikowanie propozycji, które otrzymał w ostatnich kilku miesiącach.

Jedną z nich złożyła mu poznańska Warta.

- Znając bardzo dobrze całą historię i życie Piotra Reissa, mam wielki szacunek do niego jako kibic, ale również biznesmen, a przede wszystkim człowiek. Jeśli Lech z niego zrezygnuje, a on naprawdę będzie chciał pomagać wielkopolskiej i poznańskiej piłce, drzwi Warty Poznań stoją zawsze dla niego otworem - deklaruje prezes Janusz Urbaniak.

- Jesteśmy po pierwszych rozmowach i na pewno będą następne - mówi Reiss.

- Czy to jako zawodnik, czy jako osoba szkoląca i zachęcająca młodzież do gry w Warcie, jest mile widziany. Poszukam na to pieniądze, jak będzie trzeba. Nigdzie indziej w Polsce nie znajdziemy takiego symbolu sportowego miasta i to ma swoją wartość - dodaje Urbaniak.

Prezes sekcji piłki nożnej "Zielonych" ma nowe pomysły, jak odbudować potęgę klubu. Na przełomie czerwca i lipca chce przedstawić nowe rozwiązania organizacyjne i marketingowe.

- Powołaliśmy Wielkopolski Klub Biznesu Budowlanego "Buduj z Wartą", który ma skupić wokół klubu branżę budowlaną z regionu. Wbrew temu, co niektórzy mówią, nie mamy żadnych długów. Chcemy oprzeć się na poznańskich i wielkopolskich przedsiębiorcach - podkreśla Janusz Urbaniak.

Obecnie Warta szuka trenera. Bogusław Baniak, choć wiosną wykonał świetną pracę i uratował pierwszą ligę, musi odejść. Jednym z kandydatów jest Marek Czerniawski, były piłkarz Lecha, który świetnie sobie radzi w pracy z młodzieżą. Trwają też rozmowy z Czesławem Jakołcewiczem i zdaje się, że to on ma największe szanse, by w przyszłym sezonie prowadzić "Zielonych".

źródło: Polska Times
Nie mam pojęcia jakie panują stosunki na linnii Lech- Warta, ale już widzę jak Lechici jedzą swoją flagę z podobizną "ikony klubu, wiernej tylko Leszkowi" Piotrka R.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 15.06.2009 o godz. 09:13.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 15.06.2009, 09:35
"- Czy to jako zawodnik, czy jako osoba szkoląca i zachęcająca młodzież do gry w Warcie, jest mile widziany. "

To tak jakby osrany po pachy kloszard reklamowal perfumy coco chanel.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 15.06.2009, 09:48
Widzew chce się dogadać z PZPN
http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...klasie,1322843
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.06.2009, 10:07
pietruch napisał(a):Wyświetl post
Nie mam pojęcia jakie panują stosunki na linnii Lech- Warta, ale już widzę jak Lechici jedzą swoją flagę z podobizną "ikony klubu, wiernej tylko Leszkowi" Piotrka R.
Zaraz sobie wymyślą, że Warta to taka jakby filia Amici, a Piotruś wykona ze trzy telefony i hop-siup-Warta w Ekstraklasie (bo chyba nikt nie uwierzył w bajeczkę o szkoleniu młodzieży). Taka to ci "poznańska legenda"
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 15.06.2009 o godz. 10:43.
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Stary 15.06.2009, 17:12
Teraz już nawet sejm zajmie sie uzdrawianiem polskiej piłki

http://www.widzewiak.pl/czytaj/newsr...ewa-i-LKS.html
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.06.2009, 17:53
Boje sie o tą mlodziez w Warcie jak Piotrus Reiss zacznie ich wychowywac.

Nawyki spod zielonego stolika pewnie jeszcze dlugo nie przejdą ,wiec trzeba na Piotrusia uwazac.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Gramzino
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 15.06.2009, 20:07
Widzę, że temat Reissa ciągle żywy

Chyba jednak nie możecie bez niego żyć, pozdrawiam

Widać, jak boli Was to że u siebie nie macie i nie mieliście piłkarza takiego pokroju, bo Wasz obecny kapitan Głowacki to zdrajca, który urodził się w Poznaniu, a Pawcio Brożek tak kocha Wisłę, że latem odejdzie zagranicę.
Ostatnio edytowane przez Gramzino : 15.06.2009 o godz. 20:12.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.06.2009, 20:16
Takich miejmy nadzieje nie będziemy mieli i nie mieliśmy. Sprzedawczyków jak i ich kibice
A żeby moe było Kulawikowi Moskalowi żeby nie wspomnieć o Reymanie wy w pyrlandi możecie tylko... sam wiesz co!
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 15.06.2009 o godz. 20:21.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów